Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Tripadvisor
Bespaar geld. We doorzoeken meer dan 200 websites voor de laagste hotelprijzen.

The Ravenala Attitude

Opslaan
Delen
Turtle Bay, Balaclava, Mauritius
Update over COVID-19: bekijk de toegevoegde gezondheids- en veiligheidsmaatregelen van deze gelegenheid.Meer informatie
Laagste prijzen voor je verblijf
Expedia.com
Hotels.com
US$ 197
Aanbieding bekijken
Destinia.com
US$ 183
Aanbieding bekijken
PricelineUS$ 198
TravelocityUS$ 197
Prestigia.comUS$ 202
alle 16 aanbiedingen bekijken
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Reiziger (5721)
Zwembad en strand (1062)
Kamer en suite (645)
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Veilig reizen tijdens COVID-19
Ga naar ons Reis veilig-centrum om je weloverwogen beslissingen over reizen te helpen maken tijdens COVID-19.
Wat je kunt verwachten tijdens je verblijf
  • Al het linnengoed wordt gereinigd in een wasbeurt op hoge temperatuur
  • Mondkapjes verplicht voor gasten in openbare ruimtes
  • Mondkapjes verplicht voor personeel in openbare ruimtes
  • Desinfecterende handgel is beschikbaar voor gasten en personeel
  • Beleid voor thuisblijven voor personeel met symptomen
  • Drukbezochte plekken werden regelmatig gereinigd
Meer lezen
Bijgewerkt op 12-11-20 Veiligheidsmaatregelen worden door de gelegenheid aangeboden en worden niet door Tripadvisor gecontroleerd op nauwkeurigheid.
Bijgewerkt op 12-11-20 Veiligheidsmaatregelen worden door de gelegenheid aangeboden en worden niet door Tripadvisor gecontroleerd op nauwkeurigheid.

Over

Nr. 3 van de 7 hotels in Balaclava
Locatie
Hygiëne
Service
Prijs/kwaliteit
Voorzieningen van accommodatie
Gratis parkeren
Gratis internet
Zwembad
Fitnesscentrum / sportruimte
Bar/lounge
Strand
Kanoën
Oppas
Parkeerplaats
Wifi
Zwembad-/strandlakens
Buitenzwembad
Kleedkamers fitness/spa
Fitnesslessen
Sauna
Restaurant
Ontbijt beschikbaar
Ontbijtbuffet
Gratis oploskoffie
Snackbar
Menu's voor speciale diëten
Zwembadbar
Snorkelen
Tennisbaan
Aerobics
Entertainmentpersoneel
Avondentertainment
Tafeltennis
Nachtclub/dj
Kinderactiviteiten (kind-/gezinsvriendelijk)
Kinderclub
Vervoer van/naar luchthaven
Autohuur
Taxiservice
Zakencentrum met internettoegang
Conferentiefaciliteiten
Feestzaal
Vergaderruimtes
Spa
Massage voor stellen
Gezichtsbehandelingen
Voetmassage
Gehele lichaamsmassage
Hoofdmassage
Massage
Beautysalon
24 uur per dag beveiliging
Opslag van bagage
Conciërge
Wisselkantoor
Souvenirwinkel
Winkels
Lig-/strandstoelen
Parasols
Portier
24 uur per dag inchecken
24 uursreceptie
Stomerij
Wasservice
Strijkservice
Meer weergeven
Voorzieningen van de kamer
Verduisterende gordijnen
Airconditioning
Privéstrand
Schoonmaakservice
Privébalkon
Roomservice
Minibar
Flatscreen-tv
Veilig
Meer weergeven
Kamertypes
Uitzicht op zee
Rookvrije kamers
Suites
Gezinskamers
Handige informatie
HOTELCATEGORIE
STIJL HOTEL
Modern
Gezinnen
Gesproken talen
Engels, Frans
4149beoordelingen635vragen en antwoorden8kamertips
Waardering van reizigers
  • 2.737
  • 991
  • 251
  • 104
  • 66
Tijd van het jaar
Type reiziger
Taal
  • Meer
Geselecteerde filters
  • Filteren
  • Nederlands
Rafaella V heeft een beoordeling geschreven dec. 2021
1 bijdrage
We zijn 17 dagen in het hotel verbleven en het was in 1 woord geweldig! Alles was tot in de puntjes verzorgd, het eten was heel goed, je had veel keus, en de kamers waren heel groot en schoon, en werden goed bijgehouden. Je ziet ook in het hotel dat ze constant bezig zijn om dingen bij te werken om het zo schoon en bijgewerkt mogelijk te houden. Het personeel is er heel vriendelijk en behulpzaam, niets is hun teveel. In The Bistrot, heeft Kushboo elke keer weer veel moeite gedaan, en gezorgd voor een geweldige avond! De spa is ook een echte aanrader! Roopa is 2x m'n masseuse geweest, en ik heb nog nooit zo een goede massages gehad! Tevens is dit ook een van de eerste hotels welke geen plastic meer gebruiken, alles is vervangen door bijv katoen of bamboe, om zo het plastic afval probleem op het eiland te minderen, dit vonden wij een enorm goed initiatief. Een echte aanrader dit hotel! In 1 woord TOP!!
Meer lezen
Datum van verblijf: november 2021
Locatie
Service
Slaapkwaliteit
Nuttig
Delen
Peter G heeft een beoordeling geschreven mrt. 2020
Uithoorn, Nederland50 bijdragen5 nuttige stemmen
+1
Super vriendelijke staff, werkelijk niks is teveel. Hele mooie kamer of beter een mini appartement, van alle gemakken voorzien. Duur is relatief, gezien de voorzieningen en het niveau is het elke euro meer dan waard.
Meer lezen
Datum van verblijf: maart 2020Reistype: Reisde met een partner
Nuttig
Delen
Antwoord van Hotel Management, General Manager bij The Ravenala Attitude
Gereageerd op 13 mrt. 2020
Dear Peter, Thank you for taking the time to share the experience of your vacation at The Ravenala Attitude. It is a real pleasure to read your appreciation of the facilities along with the hospitality and special attention of our Family Members. Looking forward to the pleasure of welcoming you back for another memorable time. Warm regards, Alessandro Schenone General Manager
Meer lezen
Ron W heeft een beoordeling geschreven feb. 2020
Utrecht, Nederland3 bijdragen
We zijn nog steeds in het hotel, tot 6 maart. Toch alvast een review omdat er voor ons zoontje van 5 jaar uitstekend gezorgd wordt. Hij heeft Coeliaki en moet dus een strikt glutenvrij dieet volgen. Tijdens het inchecken kwam de executive chef al langs om de dieetwensen te bespreken. Er is zeer veel mogelijk. Voor de a la carte restaurants moet je reserveren en dat gaat makkelijk via de desk. Bij binnenkomst Bij de verschillende restaurants wist men op basis van de reservering al van de dieetwensen van onze zoon. Al met al zijn we zeer tevreden en kunnen we het hotel van harte aanbevelen voor mensen die een glutenvrij dieet moeten volgen.
Meer lezen
Datum van verblijf: februari 2020Reistype: Reisde met familie
Nuttig
Delen
Antwoord van Hotel Management, General Manager bij The Ravenala Attitude
Gereageerd op 27 feb. 2020
Good morning, Thank you for taking the time during your actual vacation to share your experience with us. It is a real pleasure to read your heart-warming appreciation of the overall service and special attention of our Family Members. I wish you a great stay ahead and a nice day. Warm regards Alessandro Schenone General Manager
Meer lezen
Syl heeft een beoordeling geschreven jan. 2020
Meer, België2 bijdragen
Personeel is super vriendelijk, eten is redelijk tot goed. Bedden erg slecht. Achterstallig onderhoud. Prijs kwaliteit slecht Schoonmaak alleen op dag van aankomst redelijk, toilet stinken. Zelf steeds om extra schone handdoeken moeten vragen. Bediening op strand en zwembad is top
Meer lezen
Datum van verblijf: december 2019Reistype: Reisde met een partner
Nuttig
Delen
Antwoord van H0tels_Management, General Manager bij The Ravenala Attitude
Gereageerd op 7 jan. 2020
Good morning, Thank you for taking the time to share the experience of your vacation at our resort which I sincerely regret that it was not as per your expectations. I am relieved to read that despite you were not fully satisfied with your vacation, you appreciated the service and hospitality of our Family Members along with our facilities. I regret if the bed was not per your expectations and should you have informed us during your stay, I would have asked the team to change your mattress immediately. I have read with concern the shortfalls you highlighted with regards to the room and would like to reassure you that this is not our usual level of standard. I have taken your comments very seriously and have briefed my Housekeeping along with the Maintenance teams accordingly to avoid such situations in the future. With regards to our beach, I would like to share with you that it meets with the mouth of a river which is next to our property. The sea water is usually a clear one but since Mother Nature can be very unpredictable and which is unfortunately beyond our control, the river sometimes has an impact on our beach. I however understand your feeling with regards to it and I sincerely regret that it was not per your expectations. I hope you will give us a second chance of welcoming you back for a better experience. Warm regards, Alessandro Schenone General Manager
Meer lezen
John G heeft een beoordeling geschreven jan. 2020
Hoogstraten, België23 bijdragen5 nuttige stemmen
+1
Met goede moed op vakantie. In eerste instantie relaxed totdat er een cycloon opsteekt, maar daarna 5 dagen noodgedwongen later vertrekken. Los van het resort, maar wel frustrerend slecht geholpen door #TUI en #Emirates. Hierdoor zelf voor drie dagen het resort moeten afrekenen. Te weten € 544,— per dag!! Met zo een prijs krijg je toch heel andere verwachtingen van zo een resort. Voor die prijs moet alles tiptop in orde zijn, maar het kwaliteitsnivo is gelijk aan dat van de middelmaat. Wel het personeel is top, vriendelijk en behulpzaam.
Meer lezen
Datum van verblijf: december 2019Reistype: Reisde met een partner
1 nuttige stem
Nuttig
Delen
Antwoord van H0tels_Management, General Manager bij The Ravenala Attitude
Gereageerd op 7 jan. 2020
Dear John, Thank you for taking the time to share the experience of your vacation at our resort which I sincerely regret that it was not as per your expectations. However, I am relieved to read that you have appreciated the service and hospitality of our Family Members. We sincerely regret for the inconveniences which you experienced during the cyclonic period which unfortunately is out of our control. We hope that you will choose to visit us again another period of the year so that you can have a better experience with us. Warm regards, Alessandro Schenone General Manager
Meer lezen
Vorige
123456
PRIJSKLASSE
US$ 83 - US$ 295 (Op basis van de gemiddelde tarieven voor een standaardkamer)
OOK BEKEND ALS
la plantation hotel balaclava, la plantation resort and spa, la plantation balaclava, la plantation mauritius
VOORHEEN BEKEND ALS
La Plantation Hotel
LOCATIE
MauritiusDistrict PamplemoussesBalaclava
AANTAL KAMERS
272
Is dit uw Tripadvisor-vermelding?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding
Veelgestelde vragen over The Ravenala Attitude
Welke populaire attracties liggen er in de buurt van The Ravenala Attitude?
Attracties in de buurt zijn L'Aventure du sucre (6,0 mijl), Plage de Trou aux Biches (5,2 mijl) en SSR Botanic Garden (6,9 mijl).
Wat zijn de accommodatievoorzieningen van The Ravenala Attitude?
De populairdere voorzieningen bestaan onder andere uit zwembad, restaurant en lounge.
Welke kamervoorzieningen zijn er beschikbaar bij The Ravenala Attitude?
Populaire kamervoorzieningen zijn minibar, airconditioning en flatscreen-tv.
Welke eet- en drinkopties zijn beschikbaar bij The Ravenala Attitude?
Gasten kunnen genieten van restaurant, lounge en zwembadbar tijdens hun verblijf.
Zijn er parkeerplaatsen beschikbaar bij The Ravenala Attitude?
Ja, gratis parkeren is beschikbaar voor gasten.
Welke restaurants liggen er in de buurt van The Ravenala Attitude?
Restaurants met een gunstige locatie zijn Refresh Restaurant And Appartments, Le Skipper en Sailors Restaurant.
Zijn er sportvoorzieningen bij The Ravenala Attitude?
Ja, gasten hebben toegang tot zwembad, fitnesscentrum en sauna tijdens hun verblijf.
Verzorgt The Ravenala Attitude vervoer van/naar het vliegveld?
Ja, The Ravenala Attitude verzorgt vervoer van/naar het vliegveld voor gasten. We raden u aan om vooraf te bellen om de details te bevestigen.
Wordt er een stomerijservice aangeboden bij The Ravenala Attitude?
Ja, stomerij en wasservice worden aangeboden aan gasten.
Biedt The Ravenala Attitude zakelijke services aan?
Ja, ze bieden zakencentrum, vergaderkamers en feestzaal.
Welke talen spreekt het personeel van The Ravenala Attitude?
Het personeel spreekt meerdere talen, waaronder engels en frans.