Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

The Sebel Bowral Heritage Park

Reiziger (47)
Kamer en suite (51)
Zwembad en strand (2)
Certificaat van uitmuntendheid
Over
Locatie
Hygiëne
Service
Prijs/kwaliteit
Certificaat van uitmuntendheid
Voorzieningen van accommodatie
Zwembad
Gratis parkeren
Fitnesscentrum / sportruimte
Babysitting
Betaald internet
Betaalde wifi
Binnenzwembad
Conciërge
Niet-roken hotel
Openbare wifi
Rolstoeltoegang
Stomerij
Verwarmd zwembad
Wasmogelijkheid (zelfservice)
Meer weergeven
Voorzieningen van de kamer
Airconditioning
Kamers toegankelijk voor mindervaliden
Kitchenette
Koelkast in kamer
Magnetron
Niet-roken kamers
Suites
Handige informatie
STIJL HOTEL
Gezinnen
Centraal gelegen
HOTELCATEGORIE
200beoordelingen
88foto's
2V+A
0kamertips
Waardering van reizigers
  • 60
  • 102
  • 24
  • 10
  • 4
Tijd van het jaar
Type reiziger
Taal
  • Filteren
  • Nederlands
Deze beoordelingen zijn machinevertalingen vanuit het Engels. Machinevertalingen weergeven?
Mooie comfortabele kamers, mooi aangelegd, alle apparaten werken, zeer schoon. 2 minuten van hoofdweg nog verborgen in een kleine zakje weg van de stad. De kamer is ideaal voor koppels of familie. Het is heel makkelijk om te reizen naar lokale attracties van hier zoals Fitzroy
Meer lezen
Antwoord van AccorVacationClub, Manager bij The Sebel Bowral Heritage Park
Gereageerd op 1 aug. 2017
Dear Ayelet F, Thank you for your amazing review! We are thrill to read you had such a fantastic getaway and was able to take advantage of the location. We look forward to your next visit. Kindest Regards, Joanna
Meer lezen
Mooie ruime 1 slaapkamer suite, met heerlijke keuken, zeer comfortabel kingsize bed en het was warm, niet kaal en hotel willen, maar comfortabel en gastvrij. Enige nadeel voor mij, met een nieuwe knie, was de douche over de grote spa bad. Mijn schuld, ik wist niet controleren.
Meer lezen
Antwoord van AccorVacationClub, Manager bij The Sebel Bowral Heritage Park
Gereageerd op 1 aug. 2017
Dear Scallywags55 Thank you for sharing your feedback of your recent stay and for your high recommendation of The Sebel Bowral, it is greatly appreciated. Unfortunately with our 1 bedroom apartment the set up for the bathroom is shower over spa bath. On your next visit, please feel free to let our team know that you would prefer a walk in shower and we will try our very best to ensure your stay is comfortable. Once again, thank you for taking the time to share your valuable comments. We look forward to welcoming you back. Kindest Regards Joanna
Meer lezen
We waren met een groep van vier (twee koppels) profiteerden van een Zuidelijke Hooglanden bestemmingen midweek verblijf en spelen (golfen) pakket. De Accor/Sebel vakantie appartementen zijn modern, schoon, ruim en goed ingericht. De master bed was enorm, de ensuite groter (met
Meer lezen
Antwoord van AccorVacationClub, Manager bij The Sebel Bowral Heritage Park
Gereageerd op 1 aug. 2017
Dear Martindale55, Thank you for taking the time to share your valuable feedback. We are so happy you were able to take advantage of our golf package. Your feedback regarding the mirror and sliding screen are greatly appreciated and have been taken on board. We hope you have the opportunity to come back again soon. Kindest Regards, Joanna
Meer lezen
Wij brachten het weekend in the Sebel Bowral. De kamer was uitstekend en super schone kamer. Zou terugkomen en het zwembad was gesloten, wat was ontevreden. De parkeerplaats was geweldig, en geweldige locatie.
Meer lezen
Antwoord van AccorVacationClub, Manager bij The Sebel Bowral Heritage Park
Gereageerd op 1 aug. 2017
Dear shar0n6666, Thank you for your feedback. We are so thrill to read that you had a great weekend away with us at The Sebel Bowral. Please accept our apologies regarding the pool. We hope you have the opportunity to come back for another visit soon. Kindest Regards, Joanna
Meer lezen
We hadden een 3-daags verblijf in studio appartement 112 die is ontworpen voor mensen met een handicap. Want het is een Accor Vacation Club accommodatie de kamer heeft een elektrische kookplaat, een vaatwasser, magnetron, bestek en servies, evenals de gebruikelijke elektrische
Meer lezen
Antwoord van AccorVacationClub, Manager bij The Sebel Bowral Heritage Park
Gereageerd op 13 jul. 2017
Dear ThreeSeven47, Thank you for taking the time to share your amazing feedback. We are so happy to hear that you had such a fantastic mini holiday with us at at The Sebel Bowral Heritage Park. On your future stays, please do let us know your room preference and we will try our very best to accommodate your request. Once again, thank you for sharing your valuable feedback with us. We look forward to your next visit. Kindest Regards, Joanna.
Meer lezen
Vorige
Albumcategorieën
Alle foto’sReizigerKamer en suiteZwembad en strandGezins- en speelplekken
Studio Room Views
Foto ingezonden door managementThe Sebel Bowral Heritage Park
Bathroom
The bed room closes off with sliding glass dividers for privacy or allowing business meetings
Vanity
VorigeVolgende
12345611
Is breakfast supplied?
No as the complex has a full kitchen and also facility supplied BBQ. There are several places of great eating in the town or nearby as well
0 stemmen
Is breakfast supplied
No, even if they wanted to. There is no on-site restaurant.
0 stemmen
VorigeVolgende
11
PRIJSKLASSE
US$ 162 - US$ 364 (Op basis van de gemiddelde tarieven voor een standaardkamer)
VOORHEEN BEKEND ALS
Grand Mercure Bowral
LOCATIE
AustraliëNew South WalesSouthern HighlandsBowral
AANTAL KAMERS
26
Is dit uw TripAdvisor-vermelding?
Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer. Claim uw vermelding