Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

Sirenis Seaview Country Club

Reiziger (1950)
Kamer en suite (479)
Zwembad en strand (304)

Over

Locatie
Hygiëne
Service
Prijs/kwaliteit
Voorzieningen van accommodatie
Zwembad
Restaurant
Fitnesscentrum / sportruimte
Gratis snelle internetverbinding (wifi)
Bar/lounge
Betaald internet
Buitenzwembad
Kinderactiviteiten (kind-/gezinsvriendelijk)
Meertalig personeel
Ontbijt beschikbaar
Openbare wifi
Rolstoeltoegang
Stomerij
Vergaderruimtes
Vervoer van/naar luchthaven
Wasmogelijkheid (zelfservice)
Wasservice
Meer weergeven
Voorzieningen van de kamer
Airconditioning
Koelkast in kamer
Magnetron
Gezinskamers
Kamers toegankelijk voor mindervaliden
Kitchenette
Rookvrije kamers
Suites
Handige informatie
STIJL HOTEL
Geweldig uitzicht
Uitzicht op baai
HOTELCATEGORIE

Locatie

Volledige weergave
48Aanbevolen auto mee te nemen
Cijfer: 48 van 100
17restaurantsbinnen 1 km
1attractiebinnen 1 km
Contact
C/ des Calo, s/n Port d'es Torrent, San Jose, 07829 Port d'es Torrent, Ibiza Spanje
Naam/adres in plaatselijke taal
Routebeschrijving
Luchthaven Ibiza14 km
Alle hotels in de buurt bekijken
3.221beoordelingen
1.045vragen en antwoorden
7kamertips
Waardering van reizigers
  • 1.356
  • 987
  • 524
  • 208
  • 146
Tijd van het jaar
Type reiziger
Taal
  • Meer talen
  • Filteren
  • Nederlands
Prima engels hotel met kleine kinderen. Goede punten - veel animatie voor de kinderen - mooie kamers Slechte punten - eten is koud, weinig variatie en smerige borden. - zwembad veel te koud om in te zwemmen (okt) - op donderdagen geen schoonmaak in de kamer, wel handig om te
Meer lezen
Antwoord van Sirenis Seaview C, Director de Relaciones Públicas bij Sirenis Seaview Country Club
Gereageerd op 22 okt. 2018
Geachte heer, Wij willen u bedanken voor uw opmerkingen over uw recente verblijf bij ons in Sirenis Seaview Country Club. We houden rekening met de problemen die in uw beoordeling worden genoemd, omdat we door uw opmerkingen kunnen zien hoe we kunnen verbeteren. Nogmaals, we willen u bedanken voor het kiezen van Sirenis Hotels en we betreuren het dat het hotel niet aan uw verwachtingen heeft voldaan. Een hartelijke groet, Sirenis Hotels & Resorts
Meer lezen
Volledig gericht op Engelse markt. Massaal met veel entertainment voor de kinderen: zwembad, voetbal, klimbaan en zwemparadijs. Het hotel ligt perfect naast klein rustig strandje Port d'es Torrent (2 min lopen). Prima strand met bar en restaurantjes. Familie kamers zijn prima.
Meer lezen
Antwoord van Sirenis Seaview C, Director de Relaciones Públicas bij Sirenis Seaview Country Club
Gereageerd op 3 apr. 2018
Dear Guest, We would like to thank you very much for your particularly pleasant and helpful review of your recent stay with us at Sirenis Seaview Country Club. Our numerous facilities should provide our guests a holiday experience which they can take home in pleasant memories and we are extremely pleased that for you we were able to achieve this goal. Of course, we will also gladly investigate the areas of concern you raise in your review as it is through constant dialogue with our guests we can always be made aware of their particular wishes and preferences and thus ensure their well-being and satisfaction whilst staying at our hotel in the future. Again we thank you for choosing Sirenis Hotels; we will be delighted to welcome you back again in the future. Yours Faithfully, Sirenis Hotels & Resorts
Meer lezen
+1
Nog nooit in zo'n smerig hotel geweest, dit hotel vormt een direct gevaar voor de gezondheid. We hebben het nog geen 24uur vertrokken daar! De kamer, openbare ruimtes en zwembaden zitten vol met schimmel. Spullen kapot en bij het buffet worden verrote eieren geserveerd. Het all
Meer lezen
Antwoord van Sirenis Seaview C, Director de Relaciones Públicas bij Sirenis Seaview Country Club
Gereageerd op 17 okt. 2017
Dear Guest, We deeply lament your disappointment on the outcome of your experience on this occasion and have shared your review with the management team for information and revision. What you are reporting on this review doesn’t meet our standards; please be assured that we took your comments into consideration and will look into whether changes can be made to enhance the points you raised. We pride ourselves on delivering consistent service across the whole Sirenis Hotels and are continuously striving to better ourselves and rely on guests’ feedback in order to achieve this. As a matter of fact, we would like to extend our apologies for any inconvenience you have experienced while in our care and hope you had a pleasant journey back home. Kind regards, Sirenis Hotels & Resorts
