Mitsis Family Village
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Er wordt bij de vermelding van boekingsaanbiedingen voor elke accommodatie rekening gehouden met de compensatie die onze partners aan ons betalen. De weergegeven prijzen zijn mogelijk voor verschillende kamertypes. De weergegeven prijzen zijn de laagst beschikbare opties die overeenkomen met het goedkoopste beschikbare kamertype dat onze partners op het moment van de zoekopdracht van de gebruiker hebben verstrekt.

Mitsis Family Village

View from room 626
Reiziger (2940)
..
Kamer en suite (413)
Mitsis Family Village Beach Hotel
Video's (2)
Wat is Travellers' Choice?
Tripadvisor reikt een Travellers' Choice Award uit aan accommodaties, attracties en restaurants die consistent geweldige reizigersbeoordelingen ontvangen en tot de beste 10% van gelegenheden op Tripadvisor behoren.

Prijzen bekijken voor jouw reisdata

Neem contact op met de accommodatie voor beschikbaarheid.
Er zijn nog vergelijkbare hotels beschikbaar.
Alles weergeven
Heb je dit hotel al geboekt?

Over

4,5
Nr. 10 van de 43 hotels in Kardamena
4,0 van 5 bollen
Locatie
4,5 van 5 bollen
Hygiëne
4,5 van 5 bollen
Service
4,2 van 5 bollen
Prijs/kwaliteit
Tripadvisor reikt een Travellers' Choice Award uit aan accommodaties, attracties en restaurants die consistent geweldige reizigersbeoordelingen ontvangen en tot de beste 10% van gelegenheden op Tripadvisor behoren.

Op zoek naar een accommodatie in Kardamena? Dan kun je terecht bij Mitsis Family Village Beach Hotel, een gezinsvriendelijk hotel waarmee Kardamena aan je voeten ligt.

Kamers bij Mitsis Family Village Beach Hotel bevatten een kitchenette, een koelkast en een minibar en bieden uitzonderlijk comfort en gemak. Er is daarnaast openbare wifi beschikbaar voor gasten.

Roomservice is een van de voorzieningen bij dit hotel. Daarnaast maakt het zwembad en het ontbijt je verblijf nog specialer. Als je met de auto naar Family Village Kos gaat, is gratis parkeren beschikbaar.

In Kardamena vind je genoeg visrestaurants. Ga tijdens je bezoek naar populaire plekken, zoals Avli Restaurant, Pelagos en Anemos Restaurant, waar je kunt genieten van heerlijke gerechten.

Op zoek naar bezienswaardigheden? Misschien is Folklore & Maritime Museum, een populair historisch museum bij toeristen, iets voor jou.

Mitsis Family Village Beach Hotel is de ideale plek om te verblijven en de perfecte uitvalsbasis om Kardamena te ontdekken.

Meer lezen
Stel bewerkingen voor zodat we onze weergave kunnen verbeteren.Deze vermelding verbeteren
Voorzieningen van accommodatie
Gratis parkeren
Wifi
Fitnesscentrum / sportruimte
Zwembad
Gratis ontbijt
Strand
Snorkelen
Oppas
Betaalde wifi
Zwembad-/strandlakens
Zwembad met uitzicht
Buitenzwembad
Bar/lounge
Restaurant
Ontbijt beschikbaar
Ontbijtbuffet
Kindvriendelijk buffet
Kindermaaltijden
Snackbar
Zwembadbar
Tennisbaan
Waterpark
Aerobics
Entertainmentpersoneel
Avondentertainment
Tafeltennis
Nachtclub/dj
Kinderactiviteiten (kind-/gezinsvriendelijk)
Kinderclub
Buitenspeeltoestellen voor kinderen
Autohuur
Taxiservice
Zakencentrum met internettoegang
Conferentiefaciliteiten
Feestzaal
Vergaderruimtes
Spa
Opslag van bagage
Winkels
Lig-/strandstoelen
Dakterras
Parasols
24 uursreceptie
Voorzieningen van de kamer
Airconditioning
Privéstrand
Privébalkon
Roomservice
Veilig
Kitchenette
Magnetron
Minibar
Koelkast
Kamertypes
Rookvrije kamers
Suites
Gezinskamers
Handige informatie
HOTELCATEGORIE
Sterrenwaarderingen zijn bedoeld om een algemene indicatie te geven van de kenmerken, voorzieningen en services. Deze gelegenheid is gewaardeerd door Giata.
4,0 van 5 sterren
STIJL HOTEL
Uitzicht op berg
Uitzicht op baai
Gesproken talen
Engels, Frans, Duits, Grieks
1.963beoordelingen787vragen en antwoorden8kamertips

Beoordelingen
We voeren controles uit op beoordelingen.
De aanpak van Tripadvisor met betrekking tot beoordelingen
Voordat Tripadvisor-beoordelingen geplaatst worden, gaan ze door een geautomatiseerd trackingsysteem dat informatie verzamelt en de volgende vragen beantwoordt: hoe, wat, waar en wanneer. Als het systeem iets detecteert dat mogelijk in tegenspraak is met onze communityrichtlijnen, wordt de beoordeling niet gepubliceerd.
Wanneer het systeem een probleem detecteert, wordt een beoordeling mogelijk automatisch afgekeurd, naar de beoordelaar gestuurd voor goedkeuring, of handmatig beoordeeld door ons team van contentspecialisten die 24/7 aan de kwaliteit van de beoordelingen op onze website werken.
Ons team controleert elke beoordeling die op onze website geplaatst wordt en volgens onze bezoekers niet aan onze communityrichtlijnen voldoet.
Bekijk meer informatie over ons beoordelingsbeleid.

Waardering van reizigers
  • 1.150
  • 478
  • 222
  • 80
  • 35
Tijd van het jaar
Type reiziger
Taal
Geselecteerde filters
  • Filteren
  • Nederlands
Annick V heeft een beoordeling geschreven jun 2024
Brasschaat, België
+1
4,0 van 5 bollen
Bij aankomst kreeg ons dochtertje van bijna 2jaar een emmertje en speeltjes voor in het zand waar ze heel blij mee was. Personeel Receptie was heel vriendelijk. Eigenlijk was al het personeel vriendelijk en superlief met ons dochtertje. Enkel de man van de strandhopper, die is echt degoutant. Maar vooral in het restaurant heel vriendelijk met af en toe een grapje en ook weer heel leuk met de kindjes
Het eten was vaak heel zout en je had veel keuze maar vaak weer dezelfde gerechten. Vaak lang wachten op pizza en frietjes.
Ontbijt was perfect met lekkere koffie en elke dag verse ananas, enkel misten wij meloen.
Cocktails waren heel goed voor een all-inclusive, leuk dat je ook kon vragen om een beker zodat je je drankje mee naar de kamer kon nemen. Handig met kleine kindjes die al vroeg slapen.
Elke avond wel een leuk optreden of dergelijke. Ons dochtertje was nog iets te klein voor mini-disco maar ze vond het wel leuk.
Het hotel zit vol engelsen waarvan sommige echt geen respect hebben voor andere gasten. Zo werden wij om 4uur snachts wakker van een paar kamers verder 2 engelse trienen die een feestje gaven op hun kamer, met deuren gooiden en lekker aan het zwemmen waren.
Of mensen die savonds laat lekker fluitend door de gang kwamen.

