Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Opslaan
Delen
Avenida Arquitecto Gomez Cuesta 5, 38650 Playa de las Americas, Arona, Tenerife Spanje
Hotel e-mailen
7 personen bekijken dit hotel
Booking.com
US$ 126
Aanbieding bekijken
Gratis annuleren tot 28-10-20
Reserveer nu, betaal bij aankomst
Official Site
US$ 177
US$ 110
Aanbieding bekijken
BESPAAR US$ 67
lovevacations
US$ 131
Aanbieding bekijken
Trip.comUS$ 177
eDreamsUS$ 126
Hotels.comUS$ 127
alle 10 aanbiedingen bekijken
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Reiziger (958)
Kamer en suite (139)
Video's (2)
Certificaat van uitmuntendheid
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.

Over

Nr. 6 van de 59 hotels in Playa de las Americas
Locatie
Hygiëne
Service
Prijs/kwaliteit
Certificaat van uitmuntendheid

Vanilla Garden Hotel is een fantastische keuze voor reizigers in Playa de las Americas. Het biedt een romantische omgeving en veel nuttige voorzieningen voor tijdens je verblijf.

Vanilla Garden Hotel ligt in de buurt van populaire bezienswaardigheden zoals The Patch (0,8 km) en Light and Music Fountain (1,3 km). Gasten kunnen dus eenvoudig de populairste attracties van Playa de las Americas verkennen.

Kamers bij Vanilla Garden Hotel bevatten een flatscreen-tv, airconditioning en een koelkast, en gasten kunnen gebruikmaken van gratis wifi.

Je kunt tijdens je verblijf bij Vanilla Garden Hotel ook gebruikmaken van een zwembad en ontbijt.

Op zoek naar een Italiaans restaurant? Misschien zijn Bianco Restaurant, La Terrazza del Mare of First Love in de buurt van Vanilla Garden Hotel iets voor jou.

Veel plezier in Playa de las Americas!

