Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Reiziger (41)
Kamer en suite (42)
Zakencentrum en evenementenruimtes (1)
Over
Locatie
Hygiëne
Service
Prijs/kwaliteit
Voorzieningen van accommodatie
Spa
Gratis snelle internetverbinding (wifi)
Fitnesscentrum / sportruimte
Golfbaan
Meertalig personeel
Niet-roken hotel
Sauna
Tennisveld
Voorzieningen van de kamer
Kamers toegankelijk voor mindervaliden
Koelkast in kamer
Magnetron
Niet-roken kamers
Handige informatie
STIJL HOTEL
Boetiekhotel
HOTELCATEGORIE
Locatie
Volledige weergave
100Zeer geschikt voor wandelaars
Cijfer: 100 van 100
241restaurantsbinnen 0,5 km
37attractiesbinnen 0,5 km
Beoordelingen en meer
69beoordelingen
82foto's
2V+A
0kamertips
Waardering van reizigers
  • 18
  • 17
  • 20
  • 6
  • 8
Tijd van het jaar
Type reiziger
Taal
  • Meer talen
  • Filteren
  • Nederlands
Leuk hotel, kleine kamer voor 4 personen, we konden net 2 koffers kwijt. Wij zaten aan de achterkant , lekker rustig. Goede uitvalsbasis maar loop de goede kant op want het licht midden in een buurt vol daklozen etc. Naast het hotel een klein supermarktje waar je vanalles kunt
Meer lezen
Antwoord van FrontDesk_GM, General Manager bij Htl 587
Gereageerd op 31 jul. 2017
Dear Noor, Thank you for choosing the HTL 587 for your visit to San Francisco. We are glad that you had a pleasant stay. Although we are located in the center of the city, our calm and relaxed accommodations are an escape from the bustle. Guest safety and security are our number one priority, and we hope that you felt comfortable during your visit. Our front desk staff is always ready to assist should any problems arise. We're also sorry that your room was a little smaller than you would prefer, and are glad that you had a restful visit nonetheless. We hope to see you again in SF!
Meer lezen
Deze beoordelingen zijn machinevertalingen vanuit het Engels. Machinevertalingen weergeven?
Klein hotel met kleine kamers. Kleiner dan ik me had voorgesteld. Sommige kamers kijken uit op een muur; u kunt dus niet weten of het dag of nacht is. . . douches zijn interessant; niet gemakkelijk te gebruiken. Lift is archaïsch. Vriendelijke dingen, maar niet genoeg. De
Meer lezen
Antwoord van GuestXperienceTeam, Guest Relations Manager bij Htl 587
Gereageerd op 3 dec. 2018
Thank you for taking the time to leave your review, we really appreciate it. We have a variety of rooms available, and we would be happy to discuss which one might suit you best in terms of size in advance of your next stay. San Francisco is a vibrant, busy city, that unfortunately has more than its fair share of homeless people throughout. The city is taking steps to assist with the homelessness situation, which will have positive effects throughout the city, and on our street. We are sorry that you did not like this aspect of our hotel or the city, but please rest assured that the people are harmless and the area is safe. We hope to welcome you back to our hotel when you have another opportunity to visit San Francisco. Best Regards, Fernando Arizaga General Manager
Meer lezen
Wat een nachtmerrie! Dit hotel is gelegen in het nummer 1 slechtste gebied in San Francisco, het haasje. Dakloze drugsverslaafden langs de straten, schreeuwen en schreeuwen de hele tijd. Nergens tijdens onze boeking waren we bewust gemaakt van hoe onveilig het gebied was, het
Meer lezen
Antwoord van GuestXperienceTeam, Guest Relations Manager bij Htl 587
Gereageerd op 19 aug. 2018
Dear guest, thank you for your feedback. Our guests really love our central location close to the main attractions of the city as well as great restaurants and bars, but we are very sorry to read that our hotel location ambiance was not entirely to your liking, and we are sorry that you were so disappointed with this. Unfortunately, homelessness, just like many major cities, is evident throughout San Francisco, but the people who frequent this area pose no problem to our guests. We sincerely hope that you will give us another chance to restore your faith in our hotel. Best Regards, Fernando Arizaga General Manager
Meer lezen
Het hotel is geweldig! Grote bedden, vriendelijk personeel en goede wifi. Zoals eerder gezegd in de beoordelingen, het gebied is niet zo geweldig. Het hotel is gelegen in de rosse buurt gebied, hetgeen betekent dat er een heleboel dakloze mensen rond. In eerste instantie waren
Meer lezen
Antwoord van GuestXperienceTeam, Guest Relations Manager bij Htl 587
Gereageerd op 4 aug. 2018
Hi Anouk, It was a pleasure to host you on your recent visit to San Francisco. Thank you so much for choosing to stay at our hotel. We are happy to provide great value, comfortable beds with warm service, and we appreciate your acknowledgment of this. Homelessness is endemic throughout the city, unfortunately, and alongside this, many unsavory acts occur. Whilst this can be unpleasant to witness, the people pose no threat to our guests, and indeed actively avoid any interaction. We hope that overall, your stay was worthy of allowing us to host you when you are next in our beautiful city. Best Regards, Fernando Arizaga General Manager
Meer lezen
Goede bedden en WiFi, classic, ouderwets lift. Zelfbediening Nespresso in lobby was geweldig. Nadelen waren de locatie en de grootte van de kamer. Het gebied was vaag, maar we voelden ons niet onveilig. Zeer behulpzaam personeel.
Meer lezen
Antwoord van GuestXperienceTeam, Guest Relations Manager bij Htl 587
Gereageerd op 18 jul. 2018
Thank you for choosing our hotel to unwind in a bustling city. We know there are many fine hotels to choose from in San Francisco so we really appreciate your choosing our hotel to be a special place to stay and relax. We hope to welcome you back again soon. Best Regards, Fernando Arizaga General Manager
Meer lezen
Albumcategorieën
Alle foto’sReizigerKamer en suiteZakencentrum en evenementenruimtes
Foto ingezonden door managementHtl 587
Foto ingezonden door managementHtl 587
Guest room
Deep closet.
Room view, part 3.
Room view, part 2.
VorigeVolgende
1234569
Hi, Do you have a parking option?
Yes, there’s a valet parking lot just around the corner, it’s a three minute walk back to the hotel. It’s safe and has security etc.
1 stem
Alle antwoorden weergeven
Is the area safe around HTL 587? I have read the Tenderlion area is unsafe.
I would not stay with my kids. I went by myself and enjoyed the room but the area is horrible. There are homeless yelling right in front of the hotel. You can't walk to your car without being harassed.
0 stemmen
Alle antwoorden weergeven
VorigeVolgende
11
PRIJSKLASSE
US$ 109 - US$ 385 (Op basis van de gemiddelde tarieven voor een standaardkamer)
LOCATIE
Verenigde StatenCaliforniëSan FranciscoDowntown San FranciscoTenderloinTheater DistrictLittle Saigon
AANTAL KAMERS
48
Is dit uw TripAdvisor-vermelding?
Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer. Claim uw vermelding