Dit restaurant 2 maal bezocht,prijs/kwaliteit uitstekend,vlotte en zéér goede bediening,echt een aanrader. Ik kijk al uit naar de zomer om er te genieten van het mooie terras!!
Dit restaurant 2 maal bezocht,prijs/kwaliteit uitstekend,vlotte en zéér goede bediening,echt een aanrader. Ik kijk al uit naar de zomer om er te genieten van het mooie terras!!
Na de gemoedelijke ontvangst namen we graag plaats aan een tafeltje bij het raam in het knusse restaurant en genoten we alvast van fijne amuses bij een glaasje bubbels, daarna kozen we voor het 6-gangen-menu. De diverse visgerechten leken wel schilderijtjes en het hoofdgerecht van...kalfshaasje met een saus van morilles was boterzacht en smaakvol. Ook de desserten en de zoetigheden bij de koffie hebben gesmaakt en de Pinot Grigio werd op de perfecte temperatuur geschonken. Graag tot een volgende keer!Meer
Genieten van de verwelkoming tot het afscheid. Fijne, verzorgde keuken net over de grens in Sluis. Heel aangenaam verrast.
Gezellig samen zijn met vrienden in een familiaal toprestaurant. Mooi herinnering om zeker te herhalen! Topchef & topservice!
Gisteren op zich wel lekker gedineerd, doch werd onze avond met vrienden voor een verjaardag toch wel danig verpest door een uitermate luidruchtige tafel -lees een heel boertige dame- die het hele restaurant overheerste met gemeen gelach en overdreven luide en platte animo. Het restaurantpersoneel...vond het blijkbaar niet zo erg maar ik ben zeker dat vele gasten zich net als ons zwaar ergerden. Spijtig.Meer
Net buiten Suis in Nederland ( geen gehucht van Mol) ligt een mooie gerestaureerd hoeve, en hier vind je restaurant de vijverhoeve. Klassieke keuken,goede keuze van wijnen, vriendelijke bediening. Goede prijs/ kwaliteitsverhouding.
Het was een blij weerzien bij de gemoedelijke ontvangst in de ruime, lichte veranda met decoratieve kersttoetsen. En ook het menu was decoratief; het was moeilijk kiezen uit het voorgestelde menu, de lunch van de dag en de suggesties op de kaart. Bij het aperitief...werden verrassende amuses geserveerd, daarna kozen we voor 5 gangen uit het menu en we hebben het ons niet berouwd. De knolseldervariaties smaakten perfect bij de Sint-Jakobsnoot, de presentatie van de rode mul met kreeft was schilderachtig en de boterzachte fazant werd vergezeld door seizoensgroentjes, fine champagnesaus en fijne kroketjes. De Vacherin Mont d’Or was helemaal op punt en de soufflé van Grand Marnier: daar dromen we nog van! Bedankt team De Vijverhoeve, ook voor de prettige bediening, we hebben van alles genoten en kijken al uit naar ons volgend bezoekje…Meer
In plaats van de drukke van Knokke is dit een zeer leuke locatie. Zeer goed en vriendelijk personeel. Eten telkens van hoog niveau. Enige negatieve wat mij nu opviel was de de prijzen behoorlijk de hoogte in gegaan zijn. Was altijd meer dan correct, zeker...voor wat geboden werd. Nu meen ik dat de balans ineens wel heel sterk de andere kant is uitgegaan.Meer
Reeds verschillende keren dit restaurant bezocht en telkens was het een schitterende ervaring, de service was top en de gerechten mooi gepresenteerd en super lekker,
Met prachtig (en iets te warm) weer in de tuin van De Vijverhoeve gelunchd. Onder de parasol weliswaar. En dat was prima uit te houden. Wat een mooi restaurant en wat een prachtig aangelegde tuin! We hadden gereserveerd nadat we de recensies hadden gelezen. En...die waren allemaal goed. De lat lag dus hoog. We kozen een bubbel als aperitief en het voorgestelde driegangen menu met extra tussengerecht (garnalen). De amuses die daarbij geserveerd werden smaakten heerlijk. Het voorgerecht, een tartaar van zalm met avocado zag er mooi opgemaakt uit en was lekker. De avocadosmaak overheerste, waardoor er niet direct een “wauw” smaak was. Desalniettemin een prima voorgerecht. Het tussengerecht was een aardappel/Hollandse garnaal gerechtje, waarbij de aardappel op klassieke wijze klaargemaakt en gepureerd was. Helaas iets teveel aardappel, waardoor we nauwelijks de smaak van de garnalen proefden. Jammer. Het hoofdgerecht met rode poon smaakte heerlijk. Mooi op de huid gebakken. Hierbij werd overigens ook aardappel geserveerd en dat hadden we net al gehad. Fijner was geweest dat of het tussengerecht, of het hoofdgerecht minder of geen aardappel had bevat. De saus was dan weer wel fantastisch. Het nagerecht was een geweldige afsluiting van een al met al prima lunchmenu. Iets meer variatie in smaak had deze beoordeling 5 sterren gegeven. Dat is dan hopelijk voor een volgende keer. Want we gaan zeker nog eens terug!Meer