Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

Chantaramas Resort & Spa

Reiziger (742)
360
Panorama’s (11)
Kamer en suite (306)

Over

Nr. 27 van de 92 hotels in Koh Phangan
Locatie
Hygiëne
Service
Prijs/kwaliteit
Voorzieningen van accommodatie
Zwembad
Roomservice
Gratis parkeren
Restaurant
Bar/lounge
Gratis snelle internetverbinding (wifi)
Buitenzwembad
Conciërge
Ontbijt beschikbaar
Openbare wifi
Rolstoeltoegang
Shuttlebusservice
Stomerij
Vervoer van/naar luchthaven
Wasservice
Meer weergeven
Voorzieningen van de kamer
Airconditioning
Koelkast in kamer
Minibar
Gezinskamers
Rookvrije kamers
Suites
Handige informatie
HOTELCATEGORIE
STIJL HOTEL
Gezinsresort
Romantisch
509beoordelingen
7vragen en antwoorden
0kamertips
Waardering van reizigers
  • 275
  • 99
  • 56
  • 40
  • 39
Tijd van het jaar
Type reiziger
Taal
  • Meer talen
Geselecteerde filters
  • Filteren
  • Nederlands
Heerlijk verblijf gehad op het eiland. Prachtig resort erg lieve behulpzame werknemers een mooie ruime en nette kamer. Kamer is elke dag schoon gemaakt. Prachtig zwembad en aan het strand perfect voor een paar daagjes luxe chillen!
Meer lezen
Op het eerste gezicht een smaakvol ingericht resort, prima kamer, ruime ( donkere) badkamer. Het ontbijt was echter zeer slecht ( niet goed aangevuld, amper vers fruit, smoezelig, geen lekkere broodjes, wat warmhoudbakken waar weinig mensen iets van nemen, te weinig mensen) De staff is vriendelijk maar erg chaotisch. Ze vergeten vaak van alles. De keuken in dit resort is zeer teleurstellend. Het eten slecht. Strand is aardig maar je kan niet goed zwemmen want zee staat erg laag. Het resort heeft een eigen busje en ik had al in NL gevraagd of ze ons van de pier kwamen halen maar ze vroegen hier een absurd bedrag voor. Niet echt dienstverlenend voor toekomstige gasten. Voor 4 sterren en een 8,3 op Booking was ik helaas ontzettend teleurgesteld. Een 6 komt meer in de buurt als er niets verandert. Geen aanrader.
Meer lezen
Het meisje bij de receptie is zo ongelooflijk dom dat ze bij elke vraag kortsluiting krijgt en roept, wait a moment. Niks kan als het niet letterlijk op haar papiertje stond. De kamers zijn mooi, zeker als je een private pool hebt zit je er voor 1 dagje prima. Zolang je niets nodig hebt uit het restaurant of van een van de medewerkers. Prima plek, verpest door zeer onkundig personeel.
Meer lezen
Antwoord van Chantaramasresort, Manager bij Chantaramas Resort & Spa
Gereageerd op 17 jul. 2016
Dear Ms. Marith Zindel, Thank you for your staying with us on 04-05 July 2016 with your friends, This is such a surprised to get to know that you were not happy staying with us. As we have tried our best to set up the room with the balloons and the dessert within the short notice for your brithday surprised as we only realized upon your arrival and you were seems to be happy on that night. However we do apologized if our team could not respond promptly for your request and would be happy to welcoming you to our resort for your next visit. Best regards, Paitoon Boonsri, Resort Manager
Meer lezen
Wij hadden de deluxe suite geboekt maar wilde een upgrade naar de villa met pool omdat mijn vriendinnetje 30 werd. In eerste instantie was dat niet mogelijk, en na heel veel gedoe hebben wij zelfs meer moeten betalen dan de prijs op booking.com. Het personeel is echt heel erg onaardig, ik heb nog nooit zoiets meegemaakt. Niks is mogelijk, je moet in het restaurant 17% bij de prijs optellen en het eten is niet goed. Een taxi kan alleen op de tijden die zij willen, uitchecken kost je een half uur, en er wordt niet op of omgekeken als je iets wilt vragen. En dat terwijl wij € 200,-- voor een nacht hebben betaald. Tip: mocht je hier per ongeluk toch verzeild raken, ga eten bij fishermans (lekker en aardig personeel) en koop bij de 7/11 drank en gooi het in de minibar. Het zwembad is mooi, maar de barman nergens te bekennen. Het strand is uitgedroogd. Het personeel praat nauwelijks Engels (een bottle opener is al lastig), en elke bestelling ging verkeerd. Kortom, ga hier niet heen.
Meer lezen
Antwoord van Chantaramasresort, Manager bij Chantaramas Resort & Spa
Gereageerd op 17 jul. 2016
Dear Ms. Van Der Bijl Inga Evelijn, Thank you for your staying with us on 04-05 July 2016 with your friends, This is such a surprised to get to know that you were not happy staying with us even the bottle opener could have caused you a hassle. As we have tried our best to set up the room with the balloons and the dessert with free of charge within the short notice for your friend's brithday surprised as we only realized upon your arrival and you were seems to be happy on that night. The room charge is not over than the usual price as the Deluxe room you have booked for is 3,750THB/night which is 4,000THB to upgrade to Private Pool villa at 7,900THB/night including breakfast for 2 people. The shuttle taxi service is available as a schedule however the normal taxi service is available upon the request. However we do apologized if our team could not respond promptly for your request we will of course bring all the issue to our management team and would be happy to welcoming you to our resort for your next visit. Best regards, Paitoon Boonsri, Resort Manager
Meer lezen
+1
Romantisch hotel, ze doen er alles aan om het idyllisch en romantisch te maken, en slagen er heel goed in, wij hebben genoten. Mooie kamers en heel netjes. Heerlijk zwembad met bar in. Personeel is zeer vriendelijk. Lekkere keuken en het ontbijt is sober maar lekker. Een absolute aanrader.
Meer lezen
Vorige
PRIJSKLASSE
US$ 53 - US$ 293 (Op basis van de gemiddelde tarieven voor een standaardkamer)
LOCATIE
ThailandSurat ThaniKoh Phangan
AANTAL KAMERS
50
Is dit uw TripAdvisor-vermelding?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding