Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

Apartamentos Soldoiro

Opslaan
Delen
Rua Ramalho Ortigao Praia da Oura, Albufeira 8200-604 Portugal
Hotels.com
Trip.com
eDreams
Orbitz.com
Booking.com
alle 11 aanbiedingen bekijken
De prijzen worden geleverd door onze partners voor één kamer met variabele bezettingsregels zoals verstrekt door de accommodatie en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Reiziger (540)
360
Panorama’s (7)
Kamer en suite (141)
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.

Over

Nr. 68 van de 248 Bijzondere accommodaties in Albufeira
Locatie
Hygiëne
Service
Prijs/kwaliteit
Volledige weergave
Voorzieningen van accommodatie
Parkeerplaats
Gratis internet
Wifi
Zwembad
Buitenzwembad
Bar/lounge
Strand
Parasols
Ontbijtbuffet
Zwembadbar
Meer weergeven
Voorzieningen van de kamer
Airconditioning
Privébalkon
Veilig
Kitchenette
Magnetron
Koelkast
Keukengerei
Flatscreen-tv
Kamertypes
Uitzicht op zee
Rookvrije kamers
Handige informatie
HOTELCATEGORIE
STIJL HOTEL
Uitzicht op baai
Gesproken talen
Engels, Portugees
580beoordelingen121vragen en antwoorden9kamertips
Waardering van reizigers
  • 113
  • 160
  • 131
  • 74
  • 102
Tijd van het jaar
Type reiziger
Taal
  • Meer
Geselecteerde filters
  • Filteren
  • Nederlands
Megan heeft een beoordeling geschreven aug. 2019
1 bijdrage
De enige reden waarom ik naar dit appartement zou gaan is om het uitzicht en de locatie. Toen wij namelijk aankwamen werden wij niet echt vriendelijk ontvangen dus dat was al een slecht begin. De keuken was slecht en echt koken kon je er niet. Het is ook nog eens enorm gehorig, je hoort alles van de buren. Al het personeel was chagrijnig en als je langs liep of als je wat wilde vragen kwam er niet eens een lachje vanaf of werd er normaal gereageerd op je. Op onze laatste dag waren wij er zwaar van overtuigd dat wij onze borg zouden terug krijgen omdat wij alles netjes hadden achtergelaten en er niets stuk was. De jongen controleerde onze kamer en zei dat het goed was, eenmaal beneden zei hij ineens dat wij onze €600 borg niet meer terug krijgen wegens overlast omdat wij 1 keer iets te harde muziek op hebben gehad. Belachelijk want op het papier staat aangegeven dat de borg niet om overlast gaat. Heel onvriendelijk personeel dus en heel raar in de omgang. Ik kom hier iig nooit meer terug.
Meer lezen
Datum van verblijf: augustus 2019Reistype: Reisde met vrienden
Nuttig
Delen
Antwoord van soldoiro, Recepção bij Apartamentos Soldoiro
Gereageerd op 3 sep. 2019
Dear Guest, thank you for your feedback. According to what is described on our website, as well as all other points of sale, it is described that the deposit is for damage prevention and as explained at check-in, both material damage and psychological damage. Throughout your stay, the staff drew your attention several times, even more than once a night. It was a loss to you, but it was unfair to other customers who had to be repaid and left our company because of the noise you made. As well as you, these other customers were also here to have fun and enjoy the stay, which did not happen. We don’t want to keep our clients money, but we demand that our rules to be respected. Our duty is to help our clients, so they can make the most of their stay. We do hope to hear from you again in the future. Best Regards, Soldoiro
Meer lezen
Resort705365 heeft een beoordeling geschreven mrt. 2019
Albufeira, Portugal5 bijdragen2 nuttige stemmen
Een schitterend gelegen appartementen complex, met byzonder vriendelijk en behulpzaam personeel. Uitzicht Atlantische Oceaan, prima geoutilleerd met een ruime kamer en dito slaapkamer. Een bezoek meer dan waard tegen een schappelijke prijs!
