Candia Hotel
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Er wordt bij de vermelding van boekingsaanbiedingen voor elke accommodatie rekening gehouden met de compensatie die onze partners aan ons betalen. De weergegeven prijzen zijn mogelijk voor verschillende kamertypes. De weergegeven prijzen zijn de laagst beschikbare opties die overeenkomen met het goedkoopste beschikbare kamertype dat onze partners op het moment van de zoekopdracht van de gebruiker hebben verstrekt.

Candia Hotel

The distance between the sink and the toilet is a dangerous joke.
Reiziger (274)
The distance between the sink and the toilet is a dangerous joke.
Kamer en suite (234)
Restaurant at the BEST WESTERN Candia Hotel
Dineren (70)

Prijzen bekijken voor jouw reisdata

Neem contact op met de accommodatie voor beschikbaarheid.
Er zijn nog vergelijkbare hotels beschikbaar.
Alles weergeven

Over

3,0
Nr. 239 van de 336 hotels in Athene
3,1 van 5 bollen
Locatie
3,5 van 5 bollen
Hygiëne
3,6 van 5 bollen
Service
3,2 van 5 bollen
Prijs/kwaliteit

Best Western Candia Hotel is een fantastische keuze voor reizigers in Athene. Het biedt veel nuttige voorzieningen voor tijdens je verblijf.

Best Western Candia Hotel ligt in de buurt van bezienswaardigheden zoals Tempel van Hephaistos (1,5 km) en Monastiraki (1,5 km). Gasten kunnen dus eenvoudig de populairste attracties van Athene verkennen.

Gastenkamers bevatten voorzieningen, zoals een flatscreen-tv en airconditioning, en gasten kunnen gebruikmaken van gratis wifi bij het hotel.

Best Western Candia Hotel biedt 24 uursreceptie, conciërge en dakterras aan, zodat je verblijf nog prettig wordt. De accommodatie biedt ook een zwembad en ontbijt. Als je met de auto naar Best Western Candia Hotel gaat, is betaald privéparkeren in de buurt beschikbaar.

Op zoek naar een Mediterraan restaurant? Misschien zijn Nolan, Funky Gourmet of Feedel Urban Gastronomy in de buurt van Best Western Candia Hotel iets voor jou.

Als je Athene wilt verkennen, is een van de historische musea, zoals Akropolismuseum, Nationaal Archeologisch Museum en Byzantine & Christian Museum, misschien iets voor jou.

Veel plezier in Athene!

Meer lezen
Stel bewerkingen voor zodat we onze weergave kunnen verbeteren.Deze vermelding verbeteren
Voorzieningen van accommodatie
Betaald privéparkeren in de buurt
Gratis snelle internetverbinding (wifi)
Gratis ontbijt
Kinderstoelen beschikbaar
Taxiservice
Conferentiefaciliteiten
Vergaderruimtes
Opslag van bagage
Parkeren aan de straat
Wifi
Bar/lounge
Koffiezaak
Restaurant
Ontbijtbuffet
Gratis thee
Kindvriendelijk buffet
Kindermaaltijden
Snackbar
Wijn/champagne
Zwembadbar
Conciërge
Rookvrij hotel
Gedeelde lounge/tv-gedeelte
24 uur per dag inchecken
24 uursreceptie
Express-inchecken en -uitchecken
Stomerij
Wasservice
Voorzieningen van de kamer
Verduisterende gordijnen
Airconditioning
Bureau
Schoonmaakservice
Koelkast
Kabel-/satelliet-tv
Slaapbank
Bad/douche
Privébalkon
Veilig
Telefoon
Kledingkast
Kledingrek
Eigen badkamers
Wekservice/wekker
Waterkoker
Flatscreen-tv
Gratis toiletartikelen
Haardroger
Kamertypes
Uitzicht op stad
Rookvrije kamers
Kamers voor rokers beschikbaar
Handige informatie
HOTELCATEGORIE
Sterrenwaarderingen zijn bedoeld om een algemene indicatie te geven van de kenmerken, voorzieningen en services. Deze gelegenheid is gewaardeerd door Giata.
3,0 van 5 sterren
STIJL HOTEL
Uitzicht op stad
Gesproken talen
Engels, Frans, Russisch, Spaans en nog 2

