Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

Motel 6 Minneapolis North

Reiziger (30)
Kamer en suite (16)
Zwembad en strand (3)

Over

Locatie
Hygiëne
Service
Prijs/kwaliteit
Voorzieningen van accommodatie
Gratis parkeren
Zwembad
Gratis snelle internetverbinding (wifi)
Buitenzwembad
Huisdieren toegestaan (hond-/huisdiervriendelijk)
Niet-roken hotel
Rolstoeltoegang
Wasmogelijkheid (zelfservice)
Wasservice
Meer weergeven
Voorzieningen van de kamer
Airconditioning
Niet-roken kamers
Handige informatie
STIJL HOTEL
Budget
HOTELCATEGORIE
58beoordelingen
62foto's
6V+A
0kamertips
Waardering van reizigers
  • 1
  • 3
  • 11
  • 8
  • 35
Tijd van het jaar
Type reiziger
Taal
  • Filteren
  • Nederlands
Deze beoordelingen zijn machinevertalingen vanuit het Engels. Machinevertalingen weergeven?
Ze hebben de kamers gerenoveerd onlangs. De vloer is hardhout en de kamer is zeer schoon. We verbleven voor 2 nachten en het personeel was erg vriendelijk. De kamer was betaalbaar ook! Ik weet dat ze niet de beste beoordelingen, maar deze moeten met de herinrichting en
Meer lezen
Onze kamer was onlangs gerenoveerd. Ik vond de nieuwe laminaat- geen plakkerig tapijt! De badkamer was echt schattig met een circulaire douche en een voetstuk wastafel. De kamer was zeer schoon! De bedden waren comfortabel. Het beste van alles, er was geen geur van stinkende
Meer lezen
Ik was er gewoon voor de nacht. Wist noticd iets te verschrikkelijk om te klagen over-afterall haar gewoon een motel, kan je geen luxe verwachten. Hoewel het was leuk om een vernieuwde kamer en niet één van de oude beschadigde kamers zoals op zoveel bezoekers recensies van de
Meer lezen
Er was een drug bust of iemand aan achtbaanritten opdoen drugs een nacht dat we er verbleven. Zeer luidruchtig, luide muziek tot laat in de nacht en zelfs kinderen rondrenden laat 's nachts op de bovenste verdiepingen die ik hoorde vlakte als dag. Ontdekt niet een veilige
Meer lezen
Verbleef hier tijdens de Grote Minnesota bezoeken samenkomen. Kamers waren schoon en leek onlangs bijgewerkt, Er waren geen beveiligingscamera's en geen liften. Niet een goede keuze voor mobiliteit probleem mensen.
Meer lezen
Albumcategorieën
Alle foto’sReizigerKamer en suiteZwembad en strand
The strange shower pods...surprisingly comfortable! And notice how clean everything is.
Cigarette ash, butts and wrappers
Cigarette ash, butts and wrappers
Bathroom was filthy
Brown stuff smeared on wall
VorigeVolgende
1234
Thank you for sharing your concerns. Please know the service issues you describe are an exception to our guest commitment and as such, we apologize. Our staff aims to provide the highest level of hospitality to our guests through our customer service, but with your experience, we have fallen short and would like to apologize for the service issues you describe. We invite you to contact our Guest Relations at 1-855-787-9864 to record the details of your visit to help us provide a better guest experience in the future.
0 stemmen
do you have room for jume20-21 of June.1porsin
do you have room available for 1night stay. June 19- 20
How are is this from the MN State Fair Grounds?
It's a few miles but you're better off staying some place else that has better accommodations and customer service. Don't stay at the Motel 6 the management is downright abusive. Don't stay at the "Red Roof" pr Elmwood Inn there are nothing but drug dealers and prostitutes there.
0 stemmen
VorigeVolgende
12
VorigeVolgende
11
PRIJSKLASSE
US$ 66 - US$ 106 (Op basis van de gemiddelde tarieven voor een standaardkamer)
OOK BEKEND ALS
roseville motel 6roseville motel six
LOCATIE
Verenigde StatenMinnesotaRoseville
AANTAL KAMERS
113
Is dit uw TripAdvisor-vermelding?
Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer. Claim uw vermelding