Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

Apollo Hotel Vinkeveen-Amsterdam

Opslaan
Delen
Groenlandsekade 1, 3645 BA Vinkeveen Nederland
Official Hotel
Expedia.com
Travelocity
Hotels.com
Snaptravel
Orbitz.com
alle 14 aanbiedingen bekijken
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Reiziger (160)
Kamer en suite (16)
Dineren (14)
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.

Over

Nr. 1 van de 3 hotels in Vinkeveen
Locatie
Hygiëne
Service
Prijs/kwaliteit

Golden Tulip Amsterdam Vinkeveen is ideaal voor een bezoek aan Amsterdam. Het is niet alleen betaalbaar, maar bovendien comfortabel en centraal gelegen. Geniet van een groot aantal voorzieningen die speciaal zijn ontworpen voor reizigers zoals jij.

De bezienswaardigheden in de buurt, zoals Jordaan (Amsterdam) (2,6 km) en Anne Frank House (2,8 km), maken dat Golden Tulip Amsterdam Vinkeveen de ideale accommodatie is voor bezoekers in Amsterdam.

De kamers bevatten airconditioning, en je kunt gebruikmaken van gratis wifi om gemakkelijk tot rust te komen. Golden Tulip Amsterdam Vinkeveen biedt roomservice en conciërge aan. Je kunt daarnaast als een gewaardeerde gast van Golden Tulip Amsterdam Vinkeveen gebruikmaken van een restaurant dat op locatie beschikbaar is.

Ga tijdens je bezoek naar een van de Italiaanse restaurants, waaronder Foodhallen, Pasta e Basta en Eatmosfera Ristorante. Ze liggen allemaal in de buurt van Golden Tulip Amsterdam Vinkeveen.

Er is meer dan genoeg te doen in de buurt: ontdek populaire overheidsgebouwen zoals Gemeentearchief.

Bij Golden Tulip Amsterdam Vinkeveen staat jouw comfort voorop. Ze zien je graag in Amsterdam!

Meer lezen
Volledige weergave
Voorzieningen van accommodatie
Gratis snelle internetverbinding (wifi)
Bar/lounge
Fietsverhuur
Kinderactiviteiten (kind-/gezinsvriendelijk)
Vervoer van/naar luchthaven
Zakencentrum met internettoegang
Conferentiefaciliteiten
Opslag van bagage
Wifi
Restaurant
Ontbijt beschikbaar
Ontbijtbuffet
Vergaderruimtes
Conciërge
Rookvrij hotel
Stomerij
Wasservice
Meer weergeven
Voorzieningen van de kamer
Airconditioning
Schoonmaakservice
Roomservice
Minibar
Flatscreen-tv
Kamertypes
Rookvrije kamers
Suites
Handige informatie
HOTELCATEGORIE
491beoordelingen4vragen en antwoorden8kamertips

