Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

Beach Lodge Swakopmund

Reiziger (149)
Kamer en suite (46)
Dineren (9)
Certificaat van uitmuntendheid
Over
Locatie
Hygiëne
Service
Prijs/kwaliteit
Certificaat van uitmuntendheid
Voorzieningen van accommodatie
Gratis parkeren
Restaurant
Bar/lounge
Gratis snelle internetverbinding (wifi)
Inclusief ontbijt
Betaalde wifi
Niet-roken hotel
Shuttlebusservice
Vervoer van/naar luchthaven
Wasservice
Meer weergeven
Voorzieningen van de kamer
Airconditioning
Gezinskamers
Koelkast in kamer
Niet-roken kamers
Suites
Handige informatie
STIJL HOTEL
Uitzicht op zee
Geweldig uitzicht
HOTELCATEGORIE
Beoordelingen en meer
379beoordelingen
151foto's
1V+A
0kamertips
Waardering van reizigers
  • 178
  • 137
  • 48
  • 13
  • 3
Tijd van het jaar
Type reiziger
Taal
  • Meer talen
  • Filteren
  • Nederlands
Een paar km ten noorden van Swakopmund ligt de Beach Lodge, een hotel in de vorm van een schip. Goede kamers met een raam in de vorm van een grote patrijspoort. En een klein balkon. Geen zwembad maar met de oceaan (die wij trouwens niet erg koud vonden) voor de deur mis je dat
Meer lezen
Antwoord van Andre v, General Manager bij Beach Lodge Swakopmund
Gereageerd op 3 jan. 2018
Thank you very much for taking the time to review our property! We are delighted to hear that you have enjoyed your stay at Beach Lodge and your dining experience at The Wreck Restaurant! Regards, Andre
Meer lezen
De aanblik van dit semi-schipgebouw met patrijspoortramen stemde niet hoopvol, maar deze Beach Lodge was een aangename verrassing! Comfortabele kamer grenzend aan de tuin, met de Atlantische Oceaan op 50 mtr afstand. Heel goed& betaalbaar visrestaurant The Wreck op bovenste
Meer lezen
Antwoord van Andre v, General Manager bij Beach Lodge Swakopmund
Gereageerd op 6 jun. 2017
Thank you for the review! We are very happy to hear that you had been pleasantly surprised and that you have enjoyed both your stay at Beach Lodge and your dining experience at The Wreck Restaurant. Regards, Andre
Meer lezen
Onverwacht prettige lodge, schoon en aan zee gelegen, goed restaurant voor visliefhebbers. Viirzien van beveiligde parkeerplaats. Prima douche, koelkast en migelohkgeid om zelf koffie en thee zetten. Aanrader
Meer lezen
Antwoord van Andre v, General Manager bij Beach Lodge Swakopmund
Gereageerd op 19 mei 2017
Thank you very much for the review. We are very happy to hear that you have enjoyed your stay at Beach Lodge and your dining experience at The Wreck restaurant. Regards, Andre
Meer lezen
Dit is een erg mooi hotel met prachtige kamers en vriendelijk personeel. Goed parkeren op eigen terrein, hoewel soms krap. Het restaurant van het hotel is helaas gesloten, zodat je naar het centrum moet rijden om te gaan eten (10-15 minuten). Het hotel regelt dat wel prima voor
Meer lezen
De kamers waren redelijk, hadden wat aandacht nodig. De dame bij de receptie heeft heel hard haar best gedaan om een 4x4 duinenrit voor ons te boeken (last minute). Betaalde WiFi en goed ontbijt. Recepties was niet 24/7 bemand. Restaurant was helaas dicht, dus we moesten 's
Meer lezen
Vorige
Albumcategorieën
Alle foto’sReizigerKamer en suiteDinerenZwembad en strand
Luxury room bathroom
Side view
View through window
Blick aus dem Zimmer
VorigeVolgende
12345610
Hello, Any room available for tomorrow night please ? 1 people one night . Many thanks Jean
VorigeVolgende
11
PRIJSKLASSE
US$ 105 - US$ 190 (Op basis van de gemiddelde tarieven voor een standaardkamer)
OOK BEKEND ALS
beach lodge swakopmund hotel swakopmundbeach hotel swakopmund
LOCATIE
NamibiëErongoSwakopmund
AANTAL KAMERS
15
Is dit uw TripAdvisor-vermelding?
Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer. Claim uw vermelding