Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

Gokarna Forest Resort

Hotelwebsite bezoeken
Reiziger (633)
Kamer en suite (113)
Dineren (36)

Over

Locatie
Hygiëne
Service
Prijs/kwaliteit
Travellers' Choice Winnaar 2019
Certificaat van uitmuntendheid
Voorzieningen van accommodatie
Zwembad
Roomservice
Gratis parkeren
Fitnesscentrum / sportruimte
Restaurant
Bar/lounge
Spa
Gratis internet
Inclusief ontbijt
Betaalde wifi
Binnenzwembad
Conciërge
Conferentiefaciliteiten
Feestzaal
Golfbaan
Kinderactiviteiten (kind-/gezinsvriendelijk)
Meertalig personeel
Openbare wifi
Rolstoeltoegang
Shuttlebusservice
Stomerij
Vergaderkamers
Verwarmd zwembad
Wasservice
Zakencentrum met internettoegang
Meer weergeven
Voorzieningen van de kamer
Airconditioning
Gezinskamers
Kamers voor rokers beschikbaar
Minibar
Niet-roken kamers
Suites
Handige informatie
STIJL HOTEL
Uitzicht op park
Romantisch
HOTELCATEGORIE
Hotellinks
Hotelwebsite bezoeken
Aanbiedingen & Mededelingen:Bespaar US$ 10 op exclusieve maaltijden
1.082beoordelingen
682foto's
23vragen en antwoorden
0kamertips
Waardering van reizigers
  • 657
  • 330
  • 51
  • 19
  • 25
Tijd van het jaar
Type reiziger
Taal
  • Meer talen
  • Filteren
  • Nederlands
Wij verbleven hier twee nachten op weg van Lukla (trekking) naar huis. Dit hotel ligt even buiten Kathmandu en biedt een rustige omgeving om te bekomen van de inspanningen. De kamers zijn ruim en mooi ingericht en de badkamers zijn prachtig. De bar en de restaurants zijn mooi
Meer lezen
Antwoord van Bdmgokarna, Manager bij Gokarna Forest Resort
Gereageerd op 2 dec. 2017
Dear Sir/Madam, Namaste & Greetings from Gokarna Forest Resort!!! Thank You for your post on TripAdvisor. We appreciate for taking your precious time to share your valuable thoughts and comments about the resort and the services offered. We are thrilled to read your comment about the resort and very pleased to hear that you enjoyed your stay us with after your trekking to Lukla and liked the food, room, spa, staff and the services. Thank you for giving us a perfect rating and referring us as the "Best Hotel in Kathmandu" in terms of Price and Quality. We look forward to welcome you soon at the property. Thank You for choosing Gokarna Forest Resort ! Best Regards, Gokarna Forest Resort Team
Meer lezen
Uitstekende locatie om even tot rust te komen! Met een paar vrienden zijn we hier gaan golfen (hoofdattractie) en eten wat overigens van zeer goede kwaliteit is! Erg leuk is de aanwezigheid van dieren op het terrein. De makaken kunnen soms wel voor overlast zorgen, maar meestal
Meer lezen
+5
Gokarna ligt ongeveer een 1/2 tot 3/4 uur met de taxi van centrum van Kathmandu. Je moet goed nadenken of je in de stad blijft eten of dat je naar het hotel gaat en daar blijft eten. In de buurt van het hotel is verder niets te eten. Je kunt gratis gebruik maken van sauna,
Meer lezen
Beoordeling verzameld in samenwerking met Easytobook.com
Terrible hotel... Highly overpriced, not worth more than 2 stars. Very far from airport and city (minimum of 1 hour on a very bumpy ride). This hotel is located on a hill, with nothing in the area. Amazingly enough there is no free shuttle, the hotel taxi costs about 10 USD,
Meer lezen
Deze beoordelingen zijn machinevertalingen vanuit het Engels. Machinevertalingen weergeven?
Dit was de tweede keer dat ik hier met mijn gezin was en het stelt niet teleur. Beter dan de eerste keer dat we de 1 uur durende boswandeling deden die ten zeerste wordt aanbevolen, ga voor 2 uur als je tijd hebt. Karrenrit voor senioren is het beste. De heer Bibek van de
Meer lezen
Albumcategorieën
Alle foto’sReizigerKamer en suiteDinerenZwembad en strandGezins- en speelplekkenZakencentrum en evenementenruimtes
Foto ingezonden door managementGokarna Forest Resort
Cottage Room
Foto ingezonden door managementGokarna Forest Resort
Cottage Room
8 rooms in this accommodation block
VorigeVolgende
12345623
We traveled by bus into town with a group, but I imagine you could hire a driver and it might be more comfortable.
1 stem
Alle antwoorden weergeven
Dear Sir/Madam, We apologize for the inconvenience caused, pleased forward that email to sales 4 @ gokarna . net (It seems like we cannot give you the contact details as per the Tripadvisor polci so i would kindly request you to omit the space and type the above email id) We will get back to you ASAP. Thank You.
1 stem
Alle antwoorden weergeven
Dear Ms. Monika, We do have swimming pool for kids as well. The tubes for kids, you can either bring your own or buy in our spa. Thank You.
1 stem
Hi good morning do u have any package for Nepalese new year
Dear Sanjay, We are going to host a day event on Nepalese New Year Day called "FUN FIESTA". For more details, please contact 014451212. Thank You.
-1 stemmen
Dear Sir/Madam, Warm greetings from Gokarna Forest Resort!! Thank you for your message. Yes we also do have Muslims guests who have stayed with us and yes, we do cater Halal meals. Please contact us should you require any further assistance. Thank you Best Regards, Tsering Dekyi Lama Asst. Manager Marketing
1 stem
Alle antwoorden weergeven
VorigeVolgende
12345
VorigeVolgende
11
PRIJSKLASSE
US$ 118 - US$ 197 (Op basis van de gemiddelde tarieven voor een standaardkamer)
OOK BEKEND ALS
gokarna forest hotel kathmandukathmandu le meridienle meridien kathmandu
VOORHEEN BEKEND ALS
Le Meridien
LOCATIE
NepalRegio CentraalBagmati ZoneKathmandu ValleyKathmandu
AANTAL KAMERS
100
Is dit uw TripAdvisor-vermelding?
Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer. Claim uw vermelding