Locatie

40 Theodore Diligianni Street, Athene 104 38 Griekenland
Naam/adres in plaatselijke taal
Routebeschrijving
Geschikt voor wandelaars
Accommodaties krijgen een cijfer op een schaal van 0-100. Hoe hoger het cijfer, hoe eenvoudiger het is voor reizigers om restaurants en bezienswaardigheden op loopafstand te vinden.
Cijfer: 86 van 100
86
Internationale Luchthaven Eleftherios Venizelos
Metaxourghio
5 min.
Omonoia
12 min.
346beoordelingen18vragen en antwoorden4kamertips

Beoordelingen
We voeren controles uit op beoordelingen.
De aanpak van Tripadvisor met betrekking tot beoordelingen
Voordat Tripadvisor-beoordelingen geplaatst worden, gaan ze door een geautomatiseerd trackingsysteem dat informatie verzamelt en de volgende vragen beantwoordt: hoe, wat, waar en wanneer. Als het systeem iets detecteert dat mogelijk in tegenspraak is met onze communityrichtlijnen, wordt de beoordeling niet gepubliceerd.
Wanneer het systeem een probleem detecteert, wordt een beoordeling mogelijk automatisch afgekeurd, naar de beoordelaar gestuurd voor goedkeuring, of handmatig beoordeeld door ons team van contentspecialisten die 24/7 aan de kwaliteit van de beoordelingen op onze website werken.
Ons team controleert elke beoordeling die op onze website geplaatst wordt en volgens onze bezoekers niet aan onze communityrichtlijnen voldoet.
Bekijk meer informatie over ons beoordelingsbeleid.

Waardering van reizigers
  • 52
  • 90
  • 100
  • 53
  • 51
Tijd van het jaar
Type reiziger
Taal
Geselecteerde filters
  • Filteren
  • Nederlands
K.G heeft een beoordeling geschreven 5 jun
5,0 van 5 bollen
Kamer: Vrij klein. Was proper en netjes, Airconditioning was goed. Kamer bevatte een bad. De stop hing aan een ketting die niet iets te kort was, waardoor het niet goed afstopte en het water langzaam weg liep.

Eten: Ontbijt was uitgebreid, veel keuze. Vele soorten beleg, Eieren op meerdere manieren (gekookt, omelette, ...) aardappelen (warm, maar ik denk opgewarmd van het diner van de dag ervoor), douwe egberts koffiemachine en fruitsap machine. Meerdere deserts. Brood trok echter op niks. Avondeten was beperkt ten opzicht van het ontbijt, enkel keuze uit 5 warme gerechten en een paar koude. Drank is bijbetalen.

Locatie: Dicht bij metrostopplaats. 1 tot 3 stop verder zijn de belangrijke plaatsen in het centrum. De zijstraten nabij het hotel zijn verloedert. Ik zou er niet alleen willen wandelen s'nachts.
Meer lezen
Datum van verblijf: mei 2024
4,0 van 5 bollenPrijs/kwaliteit
4,0 van 5 bollenKamers
3,0 van 5 bollenLocatie
5,0 van 5 bollenHygiëne
5,0 van 5 bollenService
4,0 van 5 bollenSlaapkwaliteit
Reistype: Bezocht alleen
Kamertip: Dakterras heeft mooi zicht op akropolis.
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Harry E heeft een beoordeling geschreven mrt 2023
2,0 van 5 bollen
Wat een verschrikkelijk Lawaaihotel. We hebben veel hotelervaring, maar ondanks het vriendelijk personeel is er weinig positiefs over te schrijven. Veel geluidsoverlast van veelal jongerengroepen tot diep in de nacht. De trappenhal werkt nog eens geluidsversterkend. Kortom boek niet in het Candiahotel in Athene.
Meer lezen
Datum van verblijf: maart 2023
1,0 van 5 bollenPrijs/kwaliteit
1,0 van 5 bollenLocatie
4,0 van 5 bollenService
Reistype: Bezocht met een partner
Kamertip: Toch geboekt? Koop oordoppen!
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
marisvandelftos heeft een beoordeling geschreven aug 2021
Amsterdam, Nederland
3,0 van 5 bollen
Onze rondreis door Griekenland trapte we af in Athene met een verblijf in Hotel Candia. Wat werden wij zeer hartelijk ontvangen door het personeel. Zo leuk! super geinteresseerd en gaf ons gelijk tips voor de rondreis die we gingen maken.

De kamer was verouderd, maar prima. De bedden waren wel zeer hard en werden snachts wel enigzins verontrust door de mede hotelgasten. We kwamen er later ook achter dat we in een enorme achterwijk van Athene zaten waar de criminaliteit hoog is. Ach.. Voor twee nachten was het prima. Vanaf dit hotel hebben we alles gelopen in Athene wat we graag wilde doen.

