Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

Fairfield Inn & Suites Richmond Short Pump/I-64

Overzicht
Hotelwebsite bezoeken
9937 Mayland Dr, Richmond, VA 23233-1462 Kaart bekijken
Naam/adres in plaatselijke taal
VOORZIENINGEN
Gratis wifi
Gratis parkeren
Inclusief ontbijt
Airconditioning
Zwembad
Niet-roken hotel
Suites
2.5 sterrenaccommodatie
Aanvullende informatie
Hotelwebsite bezoeken
Aanbiedingen van Fairfield Inn & Suites Richmond Short Pump/I-64
Speciale Aanbieding:Pakketaanbieding
Hotelpakketten
Hoteldeals
Over
Hotelcategorie
Contactinformatie
Hotelvoorzieningen
HOTELVOORZIENINGEN
Zwembad
Gratis parkeren
Fitnesscentrum / sportruimte
Gratis snelle internetverbinding (wifi)
Inclusief ontbijt
Airconditioning
Binnenzwembad
Huisdieren toegestaan (hond-/huisdiervriendelijk)
Koelkast in kamer
Magnetron
Meertalig personeel
Niet-roken hotel
Rolstoeltoegang
Stomerij
Verwarmd zwembad
Wasmogelijkheid (zelfservice)
Wasservice
Zakencentrum met internettoegang
Aan het strand
Roomservice
Restaurant
Bar/lounge
Spa
Stijl hotel
Gezinsvriendelijk
,
Zakelijk
Kamertypes
Suites, Niet-roken kamers, Gezinskamers, Kamers toegankelijk voor mindervaliden
Hotelcategorie
Contactinformatie
Stijl hotel
Gezinsvriendelijk
,
Zakelijk
Kamertypes
Suites, Niet-roken kamers, Gezinskamers, Kamers toegankelijk voor mindervaliden
Aantal kamers
82
Prijsklasse
US$ 106 - US$ 149 (Op basis van de gemiddelde tarieven voor een standaardkamer)
ook bekend als
Fairfield Inn & Suites Richmond Nw Hotel Richmond
,
Fairfield Inn And Suites Richmond Nw
,
Fairfield Inn Richmond
,
Fairfield Richmond
,
Richmond Fairfield Inn
Locatie
Verenigde Staten > Virginia > Richmond
In de omgeving
Hotels in de buurtBekijk alle 82 hotels in de buurt
Holiday Inn Express Richmond I-64 Short Pump Area
187 beoordelingen
op 0,08 km afstand
SpringHill Suites Richmond Northwest
297 beoordelingen
op 0,29 km afstand
Residence Inn Richmond Northwest/Short Pump
219 beoordelingen
op 0,61 km afstand
Courtyard Richmond Northwest/Short Pump
169 beoordelingen
op 0,65 km afstand
Restaurants in de buurtBekijk alle 1.846 restaurants in de buurt
Pho Saigon
56 beoordelingen
op 0,75 km afstand
Burgerworks
70 beoordelingen
op 0,79 km afstand
Gojo Ethiopian Restaurant
23 beoordelingen
op 0,72 km afstand
Big Al's Sports Bar & Grill
26 beoordelingen
op 0,94 km afstand
Attracties in de buurtBekijk alle 292 attracties in de buurt
River City Escape Room
41 beoordelingen
op 3,91 km afstand
Room Escape USA
16 beoordelingen
op 0,47 km afstand
Tom Leonard's Farmer's Market
25 beoordelingen
op 2,65 km afstand
Children's Museum of Richmond - Short Pump
44 beoordelingen
op 2,65 km afstand
Beoordelingen en meer
233beoordelingen
63foto's
4V+A
0kamertips
Waardering van reizigers
  • 103
  • 85
  • 31
  • 10
  • 4
Tijd van het jaar
Type reiziger
Taal
  • Filteren
  • Nederlands
Beoordelingen weergeven waarin het volgende voorkomt
Deze beoordelingen zijn machinevertalingen vanuit het Engels. Machinevertalingen weergeven?
We hadden een verblijf van één nacht in dit hotel. Zeer schoon, service was uitstekend, het ontbijt server werkte heel hard. Ik belde voor een extra dekbed ik kreeg het in minuten. Comfortabele bedden geweldig lakens. Geweldig verblijf!
Meer lezen
Antwoord van Rebecca R, Manager bij Fairfield Inn & Suites Richmond Short Pump/I-64
Gereageerd op 20 jul. 2017
Thank you Melissa for taking the time out of your busy schedule to share your experiences from your recent stay! We love to hear that you enjoyed our clean rooms, and that our staff took excellent care of you during your stay. We are happy to have exceeded your expectations overall, and hope to see you again soon! Regards, Rebecca Ramey eCommerce Manager Fairfield Inn & Suites Richmond Short Pump/I-64
Meer lezen
Ik heb onlangs verplaatst naar Richmond voor werk, en door een vertraging in de verhuisbedrijf leveren van mijn bezittingen, ik was niet in staat om te verblijven in mijn nieuwe appartement voor twee weken. Zoals ik getracht eigenschappen die kosten - effectief en waren niet volg
Meer lezen
Antwoord van Rebecca R, Manager bij Fairfield Inn & Suites Richmond Short Pump/I-64
Gereageerd op 29 mei 2017
Thank you for taking the time to write such a detailed review of our hotel! We are happy to hear that our staff service exceeded your expectations! We deeply apologize that someone removed your laundry, as we would like to hope that all our guests would respect the property of others. We appreciate all your feedback and wish you well on your new life adventure in Richmond! Regards, Rebecca Ramey eCommerce Marketing Manager Fairfield Inn & Suites Richmond Short Pump/I-64 Daly Seven Inc.