Beoordelingen

Verdien 100 punten voor je volgende badgeniveau voor elke beoordeling die je schrijft
Waardering van reizigers
  • 202
  • 191
  • 59
  • 23
  • 16
Tijd van het jaar
Type reiziger
Taal
  • Meer
Geselecteerde filters
  • Filteren
  • Nederlands
Edwin1912197 heeft een beoordeling geschreven Gisteren
Zevenbergen, Nederland7 bijdragen2 nuttige stemmen
Wij verbleven 1 nachtje in dit hotel wat een prachtige ligging heeft centraal gelegen in het gooi. Kamer was netjes en goed schoon, En de bedden zijn echt fantastisch! Wat wel zeer vreemd was dat wij gebeld werden om 14.30 toen wij nog niet gearriveerd waren, Dat er iets fout was gegaan in het boekingssysteem en ze geen kamer voor ons hadden, Maar dat ze voor ons een kamer hadden gereserveerd in hun hotel in Amsterdam! Na duidelijk gemaakt te hebben dat we daar niet mee akkoord gingen was er ineens toch wel een kamer! erg vreemd allemaal. Keurig ontbijt bij inchecken betaald, Maar helaas werd er bij het uitchecken weer gezegd dat de betaling van het ontbijt nog openstond en toen toch weer niet?? de administratie laat hier dus echt te wensen over! Ook was de kamer om 15.30 nog niet klaar terwijl dit vanaf 14.00 uur zo zou moeten zijn, wel werd er hiervoor een voucher aangeboden voor een drankje in the harbor club. Om 16.00 kregen wij de sleutel van de kamer dit is 2 uur te laat! Eindconclusie een mooi hotel waar nog wel wat punten beter kunnen,Vooral aan de receptie.
Meer lezen
Datum van verblijf: augustus 2020Reistype: Reisde met een partner
Nuttig
Delen
Lize E heeft een beoordeling geschreven jul. 2020
Rotterdam, Nederland109 bijdragen16 nuttige stemmen
Via ANWB een weekendje aan de plas geboekt om iets te vieren. Na aankomst bleek het helaas niet mogelijk om als hotelgast nog een reservering te maken in het restaurant. Extra vervelend dat het dan ook niet mogelijk is om even ergens op een terras wat te drinken en je dus echt de auto in moet om ergens te eten en bij terugkomst weer naar je kamer. Gelukkig mocht het ontbijt wel buiten genuttigd worden, anders zouden we het hele weekend de Vinkeveense plas niet gezien hebben vanuit het hotel. Verder alleen maar overlast van de restaurantbezoekers, dure auto’s met veel lawaai op de parkeerplaats en groepjes rokende mensen voor de deur. De locatie is dus prima voor uitstapjes, maar voor de gezelligheid moet je hier niet zijn.
Meer lezen
Datum van verblijf: juli 2020Reistype: Reisde met familie
Nuttig
Delen
Antwoord van Arjan de Ridder, General Manager bij Apollo Hotel Vinkeveen-Amsterdam
Gereageerd 1 week geleden
Dear Lize001 , Evening greetings from Apollo Hotel Vinkeveen! First of all, thank you for staying with us and I hope you have had a relaxing journey back home or to your next destination. Thank you very much for your candid review of your recent stay at our hotel. Your feedback is extremely valuable to us, as we strive to improve with each and every stay. I can understand that as a hotel guest might be frustrated to not find any availability in the restaurant. Unfortunately, we are working with limited capacity, therefore we strongly recommend a reservation in advance. We are so sorry you had to experience this. Kindly be advised that our team is working on the case and we will follow up accordingly. Despite this, i hope you had a pleasant stay with us and reach out to us if you would be willing to give us a chance to turn your experience around. It would be such a pleasure to personally welcome you back. Have a great week end ahead!
Meer lezen
Jeroen heeft een beoordeling geschreven jul. 2020
Amsterdam, Nederland2 bijdragen1 nuttige stem
I.v.m. het coronavirus hebben wij dit jaar gekozen voor een vakantie in Vinkeveen. Het Apollo Hotel Vinkeveen met zijn The Harbour Club restaurant wordt onze uitvalsbasis gezien de ligging aan de Vinkeveense plassen en zijn eigen aanlegsteiger. Alle faciliteiten zijn gezien de situatie super netjes verzorgd. De hotelkamer is super schoon en verzien van een koelkast en Nespresso koffiezetapparaat. Het ontbijt is zeer hygiënisch met alle producten apart verpakt en de broodjes/croissantjes in papier envelopjes. Wij komen zeker de komende weken terug!
