Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

Atlanticview Cape Town Boutique Hotel

Opslaan
Delen
31 Francolin Road, Camps Bay 8005 Zuid-Afrika
Hotel e-mailen
Update van het hotel: deze gelegenheid heeft aangegeven veiligheidsmaatregelen te nemen tegen COVID-19.Meer informatie
Onmiddellijke aanbieding voor hotels!Pakketaanbiedingen
Expedia.com
eDreams
Hotels.com
Snaptravel
Travelocity
Orbitz.com
alle 11 aanbiedingen bekijken
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Reiziger (891)
Kamer en suite (369)
Dineren (94)
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Veilig reizen tijdens COVID-19
Een opmerking van Atlanticview Cape Town Boutique Hotel
Bijgewerkt op 12-07-20

Over

Nr. 2 van de 14 hotels in Camps Bay
Locatie
Hygiëne
Service
Prijs/kwaliteit
Travellers' Choice

Atlanticview Cape Town Boutique Hotel is ideaal voor een bezoek aan Camps Bay. Het is niet alleen betaalbaar, maar bovendien comfortabel en centraal gelegen. Geniet van een romantische omgeving met een groot aantal voorzieningen die speciaal zijn ontworpen voor reizigers zoals jij.

Dit hotel voelt als een tweede thuis en de kamers bevatten een flatscreen-tv, een koelkast en een minibar. Er is daarnaast gratis wifi beschikbaar.

Gasten hebben tijdens hun verblijf bij Atlanticview Cape Town Boutique Hotel toegang tot roomservice en een conciërge. Atlanticview Cape Town Boutique Hotel biedt ook een zwembad en ontbijt, waardoor je reis naar Camps Bay nog leuker wordt.

Reizigers die van fish & chips houden, zijn bij Paranga, Ocean Blue of The Butcher Restaurant aan het juiste adres. Je kunt tijdens je bezoek ook naar een Aziatisch restaurant gaan, zoals The Raj, Umi of Phuket Restaurant.

We raden daarnaast aan om tijdens je reis een kunstgalerie, zoals Studio G, te bezoeken.

Bij Atlanticview Cape Town Boutique Hotel staat jouw comfort voorop. Ze zien je graag in Camps Bay!

