Camping La Ca
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Er wordt bij de vermelding van boekingsaanbiedingen voor elke accommodatie rekening gehouden met de compensatie die onze partners aan ons betalen. De weergegeven prijzen zijn mogelijk voor verschillende kamertypes. De weergegeven prijzen zijn de laagst beschikbare opties die overeenkomen met het goedkoopste beschikbare kamertype dat onze partners op het moment van de zoekopdracht van de gebruiker hebben verstrekt.

Camping La Ca

Camping La Ca
Reiziger (82)
Dineren (11)
Blick vom  Restaurant über den Pool
Zwembad en strand (10)

Prijzen bekijken voor jouw reisdata

Neem contact op met de accommodatie voor beschikbaarheid.
Er zijn nog vergelijkbare hotels beschikbaar.
Alles weergeven
Heb je dit hotel al geboekt?

Over

3,5
#3 van 5 kampeerterreinen in Padenghe sul Garda
4,3 van 5 bollen
Locatie
3,4 van 5 bollen
Hygiëne
3,2 van 5 bollen
Service
3,7 van 5 bollen
Prijs/kwaliteit
Stel bewerkingen voor zodat we onze weergave kunnen verbeteren.Deze vermelding verbeteren
Handige informatie
STIJL HOTEL
Uitzicht op zee
Geweldig uitzicht
Voorzieningen van accommodatie
Gratis internet
Internet
Zwembad
Bar/lounge
Restaurant
Huisdieren toegestaan (hond-/huisdiervriendelijk)
123beoordelingen0vragen en antwoorden1kamertip

Beoordelingen
We voeren controles uit op beoordelingen.
De aanpak van Tripadvisor met betrekking tot beoordelingen
Voordat Tripadvisor-beoordelingen geplaatst worden, gaan ze door een geautomatiseerd trackingsysteem dat informatie verzamelt en de volgende vragen beantwoordt: hoe, wat, waar en wanneer. Als het systeem iets detecteert dat mogelijk in tegenspraak is met onze communityrichtlijnen, wordt de beoordeling niet gepubliceerd.
Wanneer het systeem een probleem detecteert, wordt een beoordeling mogelijk automatisch afgekeurd, naar de beoordelaar gestuurd voor goedkeuring, of handmatig beoordeeld door ons team van contentspecialisten die 24/7 aan de kwaliteit van de beoordelingen op onze website werken.
Ons team controleert elke beoordeling die op onze website geplaatst wordt en volgens onze bezoekers niet aan onze communityrichtlijnen voldoet.
Bekijk meer informatie over ons beoordelingsbeleid.

Waardering van reizigers
  • 36
  • 41
  • 15
  • 12
  • 19
Tijd van het jaar
Type reiziger
Taal
Geselecteerde filters
  • Filteren
  • Nederlands
Françoise C heeft een beoordeling geschreven okt 2021
Costa Blanca, Spanje
1,0 van 5 bollen
Schandalig. Allemaal op mekaar volgepropt. Niets zicht en amper plaats om je stoeltje buiten te zetten. En super onvriendelijke uitbater. Nooit meer. Bah.
Heb dit nog nooit gezien. Van zicht op het meer helemaal geen sprake. Was nauwelijks zichtbaar.
Meer lezen
Datum van verblijf: oktober 2021
1,0 van 5 bollenKamers
1,0 van 5 bollenHygiëne
1,0 van 5 bollenService
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Antwoord van Camping La-Cà, Direttore generale bij Camping La Ca
Gereageerd op 10 jun 2022
Thank you
Meer lezen
Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet de mening van Tripadvisor LLC.
Leonie Z heeft een beoordeling geschreven aug 2019
Groningen, Nederland
5,0 van 5 bollen
Wij hebben erg genoten van ons verblijf op camping La Cà.

Door de terrassenplekken op de camping heb je gegarandeerd prachtig uitzicht over het Gardameer. Goed onderhouden camping en vriendelijke personeel. Een mooi zwembad waarbij tijdens het zwemmen op het Gardameer uitkijkt.

De camping zelf is erg rustig. 'S nachts soms wat 'hoenkeboenke' muziek te horen vanuit de omgeving.

