Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

Brioni Hotel

Opslaan
Delen
Ulica Verudella 16, Pula 52100 Kroatië
Update van het hotel: deze gelegenheid is tijdelijk gesloten tot 31-01-2021.
Neem contact op met de accommodatie voor beschikbaarheid.
Er zijn nog vergelijkbare hotels beschikbaar.
Alles weergeven
Reiziger (255)
Zwembad en strand (47)
Dineren (8)
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.

Over

Nr. 14 van de 32 hotels in Pula
Locatie
Hygiëne
Service
Prijs/kwaliteit
Handige informatie
HOTELCATEGORIE
STIJL HOTEL
Uitzicht op zee
Middenklasse
Gesproken talen
Engels, Kroatisch, Duits, Italiaans
Voorzieningen van accommodatie
Gratis internet
Zwembad
Restaurant
Conferentiefaciliteiten
Feestzaal
Opslag van bagage
Conciërge
Wasservice
Internet
Binnenzwembad
Buitenzwembad
Ontbijtbuffet
Vergaderruimtes
Wisselkantoor
Meer weergeven
Voorzieningen van de kamer
Privébalkon
Kamertypes
Uitzicht op zee
Rookvrije kamers
Gezinskamers
371beoordelingen15vragen en antwoorden0kamertips
Waardering van reizigers
  • 47
  • 133
  • 99
  • 48
  • 44
Tijd van het jaar
Type reiziger
Taal
  • Meer
Geselecteerde filters
  • Filteren
  • Nederlands
Lies D heeft een beoordeling geschreven aug. 2018
Tienen, België34 bijdragen2 nuttige stemmen
+1
Absoluut een AFRADER! Slecht onderhouden en afgeleefde kamer. Zeer muffe geur. Geen airconditioning. Geen WiFi. Veel te duur voor wat je krijgt. Onvriendelijk personeel. Buitenzwembad is enkel een kinderploeterbad. Binnenzwembad is zoutwater.
Meer lezen
Datum van verblijf: augustus 2018Reistype: Reisde met familie
Nuttig
Delen
Antwoord van Arena_Hospitality, Manager bij Brioni Hotel
Gereageerd op 21 aug. 2018
Dear Guest, Thank you for sharing your feedback with us. We appreciate your feedback and are disappointed to read that on this occasion we failed to meet your expectations. We truly apologize for all the inconveniences occurred during your stay. With hope to get another opportunity to welcome you and improve your opinion on our hotel, we are sending you our best regards. Brioni Hotel Management Team
Meer lezen
Ilke M heeft een beoordeling geschreven jul. 2018
3 bijdragen
We verbleven 3 nachten in het hotel. In de kamers is geen airco voorzien. De kamer waar we verbleven en het hotel is erg verouderd qua interieur. Dit hotel heeft een upgrade nodig. Er was enkel WiFi in de hal van het hotel. Het ontbijt was wel erg lekker. Je had er alles wat je nodig hebt om je dag goed te starten.
Meer lezen
Datum van verblijf: juli 2018Reistype: Reisde met een partner
Nuttig
Delen
Antwoord van Arena_Hospitality, Manager bij Brioni Hotel
Gereageerd op 30 jul. 2018
Dear Guest, Thank you for sharing your feedback with us. We are glad to know you were satisfied with our various breakfast offer. However, we are very sorry to know you were left disappointed with some aspects of your stay. While booking it says what is included in the room and there are pictures as well, as it is not our intention to mislead our guests in any way. We sincerely appreciate your feedback and as there is always room for improvement we will make sure to forward your comments to the relevant department in order to prevent such issues in the future and improve our service. We would also like to use this opportunity to apologize for those aspects in which we have not met your expectations. We hope that despite the negatives encountered, we will have the opportunity to welcome you back for a more memorable experience. Best regards, Brioni Hotel Management Team
Meer lezen
Deze beoordelingen zijn machinevertalingen vanuit het Engels. Machinevertalingen weergeven?
Tony heeft een beoordeling geschreven jan. 2020
5 bijdragen2 nuttige stemmen
Deze plaats heeft een 80 s gevoel, maar ze proberen het niet te verbergen. Het eten in het restaurant was overvloedig en van een behoorlijke kwaliteit. Personeel was behulpzaam en vriendelijk hoewel we de enige Engelse mensen in het hotel waren. De locatie ligt direct aan de Adriatische Zee met tal van cafés op loopafstand. De promenade van het hotel is geweldig om te zonnebaden en u kunt langs de zee lopen naar de stad Pula, echt een plezierige ervaring.
