Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

El Castillo

Carr 104 Km 0.2 Bo Algarrobo, Mayaguez, Puerto Rico
787832303011
Website
Delen
Kaartbewerkingen zijn gepauzeerd. Zoom in om de bijgewerkte info weer te geven.
Zoom resetten
Kaart bijwerken …
Overzicht
  • Uitstekend35%
  • Heel goed23%
  • Gemiddeld15%
  • Matig17%
  • Vreselijk10%
Openingstijden restaurant
CUISINES
Caraïben, Internationaal, Spaans, Puerto Ricaans
PRIJS
€€ - €€€
WAARDERINGEN
Eten
Bediening
Prijs-kwaliteit
Sfeer
LOCATIE
Carr 104 Km 0.2 Bo Algarrobo, Mayaguez, Puerto Rico
Alle details
Schrijf een beoordelingBeoordelingen (46)
Waardering van reizigers
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal

1 - 10 van 13 beoordelingen

Deze beoordelingen zijn machinevertalingen vanuit het Engels. Machinevertalingen weergeven?
7 maart 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Het is een zeer mooi en heeft geweldige sfeer, servers erg professioneel, maar is te duur en niet de beste kwaliteit eten voor de kosten. Volgende keer ben ik uit eten.

28 augustus 2016 beoordeeld via mobiele applicatie

Het buffet heeft alles van warme granen naar omelet. Goede prijs en alles was goed. Als je een goede arenatheater en inrichting zult u niet hier zien.

13 juli 2016 beoordeeld

Goed buffet voor de lunch in een finedinning sfeer. Buffet bestaat uit een verscheidenheid aan vlees, koolhydraten en soep van de dag (meestal heerlijk) tegen een zeer redelijke prijs voor de aanbieding. Geweldige sfeer, service en uitzicht

3 mei 2015 beoordeeld via mobiele applicatie

Soep was prima maar vlees ( filet mignon) was overdreven. verkoop voor roquefort saus pr Blauwe kaas en bracht me een darle vlees saus. Had geen idee wat ik had gevraagd en kon vertelde me dus hebben. De plantains tostones waren te dik. U zou...beter af eten in een kleine familie Restaurant in Omgeving Cabo Rojo. Hotel acomodations en personeel waren uitstekend. Ontbijtbuffet in hetzelfde restaurant was uitstekend.Meer

12 april 2015 beoordeeld via mobiele applicatie

Geen restaurant in PR bespaar voor een handvol heeft frisse hele tandbaars. Mijn favoriet. Castillo deden. Het was heerlijk. Langzaam gekookt op de grill niet gefrituurd met een heel delicate Criollo om saus. Dit kwam met tostones natuurlijk die tot in de perfectie bereid waren....Niet te vergeten de tandbaars seviche en yautia soep, beide personeelsbestand voorgerechten. Hoewel ik alleen gegeten, was de wijnkaart uitgebreid en redelijk geprijsd. Ik was tevreden en aangenaam verrast. Service was attent. Sterk aanbevolen. Pd. Gelieve Ik ben een lokaal. Genoeg gezegd.Meer

14 augustus 2014 beoordeeld via mobiele applicatie

Geen probleem met het zo ver. Hou van het oude tewerkstelling evolueren en er service. Goed ontbijt, lunch buffet of diner. Brunch is een must. Is uw keuze. Je kunt ze zitten en ontspannen plus genieten van uw heerlijke maaltijd of ga iets anders. Voor...mij geen probleem goed eten, nagerecht, koffie en drankjes. Wandeling rond na u finish of gewoon genieten van het uitzicht. U heeft ook veel plezier bij het Casino.Meer

14 februari 2014 beoordeeld

NAAM: Casillo in het Hilton ( Mayaguez Resort and Casino) Titel: TripAdvisor "Gewone Ontbijt" 14 februari 2014 Algemeen: ik heb beoordeeld dit restaurant in detail vóór. Niets veel veranderd is. Ik zal alleen nieuwe dingen lijst. Ik geloof niet dat ik ooit heb hun ontbijten...behandeld; echter. ONTBIJT menu: nogal gewoontjes met niets spectaculairs en niets bijzonder interessant. [1 ] MENU'S: De hebben een ontbijtbuffet, een Lunch Buffet ( eenmaal geweldig, maar niet meer), en een vast menu special voor diner. Ze hebben ook een reguliere menu voor elke maaltijd. ONTBIJTBUFFET: ik heb hun nieuwe ontbijtbuffet voor maanden bedden. Echter, die ze hun prijs. Nu het meer zuinig en net zo goed op bestelling is wat je wilt korting hun gewone menukaart. Dit waarschijnlijk resultaten in frisser eten, evenals. Tenzij je een veel te eten plan, het Ontbijtbuffet is niet langer nuttig. Ze geprijsd zelf uit bestaan. Check willen zien wat ze hebben op het buffet voor u bestelt. Brood: nooit om hun koekjes. Ze zijn verschrikkelijk. Hun toast is goed. Wie kan toast ruïne? Voorgerechten: hun roereieren en worst waren heel gewoon. Verse eieren, bevroren worst, niets bijzonders. [2 ] Handig, maar ik kan het thuis beter maken. [3 ] Hun chef-kok moet om in slaap te vallen in San Duits voor ontbijt. Voetnoten heeft geplaatst [1 ] ik meestal alleen naar restaurant voor 3 redenen: iets wat ik niet kunnen krijgen, iets waar ik niet op kan maken, of iets dat ik niet willen. Dit was alleen voor het gemak tijdens een bijeenkomst. [2 ] was er een tijd, niet te lang geleden, toen kon je niet worst in westelijk Puerto Rico krijgen. Niet dat grote van een deal tenzij u geweldig worst koekjes. [3 ] geroosterd De Puerto Ricaans ei, kaas en ham over pan-de-aqua en men sandwich is het beste ontbijt.Meer