Meer lezen
Datum van verblijf: juli 2020Reistype: Reisde met familie
1 nuttige stem
Nuttig
Delen
Carpe Diem heeft een beoordeling geschreven jul. 2020
Bennebroek, Nederland59 bijdragen6 nuttige stemmen
Prima hotel voor een standaard overnachting . Kijk niet teveel naar de vloerbedekking want die is nogal ruim voorzien van scheeeps printjes. Had ook minder gemogen 😉. De upgrade was prima alleen zit je wel aan kant waar het terras zit. Op tijd slapen niet van toepassing .
Meer lezen
Datum van verblijf: juni 2020
Prijs/kwaliteit
Hygiëne
Service
Nuttig
Delen
Antwoord van Arjan de Ridder, General Manager bij Apollo Hotel Vinkeveen-Amsterdam
Gereageerd 1 week geleden
Dear C8402CNcarpediem, Evening greetings from Apollo Hotel Vinkeveen! First of all, thank you for staying with us and I hope you have had a relaxing journey back home or to your next destination. Thank you very much for your candid review of your recent stay at our hotel. Your feedback is extremely valuable to us, as we strive to improve with each and every stay. I am happy to hear that overall your stay with us was a pleasant one, however, I also understand that we did not meet your expectations fully. Please rest assured we have addressed this with the team to ensure we improve on this. Please reach out to us if you would be willing to give us a chance to turn your experience around. It would be such a pleasure to personally welcome you back. With best regards,
Meer lezen
DianaZandbergen heeft een beoordeling geschreven mei 2020
Berkel en Rodenrijs, Nederland16 bijdragen
We hebben een heerlijk verblijf gehad! Top gegeten en een heerlijke kamer met alles erop en eraan. Mooi uitzicht op het water. Echt een aanrader ondanks de corona-beperkingen. We have had a wonderful stay! Lovely diner at the Harbour Club inhouse and a great room with view at the lake and harbour.
Meer lezen
Datum van verblijf: mei 2020Reistype: Reisde met een partner
Nuttig
Delen
Vorige
PRIJSKLASSE
US$ 81 - US$ 146 (Op basis van de gemiddelde tarieven voor een standaardkamer)
VOORHEEN BEKEND ALS
Golden Tulip Amsterdam Vinkeveen
LOCATIE
NederlandUtrecht ProvinceVinkeveen
AANTAL KAMERS
86
Is dit uw Tripadvisor-vermelding?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding
Veelgestelde vragen over Apollo Hotel Vinkeveen-Amsterdam
Welke populaire attracties liggen er in de buurt van Apollo Hotel Vinkeveen-Amsterdam?
Attracties in de buurt zijn Vinkeveense Plassen (2,2 mijl), Eisstock Curling (7,3 mijl) en Dorpskerk Abcoude (5,5 mijl).
Wat zijn de accommodatievoorzieningen van Apollo Hotel Vinkeveen-Amsterdam?
De populairdere voorzieningen bestaan onder andere uit gratis wifi, restaurant en lounge.
Welke kamervoorzieningen zijn er beschikbaar bij Apollo Hotel Vinkeveen-Amsterdam?
Populaire kamervoorzieningen zijn minibar, airconditioning en flatscreen-tv.
Welke eet- en drinkopties zijn beschikbaar bij Apollo Hotel Vinkeveen-Amsterdam?
Gasten kunnen genieten van restaurant, lounge en ontbijt tijdens hun verblijf.
Welke restaurants liggen er in de buurt van Apollo Hotel Vinkeveen-Amsterdam?
Restaurants met een gunstige locatie zijn 't Amsterdammertje, Hotel Cafe Restaurant Koekenbier Abcoude en Tante Koosje.
Heeft Apollo Hotel Vinkeveen-Amsterdam een luchthavenshuttle?
Ja, Apollo Hotel Vinkeveen-Amsterdam heeft een luchthavenshuttle voor gasten. We raden je aan om vooraf te bellen om de details te bevestigen.
Wordt er een stomerijservice aangeboden bij Apollo Hotel Vinkeveen-Amsterdam?
Ja, stomerij en wasservice worden aangeboden aan gasten.
Biedt Apollo Hotel Vinkeveen-Amsterdam zakelijke services aan?
Ja, ze bieden zakencentrum, vergaderkamers en conferentievoorzieningen.
Zijn er historische locaties in de buurt van Apollo Hotel Vinkeveen-Amsterdam?
Veel reizigers bezoeken Protestantse Kerk te Nigtevecht (6,4 mijl).
Is Apollo Hotel Vinkeveen-Amsterdam toegankelijk?
Ja, ze bieden rolstoeltoegang, kamers toegankelijk voor mindervaliden en voorzieningen voor mindervalide gasten. Voor specifieke vragen, raden we je aan om vooraf te bellen.