Meer lezen
Datum van verblijf: maart 2019Reistype: Reisde met vrienden
Nuttig
Delen
Antwoord van soldoiro, Recepção bij Apartamentos Soldoiro
Gereageerd op 31 mrt. 2019
Dear Guest, thank you very much for taking your time to post such a nice review about your stay! We are truly delighted to know that you enjoyed your experience with us. Nothing left us more proud than knowing that our clients left us satisfied with our services and facilities, and the service provided by our staff! Our duty is to help our customers, so they can return to us. We look forward to welcome you back and if there is something that we can do for you in your next visit, please do not hesitate to contact us! Best regards, Soldoiro
Meer lezen
Levensgenieters2 heeft een beoordeling geschreven sep. 2018
Hillegom, Nederland11 bijdragen1 nuttige stem
Het complex is ideaal voor de stappers. Het ligt zeer centraal bij het strand en bij de strip. Winkeltjes, apotheek en het pinapparaat zitten er tegenover. Het ontbijt vond ik slecht. Als het ontbijt tot half elf is verwacht ik niet dat de manden om tien uur al leeg zijn. Als je het personeel hierop wees werd het minimaal aangevuld. De laatste dagen zijn wij elders gaan ontbijten wat uiteraard niet de bedoeling is. Ook heb ik vier dagen om een zeeppompje moeten zeuren eer dat het vernieuwd werd. De douche was wel top. Geen plakgordijn en de douche had een krachtige straal. Complex is zeer gehorig. Kortom voor de stappers een ideale plek. Wil je enigszins rust moet je hier niet naartoe gaan.
Meer lezen
Datum van verblijf: september 2018Reistype: Reisde met een partner
Kamertip: Zorg voor een kamer met zeezicht.
Bekijk meer kamertips
Nuttig
Delen
Antwoord van Soldoiro T, Gestor de Front Office bij Apartamentos Soldoiro
Gereageerd op 7 okt. 2018
Dear Guest, thank you for taking your time to write us your feedback about your stay with us. We are very sorry that your stay didn’t meet your expectations, and we feel disappointed that you didn’t left us satisfied with our services. We would like to apologize about the noise. We have a night auditor to keep under control the guests and we do maximum effort to put the noise down. He does a patrol during the night and also when somebody claims, he immediately reacts. Unfortunately the noise from the street it is not in our hands. Regarding the breakfast, our staff is always replacing what could be missing on the table, but when clients show up at the same time to have it, it takes a little longer to be done. When clients report us that something is missing, we immediately replace it. When clients report us that something is missing, we immediately replace it. Our duty is to provide the best experience, so the clients can come back to stay with us. We are sorry if your stay didn’t meet your expectations, but we do hope you give us a second chance of your visit. Best Regards, Soldoiro
Meer lezen
Miranda P heeft een beoordeling geschreven sep. 2018
1 bijdrage
Ondanks de prachtige ligging en het mooie Albufeira, waren de appartementen van Soldoiro een smet op de vakantie. De appartementen zijn heel erg gehorig, ja natuurlijk je zit dichtbij de strip, maar je hoort ook alles wat je buren doen. De kamers zijn ook erg licht, er brandt altijd een fel groen licht boven de deur, deze kan niet uit. Daarom maar een shirt erover heen gehangen. De bedden waren echt een verschrikking, pijn in de rug aan het einde van de vakantie. Specifiek gevraagd om een tweepersoonsbed, maar die kregen we niet. Hebben totaal geen rekening gehouden met onze voorkeuren. De rookmelder is 3x afgegaan in de kamer, we waren niet aan het koken, douchen oid. De eerste keer werd er nogal laconiek op gereageerd bij de receptie. ''Doe gewoon je deur en ramen open en het stopt vanzelf''. Maar als die rookmelder midden in de nacht afgaat, is dat niet echt een pretje. Pas bij de 3de keer dat hij af is gegaan, hebben ze er wat aan gedaan. We hadden ook een flikkerend licht in de badkamer, hierover ook meerdere keren geklaagd en pas later hebben ze deze gemaakt. In de badkamer kon je schimmel terugvinden. De kamers waren erg vochtig. Als je kleding ophing aan het wasrek, was het de volgende dag nog steeds nat. Geen stoffer en blik of bezem in de kamer. Twee kleine krukjes in het appartement, zeker niet comfortabel. Het ontbijt was de grootste teleurstelling. Er was heel weinig keuze. Je kon kiezen uit en broodje kaas, worst of jam. Aantal croissantjes, paar gebakjes en dat was het. Geen warm eten, geen eieren of bacon. Iedere ochtend was het ontbijtbuffer niet aangevuld. Waren er geen borden, bestek of glazen. Moest iedere keer gevraagd worden aan het personeel. Het personeel kwam vervolgens alleen 2 borden brengen en niet de glazen. Dus het aanvullen ging niet al te best.
Meer lezen
Datum van verblijf: september 2018
Kamers
Service
Slaapkwaliteit
Reistype: Reisde met een partner
Nuttig
Delen
Antwoord van Soldoiro T, Gestor de Front Office bij Apartamentos Soldoiro
Gereageerd op 7 okt. 2018
Dear Ms Miranda, thank you for taking your time to write us your feedback about your stay with us. We are very sorry that your stay didn’t meet your expectations, and we feel disappointed that you didn’t left us satisfied with our services. In every points of sale, we advertised that we only have single beds that are possible to put together. We are sorry if the beds were uncomfortable for you, but if we knew, we could do something to amend the situation (we check our records, and we didn’t found anything regard the bed issue). When it comes about the bright light in the apartment, unfortunately we cannot do anything about it, because it is s standard procedure in Portugal. We apologize about the delay on fixing the fire alarm. When clients report us that something is missing, we immediately replace it. Regarding the breakfast, what it is advertised is what is available for the clients – continental breakfast. Our staff is always replacing what could be missing on breakfast. Our duty is to provide the best experience, so the clients can come back to stay with us. We are sorry if your stay didn’t meet your expectations, but we do hope you give us a second chance of your visit. Best Regards, Soldoiro
Meer lezen
Ron d heeft een beoordeling geschreven mei 2018
Amsterdam, Nederland1 bijdrage
Kies een appartement met zeezicht. Wij hadden een appartement (6 persoons) op het noorden waardoor het "koud" was in het appartement. Omdat wij twee weken daar verbleven zijn we naar de receptie gegaan of we een appartement konden krijgen met zeezicht. Helaas waren de appartementen (6 persoons) allemaal bezet. Maar ze gingen opzoek naar een alternatief. En wat voor. We konden in een 8 persoons appartement (tegen een redelijke bijbetaling) met 2 woonlagen met uitzicht op zee. Fantastisch!!
Meer lezen
Datum van verblijf: mei 2018
Kamers
Service
Slaapkwaliteit
Reistype: Reisde met familie
Kamertip: Kamers op het zuiden zijn warmer. Wij vonden in mei de kamers op het noorden te koud.
Bekijk meer kamertips
Nuttig
Delen
Antwoord van Soldoiro T, Gestor de Relações com o Cliente bij Apartamentos Soldoiro
Gereageerd op 5 jun. 2018
Dear Mr. Ronaldus, thank you for choosing Soldoiro for your holiday. We are delighted to know that you have enjoyed staying with us, and thank you for giving us a very good rating. We are truly glad to know that you enjoyed your stay with us, specially our views. Will be a pleasure to welcome you back and if there is something that we can do for you, please let us know! We hope to welcome you back in the near future! Best regards, Soldoiro
Meer lezen
Vorige
PRIJSKLASSE
US$ 24 - US$ 178 (Op basis van de gemiddelde tarieven voor een standaardkamer)
OOK BEKEND ALS
apartamentos soldoiro albufeira, apartamentos soldoiro hotel albufeira
LOCATIE
PortugalAlgarveFaro DistrictAlbufeira
AANTAL KAMERS
90
Is dit uw Tripadvisor-vermelding?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding
Veelgestelde vragen over Apartamentos Soldoiro
Welke populaire attracties liggen er in de buurt van Apartamentos Soldoiro?
Attracties in de buurt zijn Oura Bar (0,3 mijl), Praia da Oura (0,2 mijl) en The Old House (0,5 mijl).
Wat zijn de accommodatievoorzieningen van Apartamentos Soldoiro?
De populairdere voorzieningen bestaan onder andere uit zwembad, lounge en zwembadbar.
Welke kamervoorzieningen zijn er beschikbaar bij Apartamentos Soldoiro?
Populaire kamervoorzieningen zijn kitchenette, airconditioning en flatscreen-tv.
Welke eet- en drinkopties zijn beschikbaar bij Apartamentos Soldoiro?
Gasten kunnen genieten van lounge en zwembadbar tijdens hun verblijf.
Zijn er parkeerplaatsen beschikbaar bij Apartamentos Soldoiro?
Ja, een parkeerplaats is beschikbaar voor gasten.
Welke restaurants liggen er in de buurt van Apartamentos Soldoiro?
Restaurants met een gunstige locatie zijn Cais ao Mar, Red Lion en O Farnel.
Zijn er sportvoorzieningen bij Apartamentos Soldoiro?
Ja, gasten hebben toegang tot zwembad tijdens hun verblijf.
Welke talen spreekt het personeel van Apartamentos Soldoiro?
Het personeel spreekt meerdere talen, waaronder engels en portugees.
Heeft Apartamentos Soldoiro een goed uitzicht?
Ja, gasten genieten hier vaak van uitzicht op oceaan.