Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Opslaan
Delen
Munyonyo Rd, Kampala 7036 Oeganda
Laagste prijzen voor je verblijf
Expedia.com
US$ 177
Aanbieding bekijken
Gratis annuleren tot 10-12-22
Hotels.com
US$ 177
Aanbieding bekijken
Gratis annuleren tot 10-12-22
Agoda.com
US$ 99
Aanbieding bekijken
Gratis annuleren tot 10-12-22
PricelineUS$ 182
Booking.comUS$ 178
Lol.travelUS$ 1.427
alle 17 aanbiedingen bekijken
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Reiziger (437)
Zwembad en strand (41)
Kamer en suite (35)
Wat is Travellers' Choice?
Tripadvisor reikt een Travellers' Choice Award uit aan accommodaties, attracties en restaurants die consistent geweldige reizigersbeoordelingen ontvangen en tot de beste 10% van gelegenheden op Tripadvisor behoren.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.

Over

Nr. 6 van de 292 hotels in Kampala
Locatie
Hygiëne
Service
Prijs/kwaliteit
Travellers' Choice

Welkom bij Speke Resort and Conference Centre! Je ‘tweede thuis’ in Kampala. Het resort biedt een groot aantal voorzieningen voor een fantastisch verblijf.

Speke Resort and Conference Centre ligt dichtbij de populairste bezienswaardigheden van Kampala zoals Independence Monument (0,5 km) en Temple SSDM Shree Sanatan Dharma Mandal (0,5 km). Het is daardoor ideaal voor toeristen.

Gastenkamers bevatten voorzieningen, zoals een flatscreen-tv, een kitchenette en airconditioning, en gasten kunnen gebruikmaken van gratis wifi bij het resort.

Speke Resort and Conference Centre biedt conciërge en roomservice aan, zodat je verblijf nog prettig wordt. De accommodatie biedt ook een zwembad en ontbijt. Als je met de auto naar Speke Resort and Conference Centre gaat, is gratis parkeren beschikbaar.

Ga tijdens je bezoek naar populaire restaurants in Kampala die garnalen serveren, zoals Mediterraneo en Le Chateau Brasserie Belge in de buurt van Speke Resort and Conference Centre.

Als je tijd over hebt, raden we Gaddafi National Mosque en Gorilla Bookings aan. Dit zijn een aantal populaire attracties op loopafstand.

Bij Speke Resort and Conference Centre geniet je van een ontspannend verblijf en ligt het beste van Kampala aan je voeten.

Meer lezen
Stel bewerkingen voor zodat we onze weergave kunnen verbeteren.Deze vermelding verbeteren
Voorzieningen van accommodatie
Gratis parkeren
Gratis snelle internetverbinding (wifi)
Zwembad
Fitnesscentrum / sportruimte
Gratis ontbijt
Oppas
Kinderactiviteiten (kind-/gezinsvriendelijk)
Vervoer van/naar luchthaven
Parkeerplaats
Wifi
Bubbelbad
Overloopzwembad
Buitenzwembad
Kleedkamers fitness/spa
Sauna
Bar/lounge
Restaurant
Ontbijt beschikbaar
Ontbijtbuffet
Swim-up-zwembadbar
Zwembadbar
Shuttlebusservice
Taxiservice
Zakencentrum met internettoegang
Conferentiefaciliteiten
Feestzaal
Vergaderruimtes
Spa
Gezichtsbehandelingen
Massage
Beautysalon
24 uur per dag beveiliging
Opslag van bagage
Conciërge
Wisselkantoor
Butlerservice
24 uursreceptie
Stomerij
Wasservice
Strijkservice
Meer weergeven
Voorzieningen van de kamer
Airconditioning
Schoonmaakservice
Privébalkon
Roomservice
Veilig
Kitchenette
Minibar
Flatscreen-tv
Vipkamervoorzieningen
Koelkast
Meer weergeven
Kamertypes
Bruidssuite
Rookvrije kamers
Suites
Gezinskamers
Kamers voor rokers beschikbaar
Handige informatie
HOTELCATEGORIE
STIJL HOTEL
Uitzicht op jachthaven
Uitzicht op meer
765beoordelingen12vragen en antwoorden1kamertip

Beoordelingen
We voeren controles uit op beoordelingen
De aanpak van Tripadvisor met betrekking tot beoordelingen
Voordat Tripadvisor-beoordelingen geplaatst worden, gaan ze door een geautomatiseerd trackingsysteem dat informatie verzamelt en de volgende vragen beantwoordt: hoe, wat, waar en wanneer. Als het systeem iets detecteert dat potentieel in tegenspraak is met onze communityrichtlijnen, dan wordt de beoordeling niet gepubliceerd.
Wanneer het systeem een probleem detecteert, wordt een beoordeling mogelijk automatisch afgekeurd, naar de junior bijdrager gestuurd voor goedkeuring, of handmatig beoordeeld door ons team van contentspecialisten die 24/7 aan de kwaliteit van de beoordelingen op onze website werken.
Ons team controleert elke beoordeling die op onze website geplaatst wordt en volgens onze bezoekers niet aan onze communityrichtlijnen voldoet.
Bekijk meer informatie over ons beoordelingsbeleid.

