Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

Sirenis Seaview Country Club

Opslaan
Delen
C/ des Calo, s/n Port d'es Torrent, San Jose, 07829 Port d'es Torrent, Ibiza Spanje
Tijdelijk gesloten
Leg de laagste prijs van deze websites vast
Expedia.com
Travelocity
Orbitz.com
ZenHotels.com
alle 5 aanbiedingen bekijken
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Reiziger (2292)
Kamer en suite (412)
Dineren (114)
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.

Locatie

Volledige weergave
48Aanbevolen auto mee te nemen
Cijfer: 48 van 100
18restaurantsbinnen 1 km
1attractiebinnen 1 km
3.481beoordelingen1.142vragen en antwoorden7kamertips
Waardering van reizigers
  • 1.428
  • 1.074
  • 575
  • 240
  • 164
Tijd van het jaar
Type reiziger
Taal
  • Meer
Geselecteerde filters
  • Filteren
  • Nederlands
jeste07 heeft een beoordeling geschreven okt. 2018
Purmerend, Nederland30 bijdragen1 nuttige stem
Prima engels hotel met kleine kinderen. Goede punten - veel animatie voor de kinderen - mooie kamers Slechte punten - eten is koud, weinig variatie en smerige borden. - zwembad veel te koud om in te zwemmen (okt) - op donderdagen geen schoonmaak in de kamer, wel handig om te weten.
Meer lezen
Datum van verblijf: oktober 2018Reistype: Reisde met familie
Nuttig
Delen
Antwoord van Sirenis Seaview C, Director de Relaciones Públicas bij Sirenis Seaview Country Club
Gereageerd op 22 okt. 2018
Geachte heer, Wij willen u bedanken voor uw opmerkingen over uw recente verblijf bij ons in Sirenis Seaview Country Club. We houden rekening met de problemen die in uw beoordeling worden genoemd, omdat we door uw opmerkingen kunnen zien hoe we kunnen verbeteren. Nogmaals, we willen u bedanken voor het kiezen van Sirenis Hotels en we betreuren het dat het hotel niet aan uw verwachtingen heeft voldaan. Een hartelijke groet, Sirenis Hotels & Resorts
Meer lezen
LeoD5555 heeft een beoordeling geschreven mrt. 2018
Voorschoten7 bijdragen
Volledig gericht op Engelse markt. Massaal met veel entertainment voor de kinderen: zwembad, voetbal, klimbaan en zwemparadijs. Het hotel ligt perfect naast klein rustig strandje Port d'es Torrent (2 min lopen). Prima strand met bar en restaurantjes. Familie kamers zijn prima. Met balkon. Vooral aan de buitenkant zijn ook rustig met mooi uitzicht. Het eten is zoals je kan verwachten. Ontbijt op Engelsen afgestemd. Maar je hebt genoeg keuze. Restaurant op het strandje is omdat je er heen kan lopen ook met kinderen een prima alternatief.
Meer lezen
Datum van verblijf: juni 2017
Kamers
Service
Slaapkwaliteit
Reistype: Reisde met familie
Kamertip: kamers aan de buitenkant
Bekijk meer kamertips
Nuttig
Delen
Antwoord van Sirenis Seaview C, Director de Relaciones Públicas bij Sirenis Seaview Country Club
Gereageerd op 3 apr. 2018
Dear Guest, We would like to thank you very much for your particularly pleasant and helpful review of your recent stay with us at Sirenis Seaview Country Club. Our numerous facilities should provide our guests a holiday experience which they can take home in pleasant memories and we are extremely pleased that for you we were able to achieve this goal. Of course, we will also gladly investigate the areas of concern you raise in your review as it is through constant dialogue with our guests we can always be made aware of their particular wishes and preferences and thus ensure their well-being and satisfaction whilst staying at our hotel in the future. Again we thank you for choosing Sirenis Hotels; we will be delighted to welcome you back again in the future. Yours Faithfully, Sirenis Hotels & Resorts
Meer lezen
Andrea v heeft een beoordeling geschreven okt. 2017
Doetinchem, Nederland38 bijdragen12 nuttige stemmen
+1
Nog nooit in zo'n smerig hotel geweest, dit hotel vormt een direct gevaar voor de gezondheid. We hebben het nog geen 24uur vertrokken daar! De kamer, openbare ruimtes en zwembaden zitten vol met schimmel. Spullen kapot en bij het buffet worden verrote eieren geserveerd. Het all in concept is ver te zoeken, je moet werkelijk voor alles wat 'fatsoenlijk' is betalen. Tel daar de horde Engelse, herrie en slechte service bij op en wij zijn op eigen kosten vertrokken! Tui kon niks voor ons doen, maar langer dan 24uur konden wij hier niet blijven dan maar €2000 uit eigen zak betalen en zsm weg uit deze horror. Boek dit nooit, wees gewaarschuwd.
Meer lezen
Datum van verblijf: oktober 2017Reistype: Reisde met familie
Nuttig
Delen
Antwoord van Sirenis Seaview C, Director de Relaciones Públicas bij Sirenis Seaview Country Club
Gereageerd op 17 okt. 2017
Dear Guest, We deeply lament your disappointment on the outcome of your experience on this occasion and have shared your review with the management team for information and revision. What you are reporting on this review doesn’t meet our standards; please be assured that we took your comments into consideration and will look into whether changes can be made to enhance the points you raised. We pride ourselves on delivering consistent service across the whole Sirenis Hotels and are continuously striving to better ourselves and rely on guests’ feedback in order to achieve this. As a matter of fact, we would like to extend our apologies for any inconvenience you have experienced while in our care and hope you had a pleasant journey back home. Kind regards, Sirenis Hotels & Resorts