27 december 2013 beoordeeld

NAAM: Castilla Restaurant; Mayaguez Resort and Casino [maar iedereen nog net het noemt "Het Hilton" ( zie Geschiedenis)] Samengevat: Dit was hun Vakantie [Navidad] Speciale Buffet. Het buffet was nauwelijks toereikend. Het was niet "speciale." Niet zo goed als hun normale, gewone lunch buffetten van...jaar geleden. Zij hebben er een "World-klasse geacht, internationale chef-kok" als dus, moet hij hebben op vakantie in Disney World geweest omdat er geen spoor van hem in deze aanbod was. Desalniettemin zal ik zeggen de avond was leuk en aangenaam, als culinaire gewone en teleurstellend. Telefoon: Internationaal: Bel Gratis -689-3030; Lokale ( 787 ) 832-3030; Fax: 787-265-3020 WEBPAGINA: http://www.mayaguezresort.com/index.html; Wikipedia: http://en.wikipedia.org/wiki/mayagüez_resort_%26_casino RESERVERINGEN: We belden voor reserveringen en de persoon beantwoordde de telefoon wisten niets over het buffet. We vertelden is was $35 en ze beantwoordde "Goed, dat is meer dan ik weten." Ongelooflijk. Uitbreiding 10. OPENINGSTIJDEN van de receptie zijn: Het ontbijtbuffet was 6-11 . Dit is een blunder begaan. Puerto Ricans willen partij laat op vakantie nachten. De 11 :00 sluitingstijd was veel te vroeg. Eigenaars: Hilton Mayagüez Corporation Chef-kok: Alexander Sáez, Executive Chef-kok. Hij begon op het restaurant in september 1999 . GROET: Goed gedaan, warm, en oprecht. Plaats: Route 104 km 0.3 , Algarrobo, Mayagüez, PR 00680. ROUTEBESCHRIJVING: ten noorden van Mayagüez op PR-2, sla linksaf de PR-3108 ( slechts één manier om op deze weg gaan, ongeveer east), maak een korte linksaf de PR-104 en 0,3 km daarna linksaf naar de gate. MOEITE om het te vinden: Geen, duidelijk. PARKEREN: hebben zij opnieuw georganiseerd de parkeergelegenheid. Het is een beetje meer restrictief. De parkeerplaats was meestal leeg om 7 :00 en ook om 21 :00 uur. Ik denk dat mensen doen gok niet op Kerstavond. Zij mogen niet voor parkeren). Dit maakt mensen park buiten en veroorzaken een verkeersvrije puinhoop ( zie problemen). Ze moeten geld op parkeergelegenheid, zelfs met de nieuwe elektronische pasjes verliezen. De andere grote hotels zijn smart genoeg om geen). Dit is slechts een onnodige, traditie. De restaurant postzegels de parkeerkaart zodat hun restaurant klanten niet voor de eerste 3 uur niet betalen, maar je moet nog het ticket te hebben in een hokje bij de lobby verwerkt. SPECIALE AANBIEDINGEN: N.v.t. Innovaties: Wie ontworpen dit buffet gingen naar grote inspanningen te serveren de meest saaie aangelegenheden maakt Kicker-events een spannende ontdekkingsreis en gewone gerechten mogelijk. Er was gewoon niets nieuws of interessant. UITZICHT: Het uitzicht vanuit het restaurant is beperkt. De ooit, gebruikt openlucht restaurant en bar buiten te hebben een mooi uitzicht op het zwembad. Dit heeft zijn afgesloten, voorzien van airconditioning, verloren heeft uitzicht en karakter. Ze bezuinigen alle bomen ten westen van de parkeerplaats; daarom is er een geweldig uitzicht op de baai Mayagüez vanaf de parkeerplaats, PR-104 ( alsof iemand op zoek was), maar niet van het hotel. Ze deden stabiliseren niet deze kant van de parkeerplaats; daarom wordt veel van hun parkeerplaats uiteindelijk aantasten en val de heuvel af. Dit is typisch voor hun recente gebrek aan planning ( geen winst; alle pain). Sfeer: Nice, eenmaal semi-formeel is, maar niet voor deze buffet. Blauwe spijkerbroek en korte-shorts waren cholesterol. Ik droegen sandals. AIRCONDITIONING: Ja, en doen zitten niet onder een ventilator vent tenzij u hartelijk gedekte zijn. Meubilair: De stoelen zijn comfortabel. De tafels zijn ruim en niet te nauw gespreid. Ze hebben nice, town tafelkleden. Bier: niet om. WIJN: bestelden we het huis witte wijn. De wijn was voldoende, niet speciaal, maar een aangename gezelschap van de maaltijd. Zij dienden een royale hoeveelheid, die waarschijnlijk meer dan de standaard 5 oz 1/2 was. De witte wijn was in een rode wijn glazen ( verschrikkelijk)geserveerd! Rond de $ 7 leek een glazen een beetje duur. Drankjes: Cola Light was in een versgeperst glas-glazen met ijs en een stro geserveerd. BAR: Buiten het restaurant, maar de obers vindt u drankjes meenemen. Lijkt een full-service, moderne bar. WATER: Ze serveerden water uit kruiken! Dit oude traditie waren opgegeven enkele jaren geleden geweest. Ze snel bijgevuld de glazen. De glazen werden, tenminste, drong-glas, maar niet crystal. Menu formaat: na. In antwoord op een vraag, terechte opsomming zijnerzijds een ober alle buffetvoedsel. Menu-ITEMS: Er was geen menu, maar de voorgerechten en Entrées waren duidelijk, zij ten onrechte gelabeld. Serveerster: We hadden alleen obers. Ze waren goed, snel, en enthousiast. Echter, als u een chique restaurant willen worden, Let leren uw kelners aan welke kant correct gerechten ( rechts)duidelijk! Verwijderen van vier of verhuizen onderheid-up borden is ongepast en gevaarlijk ( Als ik mijn maaltijd dragen, geef ik geen fooi). Brood: Grote, goed-kwaliteit broodjes en boter. De crotons voor de onbestaande groene salade waren te groot. Voorgerechten: [een] "Mini empanadas die ik kreeg" [Hun bord was Spanglish! Genoemd Moet worden "empanidillas."] Eigenlijk, ik denk dat deze waren te worden "Alcapurrias de Yucca geacht" [Puerto Ricaans volgepropt beignets]. Ze waren vettig, vochtig en volledig verschrikkelijk. Verkochte verzameld worden staat zijn veel beter. Hoe pijnlijk! [B] "Almahabanas" ( klein Colombiaaans, maïsmeel, kaas muffins). Ze hadden niet genoeg eieren en veel te weinig kaas. Ze waren, ook, te zoet. Ik zou liever hadden traditionele Puerto Ricaans Sorullitos de Maiz ( corn stokken). [C] "Croquetas de Rissoto" ( "Risoto" was op hun bord verkeerd gespeld) ( Italiaanse gerecht van rijst in een vleesbouillon rolde in brood kruimels en gebakken). De kroketten waren zeer goed. De begeleidende bruine saus was in een hoog, indrukwekkende blikken, maar was nagenoeg smakeloos. Salade: Het enige green-salade items Romaine icebergsla en tomaat schijfjes aardappel gesneden waren. Geen ui, olijven, radijsjes, champignons, spruiten, niets. Om een of andere reden ze veel hadden, bowls groot van saladedressing te begeleiden niets. Dit slechts geserveerd te benadrukken hun onmacht. Het kleine bowl van geraspte Parmezaanse kaas was niet vers. Ze had verschillende pasta salades, 2 aardappel salades en een gekookt broccoli salade. De meeste van deze waren vrij smakeloos, onaantrekkelijk en betere zijn bij ieder goedkoop salade bar vonden. Een van de aardappel salades had kleine hoeveelheden van Bacalao ( gezouten Cod). Een veelkleurig Ratini pastasalade had enkele stukken van "Baby" corn. Ze waren te groot en van slechte kwaliteit. Ik nam pas enkele ter nagedachtenis van de fantastische salade bars het Hilton eeuwenoude eeuwen geleden met klein, hoogwaardige baby corn hadden. SOEP: Dit was te worden "Ten tweede komt Groenten geacht," maar het was meestal weegbree. De smaak was voldoende, maar niets bijzonders. Nogmaals, vlakte, vlakte, vlakte! Entrées: [een] De geroosterde meest gewone was. Ik heb beter een tiental keer al dit seizoen. [B] De "Brystfilet Filete de Chillo con Purre de Apio" ["Kutteln" of "puree" was op hun bord verkeerd gespeld] ( Filet van Snapper met puree zijn selderij Wortel) klein, dikke, goede kwaliteit filets gebruikt. De goede textuur en smaak in overeenstemming waren met snapper. Ze waren dikker en smakelijker dan de diepvriesproducten van SAM's. De dekking; echter, die uitstekend was, is gruwelijk [1 ]. De gepaneerde was door een boomlange container zoete salsa begeleid. De smaak van de saus was oke, maar het was te dun en liepen buiten de vis zonder veel effect. [C] De "Morcilla" ( Zwarte Bloed worst) moet oke sinds onze vrienden het aten zonder commentaar [2 ]. De gepaneerde was het enige special. Voor de prijs die we betaalden, men zou enige vlees [rosbief, Churrasco ( rok biefstuk)verwachten lendenen aan tips, iets]. Gesneden Turkije borstkanker zou leuk geweest zijn, zelfs seizoensgebonden hebben. Een gerecht met klein-medium garnalen zou hebben ook voordeel van deze verveling geholpen hebben. KANTEN: De traditionele "arroz con Gandules" ( rijst met Pigeon erwten en varkensvlees) oké waren, maar echt niets bijzonders. De kleine Yucca ( Cassave) [3 ] waren pasteles [soort zoals Mexicaans Tomales] oké, maar niet erg vlees gevulde en ontbrak olijven. Woestijnen: stellingen inbegrepen de traditionele "Tembleque" ( een vla die gemaakt met cornstarch, suiker en coconut melk), was alleen redelijk; en flan ( vla die met romige caramel saus), die was slecht. Wie kan een slechte flan maken? Ze hadden ook een plat schijfjes aardappel van kaas ( zoals ze altijd hebben gehad). Halverwege de cedar was oké en de gerookte Gouda was goed. De crackers waren van goede kwaliteit. De weinige aardbeien nog niet rijp waren. De druiven waren klein en van slechte kwaliteit. Zilverwerk: aardbeirichtlijn, maar voldoende-kwaliteit roestvrij. Ik vergat te controleren of zij in fabrikant gematched was. Ze gebruikten een Tablespoon voor de "soep" lepel [4 ]. Ik verkies de ronde-bowl Engels Soeplepel [5 ] ( gebruikt bij Ponderosa en de Holiday Inn). Waar TIJD: na. Echter, waren die bijvulde ze alles snel. Ik heb ze achterlopen op werd niet bijgevuld in het verleden hebben gezien. BUSINESS: waren Ze rond half vol om 7 :00 uur. Ze waren bijna vol om 9 :00 uur. Ik verwacht dat ze waren zelfs later drukker. BADKAMER: Uitstekend. Ze hebben papieren handdoeken. Ze zijn echter autokilometers meter van uw tafel. PRIJS VERGELIJKING: De meeste lokale gewone buffetten goedkoper zijn en veel beter. Dit zijn droevige dagen in het Hilton. Bill: gepresenteerd snel en efficiënt. Ober nam de kassier ( dit is new) en hadden onze parkeerkaart gestempeld. VEILIGHEID: De verlichting in de parkeerplaats kan beter. Er was een donkere bedrag bij ons op de parkeerplaats. Ik was een beetje angstig in eerste instantie, maar het bleek een bewaker. PROBLEMEN: wees