Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

Vero Beach Inn & Suites

Hotelwebsite bezoeken
Over
Locatie
Hygiëne
Service
Prijs/kwaliteit
Voorzieningen van accommodatie
Zwembad
Gratis parkeren
Vergaderkamers
Fitnesscentrum / sportruimte
Rolstoeltoegang
Gratis snelle internetverbinding (wifi)
Inclusief ontbijt
Huisdieren toegestaan (hond-/huisdiervriendelijk)
Openbare wifi
Feestzaal
Wasmogelijkheid (zelfservice)
Conferentiefaciliteiten
Niet-roken hotel
Buitenzwembad
Meertalig personeel
Ontbijt beschikbaar
Meer weergeven
Voorzieningen van de kamer
Niet-roken kamers
Gezinskamers
Airconditioning
Magnetron
Koelkast in kamer
Handige informatie
STIJL HOTEL
Veilig
Budget
HOTELCATEGORIE
Hotellinks
Hotelwebsite bezoeken
Locatie
Volledige weergave
36Aanbevolen auto mee te nemen
Cijfer: 36 van 100
13restaurantsbinnen 0,5 km
0attractiesbinnen 0,5 km
Contact
8797 20th St, Vero Beach, FL 32966-6941
Naam/adres in plaatselijke taal
Hotel e-mailen
Routebeschrijving
Gemeentelijke luchthaven Vero Beach9 km
Internationale Luchthaven Melbourne53 km
Alle hotels in de buurt bekijken
Beoordelingen en meer
609beoordelingen
102foto's
7V+A
0kamertips
Waardering van reizigers
  • 220
  • 177
  • 99
  • 52
  • 62
Tijd van het jaar
Type reiziger
Taal
  • Meer talen
  • Filteren
  • Nederlands
Beoordelingen weergeven waarin het volgende voorkomt
Hoewel deze accommodatie niet aan zee ligt kan je er toch prima verblijven. We werden er buitengewoon vriendelijk ontvangen. Onze kamer was op de begane grond en ruim genoeg. Badkamer aan de kleine kant. De hygiëne was net voldoende. Wel fijn dat er geen vloerbedekking in de kame
Meer lezen
Antwoord van christine g, General Manager bij Vero Beach Inn & Suites
Gereageerd op 29 apr. 2018
Thank you for your kind words. Safe travels!
Meer lezen
Slechte bedden en zeer luidruchtige airco alsof er een vliegtuig opstijgt. niet in elke kamer wifi. Locatie aan een doorgaande weg vlak bij de snelweg. Ontbijt in de ochtend was redelijk niet heel veel keus maar prima
Meer lezen
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Antwoord van christine g, General Manager bij Vero Beach Inn & Suites
Gereageerd op 24 jun. 2017
Thank you for staying at the Vero Beach Inn and Suites. I appreciate your honest review and want you to know that we are working hard daily to make our hotel the best mid-scale hotel in Vero. I will talk with housekeeping and maintenance and can promise you that we will continue to get better. Thanks again and we would sure appreciate it if you gave another try next time you are in the area.
Meer lezen
Bij aankomst leek het prima, goede ontvangst, nette receptie, alles prima. De kamer was ook ok, totdat we de badkamer zagen. Deze was viezig en zeer aan renovatie toe. De foto's spreken voor zich. Het ontbijt was matig, met slecht kleine aanpassingen kan het zoveel beter, want d
Meer lezen
Antwoord van Tamaron VBIS R, General Manager bij Vero Beach Inn & Suites
Gereageerd op 2 okt. 2016
Thank you so much for your feedback. It is always our intentions to make sure all our guests have a superior stay with us. We apologize we failed to meet those expectations. I can assure you that we are working towards improving the items expressed in your review. I hope you will give us another chance to gain your business on your next visit to Vero Beach. Warm Regards, Tamaron R. General Manager
Meer lezen
We sliepen er gelukkig maar 1 nacht. Het was niet schoon. In de douche lagen zwarte haren, en op de dekens van het bed ook! Het lekker ook alsof er niet gestofzuigd was, niet erg netjes. Ons zie je er niet meer terug. De muren zijn erg smerig!!!!!
Meer lezen
Deze beoordelingen zijn machinevertalingen vanuit het Engels. Machinevertalingen weergeven?
Wij vragen 24 Dest to fix water in het bad
ze negeren ons verzoek en gaf andere mensen $ 10 dollar korting
vertelde receptie 3 keer ervoor te zorgen dat water zou leeg van tub
dus sorry probleem wacnever opgelost. Iedereen bij bureau net zei ja. Ik zou niet aanraden kamer
Meer lezen
Beoordeling verzameld in samenwerking met dit hotel
Antwoord van christine g, General Manager bij Vero Beach Inn & Suites
Gereageerd op 7 aug. 2017
Thank you for taking the time to review our property. I am sorry that you were not satisfied and I will certainly look into why we didn't fix the problem or at least offer you another room. We can only get better through review like yours. It makes us stop and reinvestigate what we are doing wrong. I know that if you return a second time, we won't disappoint you. Thanks again and safe travels.
Meer lezen
Vorige
Albumcategorieën
Alle foto’sReizigerKamer en suiteZwembad en strandDinerenZakencentrum en evenementenruimtes
Tv
Foto ingezonden door managementVero Beach Inn & Suites
Habitación.
Cama y sofá.
Refrigerador, Closet, TV y más.
Is the pet fee refundable?
Sorry but i do not know the answer to that question. Call the desk, they are very helpful.
2 stemmen
Alle antwoorden weergeven
Pet fees? Rules?
Sorry, cannot answer this question. But call and ask for Tamaron, she's great.
0 stemmen
What is on the breakfast menu?
The complimentary continental breakfast has hot and cold food choices: fruit, cereal, oatmeal, bagel,. assorted danishes, eggs, sausage, waffles, coffee, orange or cranberry juice, assorted teas, and milk.
0 stemmen
Alle antwoorden weergeven
How far from Sebastian inlet?
From the hotel it’s approximately 21.7 miles to the Sebastian Inlet.
0 stemmen
Alle antwoorden weergeven
I will be traveling with my 15 year old Yorkie and my 18 year old cat , What is your pet policy and pet fees? Thank you
We have pet friendly rooms. Two pets maximum preferably under 40lbs. $25.00 per pet daily. Special discount rate for stays a week or more.
0 stemmen
Alle antwoorden weergeven
Vorige
12
VorigeVolgende
11
PRIJSKLASSE
US$ 63 - US$ 108 (Op basis van de gemiddelde tarieven voor een standaardkamer)
OOK BEKEND ALS
americas best value hotel vero beachbest western vero beachvero beach best westernbest western hotel vero
VOORHEEN BEKEND ALS
Americas Best Value Inn
LOCATIE
Verenigde StatenFloridaVero Beach
AANTAL KAMERS
114
Is dit uw TripAdvisor-vermelding?
Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer. Claim uw vermelding