Wij hadden een swim-up kamer die gedateerd was maar wel netjes. Zeker een aanrader! Het poortje naar het zwembad had een slot aan de buitenkant! Superveilig zo😊
Kamer was ruim en van alles voorzien, haardroger, waterkoker, koffie, minibar, ruim rek om handdoeken te drogen. Heel goede airco!
Enkel het douchegordijn was verschrikkelijk vies, vol schimmel! Vervang dit toch door een glazen wand, dan staat de badkamer ook niet meer onder water.
Handdoeken voor het zwembad waren heel degelijk. kan je enkel ruilen tussen 9 en 14u. Handig om te weten want de onze lagen al bij de vuile, terug er uit gaan vissen dus🤢
Ligging is minder, wij zijn naar kardamena gewandeld maar met die hitte was het echt niet te doen met een klein kindje.
Voor de rest niets in de buurt.
Zwembaden waren redelijk koud maar voor ons zeker te doen, voor kindjes best wel koud.
Voor kinderen is er ook niet veel te doen. De kleinste glijbaan is ook enkel voor kinderen tussen 5 en 10jaar.
Ik wou met mijn dochtertje in het grote zwembad gaan maar dat mocht niet van de badmeester omdat ze geen bandjes aanhad🙄
Het strand is heel gezellig en rustig met een bar, van de snacks hebben wij geen gebruik gemaakt.
Toch 4 sterren, alleen al voor het personeel dat zich echt uit de naad werkt!
Op zich geen slecht hotel maar voor ons niet voor herhaling vatbaar vanwege de ligging en het eten.
Meer lezen
Datum van verblijf: juni 2024
5,0 van 5 bollenPrijs/kwaliteit
4,0 van 5 bollenKamers
3,0 van 5 bollenLocatie
3,0 van 5 bollenHygiëne
5,0 van 5 bollenService
4,0 van 5 bollenSlaapkwaliteit
Reistype: Bezocht met familie
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Antwoord van Miltos Divanis, Γενικός Διευθυντής bij Mitsis Family Village
Gereageerd 4 weken geleden
Dear Annick Thank you for sharing your detailed feedback with us. We appreciate hearing about your experience at Mitsis Family Village, and we're glad to know that there were many positive aspects during your stay. We're delighted that your daughter enjoyed the sand toys and that our staff, especially in the restaurant, were friendly and accommodating. It's heartwarming to hear that they made efforts to interact with your daughter and create a pleasant atmosphere. Regarding the food, we appreciate your feedback about the variety and the occasional long wait times for certain items like pizza and fries. We will take note of your comments about the saltiness of the food and the repetition of dishes to see where improvements can be made. We're pleased that you enjoyed the breakfast offerings, especially the coffee and fresh pineapple. Your suggestion about including melon is duly noted. It's great to hear that you found the cocktails enjoyable and that our accommodations, particularly the swim-up room, met your expectations in terms of cleanliness and safety. We apologize for the cleanliness issue with the shower curtain and will address this promptly. We regret that the location and noise from other guests impacted your stay negatively. Please accept our apologies for any disturbances caused by other guests' behavior. Overall, we are grateful for your positive comments about our hardworking staff and the aspects of your stay that you enjoyed. Your insights are important to us as we aim to enhance our guests' experiences. Should you reconsider visiting us in the future, we would love the opportunity to welcome you back and provide an even better stay. Best regards, Miltos Divanis General Manager Mitsis Family Village
Meer lezen
Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet de mening van Tripadvisor LLC.
Hans heeft een beoordeling geschreven sep 2023
Oldenzaal, Nederland
Favoriet van het hotel
5,0 van 5 bollen
Super enthousiaste ontvangst goede uitleg in het Engels. Portier liep mee naar de kamer buiten het hoofdgebouw goede service. Kamer wel gedateerd maar bedden sliepen heerlijk. Goede airco op de kamer en indrukwekkend uitzicht over de zee. Buffet niet bijzonder maar van alles wat, keuze genoeg. Wat wel bijzonder is dat aan het strand gemeenschappelijke eet en drink barretjes zijn met uitstekende Gyros zowel kip als varkensvlees drietal lekkere salades en yoghurt met honing en vers fruit. Bedjes en parasols gratis en om het half uur shuttlebus naar het strand en terug. Lopend ook goed te doen ongeveer 10 minuten. Dan vergeet ik nog de knakworsten en hamburgers op het strand en natuurlijk de pizza’s waar al meer over geschreven is door anderen. Al met al een goede keus geweest om wederom voor een mitsis hotel te kiezen.
Meer lezen
Datum van verblijf: september 2023Reistype: Bezocht met een partner
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Antwoord van Miltos Divanis, Γενικός Διευθυντής bij Mitsis Family Village
Gereageerd op 30 sep 2023
Dear guest, Thank you for taking the time to share your wonderful experience at our Mitsis hotel. We are delighted to hear that you found your stay well worth the choice and that you had a super enthusiastic reception upon arrival. We appreciate your feedback on the room, and we are pleased to know that you had a comfortable night's sleep in our beds with impressive sea views. Your compliments about our air conditioning and the variety of choices at the buffet are greatly appreciated. Our communal food and drink bars on the beach, featuring excellent Gyros, salads, yogurt with honey, and fresh fruit, are indeed a highlight of our resort, and we are glad you enjoyed them. We take pride in offering complimentary beds and umbrellas at the beach and a convenient shuttle service. Your feedback motivates us to continue providing exceptional service, and we look forward to welcoming you back to Mitsis for another memorable stay. Warm regards, Miltos Divamis Gen. Manager
Meer lezen
Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet de mening van Tripadvisor LLC.
Jasmijn heeft een beoordeling geschreven okt 2022
Oud-Alblas, Nederland
4,0 van 5 bollen
Toen we aankwamen zijn we vriendelijk ontvangen. En naar de kamer gebracht. De kamer was prachtig met super mooi uitzicht op zee. Wel boven aan te berg dus was soms een aardige klim. Gelukkig mocht je altijd het personeel vragen om je in het busje naar boven te brengen.

