Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

Lake Opechee Inn and Spa

Overzicht
Hotelwebsite bezoeken
62 Doris Ray Court, Laconia, NH 03246-5509 Kaart bekijken
Naam/adres in plaatselijke taal
VOORZIENINGEN
Gratis wifi
Gratis parkeren
Inclusief ontbijt
Airconditioning
Zwembad
Niet-roken hotel
Restaurant
3.5 sterrenaccommodatie
Aanvullende informatie
Hotelwebsite bezoeken
Aanbiedingen van Lake Opechee Inn and Spa
Hotelpakketten
Over
Hotelcategorie
Contactinformatie
Hotelvoorzieningen
HOTELVOORZIENINGEN
Zwembad
Restaurant
Gratis parkeren
Gratis snelle internetverbinding (wifi)
Bar/lounge
Inclusief ontbijt
Spa
Roomservice
Airconditioning
Binnenzwembad
Conciërge
Conferentiefaciliteiten
Feestzaal
Huisdieren toegestaan (hond-/huisdiervriendelijk)
Koelkast in kamer
Niet-roken hotel
Ontbijt beschikbaar
Rolstoeltoegang
Stomerij
Vergaderkamers
Vervoer van/naar luchthaven
Verwarmd zwembad
Wasservice
Zakencentrum met internettoegang
Aan het strand
Fitnesscentrum / sportruimte
Awards en erkenning
Certificaat van uitmuntendheid
Certificaat van uitmuntendheid
Kamertypes
Suites, Niet-roken kamers, Gezinskamers, Kamers toegankelijk voor mindervaliden
Hotelcategorie
Awards en erkenning
Certificaat van uitmuntendheid
Certificaat van uitmuntendheid
Contactinformatie
Kamertypes
Suites, Niet-roken kamers, Gezinskamers, Kamers toegankelijk voor mindervaliden
Aantal kamers
34
Prijsklasse
US$ 179 - US$ 246 (Op basis van de gemiddelde tarieven voor een standaardkamer)
ook bekend als
Lake Opechee Hotel Laconia
Locatie
Verenigde Staten > New Hampshire > Laconia
In de omgeving
Hotels in de buurtBekijk alle 13 hotels in de buurt
Barton's Motel
41 beoordelingen
op 2,01 km afstand
The Margate Resort
829 beoordelingen
op 2,45 km afstand
TownePlace Suites Laconia Gilford
225 beoordelingen
op 2,48 km afstand
The Lord Hampshire
24 beoordelingen
op 2,78 km afstand
Restaurants in de buurtBekijk alle 88 restaurants in de buurt
T-BONES Great American Eatery
426 beoordelingen
op 1,51 km afstand
O'Steaks and Seafood
349 beoordelingen
op 0,08 km afstand
Fratello’s Italian Grille
363 beoordelingen
op 0,24 km afstand
Cactus Jack's
187 beoordelingen
op 1,51 km afstand
Attracties in de buurtBekijk alle 38 attracties in de buurt
Pirate's Cove
11 beoordelingen
op 2,12 km afstand
Belmont Firearms & Range
8 beoordelingen
op 5,49 km afstand
Bank of New Hampshire Pavilion
248 beoordelingen
op 5,62 km afstand
Belknap Mill
34 beoordelingen
op 2,09 km afstand
Beoordelingen en meer
321beoordelingen
159foto's
4V+A
0kamertips
Waardering van reizigers
  • 225
  • 68
  • 16
  • 5
  • 7
Tijd van het jaar
Type reiziger
Taal
  • Meer talen
  • Filteren
  • Nederlands
Beoordelingen weergeven waarin het volgende voorkomt
Deze beoordelingen zijn machinevertalingen vanuit het Engels. Machinevertalingen weergeven?
De herberg is prachtig ingericht en ongelooflijk schoon. We love it! Het probleem is met het water. Er was geen warm water toen ik zeven. Na ze te vertellen heb ik vernomen waren er een heleboel mensen douchen, dus ik had het ontbijt en vervolgens gingen weer terug voor mijn douc
Meer lezen
Antwoord van Montana2, Owner bij Lake Opechee Inn and Spa
Gereageerd op 21 aug. 2017
So glad that you were able to appreciate the comfort and cleanliness of the Inn despite the failure of our hot water heaters. I myself have experienced a hotel stay with out hot water and although I recognize sometimes things happen with mechanical equipment, I too was disappointed and inconvenienced. The problem here at the Inn turned out to be a mechanical issue that triggered a safety mechanism to shut down the water heaters. I understand that this does not remedy the experience our guests endured that morning, but I am grateful that the safety mechanism was in place and prevented any possible injuries to anyone staying with us. I do apologize to everyone that was inconvenienced that morning and hope that you will all consider staying with us again soon. Thank you and Travel Safe.