Wij zijn hier één week geweest, daarna niet zo'n fijne camping meer gevonden. Zeker een aanrader voor iedereen!
Meer lezen
Datum van verblijf: augustus 2019
5,0 van 5 bollenLocatie
4,0 van 5 bollenService
5,0 van 5 bollenSlaapkwaliteit
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
BartjevD heeft een beoordeling geschreven aug 2019
1,0 van 5 bollen
Zeer onvriendelijke en ongastvrije houding van de eigenaar. Bij aankomst was de receptie gesloten en moesten we in het woonhuis aan een bureau ons paspoort afgeven en zelf uitzoeken waar ons plekje was.
Schandalig behandeld bij het afrekenen aan het einde van onze vakantie. Op de factuur (die alleen contact betaald kan worden) staan dingen die totaal niet kloppen (een kind van 6 jaar als volwassene rekenen + varie (?) kosten ruim €70,- teveel). Wanneer je dit aankaart gaat meneer zuchten en wordt boos en haal er allerlei zaken bij die er totaal niet toe doen maar waar je dan ineens geld voor moet betalen (zoals het ontstoppen van een afvoer bij de kraan op de campingplek, ligbedjes bij het zwembad huren die al betaald waren, viezigheid gemorst bij het zwembad (kost blijkbaar geld?!), kosten voor gasten die niet zijn geweest en een gehuurde (€5 p/d) privé douche die niet schoon achter wordt gelaten). Wanneer je hier niet akkoord meegaat wordt de eigenaar zeer onredelijk en agressief en wordt zijn zoon erbij gehaald die het uiteraard met hem eens is want alles staat op beeld (overal hangen camera's). Meneer is niet gewend aan tegenspraak en beweerd je dan ook ineens niet meer te verstaan / begrijpen.
Tip voor gasten: vraag op tijd je factuur, kijk deze goed na en laat je vooral niet wegsturen met een smoes.
Tip voor de eigenaar: Jammer dat je je gasten onterecht schandalig behandeld. Wij begrijpen niet waar dit voor nodig is. Vraag gewoon wat meer geld voor campingplaatsen!
Meer lezen
Datum van verblijf: augustus 2019
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Antwoord van La_Ca15, Proprietario bij Camping La Ca
Gereageerd op 25 aug 2019
Good Afternoon Mr.Van Dongen, At first we thanks to visit us for the second time and we are so sorry that your holiday/ vacation was not as expected just for some misunderstandings. In your long review I see a lot of malice but you forgot some others details. We try to remember there : 1. Our reception is open from 8 to 12 AM and from 2 to 5 PM. And normally, as in all the tourist structures, we must ask the passport or an ID for the registration. For the new guests we do the check in on our private house, so that they have not to wait outside after a long trip by car. 2. The private toilette it’s a service that we have. You ask us about that on your emails and also on your reservation. You came the 06.08.2019 and you found your private toilet in order. You left our structure the 20.08. 2019. We check your private toilet and was not cleaned. Why? Your wife told us that “She payed! And for that She can leave the toilet dirty”. So it seems that she have not to leave the toilet fresh and clean. We Thank you. We showed you the pictures about the conditions of your private toilet. 3. On your spot P.77 it was a fountain. Several time our staff have to clean it because of your rudeness. We thank you. 4. One of your two child feel sick (vomit) on the sunbeds in the swimming-pool. The day after we cleaned all the sunbeds because other guests next to you told us what happened. But thats correct. You pay, don’t you? 5. All the time that you left the swiming-pool area on the floor was: chips, papers, cans… We appreiciate and thank you for that. 6. Another time in the swimming pool area: you stolen the sunbeds to the other guests (just take away all the stuff just for have the sunbeds for you). 7. In the bill we count 3 visitors (2 adult and 1 child) that remained in the swimmingpool and in the camping from 10 AM to more or less 5 PM. They was for two night our guests on our bungalow. At the check out time they parked the car outisde and they came back and remain in the camping. Who allowed that? Did they ask someone? 8. We count in the bill 3 euro more for the sundbeds. We sorry about that and you received back the money. 9. The prices are written everywhere and we are not here to steal. You was angry with us because we showed you your rudeness. And also the other people that was near you told us your extreme rudeness. 10. Fortunately we have a lot of families that come to visit us since years and years. Do you know the reason? We are so sorry to say that but this are the typical tourists that ' I PAY. Than I CAN DO whatever I like'. Unfortunately they want to pay just what they like :) We hope for the future just to have much people educated and respectful of other people. Regards and have a good life. Alessandro and Fabrizio
Meer lezen
Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet de mening van Tripadvisor LLC.
Barbara heeft een beoordeling geschreven jul 2019
5,0 van 5 bollen
Het is altijd een beetje thuis komen op camping La Ca! Je wordt steeds hartelijk ontvangen door Fabricio en zijn team. Deze camping is heel rustig met een prachtig zicht aan het meer en een mooi zwembad. Mooie plaatsen gelegen op terrasen. Het team van camping La Ca staat steeds tot je dienst om je caravan of je boot op de gewenste plaats te brengen wegens steile helling. Een grote meerwaarde is het huren van je eigen badkamer gedurende je verblijf. Het restaurant die uitgebaat wordt door Flavio en Beatrice biedt een heel lekkere en betaalbare Italiaanse keuken! Een echte meerwaarde.
Het team La Ca hecht veel belang aan veiligheid zodat iedereen zich op zijn gemak kan voelen. We komen nu al verschillende jaren en komen zeker terug
Meer lezen
Datum van verblijf: juli 2019
5,0 van 5 bollenLocatie
5,0 van 5 bollenHygiëne
5,0 van 5 bollenService
Reistype: Bezocht met familie
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
MilouAa heeft een beoordeling geschreven jul 2019
+1
5,0 van 5 bollen
Dit jaar bezoeken wij door het derde jaar La Cà. Camping La Cà is een kleine gezinscamping voor iedereen die rust op een kleinschalige camping zoekt. De camping heeft terrassen en je lijkt te gast in een hortus botanicus met een geweldig uitzicht op het Gardameer. In tegenstelling tot wat ik eerder las in de beoordelingen, zijn Fabrizio, Uschi en Allesandro erg vriendelijk en bereidwillig om je te helpen.
De camping is centraal gelegen; Sirmione en Venetië zijn goed aan te rijden. Na afloop van je bezoek aan La Cà krijg je een mooie plant (Aloë Vera, Oleander mee).
Overigens huren wij altijd (tegen kleine meerprijs) een privé-badkamer.
Het restaurant is fijn en personeel is vriendelijk. Kortom, een aanrader als je rust aan jet Gardameer zoekt.
Meer lezen
Datum van verblijf: juli 2019
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Geen resultaten gevonden.Probeer je zoekopdracht te wijzigen of te wissen om vragen en antwoorden te lezen.
MarielvdM heeft een tip geschreven (jun 2017)
Overloon, Nederland60 bijdragen8 nuttige stemmen
3,0 van 5 bollen
"Hoger gelegen terrassen lagen ook wel mooi maar onze voorkeur ging toch uit dichter bij het meer (hadden ook geen keus verder)."
Volledige beoordeling lezen
Niet de juiste accommodatie voor jou?
Je kunt in de omgeving van Padenghe sul Garda uit meer accommodaties kiezen.
LOCATIE
ItaliëLombardijeProvince of BresciaPadenghe sul Garda
AANTAL KAMERS
23
De prijzen worden geleverd door onze partners voor één kamer met variabele bezettingsregels zoals verstrekt door de accommodatie en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Is dit uw Tripadvisor-vermelding?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding

CAMPING LA CA (Padenghe sul Garda, Italië) - foto's en reviews - Tripadvisor

Veelgestelde vragen over Camping La Ca
Welke populaire attracties liggen er in de buurt van Camping La Ca?
Attracties in de buurt zijn Rocca di Manerba del Garda (6,2 mijl), Chiesetta di S. Anna (6,9 mijl) en Chiesa di San Pietro in Mavino (6,4 mijl).
Wat zijn de accommodatievoorzieningen van Camping La Ca?
De populairdere voorzieningen bestaan onder andere uit zwembad, restaurant en lounge.
Welke eet- en drinkopties zijn beschikbaar bij Camping La Ca?
Gasten kunnen genieten van restaurant en lounge tijdens hun verblijf.
Welke restaurants liggen er in de buurt van Camping La Ca?
Restaurants met een gunstige locatie zijn Vivi Cafe - La Brasserie 15, Il Vicolo en Salamensa Al Miralago.
Zijn er sportvoorzieningen bij Camping La Ca?
Ja, gasten hebben toegang tot zwembad tijdens hun verblijf.
Zijn huisdieren toegestaan in Camping La Ca?
Ja, huisdieren zijn meestal toegestaan, maar het is beter om vooraf te bellen ter bevestiging.
Zijn er historische locaties in de buurt van Camping La Ca?
Veel reizigers bezoeken Fondazione Ugo Da Como (6,4 mijl), Abbazia Di Maguzzano (3,4 mijl) en Lago Lucone (4,6 mijl).
Heeft Camping La Ca een goed uitzicht?
Ja, gasten genieten hier vaak van uitzicht op meer.
Alle Padenghe sul Garda hotelsHoteldeals voor Padenghe sul GardaLastminutehotels in Padenghe sul GardaHotels in de buurt van Camping La Ca
BezienswaardighedenRestaurantsVluchtenVakantiewoningenReisverhalenCruisesHuurauto's