Het restaurant eten was goed. Maar wel vaak hetzelfde. Wat ons niet stoorde. Het personeel was heel aardig en dan vooral Muhammed (Aladin) en نعمة الله (Pastaman). We gingen graag naar het restaurant.

Overdag organiseerde het entertainment team leuke activiteiten en ook in de avond was het altijd erg gezellig. Dankjewel Daphne, Adam, Paul en Ritz!

Het strand was dichtbij en goed aan te lopen. Ook ging en om de zoveel tijd het treintje naar het strand.

De service als je bij het zwembad lag of op terras zat was ook super goed! Het was niet storend en ze waren altijd super netjes.

Bij de receptie kan je verschillende dingen boeken. Zo hebben wij bij de receptie een auto kunnen huren en een boeking gemaakt voor een massage in Mitsis blue domes. Fijne service ook.

Kortom een heerlijke vakantie!
Meer lezen
Datum van verblijf: september 2022Reistype: Bezocht met een partner
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Antwoord van Antonios Pizanias, Γενικός Διευθυντής bij Mitsis Family Village
Gereageerd op 14 okt 2022
Dear Jasmijn, Thank you ever so much for being our guest and for spending time to share your experience with the world on here. It feels great to know that there are guests who appreciate our team's efforts and coment about us and our facilities in such a lovely way. We are all very happy to hear that you found the location of our hotel ideal and the views of the sea so beautiful. Thank you also for praising our animation team who do an amazing job οn their admittedly a difficult task. Thank you ever so much for reccomending us to the world and we look forward welcoming you back anytime soon. Best Regards, Antonios Pizanias G.Manager
Meer lezen
Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet de mening van Tripadvisor LLC.
Patrik D heeft een beoordeling geschreven aug 2022
Sint-Stevens-Woluwe, België
+1
3,0 van 5 bollen
Dit hotel ligt op een mooie locatie op het eiland en maakt deel uit van een groep van hotels van dezelfde groep op 1 plek. De mensen die er werken zij echt de meerwaarde van het hotel. De min kant is de verouderde infrastructuur en het onderhoud ervan. Na 3 dagen blijven klagen zijn ze de schimmel in de kamer komen verwijderen en de mini bar veranderen (bij 33 graden geen overbodige luxe). Onze kamer was omgeven door afval en dit van lege blikjes frisdrank tot achtergelaten luchtmatrassen. Het buffet was meer dan voldoende alleen viel het ons op dat het elke keer hetzelfde was en dus niets spontaan om maar te zwijgen over het aanbod voor kinderen. Ik snap nu waarom ze de andere restaurants van de andere hotels tegen een meerkost promoten. Ook de aanwezige fitness ligt in het andere hotel en moet je reserveren. Kortom een mooie locatie en voor ons zijn geld niet waard.
Meer lezen
Datum van verblijf: augustus 2022Reistype: Bezocht met familie
Kamertip: Verwacht geen culinaire hoogstandjes en ga zeker in de andere restaurants.
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Antwoord van Antonios Pizanias, Γενικός Διευθυντής bij Mitsis Family Village
Gereageerd op 20 aug 2022
Dear Patrik, Thank you very much for being our guest and for spending time to rate us. It is a pitty to know that although our friendly and attendive staff tried to make sure you enjoy your holidays here with us, a maintenance issue and the strong wind stopped you of enjoying your holidays more. Please accept my sincere apologies for not satisfying you up to the level expected and i hope we will have the chance of making up in the future. Best Regards, Antonios Pizanias G.Manager
Meer lezen
Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet de mening van Tripadvisor LLC.
sharon k heeft een beoordeling geschreven feb 2020
Joure, Nederland
4,0 van 5 bollen
Ben hier met mijn moeder en mijn 2 jonge kinderen geweest. Mooie kamer, maisonette op een rustig gedeelte van het complex. Zwembad direct aan de kamer gelegen. Kamer was super! Schoon! Goede bedden. Ruime kamer, Koelkast met inhoud, 2 badkamers (erg fijn!) Kadootje voor de kids bij aankomst en we kregen een kadootje bij vertrek. Erg leuk. Goede service, vriendelijke bediening, ook richting de kinderen.
Zwembaden zijn zout en koud!
Tip: zwembad bij de glijbanen is zoet water en warmer. Erg leuk om daar naar toe te gaan. Daar is ook een bar met vlotte bediening!

