Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

Country Inn & Suites by Radisson, Goa Panjim

Reiziger (196)
Kamer en suite (100)
Dineren (14)
Overzicht
  • Uitstekend31%
  • Heel goed35%
  • Gemiddeld16%
  • Matig9%
  • Vreselijk9%
  • 9 mei 2016
    “Heerlijk, we zouden hier zo terug komen”
Hotelwebsite bezoeken
Plot no 31, EDC Patto Plaza, Panjim 403001 India Kaart bekijken
Naam/adres in plaatselijke taal
VOORZIENINGEN
Gratis wifi
Gratis parkeren
Inclusief ontbijt
Airconditioning
Zwembad
Niet-roken kamers
Restaurant
4 sterrenaccommodatie
Aanvullende informatie
Hotelwebsite bezoeken
Aanbiedingen van Country Inn & Suites by Radisson, Goa Panjim
Speciale Aanbieding:Pakketaanbieding
Hoteldeals
Over
Hotelcategorie
Contactinformatie
Hotelvoorzieningen
HOTELVOORZIENINGEN
Zwembad
Gratis parkeren
Gratis snelle internetverbinding (wifi)
Fitnesscentrum / sportruimte
Roomservice
Restaurant
Bar/lounge
Spa
Inclusief ontbijt
Airconditioning
Buitenzwembad
Conciërge
Conferentiefaciliteiten
Feestzaal
Rolstoeltoegang
Stomerij
Vergaderkamers
Wasservice
Zakencentrum met internettoegang
Aan het strand
Stijl hotel
Spa
,
Luxe
Kamertypes
Suites, Niet-roken kamers
Hotelcategorie
Contactinformatie
Stijl hotel
Spa
,
Luxe
Kamertypes
Suites, Niet-roken kamers
Aantal kamers
62
Prijsklasse
US$ 67 - US$ 155 (Op basis van de gemiddelde tarieven voor een standaardkamer)
Locatie
India > Goa > North Goa District > Panjim
In de omgeving
Hotels in de buurtBekijk alle 50 hotels in de buurt
Ginger Goa
1.052 beoordelingen
op 0,25 km afstand
The Mandovi Riviera
12 beoordelingen
op 0,26 km afstand
Casa Pinho Hotel
1 beoordeling
op 0,35 km afstand
Afonso Guest House
696 beoordelingen
op 0,41 km afstand
Restaurants in de buurtBekijk alle 357 restaurants in de buurt
DESBUE - European Fusion
127 beoordelingen
op 0,39 km afstand
Venite
296 beoordelingen
op 0,45 km afstand
Viva Panjim
942 beoordelingen
op 0,41 km afstand
The Caravela Cafe and Bistro
52 beoordelingen
op 0,46 km afstand
Attracties in de buurtBekijk alle 136 attracties in de buurt
Reis Magos Fort
443 beoordelingen
op 0,27 km afstand
Fontainhas
346 beoordelingen
op 0,59 km afstand
Church of Our Lady of the Immaculate Conception
783 beoordelingen
op 0,73 km afstand
Church of the Immaculate Conception of the Virgin Mary
115 beoordelingen
op 0,62 km afstand
Beoordelingen en meer
462beoordelingen
245foto's
11V+A
0kamertips
Waardering van reizigers
  • 145
  • 159
  • 75
  • 40
  • 43
Tijd van het jaar
Type reiziger
Taal
  • Filteren
  • Nederlands
Beoordelingen weergeven waarin het volgende voorkomt
Vergeleken met alle hotels die we in onze 2 weken in India hebben bezocht is dit een topper. Lekkere zwembad. Redelijk ontbijt (mag wat meer westerse gerechten op). Fijne kamers. Heerlijk restaurant.

Wel wat aanbevelingen. Maak gebruik van al het heerlijke seizoensfruit, bij het
Meer lezen
Antwoord van PrakashShankar, General Manager bij Country Inn & Suites by Radisson, Goa Panjim
Gereageerd op 16 mei 2016
Dear Ansje, Namaskar ! Thank you for taking out the time to share your valuable feedback on this public forum. We are truly humbled to read your compliments regarding our well-maintained rooms , pool and restaurant service. We have noted your suggestions and internal actions are already in place to act upon it. Looking forward to welcome you back soon and ensure you have a completely satisfactory stay with us. Kind Regards, Prakash Shankar General Manager Country Inn & Suites Goa Panjim
Meer lezen
Deze beoordelingen zijn machinevertalingen vanuit het Engels. Machinevertalingen weergeven?
+7
We verbleven in het Country Inn Suites voor 3 nachten. Ik heb dit hotel gemiddeld beoordeeld omdat het wanhopig aan renovatie toe is.

De kamer die we als eerste toegewezen kregen, had een slechte geur. We vroegen de manager om onmiddellijk de kamer te veranderen. We kregen toen
Meer lezen
Antwoord van PrakashShankar, General Manager bij Country Inn & Suites by Radisson, Goa Panjim
Gereageerd 4 weken geleden
Dear Reviewer, Thank you for your valuable comments. On behalf of our entire staff at Country Inns & Suites we apologize for the concerns you shared about your experience at this hotel. I have addressed your constructive feedback with our team, and I assure you we are working diligently to ensure a similar situation does not occur again in the future in regards to day to day operation.We ensure an immediate attention to any concern flagged by our guest .Your room was immediately changed once you expressed your discomfort for the room assigned and was provided as per your expectation. We appreciate the feedback and will use it to fine tune our operations in the hope that upon your next visit we can exceed your expectations. Warm Regards, Prakash Shankar General Manager Country Inn & Suites Panjim Goa
Meer lezen
Uitstekend eten in het restaurant. Medewerkers waren zeer responsief. Netheid Goed. Slaapkwaliteit was goed. Ontbijt had beter gekund. Beddengoed waren goed, maar handdoeken in de badkamer had beter gekund. De inchecktijd was hoog. Medewerkers van de receptie waren echter positie
Meer lezen
Antwoord van PrakashShankar, General Manager bij Country Inn & Suites by Radisson, Goa Panjim
Gereageerd 4 weken geleden
Dear Bubbadhar, Thank you for taking the time for your valuable feedback. We are thrilled to see that you enjoyed our hospitality & your time at the hotel.We have noted your suggestion in regards to breakfast buffet spread & time taken for allocating the room more than usual ,our team is working detrimentally towards the same and I rest you assure to have a flawless stay when your travels bring you back to the area. On behalf of our entire staff at Country Inns & Suites Panjim we thank you for your business and we hope to see you again soon. Warm Regards, Prakash Shankar General Manager Country Inn & Suites Panjim Goa
Meer lezen
We verbleven in Country Inn in Panjim en ik kan zeggen dat het een goed verblijf daar was. Het personeel in de buurt is zeer hoffelijk en staat klaar om u op elk moment van de dag van dienst te zijn.

Toch voel ik dat er weinig verbeteringen nodig zijn bij de menustructuur om gee
Meer lezen
Antwoord van PrakashShankar, General Manager bij Country Inn & Suites by Radisson, Goa Panjim
Gereageerd 4 weken geleden
Dear Reviewer, Namaskar ! It was a pleasure having you stay at the Country Inn & Suites Goa Panjim and we thank you for sharing your feedback with us. I am happy to note that you enjoyed the hotel location & our hospitality including the service provided by the team to sum up but also concerned as we were not able to delight you with our F&B offerings.I would like to mention, we have a cyclic menu for breakfast to avoid repetition however few majors dishes like Egg station,South Indian offerings,Cold Cuts,Cereal & Juice bar etc. is an essential part with other buffet offerings. Also our culinary team has curated a very selective menu for people to order from our Ala Ca rte Menu option to provide a global cuisine experience. My sincere apologies for the inconvenience caused,the same has been addressed to the respective head to ensure a similar situation does not occur again in the future. We look forward to welcoming you back soon and assure you of our best services and personalized attention at all times. Kind Regards, Prakash Shankar General Manager Country Inn & Suites Goa Panjim
Meer lezen
Mijn kinderen verbleven in Radisson terwijl in de VS en waren enthousiast toen ik hun groep Hotel in Goa boekten. Terwijl het onderhoud uitstekend is en beantwoordt aan de verwachtingen de grootste afslag is de parkeergelegenheid (slechts 6 auto's) en het ontbreken van een balkon
Meer lezen
Antwoord van PrakashShankar, General Manager bij Country Inn & Suites by Radisson, Goa Panjim
Gereageerd op 25 okt. 2018
Dear Reviewer, Namaskar! Thank you for your feedback. We appreciate the time and efforts you have taken to pen it down. We are left with a mix feeling post receiving you review where you have complimented about the hotel upkeep, room and its location but have also shared your concern in regards to few other aspect of the hotel. Staff not being the warmest but offering a complimentary upgrade to one of our highest category room without any request contradicts the entire statement. In regards to the team attitude, I profoundly say, we have one of the most professional associates in the segment who are groomed to go that extra mile for guest delight. In regards to the balcony, I would like to state that we are a business class hotel and also as the hotel is a high rise building and guest safety being one of our prime responsibility balconies was not recommended by our paneled architects. Being in business heart of the city and space being limitation we have a provision to park only 6 vehicle inside the premises however there is ample parking space around the hotel which is safeguarded by vehicle parking security team and hotel valet team carry the necessary arrangements . We apologies once again as we could not impress you 100% during your stay and ask you to give us another shot, as we’re eager to make an impression befitting our reputed standards. Kind Regards, Prakash Shankar General Manager Country Inn & Suites By Radisson Panjim Goa
Meer lezen
Vorige
Albumcategorieën
Alle foto’sReizigerKamer en suiteDinerenZwembad en strandZakencentrum en evenementenruimtes
Vorige
what is your children's policy?
Do you provide two wheeler on rent basis. Which is the nearest beach?
Two-wheelers on rent are available on rent just outside the hotel (there are plenty of shops, do negotiate) Nearest beach is Mirarmar (it's a river beach on Mandovi river) so reckon for better beaches travel a bit further towards North 😇
2 stemmen
Alle antwoorden weergeven
how many charges for use of swimming pool
There is no extra charges for Swimming pool use for our in-house/ resident guest.
0 stemmen
Alle antwoorden weergeven
Does the hotel provides cab transfer from the airport?
Yes there is a provision for Airport pick up & drop facility with extra charge.
0 stemmen
Alle antwoorden weergeven
Hey Guys please tell me Whats is a difference between in Superior Room & Deluxe Room ?
No idea which room I stayed, but it was small. Maybe bcos it is in Panjim CBD, all rooms are small.
0 stemmen
Alle antwoorden weergeven
Vorige
VorigeVolgende
11
Is dit uw TripAdvisor-vermelding?
Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer. Claim uw vermelding