Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

The Unicorn

Overzicht
Market Place East, Ripon HG4 1BP Engeland Kaart bekijken
Naam/adres in plaatselijke taal
VOORZIENINGEN
Gratis wifi
Niet-roken hotel
Restaurant
Bar/lounge
Gratis parkeren
Inclusief ontbijt
Zwembad
2 sterrenaccommodatie
Over
Hotelcategorie
Hotelvoorzieningen
HOTELVOORZIENINGEN
Restaurant
Bar/lounge
Gratis snelle internetverbinding (wifi)
Niet-roken hotel
Aan het strand
Roomservice
Gratis parkeren
Spa
Inclusief ontbijt
Zwembad
Fitnesscentrum / sportruimte
Awards en erkenning
Certificaat van uitmuntendheid
Certificaat van uitmuntendheid
Kamertypes
Niet-roken kamers
Hotelcategorie
Awards en erkenning
Certificaat van uitmuntendheid
Certificaat van uitmuntendheid
Kamertypes
Niet-roken kamers
Aantal kamers
32
Prijsklasse
US$ 48 - US$ 88 (Op basis van de gemiddelde tarieven voor een standaardkamer)
ook bekend als
Unicorn Hotel Ripon
Locatie
Verenigd Koninkrijk > Engeland > Yorkshire > Noord-Yorkshire > Ripon
In de omgeving
Hotels in de buurtBekijk alle 5 hotels in de buurt
The Royal Oak Hotel
388 beoordelingen
op 0,09 km afstand
The Old Deanery
540 beoordelingen
op 0,23 km afstand
The Ripon Spa Hotel
860 beoordelingen
op 0,43 km afstand
St George's Court
90 beoordelingen
op 7,64 km afstand
Restaurants in de buurtBekijk alle 97 restaurants in de buurt
The Barn
29 beoordelingen
op 0,08 km afstand
Manchega
197 beoordelingen
op 0,09 km afstand
Prima Pizzeria & Ristorante
520 beoordelingen
op 0,11 km afstand
The Cobbles
24 beoordelingen
op 0,07 km afstand
Attracties in de buurtBekijk alle 47 attracties in de buurt
Ripon Cathedral
1.054 beoordelingen
op 0,24 km afstand
The Ripon Hornblower
230 beoordelingen
op 0,12 km afstand
Workhouse Museum
348 beoordelingen
op 0,24 km afstand
Ripon Cathedral
426 beoordelingen
op 0,24 km afstand
Beoordelingen en meer
962beoordelingen
139foto's
24V+A
0kamertips
Waardering van reizigers
  • 399
  • 385
  • 115
  • 39
  • 24
Tijd van het jaar
Type reiziger
Taal
  • Meer talen
  • Filteren
  • Nederlands
Beoordelingen weergeven waarin het volgende voorkomt
Deze beoordelingen zijn machinevertalingen vanuit het Engels. Machinevertalingen weergeven?
+6
The Unicorn Hotel is een geweldige keuze voor een korte vakantie. Het is gelegen met uitzicht op de markt en er is een grote betaal & display parkeerplaats achter. Kosten was £ 2 . 50 voor 24 uur. Er zijn een paar plekken voor het parkeren bij het hotel, maar meestal vol.
We hadd
Meer lezen
Antwoord van Bill J, Manager bij The Unicorn
Gereageerd op 4 aug. 2017
Thank you for your review I'm so pleased to hear that your experience at The Unicorn was a positive one and we hope to welcome you again in the future.
Meer lezen
Een briljant gelegen hotel en precies wat we nodig hadden voor een overnachting, schoon, een goede bar met goed eten en centraal. Ik zou graag nog een nacht te blijven, en ik zou zeker weer met mijn kinderen als ik bezoek Ripon opnieuw. Dank u .
Meer lezen
Antwoord van Bill J, Manager bij The Unicorn
Gereageerd op 4 aug. 2017
Thank you for your review I'm so pleased to hear that your experience at The Unicorn was a positive one and we hope to welcome you again in the future.
Meer lezen
Hier verbleven voor het derde jaar op rij terwijl ik de Coast to Coast fietstocht. Boekte 8 kamers en iedereen blij. Kamers zijn erg groot met alles wat je nodig hebt. Ontbijt was extra maar prima. We zouden graag teruggaan.
Meer lezen
Beoordeling verzameld in samenwerking met JD Wetherspoon
Antwoord van Bill J, Manager bij The Unicorn
Gereageerd op 2 aug. 2017
Thank you for your review I'm so pleased to hear that you were, once again, happy with your stay We look forward to welcoming you on your next visit.
Meer lezen
Dit budget hotel door een bekende pub keten. De kamer was heerlijk, een beetje armoedig in plaatsen. De badkamer was erg ruim, maar groezelig. De afdichting bad rond de verdieping was zwart en het raam was zo vies dat je nauwelijks kon zien.
Helaas het bed was zo ongemakkelijk da
Meer lezen
Beoordeling verzameld in samenwerking met JD Wetherspoon
Antwoord van Bill J, Manager bij The Unicorn
Gereageerd op 28 jul. 2017
Thank you for your review I'm so sorry to hear that you were disappointed with some aspects of your stay. We are due a full refurb by the end of this year so watch this space. I do hope you would consider returning and giving us another try in the future.
Meer lezen
De ligging van deze plek is ideaal. Echter, deze keer zijn we erin geslaagd om een last-minute boeking moest daarom een familiekamer. Moet zeggen helaas was niets op de eerste kamer die we hadden. De kamer bleek vies en de badkamer was erg vies. Er waren een paar ranzige marks ro
Meer lezen
Antwoord van Bill J, Manager bij The Unicorn
Gereageerd op 28 jul. 2017
Thank you for your review I'm so sorry to hear that you were disappointed with some aspects of your stay after such a positive experience before hand. If you can remember the room you had on your first visit we would be more than happy to try and allocate you this room again to try and make your visit in September a better one. Our number is 01765 643410 and reception is manned 24hours a day.
Meer lezen
Albumcategorieën
Alle foto’sReizigerKamer en suiteDineren
bedroom
Inside the room
Lovely Room
Huge bathroom
Vorige
Do you have any rooms that sleep 3 adults ?
Most weatherspoons have family rooms so I would think this has as well
0 stemmen
telephone number required please i cat seem to find one
01765 643410
0 stemmen
Is there secure parking for a motorcycle? Thanks
I am not very sure but there is a town car park only about 5 minutes away. Sorry I can't be of more help.
1 stem
Alle antwoorden weergeven
Hi! Are parking charges still the same as in previous questions from 2015/2016? Thanks!!!!
Hi. If you can get in our car park it is free of charge but it is very limited and let on a first come first served basis. However, the public car park to the rear of the Sainsburys supermarket is just next door to us and is charged at £2.50 for 24 hours.
2 stemmen
Alle antwoorden weergeven
Are dogs allowed to stay in hotel thanks
Thanks for your question. Sorry but no dogs are not allowed in the hotel.
0 stemmen
VorigeVolgende
11
Is dit uw TripAdvisor-vermelding?
Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer. Claim uw vermelding