Eten was prima, wat ik van een buffetrestaurant had verwacht.
Ik was ervoor in Mitsis Alila geweest en daar is het eten kwalitatief uitstekend, dat is niet te vergelijken met dit, dat is ook niet redelijk. Ik vond het met name jammer dat je niet buiten kon eten. De bediening in het restaurant werkt heel hard en ze zijn heel vriendelijk. Met name Eni, jetmin, andi en dimitris.

Bij de bar 's avonds was met name adonis erg gastvrij en vriendelijk.

Bij de receptie hadden we dit welkome gevoel vooral bij irene. Zij was erg hulpvaardig met allerhande zaken.

Met de bus kun je voor weinig geld naar het dorpje. Bij het strand kun je gratis gebruik maken van de strandbedjes. Handdoeken hebben ze voor je bij het hotel, ook gratis. Bij het strand is het eten en drinken ook all inclusive, geweldig

Er was elke avond wel iets leuks als entertainment. Overdag konden de kids leuk meedoen met het recreatieteam.
Kortom, fijn hotel om als gezin voor een redelijke prijs naar toe te gaan.
Goede prijs-kwaliteit verhouding!
Meer lezen
Datum van verblijf: oktober 2019Reistype: Bezocht met familie
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Antwoord van HotelManager2018, Γενικός Διευθυντής bij Mitsis Family Village
Gereageerd op 15 feb 2020
Dear guest, Thank you very much for staying with us and for taking the time to share your experience with the world. We are all pleased to hear that you had a nice stay with us and enjoyed your holidays.I am happy to hear you praising the exceptional service you received from all our staff and the high quality of cleanliness and facilities of your room. Thank you also for your comments as they will help us improve and offer higher quality holidays to our guests in the future. I hope we will have the pleasure of welcoming you back in Mitsis Family Village again in the near future. Best Regards, Antonios Pizanias G.Manager
Meer lezen
Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet de mening van Tripadvisor LLC.
Antwoord van HotelManager2023
Kardamena, Griekenland2 nuttige stemmen
Dear Guest, I am happy to inform you that there is a bus stop 50 meters from the reception of our hotel. There is a bus going from our hotel for 3.50 per person each way and the taxi fare to Kos would be around 45,00 Euro. I hope this helps and please feel free to contact us again should you need any further information or assistance. Best Regards, Antonios Pizanias G.Manager
Antwoord van HotelManager2023
Kardamena, Griekenland2 nuttige stemmen
Dear Guest, Please accept our apologies for the very delayed reply and we hope this finds you being well. Please note that there are a few inclines in our hotel and the rooms with the sharing pools could be in the upper or lower part of our hotel. Also please note that you allocation wouild be subject to the availability we have on the day of your arrival. Finaly as far as it concerns the temperature of our pools in August this would be between 21 and 26 celcious. I hope this helps.
Venture28101893390 heeft een vraag gesteld jun 2024
Are the pools heated?
Antwoord van Qecrew
74 bijdragen40 nuttige stemmen
We didn’t use the main pool . But the shared pool room did was not heated . So I doubt it .
Antwoord van Ali W
Fenstanton, Verenigd Koninkrijk75 bijdragen8 nuttige stemmen
Sorry we didn’t go to the slides
Patrik D heeft een tip geschreven (aug 2022)
Sint-Stevens-Woluwe, België34 bijdragen2 nuttige stemmen
3,0 van 5 bollen
"Verwacht geen culinaire hoogstandjes en ga zeker in de andere restaurants."
Volledige beoordeling lezen
elwina64 heeft een tip geschreven (sep 2016)
Veldhoven, Nederland72 bijdragen33 nuttige stemmen
5,0 van 5 bollen
"Kamer aan zwembadzijde is rustig."
Volledige beoordeling lezen
Vandermaelen heeft een tip geschreven (jul 2016)
Halle, België163 bijdragen11 nuttige stemmen
4,0 van 5 bollen
"maisonette ideaal met kinderen"
Volledige beoordeling lezen
Tamara0799 heeft een tip geschreven (aug 2015)
Alphen aan den Rijn, Nederland1 bijdrage
4,0 van 5 bollen
"Zo dicht mogelijk bij de receptie, het zwembad en het restaurant (zit in 1 gebouw) vanwege de steile hellingen"
Volledige beoordeling lezen
Samantha V heeft een tip geschreven (okt 2014)
halfweg, Nederland34 bijdragen4 nuttige stemmen
3,0 van 5 bollen
"Wij hadden kamer 839. Prima kamer, ruim zat voor 4 personen. Alleen de bedden waren vreselijk!"
Volledige beoordeling lezen
Niet de juiste accommodatie voor jou?
Je kunt in de omgeving van Kardamena uit meer accommodaties kiezen.
PRIJSKLASSE
€ 104 - € 259 (Op basis van de gemiddelde tarieven voor een standaardkamer)
OOK BEKEND ALS
hotel mitsis family village beach, family village kos
LOCATIE
GriekenlandSouth AegeanDodecaneseKos-StadKardamena
AANTAL KAMERS
219
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Is dit uw Tripadvisor-vermelding?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding

MITSIS FAMILY VILLAGE (Kardamena, Griekenland) - foto's, reviews en prijsvergelijking - Tripadvisor

Veelgestelde vragen over Mitsis Family Village
Welke populaire attracties liggen er in de buurt van Mitsis Family Village?
Attracties in de buurt zijn The Bands Kos (5,1 mijl), Atheneon Bar (5,0 mijl) en Erika's Horse Farm Kos (7,0 mijl).
Wat zijn de accommodatievoorzieningen van Mitsis Family Village?
De populairdere voorzieningen bestaan onder andere uit ontbijt, zwembad en restaurant.
Welke kamervoorzieningen zijn er beschikbaar bij Mitsis Family Village?
Populaire kamervoorzieningen zijn kitchenette, minibar en airconditioning.
Welke eet- en drinkopties zijn beschikbaar bij Mitsis Family Village?
Gasten kunnen genieten van ontbijt, restaurant en lounge tijdens hun verblijf.
Zijn er parkeerplaatsen beschikbaar bij Mitsis Family Village?
Ja, gratis parkeren is beschikbaar voor gasten.
Welke restaurants liggen er in de buurt van Mitsis Family Village?
Restaurants met een gunstige locatie zijn Calypso Bar, Takos Cocina Mexicana Y Cocteleria en Gyros Grill by Vassilis.
Zijn er sportvoorzieningen bij Mitsis Family Village?
Ja, gasten hebben toegang tot zwembad en fitnesscentrum tijdens hun verblijf.
Biedt Mitsis Family Village zakelijke services aan?
Ja, ze bieden zakencentrum, vergaderkamers en feestzaal.
Welke talen spreekt het personeel van Mitsis Family Village?
Het personeel spreekt meerdere talen, waaronder engels, frans, duits en grieks.
Zijn er historische locaties in de buurt van Mitsis Family Village?
Veel reizigers bezoeken Paleo Pili (2,6 mijl).
Heeft Mitsis Family Village een goed uitzicht?
Ja, gasten genieten hier vaak van uitzicht op bergen.
Alle Kardamena hotelsHoteldeals voor KardamenaLastminutehotels in KardamenaHotels in de buurt van Mitsis Family Village
BezienswaardighedenRestaurantsVluchtenVakantiewoningenReisverhalenCruisesHuurauto's