Meer lezen
We verbleven hier voor een nacht, het personeel was goed, maar de kamer is een beetje versleten, onze kamer heeft een muffe geur, maar omdat we moe zijn voor de dag, we sliepen thru, ontbijt was redelijk en het personeel zeer goed
Meer lezen
Antwoord van Rebecca R, Manager bij Fairfield Inn & Suites Richmond Short Pump/I-64
Gereageerd op 18 mei 2017
Thank you for taking the time to review our hotel. We are happy to hear that our staff took excellent care of you during your stay. We deeply apologize there was a damp smell to your room, and that exhaustion prevented you from reporting it to our front desk. We would have gladly switched you to a new room, but we understand that sometimes that can see daunting late at night. We will investigate the issue, and hope to see you again soon! Regards, Rebecca Ramey eCommerce Marketing Manager Fairfield Inn & Suites Richmond Short Pump/I-64 Daly Seven Inc.
Meer lezen
Dit was onze eerste keer in een Fairfield Inn and Suites. Gelegen weg van verkeerslawaai, die altijd een pluspunt voor mij. Vriendelijk personeel bij aankomst, check-in was snel. Schoon en zeer comfortabele kamer. Ontbijtruimte groot en het eten was typisch, heerlijke koffie! Zee
Meer lezen
Antwoord van Rebecca R, Manager bij Fairfield Inn & Suites Richmond Short Pump/I-64
Gereageerd op 16 mei 2017
Thank you Kathy for taking the time to review our hotel! We are glad to hear you enjoyed your first experience with the Fairfield brand! We hope to see you again soon! Regards, Rebecca Ramey eCommerce Marketing Manager Fairfield Inn & Suites Richmond Short Pump/I-64 Daly Seven Inc.
Meer lezen
Dit hotel is prachtig en heeft prachtige kamers. Het ontbijt was heerlijk. Ik ga niet in het zwembad of de fitnessruimte, maar het ziet er schoon en gastvrij. Ik zou zeker hier weer stoppen. Er is een mooie winkelcentrum in de buurt met veel fantastische winkels. Er zijn plekken
Meer lezen
Antwoord van Rebecca R, Manager bij Fairfield Inn & Suites Richmond Short Pump/I-64
Gereageerd op 21 apr. 2017
Thank you for the 5-Star Rating! We are glad to hear that you enjoyed our modern decor, delicious breakfast, and location near Short Pump Town Center. We look forward to the next time we see you! Regards, Rebecca Ramey eCommerce Marketing Manager Fairfield Inn & Suites Richmond Short Pump/I-64 Daly Seven Inc.
Meer lezen
Vorige
Albumcategorieën
Alle foto’sReizigerKamer en suiteDinerenZwembad en strandGezins- en speelplekkenZakencentrum en evenementenruimtes
Foto ingezonden door managementFairfield Inn & Suites Richmond Short Pump/I-64
Guest room
Foto ingezonden door managementFairfield Inn & Suites Richmond Short Pump/I-64
Guest room
Foto ingezonden door managementFairfield Inn & Suites Richmond Short Pump/I-64
Guest room
Foto ingezonden door managementFairfield Inn & Suites Richmond Short Pump/I-64
Guest room
Foto ingezonden door managementFairfield Inn & Suites Richmond Short Pump/I-64
Guest room
Is there a pet fee. If so, how much and is it per pet or per room.
Hi! We would love to have you and your pet stay with us. Be sure to book direct on our website to get the best rates! Pets Welcome Maximum 2 pets per room Non-refundable fee: 50 USD per stay Pets 50 pounds or less allowed with USD 50 non-refundable fee per stay Contact hotel for details
0 stemmen
How far off route 95 south are you?
About 15-20 minutes from the northern junction with 64
1 stem
Alle antwoorden weergeven
Do you have a suite available for 4 adults 3 children and one pet
Hi pribish, Thank you for your question! Our most accommodating option is the Double/Double suite with sofa bed, which has a maximum occupancy of 6 people. So, unfortunately we would not be able to accommodate a party of 7 guests. Please feel free to contact us at the hotel directly if you have any more questions!
0 stemmen
Alle antwoorden weergeven
Do you have a suite available for 4 adults and 3 children?
Hi pribish, Thank you for your question! Our most accommodating option is the Double/Double suite with sofa bed, which has a maximum occupancy of 6 people. So, unfortunately we would not be able to accommodate a party of 7 guests. Please feel free to contact us at the hotel directly if you have any more questions!
0 stemmen
Alle antwoorden weergeven
VorigeVolgende
11
Is dit uw TripAdvisor-vermelding?
Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer. Claim uw vermelding