Nog even noemen is het prachtige uitzicht vanaf het dakterras. Het zwembad is niet als zwembad te noemen maar meer een groot bad, maar met dit utizicht, heerlijk windje en de zon heb je zeker niet meer nodig. Ik zeg een geweldig pluspunt van dit hotel.

Ontbijt was zeer ruime keuze. Zelfs verschillende dingen aangeboden gekregen beide dagen. Voor ieder wat wils, het kan niet zijn dat er niet iets is wat je lust.
Meer lezen
Datum van verblijf: augustus 2021
2,0 van 5 bollenLocatie
4,0 van 5 bollenHygiëne
5,0 van 5 bollenService
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
JanW heeft een beoordeling geschreven okt 2019
Zwolle, Nederland
3,0 van 5 bollen
Dit is een hotel voor een paar nachten. Toen wij het hotel zagen dachten we wat is dit, maar het viel mee. Alleen je auto moet je 's nachts niet in de buurt neer zetten , vaak wordt er ingebroken. 3 minuten verder is er een parkeergarage € 18.00 voor 3 dagen.
Metrostation op 4 minuten lopen Alles dicht bij . Ook een supermarkt 2 minuten lopen.
De kamers waren redelijk, bed goed , airco goed ( geen lawaai)zaten op de bovenste verdieping dus ook nog uitzicht . Op het dak was een bar , was erg leuk met uitzicht op de Akropolis. 's avonds was deze verlicht.
Het ontbijt was erg uitgebreid. Plek genoeg om te eten.
Meer lezen
Datum van verblijf: juli 2019
3,0 van 5 bollenPrijs/kwaliteit
3,0 van 5 bollenHygiëne
3,0 van 5 bollenService
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Antwoord van CANDIA_HOTEL, Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων bij Candia Hotel
Gereageerd op 1 mrt 2020
Dear Jwzwolle, Thank you for your review.We are glad you had generally a nice stay with us. We appreciate the fact you mention correctly that due to the hotel's central location guests needs can be met promptly and quickly. The hotel itself wishing to improve its facilities and services is about to complete a partial refurbishment plan(upper floors and Roof Top). We look forward to welcoming you again next time you will visit Athens. Kind Regards GUEST RELATIONS DEPARTMENT
Meer lezen
Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet de mening van Tripadvisor LLC.
HenR6 heeft een beoordeling geschreven aug 2019
Veldhoven, Nederland
3,0 van 5 bollen
Het hotel ligt op een gunstige afstand van allerlei bezienswaardigheden. Als je goed ter been bent kun je makkelijk overal te voet heen. Heb je meer moeite om afstanden te lopen, dan zijn er zowel naar rechts als links vanuit het hotel bekeken, metrostations te bereiken.
De kamers van het hotel zijn gedateerd. De verzorging echter niet. Iedere dag kregen we schone handdoeken en werd de kamer gedaan. De wifi en de airco werkte prima.
Het ontbijt is prima; er is voor ieder wat wils.
De ontbijtzaal is groot, meer een kantine ( niet echt gezellig, maar goed om de dag mee te starten).
Op onze aankomstdag ( we waren hier 4 dagen) hebben we in het hotel het buffet genomen. Dat was gewoon goed eten.
We hadden een hotel met een zwembad gekozen, maar dat stelde niets voor; was meer een ronde badkuip.
Als je 's avonds als vrouwen alleen door de stad loopt naar leuke eettentjes ( goed te vinden via Tripadvisor) zou ik niet alleen willen lopen. Je kunt echt door mindere wijken komen, met zwervers en junks.
Niet dat we ( man en vrouw) lastig gevallen zijn, maar het voelde gewoon niet overal even prettig.
Soms ook wel mooi hoe te zien hoe er bijvoorbeeld in de wijk waar veel Pakistaanse mensen wonen tot laat gehandeld wordt op straat. Dat maakt het leuker om te voet te gaan; dan zie je meer van de stad!
Meer lezen
Datum van verblijf: juli 2019
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Francescacquario heeft een vraag gesteld sep 2019
Verona, Italië13 bijdragen4 nuttige stemmen
La piscina è aperta a fine settembre?
Antwoord van CANDIA_HOTEL
Athene, Griekenland
Dear Francescacquario, Thank you for your message. The swimming pool in our Roof Top is open until the end of September. Kind Regards GUEST RELATIONS DEPARTMENT
Relax52092133405 heeft een vraag gesteld aug 2019
Is the electricity in the rooms 220V?
Antwoord van CANDIA_HOTEL
Athene, Griekenland
Dear Relax52092133405, Thank you for your message. The electricity in all property's rooms is 220V. We remain at your kindest disposal for additional information or queries. Kind Regards GUEST RELATIONS DEPARTMENT
Maite G heeft een vraag gesteld jul 2018
1 bijdrage2 nuttige stemmen
Hola. Me gustaría saber si sirven comida sin gluten. Gracias
Antwoord van CANDIA_HOTEL
Athene, Griekenland
Dear Maite G, Thank you for your message. In regards to gluten free products and if you are asking about the breakfast buffet guests can consume: cold cuts, cheese, yoghurt, cucumber, tomatoes and other items. Kind Regards GUEST RELATIONS DEPARTMENT
K.G heeft een tip geschreven (5 jun)
4 bijdragen
5,0 van 5 bollen
"Dakterras heeft mooi zicht op akropolis."
Volledige beoordeling lezen
Harry E heeft een tip geschreven (mrt 2023)
3 bijdragen
2,0 van 5 bollen
"Toch geboekt? Koop oordoppen!"
Volledige beoordeling lezen
Aadje55 heeft een tip geschreven (mei 2019)
Monster, Nederland94 bijdragen33 nuttige stemmen
3,0 van 5 bollen
"Verwacht niet te veel, dan valt het altijd mee. Hoger gelegen kamers hebben minder last van het straat lawaai."
Volledige beoordeling lezen
Herman heeft een tip geschreven (jan 2019)
1 bijdrage1 nuttige stem
1,0 van 5 bollen
"ontbijt was redelijk goed."
Volledige beoordeling lezen
Niet de juiste accommodatie voor jou?
Je kunt in de omgeving van Athene uit meer accommodaties kiezen.
PRIJSKLASSE
€ 84 - € 129 (Op basis van de gemiddelde tarieven voor een standaardkamer)
OOK BEKEND ALS
candia hotel athens
LOCATIE
GriekenlandAtticaAtheneVathi / Metaxourgio
AANTAL KAMERS
142
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Is dit uw Tripadvisor-vermelding?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding

CANDIA HOTEL (Athene, Griekenland) - foto's, reviews en prijsvergelijking - Tripadvisor

Veelgestelde vragen over Candia Hotel
Welke populaire attracties liggen er in de buurt van Candia Hotel?
Attracties in de buurt zijn Private Greek Tours (0,4 mijl), Theatre of the NO (0,5 mijl) en DarkSchool (0,3 mijl).
Wat zijn de accommodatievoorzieningen van Candia Hotel?
De populairdere voorzieningen bestaan onder andere uit gratis wifi, ontbijt en restaurant.
Welke kamervoorzieningen zijn er beschikbaar bij Candia Hotel?
Populaire kamervoorzieningen zijn airconditioning, flatscreen-tv en koelkast.
Welke eet- en drinkopties zijn beschikbaar bij Candia Hotel?
Gasten kunnen genieten van ontbijt, restaurant en lounge tijdens hun verblijf.
Zijn er parkeerplaatsen beschikbaar bij Candia Hotel?
Ja, betaald privéparkeren in de buurt en parkeren aan de straat zijn beschikbaar voor gasten.
Welke restaurants liggen er in de buurt van Candia Hotel?
Restaurants met een gunstige locatie zijn Thinalos Seafood Restaurant, Grill House Central en Gefstiki Gonia.
Wordt er een stomerijservice aangeboden bij Candia Hotel?
Ja, stomerij en wasservice worden aangeboden aan gasten.
Biedt Candia Hotel zakelijke services aan?
Ja, gasten hebben toegang tot vergaderkamers en conferentievoorzieningen tijdens hun verblijf.
Welke talen spreekt het personeel van Candia Hotel?
Het personeel spreekt meerdere talen, waaronder engels, spaans, frans, duits, russisch en grieks.
Zijn er historische locaties in de buurt van Candia Hotel?
Veel reizigers bezoeken Parthenon (Parthenonas) (2,0 mijl), Akropolis (2,0 mijl) en Herod Atticus Odeon (2,2 mijl).
Alle Athene hotelsHoteldeals voor AtheneLastminutehotels in AtheneHotels in de buurt van Candia Hotel
BezienswaardighedenRestaurantsVluchtenVakantiewoningenReisverhalenCruisesHuurauto's