Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

Fairfield Inn & Suites Worcester Auburn

Hotelwebsite bezoeken
Reiziger (20)
Kamer en suite (15)
Dineren (3)
Over
Locatie
Hygiëne
Service
Prijs/kwaliteit
Eco-leaders Niveau Zilver
Voorzieningen van accommodatie
Zwembad
Gratis parkeren
Fitnesscentrum / sportruimte
Gratis snelle internetverbinding (wifi)
Inclusief ontbijt
Binnenzwembad
Conferentiefaciliteiten
Hot tub
Meertalig personeel
Niet-roken hotel
Ontbijt beschikbaar
Openbare wifi
Rolstoeltoegang
Stomerij
Vergaderkamers
Verwarmd zwembad
Wasmogelijkheid (zelfservice)
Wasservice
Zakencentrum met internettoegang
Meer weergeven
Voorzieningen van de kamer
Gezinskamers
Kamers toegankelijk voor mindervaliden
Koelkast in kamer
Niet-roken kamers
Suites
Handige informatie
STIJL HOTEL
Centraal gelegen
Middenklasse
HOTELCATEGORIE
Hotellinks
Hotelwebsite bezoeken
Speciale Aanbieding:Pakketaanbieding
Hoteldeals
Hotelpakketten
Locatie
Volledige weergave
37Aanbevolen auto mee te nemen
Cijfer: 37 van 100
10restaurantsbinnen 0,5 km
0attractiesbinnen 0,5 km
Contact
718A Southbridge St, Auburn, MA 01501-1835
Naam/adres in plaatselijke taal
Routebeschrijving
Luchthaven Worcester10 km
Luchthaven Theodore Francis62 km
Alle hotels in de buurt bekijken
Beoordelingen en meer
251beoordelingen
44foto's
3V+A
0kamertips
Waardering van reizigers
  • 89
  • 103
  • 26
  • 20
  • 13
Tijd van het jaar
Type reiziger
Taal
  • Meer talen
  • Filteren
  • Nederlands
Deze beoordelingen zijn machinevertalingen vanuit het Engels. Machinevertalingen weergeven?
Mijn kamer was schoon en had goede airconditioning. De hal, lift, en zwembad had geen airconditioning op een dag van 100 graden en het was ondraaglijk. Management zei air handlers niet werkte. Het zwembad had een roestige leuning dat liet stukjes roest in het zwembad. Er is een
Meer lezen
Antwoord van Mark M, General Manager bij Fairfield Inn & Suites Worcester Auburn
Gereageerd op 29 jul. 2017
Thank you for your time Margo, I apologize for the rather unpleasant stay you dealt with while staying with us here in Auburn. While some of your stay was satisfactory, the issues that you have brought up surely created a poor overall experience and for that I am extremely apologetic! Please feel free to reach out to me with further questions or concerns and my apologies again for not meeting your expectations! Warm regards, Mark.
Meer lezen
Ik boekte een nacht in dit hotel slechts vorige week tijdens de hittegolf. Ik was op zoek naar een duik in het zwembad! Het zwembad water was nevelig (vies) en het gebied rond het zwembad was gevuld met een enorme gladde plasje gevuld met smurrie! Zal niet teruggaan en dit is
Meer lezen
Antwoord van Mark M, General Manager bij Fairfield Inn & Suites Worcester Auburn
Gereageerd op 29 jul. 2017
Thank you 38yearresident for giving your feedback on your recent stay. I would like to apologize for the subpar stay you had with us during your visit to our area, I will reach out to the departments that are responsible for the pool area to see where we dropped the ball during your stay. The simplest standard should always be met, cleanliness would be at the top of that list, I again apologize for the team and I will work hard to ensure that this oversight does not occur again. Best Regards, Mark.
Meer lezen
Parkeerplaats was klein. Personeel was vriendelijk en meegaand. Onze kamer was comfortabel en schoon. Het ontbijt inbegrepen was een zeer mooi gebaar. De vrouw een geweldige job helemaal alleen overeenstemming buffet gevuld en schoon, evenals de tafels, vriendelijk voor alle
Meer lezen
De kamer was schoon en comfortabel, receptie was vriendelijk en toen ik merkte dat onze kamer had alleen handdoeken voor 3 , hoewel we hadden 4 gasten - ik was in staat om snel krijgt meer handdoeken van 24 uur. Het zwembad en bubbelbad zijn mooi maar het zwembad was klein en
Meer lezen
Eerste hoor, alle medewerkers hier waren vriendelijk, beleefd en net. . . nou leuk. Het hotel heeft een facelift. Kamers zijn donker en somber en goed, stinken. Ik kon niet wachten om te vertrekken en voelde de donkere tapijten enkel geraakt het vuil en wat maakte ze geur. Kan
Meer lezen
Antwoord van Mark M, General Manager bij Fairfield Inn & Suites Worcester Auburn
Gereageerd op 25 jul. 2017
Good morning Clive, I am so disappointed that your experience was not up to what you've come to expect from Marriott International. I will see to it that our staff and I discuss the comments you have given us and see where we can improve our property. Please, although your experience here was far less than stellar, allow Marriott the opportunity to win you back. Please, also feel free to reach out to me with any additional comments or questions you might have! Thank you for your time.
Meer lezen
Vorige
Albumcategorieën
Alle foto’sReizigerKamer en suiteDinerenZakencentrum en evenementenruimtes
Foto ingezonden door managementFairfield Inn & Suites Worcester Auburn
Guest room
Foto ingezonden door managementFairfield Inn & Suites Worcester Auburn
Guest room
Foto ingezonden door managementFairfield Inn & Suites Worcester Auburn
Guest room
Foto ingezonden door managementFairfield Inn & Suites Worcester Auburn
Suite
Foto ingezonden door managementFairfield Inn & Suites Worcester Auburn
Suite
VorigeVolgende
123
How far is Friendly
Good Evening Phyilis, Thank you for your question! Friendly's Restaurant is about a quarter of a mile from our hotel. Please let us know if you have any other questions!
0 stemmen
Do you have any rooms with Jacuzzi's in them?
Hi Susan! Yes, this property does offer whirlpool suites. Please note that this room type is only available when booking directly with the hotel, and can be booked via Marriott's website, the Marriott Mobile App, or 1-800-MARRIOTT. We look forward to hosting you! -Tyler Wood, Front Office Manager
0 stemmen
Alle antwoorden weergeven
Are there pics of hot tubs in room??
The hot tub is next to the indoor pool. On my last visit, I enjoyed the hot tub very much. On the first day it was very hot, and it seemed a little less hot the next day. My 8-year old son and I enjoyed the pool, which was warm enough for the two of us to stay in for a over an hour. We had a great time. There was not a hot tub or a jacuzzi tub in my room.
0 stemmen
Alle antwoorden weergeven
VorigeVolgende
11
PRIJSKLASSE
US$ 105 - US$ 199 (Op basis van de gemiddelde tarieven voor een standaardkamer)
OOK BEKEND ALS
fairfield inn & suites worcester auburn hotel auburnfairfield inn and suites worcester auburnfairfield inn auburnfairfield auburnauburn fairfield inn
LOCATIE
Verenigde StatenMassachusettsAuburn
AANTAL KAMERS
82
Is dit uw TripAdvisor-vermelding?
Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer. Claim uw vermelding