Meer lezen
Kamer en suite (139)139
Volledige weergave
Voorzieningen van accommodatie
Gratis snelle internetverbinding (wifi)
Zwembad
Fitnesscentrum / sportruimte
Gratis ontbijt
Fietsverhuur
Avondentertainment
Vervoer van/naar luchthaven
Gezichtsbehandelingen
Wifi
Bubbelbad
Zwembad-/strandlakens
Zwembad voor volwassenen
Buitenzwembad
Bar/lounge
Restaurant
Ontbijt beschikbaar
Ontbijtbuffet
Zwembadbar
Autohuur
Alleen volwassenen
Opslag van bagage
Conciërge
Wisselkantoor
Lig-/strandstoelen
Dakterras
Parasols
24 uursreceptie
Stomerij
Wasservice
Meer weergeven
Voorzieningen van de kamer
Airconditioning
Schoonmaakservice
Privébalkon
Veilig
Magnetron
Koelkast
Flatscreen-tv
Kamertypes
Rookvrije kamers
Suites
Handige informatie
HOTELCATEGORIE
STIJL HOTEL
Charmant
Middenklasse
Gesproken talen
Spaans
1.238beoordelingen217vragen en antwoorden35kamertips
Waardering van reizigers
  • 834
  • 306
  • 71
  • 19
  • 8
Tijd van het jaar
Type reiziger
Taal
  • Meer
Geselecteerde filters
  • Filteren
  • Nederlands
Sabrina V heeft een beoordeling geschreven feb. 2020
Hoeselt, België16 bijdragen1 nuttige stem
Favoriet van het hotel
Mijn vriend en ik verbleven in dit hotel voor 10 dagen. De check in verliep uitstekend. We mochten vroeger op onze kamer en kregen een welkomstdrankje. De kamer is netjes en werd iedere dag schoon gemaakt. Het bed is zeer groot en we kregen zonder enige moeite een aangepast kussen. Enige tip die wij willen meegeven aan het hotel: zorg er misschien voor dat de deuren van de kamers iets zachter sluiten. Wij moesten echt onze deur telkens dichtslaan wat natuurlijk storend is voor de andere gasten. Het eten was zeer gevarieerd. Elke avond was er een ander thema qua eten (Chinees, Spaans, ...). Er was zeker voldoende keuze. Iedere avond kon je ook kiezen uit 2 showcooking gerechten (vis en vlees) die dan à la minute werden bereid. De drank bij het avondeten is wel niet inbegrepen dus dit moet je telkens apart betalen. Regelmatig is er ook live music bij het avondeten wat het extra gezellig maakt. Ook het ontbijt was zeer lekker. Hier was iets minder variatie in maar de chef van de showcooking is geweldig. Zo vriendelijk dat je meteen de dag start met een glimlach. Doordat het een adults only hotel is, is het een zeer rustig hotel. Al moet ik wel toegeven dat wij veruit de jongste waren. De gemiddelde leeftijd is een iets ouder publiek. Van de uitgaansbuurt heb je totaal geen last. Het zwembad en jacuzzi is lekker verwarmd wat het heerlijk vertoeven maakt in de winter. Het personeel is altijd super vriendelijk en gedienstig. Je wordt echt ontvangen als een gast. Dus dit hotel is wat ons betreft zeker een aanrader.
Meer lezen
Datum van verblijf: februari 2020Reistype: Reisde met een partner
Nuttig
Delen
Antwoord van JulieZanatta, Director de Recepción bij Vanilla Garden Hotel
Gereageerd op 3 feb. 2020
Dear Sabrina, Thank you for sharing such a lovely review of your stay at Vanilla Garden Hotel**** I will transfer your nice comments to our staff and management ! Regarding the door system we actually prefer the guest to close the door when leaving the room as we do not want to have a lot of doors banging and disturbing other guests but we will report it anyway to the management and maintenance department Should you want to come back, do not hesitate to contact us at info@vanillagardenhotel.com we will be more than happy to attend all your requests. Best Regards
Meer lezen
FangioD heeft een beoordeling geschreven jan. 2020
10 bijdragen2 nuttige stemmen
Helaas moet ik zeggen dat ik ontgoocheld ben in dit hotel. Het is een mooi hotel en is kleinschaliger dan veel andere hotels in de buurt. Toen we de eerste dag toe kwamen was de toiletbril niet helemaal netjes en hingen er geen zakjes in de vuilbakjes. Ik had al gemerkt dat het bed heel hard was, maar na de eerste nacht wist ik het zeker: dit is een slecht bed. Ik besloot om de matras op te heffen om te kijken wat er onder zat: een plank met 6 poten. Geen lattenbodem, geen boxspring, gewoon een plank. Ik nam een heerlijke douche, de rainshower is namelijk fantastisch, doch stelde vast dat ik deze niet in de hoogste stand mocht gebruiken omdat de badkamer onder water kwam te staan. Ik had nog net douchegel genoeg om me te douchen, daarna heb ik de lege bidon uit de houder gehaald en op de grond gezet. Toen we terug op de kamer kamen was alles netjes, er hingen nu ook zakjes in de vuilbakjes, en dat was ook de rest van ons verblijf zo. Helaas stond de lege bidon douchegel er nog steeds. Ik heb deze dan maar naar de receptie gebracht, waarna er iemand naar de kamer kwam om deze te vervangen. Over het ontbijt dan maar even: Het ontbijt is zeer uitgebreid, doch niet alles is van even goede kwaliteit. Ik betaalde ongeveer €140 per nacht en verwacht