Meer lezen
Kamer en suite (369)369
Volledige weergave
Voorzieningen van accommodatie
Parkeerplaats
Gratis snelle internetverbinding (wifi)
Zwembad
Fitnesscentrum / sportruimte
Gratis ontbijt
Fietsverhuur
Boten
Vervoer van/naar luchthaven
Wifi
Zwembad-/strandlakens
Overloopzwembad
Dakzwembad
Zwembad met uitzicht
Zwembad voor volwassenen
Buitenzwembad
Personal trainer
Sauna
Bar/lounge
Koffiezaak
Ontbijt beschikbaar
Ontbijtbuffet
Ontbijt in de kamer
Gratis oploskoffie
Gratis thee
Gratis welkomstdrankje
Happy hour
Eetgelegenheid buiten
Snackbar
Menu's voor speciale diëten
Wijn/champagne
Duiken
Wandelen
Paardrijden
Aerobics buiten gelegenheid
Boogschieten buiten gelegenheid
Wandeltochten
Taxiservice
Conferentiefaciliteiten
Gezichtsbehandelingen
Gehele lichaamsmassage
Make-upservice
Stoomcabine
24 uur per dag beveiliging
Opslag van bagage
Conciërge
Souvenirwinkel
Rookvrij hotel
Buitenmeubelen
Zonneterras
Lig-/strandstoelen
Dakterras
EHBO-koffer
Paraplu
24 uur per dag inchecken
24 uursreceptie
Privé-inchecken en -uitchecken
Stomerij
Wasservice
Strijkservice
Meer weergeven
Voorzieningen van de kamer
Allergievrije kamer
Verduisterende gordijnen
Airconditioning
Bureau
Koffie-/theezetapparaat
Kabel-/satelliet-tv
Extra lange bedden
Inloopdouche
Geluidsdichte kamers
Badjassen
Eetgedeelte
Schoonmaakservice
Privébalkon
Roomservice
Veilig
Telefoon
Kledingkast
Strijkijzer
Eigen badkamers
Tegelvloer/marmeren vloer
Wekservice/wekker
Minibar
Koelkast
Waterkoker
Flatscreen-tv
Bad/douche
Gratis toiletartikelen
Haardroger
Meer weergeven
Kamertypes
Uitzicht op bergen
Uitzicht op zee
Uitzicht op bezienswaardigheid
Uitzicht op zwembad
Rookvrije kamers
Suites
Handige informatie
HOTELCATEGORIE
STIJL HOTEL
Geweldig uitzicht
Woonwijk
Gesproken talen
Engels, Frans, Afrikaans, Portugees en nog 1
Hotellinks
Speciale Aanbieding:Pakketaanbiedingen
1.136beoordelingen6vragen en antwoorden3kamertips
Waardering van reizigers
  • 1.019
  • 54
  • 28
  • 15
  • 20
Tijd van het jaar
Type reiziger
Taal
  • Meer
Geselecteerde filters
  • Filteren
  • Nederlands
Rohnny M heeft een beoordeling geschreven mrt. 2018
Nieuwerkerken, Limburg, Belgium17 bijdragen1 nuttige stem
Prachtig ligging op de flanken van de Tafelberg met zicht op Camps Bay. Vriendelijke staff en luxe ontbijt op de kamer . Vermijd kamer 1 !! Door de ligging van deze kamer en de architectuur is er zeer veel lawaai in deze kamer indien er wind is en die is er zeer regelmatig !! Alleen kamer 1 , de junior suite , heeft dit probleem . Vermits er maar 9 kamers zijn kan je niet gemakkelijk wisselen . Van de 6 nachten hebben wij 3 nachten niet kunnen slapen. Vanwege het management kwam er alleen de laconieke bevestiging dat zij het probleem kennen maar er was geen enkele compensatie . Indien er geen wind is , is er geen probleem maar bij wind VERMIJD KAMER 1 !!
Meer lezen
Datum van verblijf: maart 2018
Nuttig
Delen
Antwoord van WellTraveledandDined, Owner bij Atlanticview Cape Town Boutique Hotel
Gereageerd op 30 mrt. 2018
Hello Again Rohnny, I wrote you a nice email before your departed and also responded to you in Booking.coms site in the same manner. You clearly blame us for the weather and want something back, compensation you mention from us cause it was windy. I already gave you a warm, understanding, heart filled invitation to return and to see me directly so I will upgrade you to a suite or comp a night or two on a similar reservation. I also explained when the oceans change temperature we have the wind all over Cape Town. We have two oceans on either side of the peninsula that are 11c different in temperature and only 20km apart. The cold southern Atlantic and the warm Indian ocean. When the air meets we get the winds. Its a phenomena of Cape Towns weather and we put up with it when its around. We are going from summer to autumn and that is when we get a few days of wind from you know where which none of our guests nor staff enjoy. The wind was horrid all over Cape Town for a few days and the is quite typical when it comes but it goes and its bliss afterwards with perfect weather to enjoy as you experienced. Well now you have vented publicly bringing down the reputation of a small boutique hotel and its staff moral. Thank you. Now I will say what I would like. Do you complain when you have bad weather on every holiday you take? Well Do You? Your poor wife must have to deal with all your complaining which was evident in from of my management team and staff who were there for you and would do anything to make your stay comfortable.They did and I actually sleep very well in that room when the wind is up. It happens on average of 5 days per month. Some times less sometimes more. We have no control over it. You want compensation but I still have to pay my 18 staff to 18 guests. You were given the keys to a vacant room on a different floor but you failed to use it costing us the sale of that room for 2 nights. I blocked it off for you so if you found you couldn't sleep perhaps the other would be better. You didn't even look at the room. I am sure you have suffered from wind previously given how much complimentary wine and canapés you devoured during your stay every evening. I suppose that wind would keep your wife awake!! So here is my response below on Booking,com and you now have my response on trip advisor as you feel that mother nature should compensate you for your wind problem. My offer is now withdrawn for your nonsense publicly as none of us would like you back in the property. Any further nonsense publicly will be responded to accordingly. Hello Rohnny, Thank you for staying with us recently. This is the owner Greg replying from the US where I am based during some of the year. We are sorry the weather wasn't so good when you visited Cape Town. The entire city was putting up with gale force winds that week and so were our other guests including 2 of your friends which none of them complained like this publicly as it isn't really any fault of ours. We offered you another room and even gave you the keys but you didn't utilize it. I was informed about your frustration and understand it completely having experienced the weather phenomena created when the seasons change around the Western Cape once in a while. There are two different oceans on either side of the Cape Peninsula with different temperatures of at least 11c. When the cold air comes in from the southern Atlantic, crosses the peninsula and hits the warm air of the Indian ocean the wind phenomena is created. It blows all clouds and weather phenomena out to sea and when it stops the weather is absolutely magnificent! The locals nicknamed it the Cape Doctor cause it cures the weather. You experienced the good part of this on your last night and 2 days. I wrote to you prior to your departure explaining all of this to you and apologized. So did my team with complimentary bubbly as well as my offer on a return visit for a complimentary upgrade to one of our suites. Im glad you liked the location and staff. Apologies again that the bad weather spoiled your visit. The offer I made to you is still open and all of us hope we can make a future stay perfect. I shall consult mother nature in the meantime. Warm regards and safe travels, Greg and the Atlanticview Team
Meer lezen
W3146LDinfo heeft een beoordeling geschreven jan. 2018
Rotterdam, Nederland1 bijdrage
Dit is echt het meest geweldige boutique hotel ever!!! Ligging is fantastisch! Interieur en alle voorzieningen absoluut 5 sterren!!! Greg en zijn staff zijn super vriendelijk en regelen alles voor je wat je maar wilt. Je voelt je hier altijd welkom en super relaxed! Mijn vrouw en ik verblijven hier al jaren en kijken er elk jaar weer naar uit om weer "thuis" te komen. Tijdens een trip naar Kaapstad is dit the place to stay!!!! Camps Bay ligt vlakbij de stad en ook de wijngebieden zijn goed bereikbaar, trips kunnen zelfs worden verzorgt door Atlanticview. In Atlanticview ervaar je echt het boutique gevoel, mooi en rustig gelegen met prachtige uitzichten! Atlanticview is echt het beste boutique hotel waar ik ooit ter wereld ben verbleven! Een must om te verblijven!!! Een ervaring om nooit te vergeten!!!
Meer lezen
Datum van verblijf: december 2017
Prijs/kwaliteit
Service
Slaapkwaliteit
Reistype: Reisde met een partner
Kamertip: alle kamers zijn super!!! zeer luxe en voorzien van alles wat je nodig hebt
Bekijk meer kamertips
Nuttig
Delen
WV V heeft een beoordeling geschreven jan. 2018
Rotterdam, Nederland44 bijdragen13 nuttige stemmen
Beste boutique hotel waar ooit hebben verbleven! We komen hier al bijna 10 jaar en elke keer als naar huis gaan vinden we het enorm jammer om afscheid te nemen en boeken altijd direct weer! De locatie is fantastisch, prachtige uitzichten op zowel Tafelberg, Lions Head en de mooie kust met parelwit strand. Het hotel is prachtig met luxe en modern ingerichte ruime kamers en badkamers voorzien van alle gemakken. Greg en zijn team staan altijd voor je klaar, niets is te gek en service is fantastisch. Het complete team inclusief de schoonmaakdames, de onderhouds mensen van het zwembad en tuin etc. zijn altijd bezig met onderhoud zonder dat je het merkt en altijd super vriendelijk en vrolijk. Dit is echt een super fijne plek om te verblijven, volledige privacy wanneer je wilt en alle hulp en assistentie met vervoer, plannen trips, verzorgen van drankjes en lunch aan het zwembad wanneer je wilt. Ook de avonden aan de bar zijn geweldig verzorgt met complimentery hapjes en drankjes en de barman is altijd in voor een gezellig gesprek. De bar is een leuke ontmoetingsplek met de andere gasten. De intieme sfeer, luxe comfort, kleinschalige opzet waardoor zeer comfortabel en als thuis aanvoelt, maakt dat je niet naar huis wilt. Atlanticview voelt echt als ons tweede thuis!
Meer lezen