Meer lezen
Dit hotel is één groot Engels kinderparadijs. In het restaurant breek je je nek over de etensresten, de all-inclusieve bestaat uit frisdrank, zure wijn en waterige limonade cocktails uit een automaat..wil je iets fatsoenlijks te drinken dan moet je betalen. Net als de (enige
Meer lezen
Antwoord van Sirenis Seaview C, Director de Relaciones Públicas bij Sirenis Seaview Country Club
Gereageerd op 9 nov. 2016
Dear Guest, We only hoped for a better stay with us. We do strive to make sure that all of our guests have a pleasant experience and we are sorry to hear that we missed on meeting your expectations in some areas. We pride ourselves on delivering consistent service across the whole Sirenis Hotels and are continuously striving to better ourselves and rely on guests’ feedback in order to achieve this. We would welcome the opportunity to restore your confidence in our brand and encourage you to contact our Call Centre from where we can offer you a personalized booking guidance and help you select the Sirenis hotel that best meets your holiday needs and wishes. Friendliest regards, Sirenis Hotels & Resorts
Meer lezen
Wil je rustig genieten van je vakantie? Boek dit hotel dan niet. Heel veel engelsen die allemaal denken het resort alleen te hebben. Het eten is slecht. Vlees doorgebakken en heel vet. Alles is ook gericht op de engelsen. Zit een waterpark bij leuk voor kinderen maar die zie je
Meer lezen
Antwoord van Sirenis Seaview C, Director de Relaciones Públicas bij Sirenis Seaview Country Club
Gereageerd op 21 okt. 2016
Dear Guest, We only hoped for a better stay with us. We do strive to make sure that all of our guests have a pleasant experience and we are sorry to hear that we missed on meeting your expectations in some areas. We would welcome the opportunity to restore your confidence in our brand and encourage you to contact our Call Centre from where we can offer you a personalized booking guidance and help you select the Sirenis hotel that best meets your holiday needs and wishes. Friendliest regards, Sirenis Hotels & Resorts
Meer lezen
Dear K7518AJtinas, The waterpark is opened to people who are not staying at the hotel and there is no need to book it in advance. The cost is: Half day Water Park Only pass (14:00-18:00) - Adults and children 13€ Water Park Only day pass (10:30-18:00) - Adults 19€ and children 14€ Best Regards, Sirenis Hotels & Resorts
0 stemmen
Dear franky, Thanks for your message. Yes, there are quiet sea view rooms at the hotel. The hotel is supposed to be fully booked for that period of the year. Best regards, Sirenis Hotels & Resorts
0 stemmen
Alle antwoorden weergeven
Does the hotel have a child sitting service?
The hotel doesn't have a child sitting service, but there is a certain number of Mini Club sessions available for our guests. Please contact First Choice for further assistance.
0 stemmen
Alle antwoorden weergeven
Dear tilly018, All information regarding the late check out is available in the FAQ section on our website. Kind regards, Sirenis Hotels & Resorts
0 stemmen
Alle antwoorden weergeven
If you would like to contact following e-mail address with your request, they will be pleased to assist: sirenis . seaview @ sirenishotels . com
0 stemmen
VorigeVolgende
123456209
"kamers aan de buitenkant"
"boek kamer met zeezicht."
"neem kamer in bijgebouw, maar niet op hoogste etage, of gebruik oordoppen."
"Hibiscus house is meest rustige"
"De kamers met frontaal zeezicht in het hoofdgebouw, zijn vlak boven de poolbar, waar 's avonds de animatie en bingo e.d plaats vindt..."
VorigeVolgende
12
OOK BEKEND ALS
sirenis seaview country club hotel port d`es torrentsirenis seaview country hotelsirenis seaview country club ibizahotel sirenis seaview countrysirenis seaview ibizaseaview country club ibiza
LOCATIE
SpanjeBalearenIbizaPort d'es Torrent
AANTAL KAMERS
476
Is dit uw TripAdvisor-vermelding?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding