Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Overzicht
VOORZIENINGEN
Gratis wifi
Gratis parkeren
Inclusief ontbijt
Airconditioning
Niet-roken hotel
Restaurant
Gezinskamers
2 sterrenaccommodatie
Over
Hotelcategorie
Hotelvoorzieningen
HOTELVOORZIENINGEN
Restaurant
Gratis snelle internetverbinding (wifi)
Inclusief ontbijt
Fitnesscentrum / sportruimte
Gratis parkeren
Airconditioning
Huisdieren toegestaan (hond-/huisdiervriendelijk)
Koelkast in kamer
Niet-roken hotel
Ontbijt beschikbaar
Tennisveld
Vergaderkamers
Wasmogelijkheid (zelfservice)
Zakencentrum met internettoegang
Kamertypes
Niet-roken kamers, Gezinskamers
Hotelcategorie
Kamertypes
Niet-roken kamers, Gezinskamers
Aantal kamers
50
Prijsklasse
US$ 54 - US$ 72 (Op basis van de gemiddelde tarieven voor een standaardkamer)
Locatie
Verenigde Staten > Wisconsin > Manitowoc
In de omgeving
Hotels in de buurtBekijk alle 6 hotels in de buurt
Baymont by Wyndham Manitowoc Lakefront
917 beoordelingen
op 0,66 km afstand
Harbor Town Inn
81 beoordelingen
op 3,31 km afstand
Quality Inn Manitowoc
68 beoordelingen
op 4,28 km afstand
Holiday Inn - Manitowoc
220 beoordelingen
op 4,36 km afstand
Restaurants in de buurtBekijk alle 116 restaurants in de buurt
Beerntsen's
237 beoordelingen
op 0,44 km afstand
Courthouse Pub
497 beoordelingen
op 0,18 km afstand
Wrap It Up
64 beoordelingen
op 0,23 km afstand
Harborside
253 beoordelingen
op 0,52 km afstand
Attracties in de buurtBekijk alle 46 attracties in de buurt
Wisconsin Maritime Museum
445 beoordelingen
op 0,49 km afstand
Rahr-West Museum and Mansion
82 beoordelingen
op 1,1 km afstand
Manitowoc Marina
24 beoordelingen
op 1,28 km afstand
Sputnik Crash Site
31 beoordelingen
op 1,1 km afstand
Beoordelingen en meer
64beoordelingen
42foto's
1V+A
0kamertips
Waardering van reizigers
  • 9
  • 17
  • 15
  • 5
  • 18
Tijd van het jaar
Type reiziger
Taal
  • Filteren
  • Nederlands
Beoordelingen weergeven waarin het volgende voorkomt
Deze beoordelingen zijn machinevertalingen vanuit het Engels. Machinevertalingen weergeven?
De receptie arbeiders waren vriendelijk en behulpzaam. De kamer was schoon en de lucht - werkte goed en rustig. Het ontbijt was iets te eten, maar houd er rekening mee dat dit een redelijk geprijsde kamer. Het bed was comfortabel. Het enige slechte was de smerige gang en trap. De
Meer lezen
Antwoord van General M, Guest Relations Manager bij Econo Lodge
Gereageerd op 6 jul. 2017
Dear kenny c, Thank you for this review of our hotel. I am so glad to hear from you and to discover that you enjoyed your stay with us so much.It is very rewarding to hear your perspective of our hotel and we appreciate that you have acknowledged our efforts to provide a clean, comfortable, and hospitable experience. We also appreciate your suggestions for improvement and look forward to impressing you during future stays.
Meer lezen
Slechtste plek waar ik ooit heb verbleven. Luie man van de receptie, erg lui en niet behulpzaam. Vuile plek, zijportier werkt niet, onbeschoft receptionist ( mannelijke) . Niets uit voor het ontbijt, en toen vroeg over het voelde alsof ik echt zet hem erop dat hij moest uitstappe
Meer lezen
Antwoord van General M, Guest Relations Manager bij Econo Lodge
Gereageerd op 27 mrt. 2017
Dear Julie O, Thank you for your review, your feedback and your comments regarding your stay. I do apologize for the problem our staff has caused you. We look forward for a general orientation soon so we can better our services to our customers. We also promise to resolve the problem you are addressing.
Meer lezen
Ik hoopte het niet zo slecht, maar het was. Ik verbleef twee drie dagen ik weigerde om douche vanwege de staat. Ik moest vragen elke ochtend als ze zou brengen out ontbijt. De kamer was erg donker, het queen bed was een vol, en het gratis internet niet werkte. De TV-afstandsbedie
Meer lezen
Antwoord van General M, Guest Relations Manager bij Econo Lodge
Gereageerd op 24 jan. 2017
Dear David H, I am terribly sorry to hear of your disappointment with our hotel. On behalf of our entire team, I would like to apologize for failing to exceed your expectations. Know that your voice is important to us and that we are working hard to address these issues and improve upon the guest experience. I hope that you will consider staying with us again so that we can have another chance to provide you with a superior experience. Kind regards.
Meer lezen
Ik begrijp dat ik moet niet veel verwachten voor de prijs, maar mijn kamer was smerig. Er waren bruin tapijt kevers in de lakens, een kleverig, groezelige tv remote I ontdaan met een washandje die kwam weg bruin. De onderkant van het bad was bruin met vuil, die ik kon gemakkelijk
Meer lezen
Antwoord van General M, Guest Relations Manager bij Econo Lodge
Gereageerd op 19 okt. 2016
Dear Renata H, Thank you for bringing to our attention your experience and comments regarding your stay in our hotel. Know that your voice is important to us and that we are addressing the issues that you indicated in an effort to improve upon the guest experience at our hotel. I am sorry that your room was not properly and thoroughly cleaned and maintained according to the high standards of our maintenance and housekeeping staff. I hope that you will consider staying with us again so that we can have another chance to provide you with a superior experience.
Meer lezen
Dit is het smerigste hotel ik heb ooit ogen op ... er is zoveel stank in de smerige gangen die u niet kunt ademen. De rook stank is walgelijk. Ik dat mijn kussens waren minstens 7-10 jaar ... uiteindelijk heb ik slapen op mijn arm. Ik zou geen contact met de hand relingen vanwege
Meer lezen
Antwoord van General M, Guest Relations Manager bij Econo Lodge
Gereageerd op 8 sep. 2016
Dear Pam B, Thank you for submitting your review of our hotel. We work very hard to ensure our facilities and service are superior and we strive to be the best hotel around. Your concerns regarding the level of cleanliness and outdated condition of the facility will be addressed accordingly. Allow me to apologize for any inconvenience these issues may have caused you. The feedback we receive from our valued guests, like you, enables us to target problem areas. We welcome any opportunity to improve.
Meer lezen
Vorige
1234568
Albumcategorieën
Alle foto’sReizigerKamer en suiteDineren
Foto ingezonden door managementEcono Lodge
Spacious suite with added amenities
This outlet would spark when the plug was touched, to me this is a major fire hazard
my room where i stay
Foto ingezonden door managementEcono Lodge
Guest room with king bed
After reading the reviews why would anyone in their right mind want to stay here.
I think people just stay cause it's so cheap and it's located downtown. But yeah it's a total dive. Safe though cause it's right across the street from the police station.
0 stemmen
VorigeVolgende
11
Is dit uw TripAdvisor-vermelding?
Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer. Claim uw vermelding