Erg lekker, hele goede wijn! Hele vriendelijke en goede bediening die onze lunch nog beter maakten!!
Erg lekker, hele goede wijn! Hele vriendelijke en goede bediening die onze lunch nog beter maakten!!
Erg lekker gegeten. Vooraf bretonse garnalen met warme melon in een sterke vissoep: een wat bizarre combinatie, maar een aanrader. Daarna een deel van de lamsbout met knapperig gekookte broccoli en een krokante notes garnituur. Ook dit is een aanrader. De rose was geweldig, de...rode wijn (spaans) niets bijzonder. Dat laatste is jammer voor een WijnbarMeer
Aangekomen bij Juveniles waren we bijna weggelopen. Sfeerloze ruimte met tafeltjes bovenop elkaar. Omdat we na de goede recensies al gereserveerd hadden toch maar gebleven. Zeker de moeite waard. Het eten is simpel maar goed bereid en smaakt erg goed. De wijn is heerlijk en...betaalbaar (lees: Parijse prijzen). Tip neem de champignons als voorgerecht.Meer
Op recensies afgegaan. Was niet te ver van hotel af. Hebben t dagmenu genomen. Vissoep. Goed van smaak wel erg zout. Hoofdgerecht bief. Smaak goed maar taai. Gnocchi van pompoen was niet lekker. Dessert rijstepap met gezouten caramel was heerlijk. Wijnkeuze was er volop. Ook...per glas.Meer
Je zou er voorbij gelopen zijn, dit kleine restaurantje met veel te veel tafels en dus te weinig ruimte. Menukaart in het frans, uitleg ging te snel, maar met wat basis frans kom je er wel uit. Heerlijke terrine campagne van grootvaders recept. Ook de...chorizo was niet te versmaden en een hele grote portie. De gepocheerde maiskip met fregola is een aanrader. De porties waren zo groot dat een dessert te veel was. Aanrader als je daar in de buurt bent. Reserveer eenvoudig telefonisch. De dame spreekt goed engelsMeer
Groep. . . zoek niet verder, dit is de plek, mijn vrouw en ik leven nu in ons derde jaar in deze buitengewone stad en we houden van ons uit eten gaan. . . De Franse chef-kok Romain en zijn vrouw Margaux (als je plaats...hebt aan je tafel, vraag Margaux dan of haar vader Tim over ... goed gezelschap gaat!!!!) Laten deze plek zingen. . we hebben nog nooit iets anders gehad dan goede service en het eten is uitstekend. . . je zit tussen dozen wijn. . wat een betere manier om te eten. . . . Juvineles is open sinds 1987Meer
Charmante kleine bistro met goed eten. De service was niet bijzonder warm of vriendelijk, maar de attente genoeg. Sfeer was creatief. Een mooie locatie voor een fatsoenlijke lunch. Traditionele Franse keuken
Mis de kans niet om in Juveniles te dineren terwijl u in Parijs bent! Zeer klein lokaal restaurant met geweldige service en uitstekend eten. Het menu bood een paar uitstekende gerechten en alles wat we proefden was echt heerlijk. Reserveren.
Les Juveniles werd ons door onze gids aanbevolen tijdens een foodtour en het stelde niet teleur! Echt uitstekend eten! Ik had het lam en mijn partner had de tonijn. Beiden waren geweldig, de beste die we ooit van die gerechten hebben gehad. Ze hebben ook...een prachtige selectie natuurlijke wijn. Deze plaats is klein en heeft slechts een paar tafels. Ik heb echt waardering voor de gezellige, levendige sfeer, maar ik beveel ten zeerste een reservering aan.Meer
Juveniles heeft de uitstraling van een charmant Frans restaurant in het chique Tribeca (New York City) of Marylebone (Londen), wat betekent dat het erg goed is, terecht succesvol en goed verzorgd door de eigenaars. Het is zeker een bezoek waard, vooral als u geïnteresseerd bent...in een brede selectie afgelegen wijnen zoals het begon als een wijnwinkel en nog steeds is. Maar het is in Parijs, dus hier is een Amerikaanse visie op dit zeer Franse restaurant. (Ze hebben een volledig Engels menu voor diegenen onder ons die niet weten wat blettes, pleurottes en seiche zijn.) Het gebakken ei met girolles-paddenstoelen was in één keer licht en fitfully rijk. Niet gemakkelijk te bereiken. De burrata was een zeer royale portie verrijkt met olijven, noten en selderij. Elke chef of muzikant of acteur heeft zijn of haar unieke visie en karakter. Toen de uitstekende lam- en varkensplateaus arriveerden, was het duidelijk dat Romain Roudeau, de chef-kok, eten als een contrasterende melange van smaken en texturen en kleur beschouwt. Alle vier gerechten nodigen je uit om te weten wat die verrassende smaak of onverwachte crunch is. En als je iets vraagt, zal Margaux het je vertellen. Als de belangrijkste server / maitre 'd / dochter van de oorspronkelijke eigenaar (en met haar zus de zeer jonge' kunstenaar 'die verantwoordelijk is voor de charmante en kleurrijke school - leeftijdsschilderijen), zal ze gemakkelijk en charmant, en met geduld en gratie een aanbevelen wijn of vlucht van dit of dat, en leg uit wat in elk gerecht gaat. . . in het Engels of Frans, en misschien wat Japans, omdat het restaurant een hoge waardering moet hebben in Japanse gidsen. Gisteravond waren de helft van de opdrachtgevers Japans. Een goed teken in mijn ervaring. Een woord over de wijnen. Ik wist dat Juveniles dol zijn op sherry, dus vroeg ik Margaux om twee sherries te selecteren voor mijn girolles / varkensvleesmaaltijd. Met vertrouwen en plezier bracht ze een Amontillado en een Oloroso die uitstekende partners waren. Ze bracht ook een smaak van een Manzanilla halverwege mijn girolles als een smaakvergelijking. Gul en smakelijk zoals de hele avond was. Juveniles heeft ook uitstekend werk verricht met tafels. Door ronde tafels te combineren en tafels in hoeken te plaatsen, heb je niet die wang bij rijen rijen tafels die gebruikelijk zijn in veel Parijse restaurants waar je net zo goed kunt toegeven aan en jezelf voorstellen aan de klanten aan beide kanten omdat ze alles weten van je geheimen voor het dessert. Aan de andere kant is het een klein restaurant en het kan luid worden tenzij iedereen eet. Vermeld als een bistrot, wat het zeker is geworden, zou ik graag weer naar Juveniles komen als een lichtere pauze van de stapels foie gras en profiteroles op veel van de grote ouderwetse menu's van Parijs. Laatste geheim. Ga niet weg zonder de rijstpudding met gezouten karamelsaus te bestellen. Ik haat rijstpudding maar dit dessert was geschikt voor de goden.Meer