Datum van verblijf: december 2017Reistype: Reisde met een partner
Kamertip: Alle kamers zijn geweldig, comfortabel en luxe ingericht
Bekijk meer kamertips
Nuttig
Delen
Antwoord van WellTraveledandDined, Owner bij Atlanticview Cape Town Boutique Hotel
Gereageerd op 15 jan. 2018
Dear W, Well what can I say? Has it really been 10 years??? Wow you are both the best guests, the most fun and loyal guests ever! Thank you so much. We enjoy your company every year also. Thats from myself and our team who look forward to your arrival every time! Looking forward to seeing you again later this year. I see you have already re-booked in. We can't wait! Hugs to you both from all of us at Atlanticview! Greg and the Atlanticview Team
Meer lezen
Gilbert D heeft een beoordeling geschreven aug. 2017
Voorburg, Nederland120 bijdragen36 nuttige stemmen
Schitterende uitstraling van het hotel. Ik verbleef in de Ananas suite en dat was een zeer prettig verblijf. In de avond is er een door het kleinschalige boutique hotel een borrel voor de gasten georganiseerd en daarbij werd niet gekeken op een fles champagne meer of minder. Leuk was dat de ober ook nog eens geweldig kon zingen. Allemaal heel erg gezellig.De suite was perfect met een mooi houten dek, ligbedden een eettafel, parasol en zwembad. Het zwembad is één van de twee en bedoeld voor de twee ruimere suites, waaronder dus de Ananas suite. Het ontbijt is zeer ruim bedeeld en weird bij mij in de suite geserveerd in de eetkamer. Ik kon dan ook warme gerechten bestellen die zeer snel werden afgeleverd in de kamer. De badkamer was zeer ruim en schoon met ruim bad, een zeer ruime inloop douche, dubbele wastafels en toilet. Zoals eerder gezegd was er een eetgedeelte met een kleine pantry met gevulde koelkast (wijn, bier en frisdrank). De lunchkaart is zeer goed. En dan het uitzicht. Zo zou je iedere ochtend wakker willen worden, met een prachtig uitzicht over de oceaan. De hotel service is geweldig, net als de taxi service. Dit moderne boutique hotel is een echte aanrader! Ik ga er in ieder geval weer naar toe als ik weer in Kaapstad ben.
Meer lezen
Datum van verblijf: juli 2017
Kamers
Hygiëne
Service
Reistype: Reisde alleen
Kamertip: De Ananas suite is geweldig!
Bekijk meer kamertips
Nuttig
Delen
Dick J heeft een beoordeling geschreven mrt. 2017
3 bijdragen1 nuttige stem
Prachtig uitzicht, mooie ligging, luxe omgeving , wat je mag verwachten. Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel, fantastisch ontbijt. Weinig privacy. Zwembad delen met 5 suites. Wat ons verbaasde was dat de nespressocupjes afgerekend moesten worden voor die prijs per nacht. Haal en breng service was uitstekend
Meer lezen
Datum van verblijf: maart 2017Reistype: Reisde met een partner
Nuttig
Delen
Vorige
PRIJSKLASSE
US$ 192 - US$ 500 (Op basis van de gemiddelde tarieven voor een standaardkamer)
OOK BEKEND ALS
hotel atlanticview capetown boutique, atlanticview capetown boutique camps bay
LOCATIE
Zuid-AfrikaWestern CapeCape TownCamps Bay
AANTAL KAMERS
10
Is dit uw Tripadvisor-vermelding?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding
Veelgestelde vragen over Atlanticview Cape Town Boutique Hotel
Welke populaire attracties liggen er in de buurt van Atlanticview Cape Town Boutique Hotel?
Attracties in de buurt zijn Greenpoint Park and Biodiversity Tuinen (1,1 mijl), Camp's Bay Beach (1,1 mijl) en Theatre on the Bay (0,9 mijl).
Wat zijn de accommodatievoorzieningen van Atlanticview Cape Town Boutique Hotel?
De populairdere voorzieningen bestaan onder andere uit gratis wifi, ontbijt en zwembad.
Welke kamervoorzieningen zijn er beschikbaar bij Atlanticview Cape Town Boutique Hotel?
Populaire kamervoorzieningen zijn minibar, airconditioning en flatscreen-tv.
Welke eet- en drinkopties zijn beschikbaar bij Atlanticview Cape Town Boutique Hotel?
Gasten kunnen genieten van ontbijt, lounge en gratis thee tijdens hun verblijf.
Zijn er parkeerplaatsen beschikbaar bij Atlanticview Cape Town Boutique Hotel?
Ja, een parkeerplaats is beschikbaar voor gasten.
Welke restaurants liggen er in de buurt van Atlanticview Cape Town Boutique Hotel?
Restaurants met een gunstige locatie zijn Mantra Cafe Camps Bay, Codfather Seafood & Sushi en The Hussar Grill Camps Bay.
Zijn er sportvoorzieningen bij Atlanticview Cape Town Boutique Hotel?
Ja, gasten hebben toegang tot zwembad, fitnesscentrum en sauna tijdens hun verblijf.
Heeft Atlanticview Cape Town Boutique Hotel een luchthavenshuttle?
Ja, Atlanticview Cape Town Boutique Hotel heeft een luchthavenshuttle voor gasten. We raden je aan om vooraf te bellen om de details te bevestigen.
Wordt er een stomerijservice aangeboden bij Atlanticview Cape Town Boutique Hotel?
Ja, stomerij en wasservice worden aangeboden aan gasten.
Welke talen spreekt het personeel van Atlanticview Cape Town Boutique Hotel?
Het personeel spreekt meerdere talen, waaronder engels, frans, portugees, afrikaans en xhosa.