Mix Colombo Hotel
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Er wordt bij de vermelding van boekingsaanbiedingen voor elke accommodatie rekening gehouden met de compensatie die onze partners aan ons betalen. De weergegeven prijzen zijn mogelijk voor verschillende kamertypes. De weergegeven prijzen zijn de laagst beschikbare opties die overeenkomen met het goedkoopste beschikbare kamertype dat onze partners op het moment van de zoekopdracht van de gebruiker hebben verstrekt.

Mix Colombo Hotel

Reiziger (895)
Výhled z 611 Pokoj 611 MIX COLOMBO
Kamer en suite (185)
Bar at Mix Colombo
Dineren (121)

Prijzen bekijken voor jouw reisdata

Neem contact op met de accommodatie voor beschikbaarheid.
Er zijn nog vergelijkbare hotels beschikbaar.
Alles weergeven

Over

3,0
Nr. 11 van de 17 hotels in S'illot
4,5 van 5 bollen
Locatie
3,7 van 5 bollen
Hygiëne
3,6 van 5 bollen
Service
3,6 van 5 bollen
Prijs/kwaliteit

De zoektocht naar het ideale budgetvriendelijke hotel in S'illot hoeft niet lang te duren. Welkom bij Catalonia Colombo, de ideale keuze voor reizigers zoals jij.

Gastenkamers bevatten voorzieningen, zoals airconditioning, en gasten kunnen gebruikmaken van wifi bij het hotel.

Catalonia Colombo Hotel biedt 24 uursreceptie, roomservice en bagageopslag aan, zodat je verblijf nog prettig wordt. De accommodatie biedt ook een zwembad en een restaurant. Als je met de auto naar Catalonia Colombo Hotel gaat, is gratis openbaar parkeren in de buurt beschikbaar.

In S'illot vind je genoeg pubs. Ga tijdens je bezoek naar populaire plekken, zoals The Little Welsh Bar, olympic en Red Lion, waar je kunt genieten van heerlijke gerechten.

Catalonia Colombo heet je graag welkom in S'illot!

Meer lezen
Stel bewerkingen voor zodat we onze weergave kunnen verbeteren.Deze vermelding verbeteren
Voorzieningen van accommodatie
Parkeerplaats
Wifi
Zwembad
Bar/lounge
Strand
Avondentertainment
Opslag van bagage
Dakterras
Betaalde wifi
Buitenzwembad
Restaurant
Ontbijtbuffet
Zwembadbar
24 uursreceptie
Voorzieningen van de kamer
Airconditioning
Privébalkon
Veilig
Bad/douche
Kamertypes
Uitzicht op zee
Rookvrije kamers
Gezinskamers
Handige informatie
HOTELCATEGORIE
Sterrenwaarderingen zijn bedoeld om een algemene indicatie te geven van de kenmerken, voorzieningen en services. Deze gelegenheid is gewaardeerd door Giata.
3,0 van 5 sterren
STIJL HOTEL
Uitzicht op baai
Uitzicht op zee
Gesproken talen
Engels, Spaans, Duits

Locatie

Calle del Lluc S/N, 07687 S'illot, Mallorca Spanje
Naam/adres in plaatselijke taal
Routebeschrijving
Enigszins geschikt om te wandelen
Accommodaties krijgen een cijfer op een schaal van 0-100. Hoe hoger het cijfer, hoe eenvoudiger het is voor reizigers om restaurants en bezienswaardigheden op loopafstand te vinden.
Cijfer: 74 van 100
74
Luchthaven Palma de Mallorca
Mahon Airport
1.015beoordelingen40vragen en antwoorden0kamertips

Beoordelingen
We voeren controles uit op beoordelingen.
De aanpak van Tripadvisor met betrekking tot beoordelingen
Voordat Tripadvisor-beoordelingen geplaatst worden, gaan ze door een geautomatiseerd trackingsysteem dat informatie verzamelt en de volgende vragen beantwoordt: hoe, wat, waar en wanneer. Als het systeem iets detecteert dat mogelijk in tegenspraak is met onze communityrichtlijnen, wordt de beoordeling niet gepubliceerd.
Wanneer het systeem een probleem detecteert, wordt een beoordeling mogelijk automatisch afgekeurd, naar de beoordelaar gestuurd voor goedkeuring, of handmatig beoordeeld door ons team van contentspecialisten die 24/7 aan de kwaliteit van de beoordelingen op onze website werken.
Ons team controleert elke beoordeling die op onze website geplaatst wordt en volgens onze bezoekers niet aan onze communityrichtlijnen voldoet.
Bekijk meer informatie over ons beoordelingsbeleid.

Waardering van reizigers
  • 174
  • 323
  • 219
  • 132
  • 167
Tijd van het jaar
Type reiziger
Taal
Geselecteerde filters
  • Filteren
  • Nederlands
kaatje17 heeft een beoordeling geschreven jul 2011
best nederland1 bijdrage1 nuttige stem
5,0 van 5 bollen
pas terug van een weekje st illot, in hotel colombo wij hebben dit hotel als zeer goed ervaren ,vraag wel een kamer met zij zee-aanzicht anders krijg je een kamer met een heel klein balkon en zit je iop een balkon tegen een soort binnenmuur aan te kijken. Wij hadden wel een groot balkon met rechts uitzicht op zee. De kamers zijn ruim en met alles voorzien schoonmaak is goed . OOk het eten is ruim voldoende . Het grote voordeel van dit hotel is dat je als je naar buiten loopt in tien stappen op het mooie strand loopt met uitzicht oo een prachtige baai . Wij komen zeker terug naar deze mooie plaats . TIP: we zijn s,middags altijd heerlijk wezen eten aan de bear bar aan het strand te herkennen aan de mintgroene stoelen en borden aan de muur . heerlijk eten geweldige bediening en vrolijkheid door de eigenaar en voor een hele betaalbare prijs .
Meer lezen
Datum van verblijf: juli 2011
3,0 van 5 bollenPrijs/kwaliteit
5,0 van 5 bollenHygiëne
4,0 van 5 bollenService
5,0 van 5 bollenSlaapkwaliteit
Reistype: Bezocht met een partner
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Antwoord van CataloniaConsul, Director General bij Mix Colombo Hotel
Gereageerd op 5 aug 2012
Dank u voor uw opmerkingen over Catalonië Colombo
Meer lezen
Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet de mening van Tripadvisor LLC.
Deze beoordelingen zijn machinevertalingen vanuit hun oorspronkelijke taal. Machinevertalingen weergeven?
martyn w heeft een beoordeling geschreven jan 2024
3 bijdragen
2,0 van 5 bollen
de kamer was erg klein, net als het zwembad, het personeel was erg goed, maar het eten liet veel te wensen over, hoewel all-inclusive ik behoorlijk veel uit eten ging. Ik weet niet wanneer het werd gerenoveerd, maar het was moe en heeft meer nodig
Meer lezen
Datum van verblijf: oktober 2023
3,0 van 5 bollenLocatie
4,0 van 5 bollenService
Reistype: Bezocht alleen
Google
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet de mening van Tripadvisor LLC.
paige d heeft een beoordeling geschreven nov 2023
8 bijdragen
+1
3,0 van 5 bollen
We gingen met lage verwachtingen van de eerdere beoordelingen, het inchecken was goed, we kwamen 's ochtends vroeg aan en we kregen wat eten en drinken aangeboden. keycards moeten echt worden vervangen, de eerste 1 werkte niet in de deur of in de machine van de receptionisten, de 2e 1 was bijna doormidden gebroken maar werkte. Het barpersoneel leek erg moe, maar deed nog steeds hun best op de drukke dagen en nachten, lekker pils maar kleine plastic bekers, als we terugkwamen, zag ik waarschijnlijk of ik mijn eigen glas mocht meenemen. Eten was lekker genoeg, volledig Engels op een ochtend of ontbijtgranen en fruit. De broodrooster werkt niet, je wacht in een rij van soms 10 of meer en het duurt eeuwen om te roosteren, je moet hem steeds omdraaien en meestal gaf ik het gewoon op. Avondmaaltijden waren oké genoeg om uit te kiezen en de chef-kok die bij de specials staat, is zo dankbaar om je seconden te zien gaan. Kamers zijn wat je zou verwachten, eenvoudig maar functioneel en schoon. kamer wordt elke dag schoongemaakt als je dat wilt, handdoeken en verse bedden opgemaakte vloeren geveegd en gedweild. Liften zijn heel oud, roestig en erg luidruchtig. De tweepersoonskamer bestaat uit 2 tegen elkaar geschoven eenpersoonsbedden en 2 eenpersoonsbedden, dus als je met zijn tweeën bent, belandt 1 van jullie halverwege de nacht in een greppel. Over het algemeen is het voor de prijs, het locatiepersoneel en de netheid de moeite waard, maar ik heb zeker in mooiere, beter onderhouden 3 * hotels verbleven
Meer lezen
Datum van verblijf: oktober 2023
4,0 van 5 bollenPrijs/kwaliteit
5,0 van 5 bollenLocatie
4,0 van 5 bollenService
Reistype: Bezocht met een partner
Google
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet de mening van Tripadvisor LLC.
Daniel C heeft een beoordeling geschreven okt 2023
1 bijdrage
3,0 van 5 bollen
Nou, ik zou niet zeggen dat het een 3 * was, vergeleken met veel andere 3 * / 4 * die op het eiland verbleven, zou ik mix columbo een 2 * geven. .

