Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

Locanda San Lorenzo

Een tafel reserveren
do 24-1
20:00
2

Waarderingen en beoordelingen

Certificaat van uitmuntendheidWinnaar 2015 - 2018
WAARDERINGEN
Eten
Bediening
Prijs-kwaliteit
Sfeer

Meer informatie

PRIJSKLASSE
US$ 80 - US$ 125
CUISINES
Italiaans, Mediterraan
Speciale diëten
Geschikt voor vegetariërs
Alle gegevens weergeven
maaltijden, functies
Beoordelingen (323)
Beoordelingen filteren
6 resultaten
Waardering van reizigers
6
0
0
0
0
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalNederlands
Meer talen
6
0
0
0
0
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
FilterenNederlands
Lijst wordt bijgewerkt...
Deze beoordelingen zijn machinevertalingen vanuit het Engels. Machinevertalingen weergeven?
Beoordeeld op 29 juli 2017 via mobiele applicatie

Eten eigenlijk goed. Hoge kwaliteit eten met name verzorgd van presentatie. Vrij duur maar service en het eten is echt een goede ervaring.

Datum van bezoek: juli 2017
Beoordeeld op 4 maart 2017 via mobiele applicatie

We voelen ons geluk te hebben gevonden dit prachtige restaurant terwijl tijd doorbrengen in Tambre en spert. Het personeel was uitzonderlijk en meegaand voor jonge kinderen die niet deelnemen aan de proeverij. Veel van hun gerechten waren gemaakt van lokale ingrediënten zoals de lamschotel die...was super! ! Ik zal terugkomen in dit restaurant volgende keer dat ik in de buurt ben.Meer

Datum van bezoek: maart 2017
Beoordeeld op 26 februari 2017

Ik bleef gedurende drie nachten en kreeg drie geweldige avond maaltijden - ze hadden een heleboel lokale producten en goede wijn. zeer vriendelijk personeel en ze slaagden erin om tegemoet te komen aan vereisten vegetarische. super hotel kamers ook.

Datum van bezoek: februari 2017
Beoordeeld op 15 juli 2013

Het is altijd een droom om te genieten van de traditionele smaken uit de regio Veneto met het hoge gerechten en vooral het zeer vriendelijke en warmhartige service. Alle gerechten zijn prachtig bereid! Vergeet niet de woestijn missen! Je hebt deze plaats te bezoeken! U...zal zeker niet het betreuren!Meer

Datum van bezoek: juli 2013
Beoordeeld op 1 juli 2013

Mijn vrouw en ik lunchten hier na het lezen over het op trip advisor en ook door een bar eigenaar beval weten we werden niet teleurgesteld Ik had de Escargots als voorgerecht en mijn vrouw de ei plant ravioli beide zeer goed als main hadden...we deelden de degustation van lam gedaan op verschillende manieren die was fantastisch. Service was zeer professioneel en vriendelijk en niet duur voor de kwaliteit van het eten en de wijn. Gewoon gaanMeer

Datum van bezoek: juni 2013
Beoordeeld op 26 januari 2013

Na een paar dagen in de Dolomieten waar we het gezelschap van familie en vrienden in plaats van op eten toegespitst genoten, besloten we om een grote Jump en stoppen bij dit heerlijk familie-eigendom restaurant en inn, zeer geapprecieerde in de Espresso Gids in Italië....We kregen vriendelijke en professionele receptie waaronder onze jassen en welke hen in de mantel kamer. De badkamers zijn via een marmeren trap bereikbaar, omlijst interessant beeld muren en een drijven van weelderige bloemenpracht geur. Terwijl naar onze tafel wandelen een blik geworpen we rond het prachtig vaste eetkamer met kasten met curiosa, oude camera's, karaffen met en flessen wijn. We hebben ook gemerkt een zeer grote, ronde tafel bedekt met een prachtige tafelkleed met bijpassend lade. Op onze tafel was de inrichting verse bloemen en een tros verse chilly Peppers met kaneel stokken. Op zoek naar door het menu het Locanda biedt twee vaste menu's - is een degustation voor 70 Euro en de andere is genaamd grondgebied voor 76 Euro; of u kunt a la carte select. We kozen voor de a la carte als een van ons niet geweldig met schelpdieren is. De amuse bouche aangeboden door het huis was crème van leek met ansjovis smaken. Gevolgd door slakken ( uit de schilden) met een romige Herb saus ( erg lekker), twee pasta's - ravioli gevuld met cime di Rapa ( groenen) met ansjovis en shizo filmopnamen; en tortelloni gevuld met biggetje gegarneerd met crunchy_nns rode kool. De chef-kok Renzo Dal Farra kwam en sprak voor wij ons bestellen en volledig onze bestelling gepersonaliseerde omdat een van ons niet ansjovis houdt, dus dit die persoon was geschrapt. Hoofdgerechten: verse zeebaars ( hoewel dit niet een kustlocatie is) en oven gebakken prijscorrectie op puree. Het eten was perfect gebakken en smaakte super. Wij moeten zeggen terwijl wij voor onze hoofdgerechten wachtten we merkten het dichtstbijzijnde tafel van diners voor ons hadden de beroemde Alpago lamsschenkel signature gerecht, het goddelijk uitzag. We hebben niet omdat er een minimum van twee was. Schapen bloemensap cassata met citroen sorbet en crumbed pistachenoten was onze gedeelde dessert. De chef gaf ons ook een smaak van één van zijn gelatos in een orange saus, hmmm! We dronken een fles Petit Arvine van Valle d'Aosta, mineraalwater en koffie ( geserveerd met petit four, onthoud vooral de kokosnoot panna cotta). Bediening was professioneel en vriendelijk, vooral door de aantrekkelijke lady sommellier. Dit alles voor 110 Euro, veel minder dan we verwacht hadden in dit restaurant met Michelin-ster. Parkeergelegenheid tegenover het Locanda is beperkt, maar er zijn diverse gratis van kosten baaien ongeveer 50 meter verderop. Vanuit de ramen van de eetkamer konden we zien de Alpago met sneeuw bedekte bergtoppen. Zou zeker weer gaan. Signora Dal Farra vriendelijk verzocht nam ons mee op een rondleiding van de accommodatie en de wijnkelder. Twee soorten kamers - 80 het Italiaanse moderne inrichting van een uitgebreid formaat op de eerste verdieping, en traditionele houten aangeklede alpenweiden kleinere kamers op de zolder. Vermeldenswaardig is het extra grote douche in Kamer nummer 3 .Meer

Datum van bezoek: januari 2013
Meer beoordelingen bekijken
Vragen & antwoorden
Krijg snel antwoord van medewerkers en voormalige gasten van Locanda San Lorenzo.
Opmerking: je vraag zal openbaar worden geplaatst op de pagina Vragen & antwoorden.
Verzenden
Richtlijnen voor postings
Is dit uw TripAdvisor-vermelding?
Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer. Claim uw vermelding