Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

Epicure

Een tafel reserveren
do 17-1
20:00
2

Waarderingen en beoordelingen

Travellers' ChoiceWinnaar 2018
WAARDERINGEN
Eten
Bediening
Prijs-kwaliteit
Sfeer

Meer informatie

PRIJSKLASSE
US$ 40 - US$ 100
CUISINES
Frans, Europees
Speciale diëten
Geschikt voor vegetariërs, Veganistische opties, Glutenvrije opties
Alle gegevens weergeven
maaltijden, functies

Locatie en contact

Beoordelingen (2.593)
Er zijn nieuwere beoordelingen voor Epicure
Bekijk de nieuwste beoordelingen
Beoordelingen filteren
647 resultaten
Waardering van reizigers
575
50
16
5
1
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalNederlands
Meer talen
575
50
16
5
1
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
FilterenNederlands
Lijst wordt bijgewerkt...
21 - 30 van 647 beoordelingen
Deze beoordelingen zijn machinevertalingen vanuit het Engels. Machinevertalingen weergeven?
Beoordeeld op 19 juni 2018

Voor lunch vorige week en als een grote groep van acht koos het degustatiemenu, elke gang was uitzonderlijk waaronder vele extraatjes niet op het menu, service was uitstekend en ontzettend attent en het beste was het brood met elke gang. Ik zou graag reizen vanuit...het Verenigd Koninkrijk slechts om er te dineren weer.Meer

Datum van bezoek: juni 2018
Hotel Le Bristo... P, Director of Epicure van Epicure, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 22 oktober 2018
Google-vertaling

Meer

Beoordeeld op 15 juni 2018

Ik heb gegeten hier tweemaal, meerdere jaren apart en het is mijn favoriete restaurant in de wereld. Na de bemonstering de meeste 3 Michelin-sterren restaurants in Parijs laatste keer kwam ik tot de conclusie dat Epicure was mijn favoriet. Dit meest recente maaltijd alleen bevestigd...dit voor mij. De kwaliteit die voor mij uitspringt elk gerecht, elke keer is het ongelooflijk synergie van smaken.Meer

Datum van bezoek: februari 2018
Hotel Le Bristo... P, Director of Epicure van Epicure, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 22 oktober 2018
Google-vertaling

Meer

Beoordeeld op 9 juni 2018

Ik ging naar Epicure voor lunch en hadden de seizoensgebonden menu, de service was topritten, iedereen in het personeel was uiterst beleefd en behulpzaam, ze bieden zelfs me een boek of krant lezen omdat ik door mijzelf. De plek is mooi en schoon met een...geweldige sfeer, het eten was echt goed. Mijn laatste controle over 200 euro inclusief koffie, maar ze geven je zo veel voedsel in kleine hoeveelheden, waaronder kaas, prachtige kazen, toen ik wegging was ik echt vol is. Ik neem mijn petje af voor het personeel, het echtpaar naast me waren onbeschoft en behandeld de serveerster slechtste dan een dienaar maar ze nooit verloor haar humeur en was altijd heel erg professioneel met deze paar. Ik beveel deze plek voor een leuke culinaire ervaring zeker de moeite waard.Meer

Datum van bezoek: juni 2018
Hotel Le Bristo... P, Director of Epicure van Epicure, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 22 oktober 2018
Google-vertaling

Meer

Beoordeeld op 5 juni 2018

Ik had het genoegen om hier vier jaar geleden en kwam voor de lunch dit jaar in juni met mijn moeder en vriend. Dit is nog steeds een restaurant op de top van allemaal. Beste van het beste. Gewoon briljant. Mijn moeder en beste vrienden...gelooft dit het mooiste en prachtig restaurant in de wereld. Het is mijn persoonlijke tweede. Een prachtig, prachtig en uitnodigend restaurant. De mooie en smaakvolle inrichting wordt weerspiegeld op de tafel en op de platen. Eigenlijk, helemaal perfect voor lunch en ik kan de vier gangen seizoensgebonden menu: " Poivrace " artisjok in shell sap en knoflook bloemen en mijn vrienden gilthead zeebrasem. Zowel groots. Door kalfszwezerik met ansjovis, kalfsvlees sap, oesters, kappertjes en citroen. Een heel zware serveren. Zeer, zeer goed. Genieter kaas: gewoon briljant. Voor het dessert: " Moka koffie uit Ethiopië " met hazelnoten, caramel overdekt im een melkchocolade omheining. Mooi en uitstekend. Misschien zwaar voor lunch in juni, maar uitzonderlijk. Mijn vrienden rabarber tegenover licht met sorbet en Griekse yoghurt. Vers en net zo briljant. Wat uw smaak begeert: alles is schitterend. Geen nood te zwijgen over de uitzonderlijke amouse bouche voor startmotor en versnaperingen, sommige extraatjes en madeleines. Alles zo geweldig. Perfecte service van het gehele personeel, sommelier en obers. De perfecte restaurant!Meer

Datum van bezoek: juni 2018
Hotel Le Bristo... P, Director of Epicure van Epicure, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 22 oktober 2018
Google-vertaling

Meer

Beoordeeld op 1 juni 2018 via mobiele applicatie

Dit is een eerste klas dinerervaring met geweldige presentatie en onberispelijke service. Het eten is mooi gepresenteerd. Het is een zeer luxe op zoek eetkamer met voldoende ruimte tussen de tafels. Moeten zeker te reserveren.Meer

Datum van bezoek: mei 2018
Hotel Le Bristo... P, Director of Epicure van Epicure, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 22 oktober 2018
Google-vertaling