voorzichtig arriveren en vertrekken. Ze lieten auto's park rondom de straat en soms komen om te voorkomen dat de parkeertarieven. Dit zorgt soms een eenrichtingsweg en is altijd gevaarlijk. De vraag is: "Wie betaalt de parkeertarieven?" De werknemers, ingeschreven gasten, betaal casino beschermheren en restaurant guest niet. Dus, die is vertrokken? Zij kunnen nu bussen en grote voertuigen in het parkeerterrein krijgt. Hun voormalige onvermogen veroorzaakt een echte "Rijden Circus" in de straat. Gelukkig voor hun betere toegang. De bar schuin aan de overkant van de straat heeft geen parkeergelegenheid; daarom, hun opdrachtgevers ook parkeren in de straat. Sommige mensen ritje paarden naar de bar en stropdas ze in de straat. Dan heb je "Wild West Rijden"! Omdat de structuur houten is, zou het probleem worden eenvoudig worden opgelost. De politie niets aan doen deze gevaarlijke omstandigheden. Ik heb nooit iemand gezien ontvangen een ticket ongeacht hoe slecht en zomaar geparkeerd. Geschiedenis: oorspronkelijk geopend en wordt gerund door de echte Hilton Corporation in 19 ?? Aangekocht door particuliere investeerders ( "Hilton" Mayagüez Corporation) in 1979 en uitgevoerd onder een verscheidenheid aan naam achteraf ( waaronder "Best Western"). De oude naam "Hilton" ergens vastgehouden en niemand ooit spreekt over iets anders. Als je het echte naam te gebruiken proberen, weet niemand wat u praat over. De "Hilton Mayagüez Corporation" nog steeds beschikt dit hotel ( Luis Falto is de huidige voorzitter). Ik vraag me af waarom het echte Hilton doet Sue niet over hun naam? Ik ging er in 1975 en genoten enorm het lunchbuffet tot voor kort als het verschrikkelijk ( zie mijn Beoordelingen)werd . Ik denk dat ik deelgenomen aan hun vrijdag Seafood Buffet tweemaal, lang geleden, en het was geweldig. Enkele maanden geleden, gesloten down ze hun buffetten. Onlangs heropende ze een ontbijtbuffet voor minder tan $ 8, een lunchbuffet en een vast menu diner voor minder dan $ 12 . Mijn vrouw deelgenomen aan het nieuwe Ontbijtbuffet meerdere malen en vond het was goed, maar ze wisten niet hoe koekjes ( vreselijk). Een vriend genoten van het lunchbuffet op een vrijdag. Hij zei dat het was goed, maar de vis geserveerd was tilapia. Enkele maanden nadat ze de buffetten heropend gesteld, zij hun prijzen door $ 2-4 elk. Onderdeel van mijn afschuw over de huidige ramp is dat ik heb genieten van prachtige buffetten geweest in het Hilton voor 30 jaar, en vervolgens lijden verval juist voor 10 jaar. Ik herinner mij nog hun heerlijke buffetten. Zelfs nu meer dan 3 keer de prijs voor de Navidad Buffet heffingen, kan ze zelfs hun oude prachtigeke normen voor hun lunchbuffet. Dit is bijzonder treurig voor iedereen. SOM: grondig plezierige ervaring. Echter, de kwaliteit van het eten iets te wensen over. Zowel originaliteit en uitstekende voorbereidingen ontbraken. Dit was onderdeel saai, traditionele Puerto Ricaans Navidad eten en mislukking van internationale gerechten. Geen duidelijke thema. Dit was een grappig en zelfs amusante Morass, maar niet de moeite waard $35 /elk. Een kleuterschool kind kan beter plannen. Ik ben een langdurige ( 40 24 jaar) fan van dit hotel en restaurant, maar ze hadden beter beter doen of ze zijn niet lang voor deze wereld. Ik ben heel depressief over hun ondergang bezegeld. Voetnoten heeft geplaatst [1 ] De dikke ( 3/8 inch), was Hintere coating op vis smerig-grijs in kleur, Pasty en smakeloos. Dit was niet "Apio" ( De Tuber van Inca herkomst, Creoolse selderij Wortel, Arracacia xanthorrhiza). Er moet een gele kleuren en hebben een heerlijke smaak. Ik vermoed dat dit was goedkoper en minder graveoleus smakelijke "Knolselderij" ( een verscheidenheid aan selderij van mediterrane herkomst gesteld voor de wortels Apium var. rapaceum). Dit kon zijn spectaculair, als authentiek hebben. In plaats daarvan probeerden ze ons voor de gek met minderwaardiger en slecht bereide product. Ik merkte dat de meeste mensen waren verstandig genoeg scharrelen; de walgelijk bijvullen terug naar de serveert pan. [2 ] probeerden We "Klingon Bloed worst" toen we voor het eerst kwamen naar Puerto Rico 40 jaar geleden. We hebben niet het sinds hadden. Ik zelfs niet Chorizo ( gerookte, goed gekruid, varkensvlees en vet worst) zoals [Ik weet dat is een kardinale fout in Puerto Rico]. Alle de vet sluit mijn keel. Het is zelfs op Pizza hier wordt gebruikt. [3 ] Cassave ( Manihot esculenta). [4 ] is een lepeltje vergelijkbaar met een Tablespoon gebruikt als een soupspoon in continentaal Europa. Echter, het was via het Hilton een gewone Tablespoon. Dat is onjuist. Een Tablespoon is een bedienend stuk en is niet voor individueel gebruik bestemd. In wanhoop, is een Tablespoon een betere soupspoon dan een theelepel ... zou nuttig zijn geweest, maar dit is een gruwel in een "zogenaamd" chique restaurant. [5 ] De Engelse Soeplepel heeft een ronde bowl en is enigszins kronkelde navelstaarderij meer dan een theelepel ... zou nuttig zijn geweest.Meer