daarvoor wel een goede koffie bij het ontbijt en geen nescafé rotzooi, daar bestaan veel betere oplossingen voor. Ook vers fruitsap was niet aanwezig, water met verschillende smaakjes kon ik kiezen. Een machine voor vers fruitsap vergt veel onderhoud, doch is het waard. Gelukkig kon ik wel een eitje naar keuze laten bereiden, peiler nr 3 van een goed ontbijt. Ik heb 1 keer een worstje proberen opeten, maar dat lukte niet omdat het gewoon slecht was, het leek wel karton. Verder was er wel lekker brood en toespijs, vers fruit, ontbijtgranen,... Ik was al blij dat ik geen half pension geboekt had, en besloot dan ook om niet bij het restaurant ‘Chez Damien’ te eten gezien de povere kwaliteit van het ontbijt. Als er 1 iets top was aan het hotel, dan kies ik het zwembad. Weliswaar worden er zoals overal handdoeken op voorhand gelegd, doch dit is niet de schuld van het hotel, en het ligt gevoelig om dit aan te pakken. Het zwembad was gedurende het hele verblijf netjes en aangenaam. Mijn slotconclusie over vanilla garden: een hotel met veel mogelijkheden, doch met werk aan de winkel. Alles begint met een goed bed, een perfecte hygiëne en een goed ontbijt, en dat werd helaas niet ingevuld. Een ontgoocheling...
Meer lezen
Datum van verblijf: januari 2020Reistype: Reisde met een partner
Nuttig
Delen
Antwoord van JulieZanatta, Director de Recepción bij Vanilla Garden Hotel
Gereageerd op 16 jan. 2020
Dear Fangio and Bettina, Thank you for sharing your review with our comunity on TripAdvisor ! I'm surprise to read your comments about the cleaning and quality of our beds as it is usually (Regarding the other comments in every language) one of the best part of the stay. I'm sad you didn't mentioned anything about the bed and shower during your stay as that's two things easily fixed. The beds are ViscoLastic so we could have swap it for another one maybe a bit softer and we could also have checked the shower if you had reported it. Actually all beds in hospitality now have more or less the same bed base which is also one of the highest quality and best support for back and neck problem. We have guests coming every year (for the good service) but also for the quality of the beds. I'm sorry it was not to your taste but next time just ask us if we can do something and we will be more than happy to do everything we can to improve it ! Regarding the Breakfast, we do offer coffee options, we have the Nescafé machine accessible and also Nespresso options (paid), same for fruit juices, 6 types of milks, etc. That's a pitty you didn't tried "Chez Damien" as it's well known as one of the best French Restaurant in Tenerife and using fresh and seasonal products! We changed the menu in January so it would have been an amazing opportunity ! Our Dinner Buffet is also always rewarded by our guests as we are changing everyday, the entire buffet, you wouldn't fin the same food even staying 4 weeks :) I'll transfer your comments to our Management so we can find ways to improve ! Thank you for your feedback !
Meer lezen
WernerForsflibber heeft een beoordeling geschreven dec. 2019
Kortemark, België8 bijdragen1 nuttige stem
Schitterend en rustig. Super vriendelijk en gemotiveerd personeel. Dagelijks variatie in de aanbieding van " food ". In ons leven is deze plaats een " WOW "!!! Onze dank aan de ganse crew van Vanilla Garden en meer speciaal to Maria en Anna ( massage ). SEE U
Meer lezen
Datum van verblijf: november 2019
Kamers
Service
Slaapkwaliteit
Nuttig
Delen
Antwoord van JulieZanatta, Director de Recepción bij Vanilla Garden Hotel
Gereageerd op 29 dec. 2019
Dear Werner family! We send you another WOW in return for the emotional review that you have left us from your vacation at Vanilla Garden Hotel ****. Your words about the staff will be transferred to them and we hope you can soon say them face to face on your next visit. We await your email at info@vanillagardenhotel.com Kind Regards
Meer lezen
S.V heeft een beoordeling geschreven dec. 2019
76 bijdragen12 nuttige stemmen
Wij gingen naar dit hotel voor drie nachtjes. Even genieten van de zon terwijl in Nederland de kou overheerst. We hadden de Palm suite geboekt. Bij aankomst ( voor 14 u) kregen we een glaasje Cava. We konden ook vrijwel meteen de kamer in. Wat een verrassing, er was fruit en gekoelde cava. Ook hadden we een badjas en slippers op het bed liggen. Terwijl we dat niet eens erbij geboekt hadden. De suite was ruim, hip en op het balkon stonden twee ligstoeltjes. Het eten ( ontbijt en diner) was er in buffetvorm. Niet altijd even warm maar wel smaakvol. Voldoende keuze. Zwembad niet groot maar groot genoeg voor dit hotel. Helaas ook hier sprake van ligbed reserveren. Ook al staat overal dat het niet mag, echt gehandhaafd wordt er niet. Personeel over het algemeen vriendelijk en behulpzaam. Tijdens ons verblijf was er volop kerstsfeer, mooi versierd. Waarom dan toch vier bolletjes waardering ipv vijf? Omdat we vinden dat het poetswerk beter kan. De kamer zag er op het eerste gezicht schoon uit echter bij nadere inspectie was dat toch niet het geval. Zo zat er aan de zijkant van het salontafeltje een bloedvlek, wellicht van een eerdere dood geslagen mug. Het toilet was schoongemaakt ( aldus de desinfectie band die erom zat) toch zat er al een vlek op de wc-bril nog voordat wij het toilet überhaupt gebruikt hadden. Maar..... we willen toch absoluut aangeven dat wij genoten hebben! We komen hier zeker nog eens terug.
