Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

Travelodge by Wyndham Las Vegas

Reiziger (42)
Kamer en suite (37)
Zwembad en strand (3)

Over

Locatie
Hygiëne
Service
Prijs/kwaliteit
Voorzieningen van accommodatie
Gratis parkeren
Zwembad
Inclusief ontbijt
Gratis snelle internetverbinding (wifi)
Buitenzwembad
Huisdieren toegestaan (hond-/huisdiervriendelijk)
Rolstoeltoegang
Rookvrij hotel
Wasservice
Meer weergeven
Voorzieningen van de kamer
Airconditioning
Gezinskamers
Rookvrije kamers
Handige informatie
STIJL HOTEL
Budget
Veilig
HOTELCATEGORIE
Hotellinks
Hotelwebsite bezoeken
Hoteldeals

Locatie

Volledige weergave
91Zeer geschikt voor wandelaars
Cijfer: 91 van 100
28restaurantsbinnen 0,5 km
11attractiesbinnen 0,5 km
628beoordelingen
74foto's
10vragen en antwoorden
0kamertips
Waardering van reizigers
  • 76
  • 116
  • 173
  • 127
  • 136
Tijd van het jaar
Type reiziger
Taal
  • Meer talen
  • Filteren
  • Nederlands
Dit hotel is gerenoveerd maar heeft het gemist. Aan alles mankeert wel iets. Dat geeft een rommelige indruk. Onvriendelijke receptie, we waren wat vroeg (14:00 uur) maar werden weggestuurd omdat er pas om 15:00 uur werd ingeschreven. Het ontbijt is een grap. Er is brood dat in
Meer lezen
Antwoord van FrontDesk_GM, General Manager bij Travelodge by Wyndham Las Vegas
Gereageerd op 15 sep. 2017
Dear Donald, For every guest who stays with us, we strive to deliver quality accommodations, great service, and excellent value. As you mentioned, we are in the process of updating the furniture in our rooms, and we are disappointed to learn that our updates were not to your preference. We are also sorry to hear that you did not appreciate our complimentary breakfast options, but do hope you were able to at least find a few selections that you enjoyed. Finally, we would like to apologize that you did not experience the friendly service that we hope to deliver to every guest. We will share your concerns with our team, in hopes of offering a better experience the next time you are in town. Thank you very much for your feedback.
Meer lezen
Het is echt een geweldige locatie! Dat je ook voor z'n prijs op de strip kan slapen! Het hotel is netjes en schoon. Personeel is vriendelijk er is ook genoeg parkeerplek. Je komt er niks te kort en ik zal er zeker weer slapen!
Meer lezen
Antwoord van lvtravelodge, General Manager bij Travelodge by Wyndham Las Vegas
Gereageerd op 29 nov. 2016
Thank you for your review of our Travelodge Las Vegas. We're so glad that you enjoyed your stay and found our convenient strip location to be a good value. We appreciate your business and look forward to having you as our guest again soon!
Meer lezen
Verouderd motel aan de Strip naast Circus Circus, maar oke voor een kort verblijf. Vanaf deze locatie kun je prima te voet op pad als je van een beetje wandelen houd. Juist vanaf deze kant loop je langzaam de drukte in.
Meer lezen
Toen we de kamer openden, zagen we direct een kleine kakkerlak wegschieten. Het is een zeer oud motel om te zien en zo zijn de kamers ook. Onderhoud is slecht. Kamer was redelijk ruim en bedden en handdoeken waren schoon. We zijn hier drie nachten geweest en zijn redelijk wat
Meer lezen
Genoten van ons verblijf, het bed was comfortabel! De prijs was geweldig voor last minute boekingen. Waarschijnlijk zal ik er opnieuw verblijven.
Meer lezen
Beoordeling verzameld in samenwerking met Travelodge
Vorige
Albumcategorieën
Alle foto’sReizigerKamer en suiteZwembad en strandDinerenZakencentrum en evenementenruimtes
Cemera matrimoniale
Foto ingezonden door managementTravelodge by Wyndham Las Vegas
Standard Double Beds
栓が無いのでバスタブでは有りません(タオルを押し込んで使う事も出来ますが…)
VorigeVolgende
1234568
No, Travelodge does not have a resort fee. We do have an occupancy fee of $2.99 per night per room.
1 stem
Alle antwoorden weergeven
Do the rooms have a mini fridge?
I didn't have a fridge in my room. Unless they have changed them in the last couple months, I'd say no.
1 stem
Alle antwoorden weergeven
What r the pool and jacuzzi hrs
There are two Travelodge Motels 'on the strip'...one next to Circus Circus at the north end, and the one I reviewed close to the MGM Grand near Tropicana Blvd. This one has a really nice pool but no jacuzzi. I think pool hours were 9am to 9pm. You can call them to be sure.
0 stemmen
Is it continental breakfast and what does it entail?
We had continental breakfast when we stayed there. It consisted of instant oatmeal, bagels and spreads (peanut butter, jelly, cream cheese etc), tea and coffee.
0 stemmen
Alle antwoorden weergeven
VorigeVolgende
12
PRIJSKLASSE
US$ 46 - US$ 223 (Op basis van de gemiddelde tarieven voor een standaardkamer)
OOK BEKEND ALS
travelodge las vegas hotel las vegastravelsuites hotel las vegastravelsuites motel las vegaslas vegas travel lodgelas vegas travelodgetravel lodge las vegas
LOCATIE
Verenigde StatenNevadaLas Vegas
AANTAL KAMERS
100
Is dit uw TripAdvisor-vermelding?
Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer. Claim uw vermelding