Meer lezen
Ik had gezegd om één van de schoonmakers die ik had een allergie aanval. Ze stelde dat de veren bed en kussens verantwoordelijk zou kunnen zijn. Ze bood aan om het beddengoed voor mij en dat deden. We maken een verschil! Hoe leuk om iemand op personeel dat zich bekommert zoveel!
Meer lezen
Antwoord van Montana2, Owner bij Lake Opechee Inn and Spa
Gereageerd op 26 jul. 2017
Thank you so much for your comments. We have an amazing team here at the Inn and there is no greater compliment than to have one of our guests take time out of their lives to write a review and give accolades to the people that made a positive impact on your stay. Housekeeping is often a role in our industry that is over looked but they are the people that ensure you have a comfortable stay with us. Does not matter how amazing the view is, If your room is not clean, you are not comfortable and your experience is a negative one. Our housekeeping team really care about the Inn, the accommodations and the guests' experience and it shows in their exceptional work. Thank you for recognizing our awesome housekeeping team and I hope that you will stay with us again next time you are in the area.
Meer lezen
Kan niet genoeg zeggen over dit resort. Zo schilderachtig! Dit was onze 3e keer hier en het stelt niet teleur! Het personeel is zo vriendelijk en doen hun uiterste best om uw verblijf aangenaam te maken. We hadden een kamer met uitzicht op het meer, die was perfect. Ja, de lakens
Meer lezen
Ik nam mijn vrouw hier op een last minute reis voor Moederdag weekend als het toegestaan voor ons om onze dochter en onze viervoetige maatje. Eerste indrukken zijn alles en wanneer u belt om te reserveren werd ik gevraagd onze dog's naam zodat hij kon worden toegevoegd als een ga
Meer lezen
Ik had chirurgie op 31 mei en ingecheckt zodra ik uitgecheckt uit het ziekenhuis. Mijn beste vriend ging met mij als mijn verpleegkundige en we hadden de beste kamer met een perfect uitzicht op het meer! Het was prachtig! Het balkon was fantastisch! U zitten en genieten van koffi
Meer lezen
Vorige
Albumcategorieën
Alle foto’sReizigerKamer en suiteDinerenZwembad en strand
Whirlpool Tub!
Raymond Suite, Room 104
View from Balcony room 129
View from window, balcony
Lake view from our second floor balcony
Vorige
1234569
Are there guest laundry facilities on-site?
Unfortunately, we do not have an on-site laundry facility. However, we would be happy to recommend a near by Laundromat or Dry Cleaning Service. Travel safe & Be Well!
1 stem
This might sound like a stupid question, but is there a swimming area near this hotel? Like at the nearby lake, can one go swimming/picnicking?
Hi there, We are locate on Lake Opechee but our access into the water is not real convenient. We recommend either Opechee Park which is a nice beach are only 1.2 miles away or Weirs Beach Park about 6 miles away and right off the Weirs Beach Strip or Ellacoya State Park is nice too, about 10 miles away. Both of the later are on Lake Winniepesaukee.
1 stem
Alle antwoorden weergeven
On their website they mention a hot tub, but I haven't seen any pictures of it. So 1) do they have one and 2) is it open all year?
Yes and yes
1 stem
Alle antwoorden weergeven
Hi...do you offer a place in the hotel where I can tune my skis (wax and sharpen)?
Hi there, Unfortunately, we do not have a room you to work on your skis. I am sorry. We do have a secure closet where we are happy to store them for our guests as we do not like them in our guest rooms due to the damage they can cause to the walls and furniture. I hope you will still consider visiting us, we offer a perfect winter get away with Gunstock Mountain less than 10 minutes away. Travel Safe and Enjoy the Season.
0 stemmen
VorigeVolgende
11
Is dit uw TripAdvisor-vermelding?
Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer. Claim uw vermelding