Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

ibis Lausanne Crissier

Reiziger (39)
Kamer en suite (33)
Video (2)

Over

Locatie
Hygiëne
Service
Prijs/kwaliteit
Voorzieningen van accommodatie
Restaurant
Bar/lounge
Gratis snelle internetverbinding (wifi)
Conferentiefaciliteiten
Feestzaal
Huisdieren toegestaan (hond-/huisdiervriendelijk)
Meertalig personeel
Openbare wifi
Rolstoeltoegang
Rookvrij hotel
Stomerij
Vergaderruimtes
Wasservice
Zakencentrum met internettoegang
Meer weergeven
Voorzieningen van de kamer
Airconditioning
Kamers toegankelijk voor mindervaliden
Rookvrije kamers
Handige informatie
HOTELCATEGORIE

Locatie

Volledige weergave
Contact
chemin de l' Esparcette 4, Crissier, Lausanne 1023 Zwitserland
Hotel e-mailen
Routebeschrijving
Luchthaven Genève50 km
Luchthaven van Sion67 km
Alle hotels in de buurt bekijken
504beoordelingen
2vragen en antwoorden
1kamertip
Waardering van reizigers
  • 100
  • 273
  • 100
  • 25
  • 6
Tijd van het jaar
Type reiziger
Taal
  • Meer talen
  • Filteren
  • Nederlands
gedurende de booking worden de prijzen getoond in € doch bij de afrekening is dit niet het geval , en wanneer men toch wil betalen in € is die prijs total verschillend in vergelijking et de booking . dergelijke praktijk kan niet
Meer lezen
Beoordeling verzameld in samenwerking met Accorhotels.com
Antwoord van Ibis Lausanne C, Directeur général bij ibis Lausanne Crissier
Gereageerd 1 week geleden
Dear Guide16095715155, Thank you for taking the time to leave a comment on Trip Advisor. Prices were probably in Euro as you booked in your country but you have always the option to choose another currency. And see the currency exchange. Even though our prices here will be in Swiss Francs as we are in Switzerland, but then again you have the option to pay us either in Swiss Francs or in your own currency. Prices changes will depends on the exchange rate of the day, if you pay cash we do take a commission, if you pay with a credit card either your bank or the TPE will charge you a commision fee. To avoid any misunderstanding always compare the prices in the currency of the country you are staying in. I do hope I have been able to give you a clear explanation, and we will be able to count you among our guests. Kind regards, Olivier Serror and his team
Meer lezen
matige beoordeling kleine kamers, smalle bedden en jammer dat savonds de bar om 2400 uur dicht gaat zonder dat dit gezegd wordt. Het personeel loopt weg en zegt helemaal niets. Bij een grote groep zou je kunnen overwegen om wat langer de bar open te houden.
Meer lezen
Beoordeling verzameld in samenwerking met Accorhotels.com
Antwoord van Ibis C, Directeur général bij ibis Lausanne Crissier
Gereageerd op 12 jan. 2017
Dear Guest, Thank you for taking the time to leave a comment on Trip Advisor. We are sorry that you were a little bit disapointed with our staff at the bar, and you would have prefered to have the service opened longer than midnight. Unfortunately we cannot sell alcohol after midnight at the bar. Regarding the staff behaviour the message has been adressed to the right department. We do hope that we ll have the pleasure of welcoming back in a near future. Kind regards, Olivier Serror
Meer lezen
Op de terugreis van Italie naar Nederland sliepen we in dit hotel. Allereerst het advies om dit hotel te boeken via internet en niet via de receptie, dat scheelt je al snel 30 euro. Daarnaast raden wij het niet aan om dit hotel te eten, het is er duur en niet bijzonder
Meer lezen
Antwoord van Ibis C, Directeur général bij ibis Lausanne Crissier
Gereageerd op 7 okt. 2015
Geachte Heer, Mevrouw, Bedankt dat u de tijd heeft genomen om ons te vertellen over uw ervaring in ibis Lausanne Crissier. Het spijt ons te horen dat uw verblijf niet aan uw verwachtingen heeft voldaan; hiervoor willen wij u dan ook onze oprechte excuses aanbieden. Bij Ibis, streven we naar een hoogwaardige dienstverlening voor elke gast; uw commentaar is daarom erg belangrijk voor ons. U kunt erop vertrouwen dat wij de juiste maatregelen zullen treffen om het probleem te verhelpen en te voorkomen dat het zich nogmaals voor zal doen. Wij stellen het op prijs dat u uw opmerkingen met ons heeft willen delen en wij hopen dat u ons de kans wilt geven om u in de nabije toekomst beter van dienst te zijn. Hoogachtend, Philippe Vaes - delegated VPO for the French speaking ibis in Switzerland
Meer lezen
Kamer was tiptop in orde en proper. De bedden waren proper en goed. Prima geslapen en het was er rustig.TV en info over nabije omgeving van Lausanne. Waarheen te Lausanne folders aanwezig. Ontbijt was goed, keuze genoeg maar de broodjes waren een beetje oudbakken. Restaurant
Meer lezen
Een prima stopplaats op weg naar de Franse Alpen. In buitenwijk van Lausanne, vlak aan de snelweg. Winkelcentra naast het hotel. Gratis parkeergarage onder het hotel. Je bagage kan dus in de auto blijven. In restaurant gevarieerde menukaart en nette bediening.
Meer lezen
Vorige
Dear Sir, We will give a free pubic transport at the reception. The way to the university is around 10 minutes, with a bus and the subway. Hope to welcome you soon. Best regards. Céline Pradel Assistant manager
1 stem
in camera c'è il bagno privato?
Good morning, we do, actually, have a bathroom in the bedroom. I'm waiting to see you soon. Céline Pradel - Adjointe de direction.
0 stemmen
Alle antwoorden weergeven
"Kamer maakt niet veel uit."
PRIJSKLASSE
US$ 89 - US$ 153 (Op basis van de gemiddelde tarieven voor een standaardkamer)
OOK BEKEND ALS
ibis lausanne crissier hotel lausanneaccor lausanne crissier
LOCATIE
ZwitserlandVaudLausanneCrissier
AANTAL KAMERS
113
Is dit uw TripAdvisor-vermelding?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding