Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

Ramada by Wyndham West Atlantic City

Booking.com
US$ 57
Aanbieding bekijken
Hostelworld.com
US$ 56
Aanbieding bekijken
bedfinder
US$ 65
US$ 54
Aanbieding bekijken
BESPAAR US$ 11
HotelsForEveryoneUS$ 60
Expedia.comUS$ 57
CancelonUS$ 65
* De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de gemiddelde prijs per nacht weer, inclusief belastingen en toeslagen die vaststaan, bekend zijn bij onze partners en betaald moeten worden op het moment van boeken. Bekijk de websites van onze partners voor de volledige voorwaarden.
Reiziger (87)
Kamer en suite (45)
Zwembad en strand (7)
Over
Locatie
Hygiëne
Service
Prijs/kwaliteit
Voorzieningen van accommodatie
Gratis parkeren
Zwembad
Inclusief ontbijt
Roomservice
Gratis snelle internetverbinding (wifi)
Buitenzwembad
Huisdieren toegestaan (hond-/huisdiervriendelijk)
Meertalig personeel
Niet-roken hotel
Rolstoeltoegang
Shuttlebusservice
Vergaderkamers
Vervoer van/naar luchthaven
Wasmogelijkheid (zelfservice)
Wasservice
Zakencentrum met internettoegang
Meer weergeven
Voorzieningen van de kamer
Airconditioning
Gezinskamers
Niet-roken kamers
Handige informatie
STIJL HOTEL
Budget
Veilig
HOTELCATEGORIE
Beoordelingen en meer
678beoordelingen
113foto's
3V+A
0kamertips
Waardering van reizigers
  • 82
  • 118
  • 124
  • 136
  • 218
Tijd van het jaar
Type reiziger
Taal
  • Meer talen
  • Filteren
  • Nederlands
Deze beoordelingen zijn machinevertalingen vanuit het Engels. Machinevertalingen weergeven?
Ik heb hier meerdere malen verbleven. Ik gebruikte punten voor een kamer en toen ik thuis kwam merkte ik er was een voorwaarde. Ze hebben de beste prijzen rond. Zeer schoon hotel en het terrein. Opgeroepen deze ochtend om 7 uur en kreeg te horen dat de manager eigenaar zou in
Meer lezen
Antwoord van ramadaac, General Manager bij Ramada by Wyndham West Atlantic City
Gereageerd op 15 okt. 2017
Thank you for your five star rating. I am happy to hear we are your go to place. Look forward to seeing you again soon. Hurry back.
Meer lezen
Zeer slechte expirience hotel niet volgens met foto's op het internet promotie. Geaccordeerd alsof het allemaal. Niet aanbevolen voor iedereen
Meer lezen
Beoordeling verzameld in samenwerking met Ramada
Antwoord van ramadaac, General Manager bij Ramada by Wyndham West Atlantic City
Gereageerd op 15 okt. 2017
Thank you for your feedback. I apologize your stay was anything less than completely satisfying. Most guests love our clean comfortable rooms and friendly customer service. I am sorry we could not meet your expectations.
Meer lezen
Ondanks de andere recensies was ik een beetje sceptisch, maar ik ben blij dat ik het voor mezelf. Mijn bezoek in het hotel was geweldig mijn kamer met schoon van boven naar beneden. . . en mijn service was geweldig de medewerkers waren aardig en erg behulpzaam. . . Tijdens mijn
Meer lezen
Antwoord van ramadaac, General Manager bij Ramada by Wyndham West Atlantic City
Gereageerd op 15 okt. 2017
Thank you for your feedback and your five star review. I am glad to hear your room was wonderful and clean from top to bottom. Housekeeping is a priority for us. Also I am happy our employees were nice and very helpful. Customer service is very important to us. We are sorry you had a problem with your tv the last night. We look forward to seeing you again soon. Hurry back.
Meer lezen
Slechtste verblijf ooit . Eerste keer in een Ramada accommodatie en besloten dat wij nooit boek weer één wegens de kwaliteit van de kamer/ algemene ervaring
Meer lezen
Beoordeling verzameld in samenwerking met Ramada
Antwoord van ramadaac, General Manager bij Ramada by Wyndham West Atlantic City
Gereageerd op 6 jan. 2018
Thank you for your feedback. Most guests love our clean comfortable rooms and friendly staff. We are not on the ocean, nor do we advertise we are on the ocean. We do have rooms facing the waterway that provide a beautiful view. We are sorry we could not meet your expectations.
Meer lezen
Ik lees veel reviews zeggen deze plek was vuilnis. . . . het was verre van dat. . . . de service was leuk. . . De kamers waren mooi. . . continentaal ontbijt was goed. . . . vroeg om een kinderbed en het werd afgeleverd in 7 minuten. . . . enige probleem was het had een vreemde
Meer lezen
Beoordeling verzameld in samenwerking met Ramada
Antwoord van ramadaac, General Manager bij Ramada by Wyndham West Atlantic City
Gereageerd op 6 jan. 2018
Thank you for your feedback. We appreciate your kind recommendation. Positive comments like yours encourage all of us as we strive to provide exceptional guest experiences. We look forward to seeing you again soon.
Meer lezen
Vorige
Albumcategorieën
Alle foto’sReizigerKamer en suiteZwembad en strandZakencentrum en evenementenruimtes
Wires hanging out of AC. Now that's safe!
Dirty Nasty
Floors with dirty nasty cracks by the tub
Drop ceiling in the bathroom sagging and rusted
View of A/C filter, which was exposed when cover fell off
VorigeVolgende
1234569
Is there a microwave and a mini fridge in all rooms?
Please call the hotel and check before you go.
1 stem
Alle antwoorden weergeven
can you get 2 adjoining rooms for my family
We do apologize. At this time we do not have 2 connecting rooms at the property. Although we can arrange for 2 rooms side by side or across from each other.
0 stemmen
Do you have to be 21 to book a room?
All hotels have there own policies I would call them and ask.
0 stemmen
VorigeVolgende
11
PRIJSKLASSE
US$ 45 - US$ 117 (Op basis van de gemiddelde tarieven voor een standaardkamer)
OOK BEKEND ALS
ramada atlantic city west hotel pleasantvilleatlantic city ramadaramada west atlantic city
LOCATIE
Verenigde StatenNew JerseyJersey ShorePleasantville
AANTAL KAMERS
141
Is dit uw TripAdvisor-vermelding?
Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer. Claim uw vermelding