Personeel was geweldig bij het inchecken, snel en eenvoudig en rechtstreeks naar onze kamer, die erg schoon was / netjes, bedden redelijk comfortabel, maar zeer dunne muren als je lichte slaper oordopjes meeneemt. Kamer werd elke dag schoongemaakt met schone handdoeken, maar niet één keer veranderden ze onze lakens tijdens het verblijf van 5 dagen! Vier dagen lang stonden er lege barglazen / borden op de trap buiten onze kamer waar de schoonmaker elke dag langs liep en niet de moeite nam om te bewegen ((niet de onze mag ik toevoegen))

We gingen all-inclusive en waren niet zo onder de indruk van het eten, naar mijn mening helemaal niet veel opties en de kwaliteit was ook niet geweldig, nu weet ik dat we in de laatste week van het seizoen verbleven, maar geen excuus voor sommige van de eten in pakjes waarvan de houdbaarheidsdatum is overschreden, waardoor ik echt niet meer kon eten. . . een aantal leuke afhaalrestaurants in de omgeving waar ik vervolgens voor heb gekozen.

Bar was goed, veel drankopties en de jongeman achter de bar lijkt het enige personeelslid te zijn dat glimlacht en behulpzaam is.

Locatie is geweldig als je van een vrij rustige vakantie houdt met een fantastisch uitzicht op zee waar ik niets aan kan doen!

Al met al is het niet de slechtste ervaring, maar ik zou ervoor kiezen om niet terug te keren.
Meer lezen
Datum van verblijf: oktober 2023
2,0 van 5 bollenPrijs/kwaliteit
4,0 van 5 bollenLocatie
3,0 van 5 bollenService
Reistype: Bezocht met een partner
Google
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Flyer21053192031 heeft een beoordeling geschreven okt 2023
2 bijdragen
4,0 van 5 bollen
Als eerste keer dat we dit hotel en de locatie probeerden, wisten we niet wat we konden verwachten, maar het hotel was gelegen op een schitterende locatie, op 1 minuut lopen naar het strand, het voelde als een privéstrand op loopafstand van lokale voorzieningen en andere toeristische attracties allemaal in op loopafstand als je van wandelen houdt en het verschil ziet in de omgeving om je heen, maar er zijn ook bussen die gemakkelijk te gebruiken en efficiënt zijn
Hotel in het algemeen met een balkon met uitzicht op het strand was goed. lakens waren een beetje dun voor deze tijd van het jaar, maar je kunt de temperatuur in de kamer aanpassen. maaltijden voor het hotel Ik heb gemengde beoordelingen over het ontbijt was een beetje wisselvallig, ook de lunch, maar zelfs de maaltijd was goed, alles had een variëteit, maar ook een beetje een tegenvaller, maar als je van paella houdt, dan wacht je een traktatie.
Meer lezen
Datum van verblijf: oktober 2023Reistype: Bezocht met een partner
Google
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet de mening van Tripadvisor LLC.
EmzyEmzyEmzy heeft een vraag gesteld apr 2024
Noord-Ierland, Verenigd Koninkrijk103 bijdragen21 nuttige stemmen
Are there shops close by to this hotel?
Antwoord van Getaway64314547506
Good afternoon Of course there are shops around the property. Best regards
maza p heeft een vraag gesteld apr 2024
Chelmsford, Verenigd Koninkrijk40 bijdragen56 nuttige stemmen
Hi, do you have diet coke or diet pepsi & do you hire out beach towels? Thank you
Antwoord van Getaway64314547506
Good afternoon Many thanks for your email We do have diet PepsiCola Unfortunately we dont have beach towels. But you can buy at a very cheap price in any of the souvenirs shops Kind regards Jaime
EmzyEmzyEmzy heeft een vraag gesteld apr 2024
Noord-Ierland, Verenigd Koninkrijk103 bijdragen21 nuttige stemmen
Is there a McDonalds close by to this hotel?
EmzyEmzyEmzy heeft een vraag gesteld jun 2023
Noord-Ierland, Verenigd Koninkrijk103 bijdragen21 nuttige stemmen
Hi is there any free Wi-Fi in hotel?
Antwoord van Mix Hotels
Palma de Mallorca, Spanje18 bijdragen
Dear Customer, Thank you for contacting Mix Hotels. The Hotel Mix Colombo if you have made your booking via our website Mix Hotels then the Wifi is free in the room and common areas. If you have made the booking via a 3rd party supplier or other channel then Wifi is only free of charge in the common areas but you can pay directly to the hotel a supplement of 15 euros. Please do not hesitate to contact us for any further assistance required and once again welcome to our Hotel.
Hoppál B heeft een vraag gesteld aug 2022
Hi there is fridge in the room?
Palma de Mallorca, Spanje1 nuttige stem
Hello, thank you very much for you question,
Niet de juiste accommodatie voor jou?
Je kunt in de omgeving van S'illot uit meer accommodaties kiezen.
PRIJSKLASSE
€ 76 - € 152 (Op basis van de gemiddelde tarieven voor een standaardkamer)
OOK BEKEND ALS
catalonia colombo hotel s`illot, catalonia colombo s illot
VOORHEEN BEKEND ALS
Catalonia Colombo
LOCATIE
SpanjeBalearenMallorcaS'illot
AANTAL KAMERS
148
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Is dit uw Tripadvisor-vermelding?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding

MIX COLOMBO HOTEL (S'illot, Spanje) - foto's, reviews en prijsvergelijking - Tripadvisor

Veelgestelde vragen over Mix Colombo Hotel
Welke populaire attracties liggen er in de buurt van Mix Colombo Hotel?
Attracties in de buurt zijn Playa de Sa Coma (1,1 mijl), Cala Morlanda (0,7 mijl) en Pub Sauba (0,4 mijl).
Wat zijn de accommodatievoorzieningen van Mix Colombo Hotel?
De populairdere voorzieningen bestaan onder andere uit zwembad, restaurant en lounge.
Welke eet- en drinkopties zijn beschikbaar bij Mix Colombo Hotel?
Gasten kunnen genieten van restaurant, lounge en zwembadbar tijdens hun verblijf.
Zijn er parkeerplaatsen beschikbaar bij Mix Colombo Hotel?
Ja, een parkeerplaats is beschikbaar voor gasten.
Welke restaurants liggen er in de buurt van Mix Colombo Hotel?
Restaurants met een gunstige locatie zijn Pizzería Grill Llevant, Plan B Tapas Grill Burgers en The Beach Bar.
Zijn er sportvoorzieningen bij Mix Colombo Hotel?
Ja, gasten hebben toegang tot zwembad tijdens hun verblijf.
Welke talen spreekt het personeel van Mix Colombo Hotel?
Het personeel spreekt meerdere talen, waaronder engels, spaans en duits.
Zijn er historische locaties in de buurt van Mix Colombo Hotel?
Veel reizigers bezoeken Es Claper des Gegants (11,9) en Plaça Del Conqueridor (14,5 mijl).
Heeft Mix Colombo Hotel een goed uitzicht?
Ja, gasten genieten hier vaak van uitzicht op oceaan.
BezienswaardighedenRestaurantsVluchtenVakantiewoningenReisverhalenCruisesHuurauto's