Meer lezen
Datum van verblijf: december 2019Reistype: Reisde met een partner
Nuttig
Delen
Antwoord van JulieZanatta, Director de Recepción bij Vanilla Garden Hotel
Gereageerd op 29 dec. 2019
Dear sir/madam We deeply appreciate the time it has taken to write your review about your vacation at the Vanilla Garden **** hotel. We take the constructive criticism of our guests very seriously as they are our main objective of satisfaction. We will do an exhaustive investigation work on the matter of cleaning that remarks in your comment and we will take the appropriate measures since what it is described above does not correspond at all with the standard-lines of our company. We love knowing that you will visit us again, please write to info@vanillagardenhotel.com for any special request on your future reservation. Best Regards
Meer lezen
Rottweiler heeft een beoordeling geschreven nov. 2019
1 bijdrage
Bij deze wil ik even de opmerking maken dat het avondmaal voor de helft minder is in kwaliteit dan 6 maanden geleden. Ik was in eerste instantie blij dat het dezelfde chef Damien was maar blijkbaar is de motivatie sterk gedaald . Ook vinden ze het blijkbaar nodig om fruit(banaan) uit je kamer weg te nemen .
Meer lezen
Datum van verblijf: november 2019Reistype: Reisde met een partner
Nuttig
Delen
Antwoord van JulieZanatta, Director de Recepción bij Vanilla Garden Hotel
Gereageerd op 29 dec. 2019
Dear Laffi, We would like to thank you for having taken the time to give your review of your holidays at Vanilla Garden****. As we do not have information enough about the reason of your comments, we would be very grateful if you could throw some more light on this by sending us an email to info@vanillagardenhotel.com. We are constantly working in the improvement of all our services including the meals served to our guests and your opinion is of a great value for us. Warm Regards
Meer lezen
Vorige
PRIJSKLASSE
US$ 107 - US$ 197 (Op basis van de gemiddelde tarieven voor een standaardkamer)
LOCATIE
SpanjeCanarische EilandenTenerifeAronaPlaya de las Americas
AANTAL KAMERS
106
Betalingen van partners hebben invloed op de volgorde van de weergegeven prijzen, en voor uitgelichte of gesponsorde sorteringen kunnen de betalingen van partners ook invloed hebben op de volgorde van de vermelde accommodaties.
Is dit uw Tripadvisor-vermelding?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding
Veelgestelde vragen over Vanilla Garden Hotel
Welke populaire attracties liggen er in de buurt van Vanilla Garden Hotel?
Attracties in de buurt zijn Music Hall Tavern (0,2 mijl), Tramps The King Of Clubs (0,2 mijl) en Vivo Decades (0,2 mijl).
Wat zijn de accommodatievoorzieningen van Vanilla Garden Hotel?
De populairdere voorzieningen bestaan onder andere uit gratis wifi, ontbijt en zwembad.
Welke kamervoorzieningen zijn er beschikbaar bij Vanilla Garden Hotel?
Populaire kamervoorzieningen zijn airconditioning, flatscreen-tv en koelkast.
Welke eet- en drinkopties zijn beschikbaar bij Vanilla Garden Hotel?
Gasten kunnen genieten van ontbijt, restaurant en lounge tijdens hun verblijf.
Welke restaurants liggen er in de buurt van Vanilla Garden Hotel?
Restaurants met een gunstige locatie zijn Cafe Bar Lormar, Restaurante Oriental Merlion en Ginger Restaurant & Bar.
Zijn er sportvoorzieningen bij Vanilla Garden Hotel?
Ja, gasten hebben toegang tot zwembad en fitnesscentrum tijdens hun verblijf.
Heeft Vanilla Garden Hotel een luchthavenshuttle?
Ja, Vanilla Garden Hotel heeft een luchthavenshuttle voor gasten. We raden je aan om vooraf te bellen om de details te bevestigen.
Wordt er een stomerijservice aangeboden bij Vanilla Garden Hotel?
Ja, stomerij en wasservice worden aangeboden aan gasten.
Zijn er historische locaties in de buurt van Vanilla Garden Hotel?
Veel reizigers bezoeken La Fuente de los Tres Chorros (6,6 mijl), Mariposa (7,1 mijl) en Casa Fuerte (6,3 mijl).
Is Vanilla Garden Hotel toegankelijk?
Ja, ze bieden rolstoeltoegang, kamers toegankelijk voor mindervaliden en voorzieningen voor mindervalide gasten. Voor specifieke vragen, raden we je aan om vooraf te bellen.