Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Booking.com
US$ 110
Aanbieding bekijken
US$ 109
Aanbieding bekijken
Priceline
US$ 139
US$ 106
Aanbieding bekijken
BESPAAR US$ 33
Expedia.comUS$ 110
Reservations.comUS$ 139
Hotels.comUS$ 110
* De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de gemiddelde prijs per nacht weer, inclusief belastingen en toeslagen die vaststaan, bekend zijn bij onze partners en betaald moeten worden op het moment van boeken. Bekijk de websites van onze partners voor de volledige voorwaarden.
Reiziger (41)
Kamer en suite (27)
Zwembad en strand (2)
Over
Locatie
Hygiëne
Service
Prijs/kwaliteit
Voorzieningen van accommodatie
Zwembad
Gratis parkeren
Gratis snelle internetverbinding (wifi)
Inclusief ontbijt
Buitenzwembad
Hot tub
Huisdieren toegestaan (hond-/huisdiervriendelijk)
Niet-roken hotel
Rolstoeltoegang
Vergaderkamers
Wasmogelijkheid (zelfservice)
Meer weergeven
Voorzieningen van de kamer
Airconditioning
Gezinskamers
Magnetron
Niet-roken kamers
Suites
Handige informatie
STIJL HOTEL
Charmant
Zakelijk
HOTELCATEGORIE
218beoordelingen
51foto's
6V+A
0kamertips
Waardering van reizigers
  • 62
  • 73
  • 39
  • 20
  • 24
Tijd van het jaar
Type reiziger
Taal
  • Filteren
  • Nederlands
Deze beoordelingen zijn machinevertalingen vanuit het Engels. Machinevertalingen weergeven?
Zeer teleurgesteld! Verbleven in een deluxe kamer in maart 2016 . De kamer was met tapijt lijm dampen gevuld. Ik kon niet vanwege dat slapen. Ik dacht dat ik kon het uit air, en was tot indruk dat ik dat gedaan heb, maar toen ik de ramen op tenminste ergens het lawaai van de
Meer lezen
Antwoord van tc719, General Manager bij Poulsbo Inn
Gereageerd op 23 mrt. 2016
I am sorry that the you were disappointed with your stay with us. We did re-carpet all of our Suites, we left the windows and doors open after to air them out as long as we could. We have never had a complaint about the road noise from the Suites because it sits back farther from the other buildings. We could have moved you to another room although it would not have been a Suite because they were all carpeted at the same time no matter what time of day or night it was. Again, I apologize for the carpet fumes and hope that you would stay with us again in the future.
Meer lezen
Op een tweedaagse bananenboot reis uit Edmund's, Washington, nam onze dochter en schoonzoon ons naar Poulsbo op de Kitsap schiereiland aan de westkant van Puget Sound. De Maritieme landschap was heerlijk en downtown Poulsbo was een toeristische traktatie. De dichtstbijzijnde
Meer lezen
Antwoord van tc719, General Manager bij Poulsbo Inn
Gereageerd op 23 mrt. 2016
I am glad that you enjoyed your stay with us. I appreciate your comments and we hope to see you again in the near future.
Meer lezen
Onze eerste kamer had mieren in het bed. We werden naar een andere kamer, die gemiddeld, maar geen was verplaatst insecten. De tweede kamer had geen WiFi. Het beddengoed is oud, de dekens versleten. Veel lawaai van de weg. Bedden niet comfortabel. Aan de andere kant is het
Meer lezen
Antwoord van tc719, General Manager bij Poulsbo Inn
Gereageerd op 17 mrt. 2016
I am sorry that your stay with us was not comfortable for you. We do have a pest company that comes monthly to help keep the property as free of pests as possible, unfortunately the ants found a way in out of the cold and rain. We continuously update and renovate our rooms. We just finished putting new carpet in the suites and converted our last two smoking rooms to non smoking. I appreciate your comments and I hope that you will give us another try.
Meer lezen
Dit motel ligt op een geweldige locatie, maar het is zeker een 2-3 sterren hotel. Ze kamers kan wat bijwerking en het gratis ontbijt gebruik was vrij standaard. De wifi in onze kamer was verschrikkelijk en toen ik erover belde kreeg ik te horen dat het was omdat ik een Mac
Meer lezen
Antwoord van tc719, General Manager bij Poulsbo Inn
Gereageerd op 7 mrt. 2016
I am sorry that you had trouble with the WiFi. I do not know why you were told that it was because you were using a Mac product. You can use them, but sometimes they have to be reset to search for new wifi instead of looking for wifi that you have already used in the past. Our renovation plans are constantly in process and we do them in cycles. We are adding flat screen TV's to all of the rooms, new carpeting and beds too. Thank you for staying with us and we hope to see you again in the future.
Meer lezen
Genoten van de schone kamers, bubbelbad, en ontbijt. Zeer aan te bevelen. Voor een motel was het een beetje prijzig, maar het is veel meer een hotel in het's voorzieningen. Het bubbelbad buiten voelde geweldig. Personeel was zeer grondig, en het gratis ontbijt was vrij
Meer lezen
Antwoord van tc719, General Manager bij Poulsbo Inn
Gereageerd op 7 mrt. 2016
Thank you for your comments. We are so glad that you enjoyed your stay and hope that you come to stay with us again in the near future.
Meer lezen
Albumcategorieën
Alle foto’sReizigerKamer en suiteZwembad en strandDineren
Foto ingezonden door managementPoulsbo Inn
King room
Foto ingezonden door managementPoulsbo Inn
King Room
Here is just a few of them...most of them made camp in our diaper bag
ProTerra bathing products
Coffee K-cups
VorigeVolgende
123456
Is there a discount rate for ordained priests?
I can't answer your question about discounted rates for ordained priests. My advice would be to call the Poulsbo Inn directly and inquire. Sorry I couldn't be any help. Good luck!
1 stem
Alle antwoorden weergeven
We could but it would be $30.00 each way. There are shuttle buses from the church and the high school that are free.
0 stemmen
do you have a shuttle to point casino?
No, we do not. Clearwater casino has a shuttle.
0 stemmen
Alle antwoorden weergeven
Is the 2 queen suite on the first or second floor?
We have them on the ground floor and second floor.
1 stem
Alle antwoorden weergeven
Phone number
360.779.3921 or 800.597.5151
0 stemmen
VorigeVolgende
12
VorigeVolgende
11
PRIJSKLASSE
US$ 101 - US$ 132 (Op basis van de gemiddelde tarieven voor een standaardkamer)
OOK BEKEND ALS
poulsbo hotel poulsbo
LOCATIE
Verenigde StatenWashingtonPoulsbo
AANTAL KAMERS
69
Is dit uw TripAdvisor-vermelding?
Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer. Claim uw vermelding