Meer lezen
Datum van verblijf: juni 2019
Google
Nuttig
Delen
Jean K heeft een beoordeling geschreven jul. 2019
Kingston-upon-Hull, Verenigd Koninkrijk20 bijdragen8 nuttige stemmen
Ja, het is gedateerd, maar alles was geweldig, vlekkeloos schoon, personeel was aardig, ontbijt was goed, geweldige locatie, we wisten dat er geen airconditioning was, maar het raam open laten staan was genoeg om een goed briesje te geven, ik zou hier zeker weer verblijven, sommige mensen willen een 5-sterren accommodatie voor een prijs van twee sterren,
Meer lezen
Datum van verblijf: juni 2019
Locatie
Service
Slaapkwaliteit
Reistype: Reisde met een partner
Kamertip: Sea view room,views are lovely
Bekijk meer kamertips
Google
1 nuttige stem
Nuttig
Delen
Karen L heeft een beoordeling geschreven jun. 2019
Incline Village, Nevada273 bijdragen98 nuttige stemmen
In de afgelopen weken hebben we verbleven in meer dan 20 hotels. Dit is de enige plek waar we geen wifi konden krijgen in onze kamer. De tv was oud en werkte niet. Het douche-opzetstuk was kapot. Badkamer zo klein dat je over het bidet moet stappen om bij het toilet te komen, waarvan de stoel kapot was. Er is geen wisselstroom en er is geen kans op een zeebriesje omdat de andere lelijke betonnen gebouwen lucht blokkeren zodat de kamers in de zomer worden geroosterd. Als hotelgasten kregen we korting op het dinerbuffet. Die avond toen we van plan waren om te gaan, kregen we te horen dat we ons niet kwalificeerden omdat we onze reserveringen hadden gemaakt via Expedia. Gratis parkeren is een grap, niet genoeg plaatsen, mensen dubbel geparkeerd illegaal over de weg en oprit. Slechts één kleine lift om meer dan 200 kamers te onderhouden! Alles vertoont een volledig gebrek aan onderhoud, bijvoorbeeld zon rotten - stoelen in de lobby, half geschilderde muren, lampen die niet werken, enz., Het is alleen een aantrekkelijke eigenschap is een aangenaam zwembad en toegang tot de zee. Zelfs de lounges waren vies en gestapeld in een hoek gelaten, niet genoeg uitgestoken om de gasten te huisvesten. Anyplace else zou een verbetering moeten zijn! !
Meer lezen
Datum van verblijf: juni 2019
Kamers
Hygiëne
Service
Reistype: Reisde met een partner
Kamertip: There are none!!
Bekijk meer kamertips
Google
1 nuttige stem
Nuttig
Delen
Vorige
OOK BEKEND ALS
brioni hotel pula
LOCATIE
KroatiëIstriëPula
AANTAL KAMERS
222
Is dit uw Tripadvisor-vermelding?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding
Veelgestelde vragen over Brioni Hotel
Welke populaire attracties liggen er in de buurt van Brioni Hotel?
Attracties in de buurt zijn Aquarium Pula (0,5 mijl), AquaPark Pula (0,7 mijl) en Marina Veruda (1,0 mijl).
Wat zijn de accommodatievoorzieningen van Brioni Hotel?
De populairdere voorzieningen bestaan onder andere uit binnenzwembad, restaurant en ontbijtbuffet.
Welke eet- en drinkopties zijn beschikbaar bij Brioni Hotel?
Gasten kunnen genieten van restaurant tijdens hun verblijf.
Welke restaurants liggen er in de buurt van Brioni Hotel?
Restaurants met een gunstige locatie zijn Ribarska koliba restaurant, Yacht Club en Kuglana.
Zijn er sportvoorzieningen bij Brioni Hotel?
Ja, gasten hebben toegang tot binnenzwembad tijdens hun verblijf.
Biedt Brioni Hotel zakelijke services aan?
Ja, ze bieden vergaderkamers, feestzaal en conferentievoorzieningen.
Welke talen spreekt het personeel van Brioni Hotel?
Het personeel spreekt meerdere talen, waaronder engels, duits, italiaans en kroatisch.
Zijn er historische locaties in de buurt van Brioni Hotel?
Veel reizigers bezoeken Kastel (3,7 mijl), Small Roman Theatre (3,7 mijl) en Venetian Fortress (3,7 mijl).
Heeft Brioni Hotel een goed uitzicht?
Ja, gasten genieten hier vaak van uitzicht op oceaan.