Waardering van reizigers
  • 530
  • 158
  • 45
  • 22
  • 10
Tijd van het jaar
Type reiziger
Taal
  • Meer
Geselecteerde filters
  • Filteren
  • Nederlands
Cynthia heeft een beoordeling geschreven aug. 2022
Roermond, Nederland25 bijdragen8 nuttige stemmen
Fantastisch hotel (heeft niets met Afrika te maken zo luxe). Er is wel een discotheek in de buurt en gedurende de 3 nachten dat wij hier waren was het iedere avond feest. Keiharde muziek (zelfs met oordopjes te hard) en een idioot die hard door de microfoon schreeuwde tot een uur of 3. Ongelooflijk. We verbleben in de presidential cottage. Prima plek. Warm water, redelijk goede bedden. Het restaurant is fantastisch. Je was doen is geen goed idee want voor die prijzen koop je nieuwe kleren en een taxi naar het vliegveld moet je ook niet hier regelen ( hotel rekent 53 usdollar pp en buiten de poort is het 120000 shilling totaal).
Meer lezen
Datum van verblijf: augustus 2022
Locatie
Service
Slaapkwaliteit
Kamertip: Aanbiedingen zoeken!
Bekijk meer kamertips
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Nuttig
Delen
Antwoord van Akhilesh Malik, General Manager bij Speke Resort Munyonyo
Gereageerd op 22 aug. 2022
Dear Guest I would like to thank you for taking time to express the unpleasant experience you had during your recent visit with us. It is only through feedback, that we are able to improve on our services making your next visit with us a lot more comfortable. I really empathize regarding the points you mentioned and I have brought this up to the rest of the management team. Please be rest assured that corrective measures are being taken to address all your concerns. I must say your experience is certainly not the practice we envision as Speke Resort that is known for offering excellent services that add value and exceeds your expectations. Please accept my sincere apologies for the frustration and inconvenience caused due to the excess noise form neighboring areas while at the resort. Once again, thank you for your valued feedback and do hope you will give us another opportunity to serve you better whenever you decide to visit us again. Best Regards
Meer lezen
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet de mening van Tripadvisor LLC.
HJ O heeft een beoordeling geschreven nov. 2017
Rome, Italië992 bijdragen158 nuttige stemmen
+1
Mooi hotel, vrij ver van Kampala. Mooi uitzicht op het Victoriameer. Kamer schoon en ruim. Wifi werkt goed. Geweldig 50 meter zwembad. Restaurant redelijk. Je bent wel afgesloten van de buitenwereld en het contrast met de wereld aan de andere kant is erg groot.
Meer lezen
Datum van verblijf: oktober 2017Reistype: Bezocht voor zaken
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Nuttig
Delen
Antwoord van gmspekeresort, General Manager bij Speke Resort Munyonyo
Gereageerd op 3 nov. 2017
Dear Guest Thank you for your kind words of appreciation, our entire team is thrilled to hear that your expectations were exceeded. We look forward to welcoming you back to the resort in the not too distant future. Regards Greg
Meer lezen
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet de mening van Tripadvisor LLC.
IstanbulDutchie heeft een beoordeling geschreven sep. 2016
Istanbul, Turkije550 bijdragen174 nuttige stemmen
Zo mooi als de natuur in Oeganda zo mooi is ook het resort. Prima kamers met alle voorzieningen. Een prachtig aangelegde en onderhouden tuin met waterval. Een super groot zwembad. En prima service. Aanrader ongeveer een uur rijden vanaf het vliegveld
Meer lezen
Datum van verblijf: september 2016Reistype: Bezocht voor zaken
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Nuttig
Delen
Antwoord van greg-generalmanager, General Manager bij Speke Resort Munyonyo
Gereageerd op 22 sep. 2016
Dear Guest On behalf of our entire team, I would like to thank you for your wonderful feedback. We pride ourselves in getting things right the first time and exceeding our valued guests expectations. We look forward to welcoming you back to our beautiful resort in the not too distant future. Regards Greg Petzer
Meer lezen
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet de mening van Tripadvisor LLC.
CarmenIJ heeft een beoordeling geschreven mei 2016
Utrecht, Nederland105 bijdragen42 nuttige stemmen
Het heerlijk om hierheen te gaan als je de drukte even helemaal zat bent. Het zwembad is ontzettend groot en lekker verfrissend. Er is een uitgebreide menukaart aanwezig en alles wat je bestelt wordt naar je toegebracht. Ideaal om hier een dag langs het zwembad te hangen.
Meer lezen
Datum van verblijf: juni 2015
Kamers
Hygiëne
Service
Reistype: Bezocht met vrienden
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Nuttig
Delen
Antwoord van greg-generalmanager, General Manager bij Speke Resort Munyonyo
Gereageerd op 11 mei 2016
Dear Guest Thank you for your wonderfully kind words of appreciation, we are truly pleased to hear that you enjoyed your day around the pool and within our beautiful resort. Our entire team looks forward to welcoming you back to the resort in the not too distant future. Regards Greg Petzer
Meer lezen
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet de mening van Tripadvisor LLC.
aircruiser78 heeft een beoordeling geschreven jan. 2015
Ruiselede, België101 bijdragen45 nuttige stemmen
+1
Een fantastisch resort. Propere kamers met goed werkende airco's. Huisdiertjes zijn nooit uitgesloten in Afrika dus hou je koffers altijd dicht. Het ontbijt kan je nemen op een terras met zicht op het Victoria meer. Er is een grote goede fitness, spa en massage mogelijkheden. 2 zwembaden. Het kleine zwembad is er geen service. Het grote zwembad wel maar op zon - en feestdagen is het er best heel druk. Lekker eten kan je er ook. Het personeel is heel vriendelijk.
Meer lezen
Datum van verblijf: december 2014
Prijs/kwaliteit
Hygiëne
Service
Reistype: Bezocht voor zaken
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Nuttig
Delen
Antwoord van greg-generalmanager, General Manager bij Speke Resort Munyonyo
Gereageerd op 12 jan. 2015
Dear Guest Thank you for your wonderful feedback, we look forward to welcoming you back to the resort. Regards Greg Petzer General Manager
Meer lezen
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet de mening van Tripadvisor LLC.
Vorige
123456
PRIJSKLASSE
US$ 99 - US$ 182 (Op basis van de gemiddelde tarieven voor een standaardkamer)
VOORHEEN BEKEND ALS
Speke Resort & Conference Centre
LOCATIE
OegandaCentralKampala
AANTAL KAMERS
449
Is dit uw Tripadvisor-vermelding?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding

SPEKE RESORT MUNYONYO (Kampala, Oeganda) - foto's, reviews en prijsvergelijking - Tripadvisor

Veelgestelde vragen over Speke Resort Munyonyo
Welke populaire attracties liggen er in de buurt van Speke Resort Munyonyo?
Attracties in de buurt zijn Munyonyo Martyrs' Shrine (0,9 mijl), Munyonyo Beach (0,3 mijl) en Planet Sports (1,8 mijl).
Wat zijn de accommodatievoorzieningen van Speke Resort Munyonyo?
De populairdere voorzieningen bestaan onder andere uit swim-upbar, gratis wifi en ontbijt.
Welke kamervoorzieningen zijn er beschikbaar bij Speke Resort Munyonyo?
Populaire kamervoorzieningen zijn kitchenette, minibar en airconditioning.
Welke eet- en drinkopties zijn beschikbaar bij Speke Resort Munyonyo?
Gasten kunnen genieten van swim-upbar, ontbijt en restaurant tijdens hun verblijf.
Zijn er parkeerplaatsen beschikbaar bij Speke Resort Munyonyo?
Ja, gratis parkeren is beschikbaar voor gasten.
Welke restaurants liggen er in de buurt van Speke Resort Munyonyo?
Restaurants met een gunstige locatie zijn Le Chateau Brasserie Belge, Khazana the Verandah en Coffee At Last.
Zijn er sportvoorzieningen bij Speke Resort Munyonyo?
Ja, gasten hebben toegang tot zwembad, fitnesscentrum en sauna tijdens hun verblijf.
Heeft Speke Resort Munyonyo een luchthavenshuttle?
Ja, Speke Resort Munyonyo heeft een luchthavenshuttle voor gasten. We raden je aan om vooraf te bellen om de details te bevestigen.
Verzorgt Speke Resort Munyonyo vervoer van/naar het vliegveld?
Ja, Speke Resort Munyonyo verzorgt vervoer van/naar het vliegveld voor gasten. We raden u aan om vooraf te bellen om de details te bevestigen.
Wordt er een stomerijservice aangeboden bij Speke Resort Munyonyo?
Ja, stomerij en wasservice worden aangeboden aan gasten.
Biedt Speke Resort Munyonyo zakelijke services aan?
Ja, ze bieden zakencentrum, vergaderkamers en feestzaal.