Meer

Beoordeeld op 31 mei 2018 via mobiele applicatie

We hebben er gegeten 4 keer. Elke keer . . we love it. Fantastische service. Beste Franse voedsel in de wereld. Creatieve gerechten. Goede wijn selecties. Dessert voor te sterven. Mijn vrouw en ik zijn verslaafd aan dit restaurantMeer

Datum van bezoek: mei 2018
Hotel Le Bristo... P, Director of Epicure van Epicure, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 22 oktober 2018
Google-vertaling

Meer

Beoordeeld op 28 mei 2018 via mobiele applicatie

We hadden het lunchmenu. De sfeer en de ervaring zijn uniek, maar vergeet niet je hebt een colbert te dragen in het restaurant zelfs als het 30 graden Celsius buiten. . . De gerechten waren allemaal uitstekend, maar ik moet zeggen dat we ooit hadden...beter in 2-sterren en 1-sterren restaurants. Het kaasplateau was perfect, geen twijfel over mogelijk. De service was uitstekend. De sommelier heeft fantastisch werk geleverd, Ze koos voor geweldige wijnen voor elke antenne. Maar nogmaals, geen gerecht zelf was buitengewoon. We dachten overigens dat de smaak van de oesters was te overheersend in meer dan één gerecht. En de prijs is een beetje te hoog. We weten dit is de standaard in 3 sterren restaurants, maar toch. . . 460 Euro voor een lunch voor 2 is teveel. Dus, onze gevoelens zijn een beetje ambivalent. Geweldige ervaring, maar te duur en de holistische indruk was beter dan elk gerecht voor zichzelf.Meer

Datum van bezoek: mei 2018
Hotel Le Bristo... P, Director of Epicure van Epicure, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 29 oktober 2018
Google-vertaling

Meer

Beoordeeld op 26 mei 2018

Op onze korte trip naar Parijs dit was één van onze beste restaurant! Een ervaring nogmaals in de toekomstMeer

Datum van bezoek: mei 2018
Hotel Le Bristo... P, Director of Epicure van Epicure, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 22 oktober 2018
Google-vertaling

Meer

Beoordeeld op 26 mei 2018

Ging hier met collega's tijdens een zakenreis. Er is geen veel te negatief over, eten was uitstekend, waar het personeel goed opgeleid, wijnkaart was geweldig. Zeker een bezoek waard, geen druk op u te haasten zodra u een tabel kunt u verblijf zo lang of...zo kort als u wilt. Pierre onze ober was geweldig en waarderen al zijn hulp en service.Meer

Datum van bezoek: augustus 2017
Hotel Le Bristo... P, Director of Epicure van Epicure, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 22 oktober 2018
Google-vertaling

Meer

Beoordeeld op 18 mei 2018

Ik heb nu al ongeveer 20 keer en dit restaurant leveren world class eten en service elke keer. Wat ik zoek zo zeldzaam hier is dat ze beheren te blijven extreem hoge niveau van kwaliteit elke keer en nog een moment van verrassing voor u....Ik denk niet dat mensen waarderen genoeg om de vrijheid van een groot a la carte menu naast het menu in een 3-sterren michelin, het geeft u de mogelijkheid om te kiezen voor de gerechten die u wilt. Ze houden hun klassiekers en tegelijkertijd het menu verandert vaak genoeg dus je hebt altijd een nieuwe gerecht uit te proberen, zelfs als het niet zo lang sinds laatste bezoek. De service is hier voor mij is de meest professioneel, vriendelijk, grappig, relaxte en deskundig in elk restaurant waar ik geweest ben (Hitami, Olivier 2 x, Benjamin, Matthieu, Julia, Dèlphine, Bernard, Mehdi, Estelle, Rèmi, en nog veel meer) . Hier te eten is een geweldige ervaring elke keer en heb ik nog vlinders in mijn maag elke keer als ik door de deur en een grote glimlach toen ik ga. We hadden de kaviaar sologne gerecht die zachte pommes purè met gerookte schelvis en Franse kaviaar van sologne, het was de beste kaviaar gerecht dat ik ooit heb gehad ( tweede beste was in Le Gabriel) , de combinatie was perfect. De macaroni met foie gras, truffel en gerijpt parmezaan is geweldig elke keer. De wilde tarbot met spek, peper en pluimvee sap was fantastique. En ik moet zeggen het eten is hier altijd warm en de sauzen is goddelijk. De desserts was de beste ooit, we hadden geflambeerd wordt kersen met pistacchio ijs en wilde aardbeien met meringue en basilicum sorbet. Waarschijnlijk de mooiste en heerlijke desserts ooit. De wijnkaart is ook vrij goed, we hadden Didier Dageneau " Le Mont Damnè " 2010 , Arnaud Ente Meursault 2013 en Fonsalette 2006 . Sorry voor de lange review maar kreeg meeslepen. Eindelijk ben ik wilde slechts zeggen een grote dank aan het hele team en tot ziens : ) BRAVO! ! ! ! !Meer

Datum van bezoek: mei 2018
Hotel Le Bristo... P, Food and Beverage Assistant Manager van Epicure, reageerde op deze beoordelingGereageerd op 13 juli 2018
Google-vertaling

Meer

Meer beoordelingen bekijken
Krijg snel antwoord van medewerkers en voormalige gasten van Epicure.
Opmerking: je vraag zal openbaar worden geplaatst op de pagina Vragen & antwoorden.
Verzenden
Richtlijnen voor postings
Is dit uw TripAdvisor-vermelding?
Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer. Claim uw vermelding