Meer lezen
Ed79 heeft een beoordeling geschreven nov. 2016
Amsterdam, Nederland49 bijdragen12 nuttige stemmen
Dit hotel is één groot Engels kinderparadijs. In het restaurant breek je je nek over de etensresten, de all-inclusieve bestaat uit frisdrank, zure wijn en waterige limonade cocktails uit een automaat..wil je iets fatsoenlijks te drinken dan moet je betalen. Net als de (enige rustige plek) Infinity bar, na 18:00uur kan je alleen van de kaart bestellen(8,- een drankje) Het eten is smaakloos, vet, koud en spek..bonen...eieren.. De schoonmaak 'vergeet' nog wel eens wat ..dus van de zeven dagen twee keer zelf handdoeken op moeten halen.. Kamer is verder wel oké(toch iets positiefs) Bijzonder hoe mooi Arke dit hotel aanprijst.. in werkelijkheid is het echt alleen geschikt voor kinderen.
Meer lezen
Datum van verblijf: september 2016Reistype: Reisde met een partner
Nuttig
Delen
Antwoord van Sirenis Seaview C, Director de Relaciones Públicas bij Sirenis Seaview Country Club
Gereageerd op 9 nov. 2016
Dear Guest, We only hoped for a better stay with us. We do strive to make sure that all of our guests have a pleasant experience and we are sorry to hear that we missed on meeting your expectations in some areas. We pride ourselves on delivering consistent service across the whole Sirenis Hotels and are continuously striving to better ourselves and rely on guests’ feedback in order to achieve this. We would welcome the opportunity to restore your confidence in our brand and encourage you to contact our Call Centre from where we can offer you a personalized booking guidance and help you select the Sirenis hotel that best meets your holiday needs and wishes. Friendliest regards, Sirenis Hotels & Resorts
Meer lezen
Veronique V heeft een beoordeling geschreven okt. 2016
5 bijdragen3 nuttige stemmen
Wil je rustig genieten van je vakantie? Boek dit hotel dan niet. Heel veel engelsen die allemaal denken het resort alleen te hebben. Het eten is slecht. Vlees doorgebakken en heel vet. Alles is ook gericht op de engelsen. Zit een waterpark bij leuk voor kinderen maar die zie je dr niet.
Meer lezen
Datum van verblijf: oktober 2016
Prijs/kwaliteit
Hygiëne
Service
Reistype: Reisde met een partner
Kamertip: boek kamer met zeezicht.
Bekijk meer kamertips
Nuttig
Delen
Antwoord van Sirenis Seaview C, Director de Relaciones Públicas bij Sirenis Seaview Country Club
Gereageerd op 21 okt. 2016
Dear Guest, We only hoped for a better stay with us. We do strive to make sure that all of our guests have a pleasant experience and we are sorry to hear that we missed on meeting your expectations in some areas. We would welcome the opportunity to restore your confidence in our brand and encourage you to contact our Call Centre from where we can offer you a personalized booking guidance and help you select the Sirenis hotel that best meets your holiday needs and wishes. Friendliest regards, Sirenis Hotels & Resorts
Meer lezen
OOK BEKEND ALS
sirenis seaview country club hotel port d`es torrent, sirenis seaview country hotel, sirenis seaview country club ibiza, hotel sirenis seaview country, sirenis seaview ibiza, seaview country club ibiza
LOCATIE
SpanjeBalearenIbizaPort d'es Torrent
AANTAL KAMERS
476
Betalingen van partners hebben invloed op de volgorde van de weergegeven prijzen, en voor uitgelichte of gesponsorde sorteringen kunnen de betalingen van partners ook invloed hebben op de volgorde van de vermelde accommodaties.
Is dit uw Tripadvisor-vermelding?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding
Veelgestelde vragen over Sirenis Seaview Country Club
Welke populaire attracties liggen er in de buurt van Sirenis Seaview Country Club?
Attracties in de buurt zijn Port Des Torrent (0,2 mijl), Darcey's Irish Bar Ibiza (1,0 mijl) en Mirador Sa Talaia (1,1 mijl).
Wat zijn de accommodatievoorzieningen van Sirenis Seaview Country Club?
De populairdere voorzieningen bestaan onder andere uit gratis wifi, zwembad en restaurant.
Welke kamervoorzieningen zijn er beschikbaar bij Sirenis Seaview Country Club?
Populaire kamervoorzieningen zijn kitchenette, airconditioning en flatscreen-tv.
Welke eet- en drinkopties zijn beschikbaar bij Sirenis Seaview Country Club?
Gasten kunnen genieten van restaurant, lounge en zwembadbar tijdens hun verblijf.
Zijn er parkeerplaatsen beschikbaar bij Sirenis Seaview Country Club?
Ja, parkeren aan de straat is beschikbaar voor gasten.
Welke restaurants liggen er in de buurt van Sirenis Seaview Country Club?
Restaurants met een gunstige locatie zijn Ca n’Esmeralda, El Viejo Gallo en Can Pujol.
Zijn er sportvoorzieningen bij Sirenis Seaview Country Club?
Ja, gasten hebben toegang tot zwembad en fitnesscentrum tijdens hun verblijf.
Wordt er een stomerijservice aangeboden bij Sirenis Seaview Country Club?
Ja, stomerij en wasservice worden aangeboden aan gasten.
Welke talen spreekt het personeel van Sirenis Seaview Country Club?
Het personeel spreekt meerdere talen, waaronder engels en spaans.
Heeft Sirenis Seaview Country Club een goed uitzicht?
Ja, gasten genieten hier vaak van uitzicht op oceaan.
Is Sirenis Seaview Country Club toegankelijk?
Ja, ze bieden rolstoeltoegang en kamers toegankelijk voor mindervaliden. Voor specifieke vragen, raden we je aan om vooraf te bellen.