22 juli 2013 beoordeeld

Deze gebruikte te worden Mayaguez best Restaurant.Niet meer, op zijn best middelmatig Ze hebben zelfs)voor water . Saladebar en dessert gebruikt te worden zeer goed Nu is het niet restaturant kwaliteit. Sommige van lange tijd werknemers zijn altijd zeer Vriendelijke andhelpfull

25 april 2013 beoordeeld

We gingen hier voor de lunch en vonden een gemiddelde buffet duurder dan ooit. Zal niet onze keuze voor volgend jaar' staatssecretaris's week lunch.

In de omgeving
Hotels in de buurtBekijk alle 164 hotels in Puerto Rico
Holiday Inn Mayaquez & Tropical Casino
312 beoordelingen
op 0,12 km afstand
Mayaguez Resort & Casino
445 beoordelingen
op 1,97 km afstand
Howard Johnson Inn Downtown Mayaguez PR
423 beoordelingen
op 4,48 km afstand
Hotel Colonial
142 beoordelingen
op 4,57 km afstand
Restaurants in de buurt
Casiano's Chicken & Ribs
146 beoordelingen
op 0,14 km afstand
Merendola
77 beoordelingen
op 0,53 km afstand
Applebee's
72 beoordelingen
op 0,73 km afstand
Holly's Cafe
12 beoordelingen
op 0,05 km afstand
Attracties in de buurt
Plaza Colon
124 beoordelingen
op 4,45 km afstand
Yaguez Theatre
48 beoordelingen
op 4,13 km afstand
Tropical Agriculture Research Station
37 beoordelingen
op 4,88 km afstand
Tropical Casino at Holiday Inn Nayaquez
36 beoordelingen
op 4,26 km afstand
Vragen & antwoorden
Krijg snel antwoord van medewerkers en voormalige gasten van El Castillo.
Opmerking: je vraag zal openbaar worden geplaatst op de pagina Vragen & antwoorden.
Richtlijnen voor postings
Verzenden
Deze vermelding verbeteren

Gegevens restaurant

Overzicht waarderingen
  • Eten
    Bediening
  • Prijs-kwaliteit
    Sfeer
Gemiddelde prijzen
US$ 25 - US$ 100
Cuisine
Caraïben, Internationaal, Spaans, Puerto Ricaans
Maaltijden
Ontbijt, Lunch, Diner
Restaurantkenmerken
Reserveringen, Zitplaatsen, Bedienend personeel, Serveert alcohol, Buffet, Rolstoeltoegankelijk
Geschikt voor
Romantisch, Gezinnen met kinderen, Zakelijke bijeenkomsten
Locatie en contactgegevens
  • Adres: Carr 104 Km 0.2 Bo Algarrobo, Mayaguez, Puerto Rico
  • Locatie: Caraïben  >  Puerto Rico  >  Mayaguez
  • Telefoonnummer: 787832303011
Is dit uw TripAdvisor-vermelding?
Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer. Claim uw vermelding