Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Opslaan
Delen
Lugar Puerto Viejo 30, 38400 Puerto de la Cruz, Tenerife Spanje
Traveluro
eDreams
travelup.com
Be Live Hotels
Priceline
Booking.com
alle 9 aanbiedingen bekijken
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Reiziger (205)
360
Panorama’s (19)
Kamer en suite (123)
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.

Over

Nr. 55 van de 84 in Puerto de la Cruz
Locatie
Hygiëne
Service
Prijs/kwaliteit

De zoektocht naar het ideale budgetvriendelijke hotel in Puerto de la Cruz hoeft niet lang te duren. Welkom bij Apartamentos Be Smart Florida Plaza, de ideale keuze voor reizigers zoals jij.

Apartamentos Florida Plaza Hotel ligt dichtbij de populairste bezienswaardigheden van Puerto de la Cruz, zoals Plaza Charco (0,3 km) en Convento De San Francisco (0,4 km). Het hotel is daardoor ideaal voor toeristen.

Gastenkamers bevatten voorzieningen, zoals een koelkast en een kitchenette, en gasten kunnen gebruikmaken van wifi bij het hotel.

Het hotel biedt een 24 uursreceptie en een dakterras aan, zodat je verblijf nog aangenamer wordt. De accommodatie biedt ook een dakzwembad.

Als je in Puerto de la Cruz bent, kun je misschien naar een van de restaurants op loopafstand van Apartamentos Florida Plaza Hotel gaan, waaronder Meson los Gemelos (0,1 km), El Taller Seve Díaz (0,1 km) en Brunelli's Steakhouse (1,4 km).

Als je tijd over hebt, raden we Botanical Gardens (Jardin Botanico) en Puerto Street Art aan. Dit zijn een aantal populaire attracties op loopafstand.

Apartamentos Be Smart Florida Plaza heet je graag welkom in Puerto de la Cruz!

Meer lezen
Voorzieningen van accommodatie
Wifi
Zwembad
Dakzwembad
Buitenzwembad
Dakterras
Opslag van bagage
Rookvrij hotel
24 uursreceptie
Voorzieningen van de kamer
Privébalkon
Veilig
Kitchenette
Koelkast
Kamertypes
Rookvrije kamers
Handige informatie
HOTELCATEGORIE
STIJL HOTEL
Budget
Centraal gelegen
Gesproken talen
Engels, Spaans, Duits
848beoordelingen39vragen en antwoorden1kamertip
Waardering van reizigers
  • 98
  • 257
  • 262
  • 131
  • 100
Tijd van het jaar
Type reiziger
Taal
  • Meer
Geselecteerde filters
  • Filteren
  • Nederlands
derkjedangremond heeft een beoordeling geschreven okt. 2019
1 bijdrage1 nuttige stem
Alles is aan vervanging toe behalve het kamer personeel luide koelkast oudere badkamer 2 verschillenden bedden Hoop losse tegels op dak naar zwembad . Los zitten de stukken balkon Door smeltende koelkast heeft 1van ons gezelschap zijn enkel gebroken op de eerste dag
Meer lezen
Beoordeling verzameld in samenwerking met Be Live Hotels
Datum van verblijf: september 2019
Prijs/kwaliteit
Kamers
Locatie
Hygiëne
Service
Slaapkwaliteit
Reistype: Bezocht
1 nuttige stem
Nuttig
Delen
Antwoord van Hoteles_Be_Live, Director de Recepción bij Apartamentos Be Smart Florida Plaza
Gereageerd op 9 okt. 2019
Dear derkjedangremond, Thank you for your comments regarding your stay in Be Smart Florida Plaza Apartments. We are extremely sorry to hear that the hotel did not entirely meet up your expectations and a little disappointed that we were not made aware of your total dissatisfaction during your stay to take the necessary measures. We would like to welcome you again in a soon future and we are sure that we could change your opinion about us. Kind regards, Juan Carlos Hernández Torres Jefe de Recepción
Meer lezen
Isabella Tanja S heeft een beoordeling geschreven jan. 2018
Rotterdam, Nederland67 bijdragen1 nuttige stem
Op de avond 20:30 uur, kregen wij te horen dat onze boeking was gecanceld. We boften want we konden nog wel een mamer voor 1 nacht krijgen, maar moesten gelijk betalen. Dit hebben we twee keer gedaan. Daarna zijn we god zij dank naar een ander verblijf verhuist. Hier zit je dus echt niet op te wachten, vindt dat het management dit moet uitzoeken met de agency en het niet over de rug moet spelen van gepensioneerde vakantiegangers.
Meer lezen
Datum van verblijf: januari 2018
Nuttig
Delen
Antwoord van Hoteles_Be_Live, Director de Recepción bij Apartamentos Be Smart Florida Plaza
Gereageerd op 22 jan. 2018
Dear Tanja S, Thank you for taking time to share your holiday experience in Be Smart Florida Plaza apartments. Please accept our apologies for the inconveniences caused by your reservation cancelled, althought it should be your travel agency who give you the apologies. As you well know, and as we well spoked on your arrival date, your travel agency did not make the things right and your reservation was cancelled by un paid. We kindly explained you the situation and kindly we offered you stay with us, until you get in touch with your travel agency and could clear the situation. Of course, is necessary for us that you pay the stay We sincerelly are very supprised to read your comments when we have done all our best to help you in a difficult situation for you. We are hoping you will accept our invitation to welcome you back in our hotel in another situation to offer you a good service that would make your holidays pleasant and make you change your mind about us. Kind regards, recepcion.floridaplaza@belivehotels.com
Meer lezen
jaap17 heeft een beoordeling geschreven aug. 2017
10 bijdragen1 nuttige stem
Personeel was vriendelijk maar de kamer aan de achterzijde verschrikkelijk, uitzicht op een muur en een dakterras van een oud echtpaar. Kamers met balkon hadden een zeer kleine balkon. Ligging is wel leuk maar moeilijk om een parkeerplaats te vinden als je bijvoorbeeld een auto hebt gehuurd. Ik ga hier niet zo snel terug.
Meer lezen
Datum van verblijf: september 2016Reistype: Bezocht
Nuttig
Delen
Antwoord van Hoteles_Be_Live, Director General bij Apartamentos Be Smart Florida Plaza
Gereageerd op 16 aug. 2017
Dear jaap17, First of all let us thank you for taking time to write an opinion regarding your stay in Be Smart Florida Plaza apartments. Thank you for your lovely comments about our staff but we are extremely sorry to hear that the room did not entirely meet up your expectations and would like to let you know that each and every guest´s opinion is important for us to improve our facilities and service. I am afraid you have booked a economic studio, which dont have any balcony, but you have the choise to book a room with a big balcony and better view. For next time, we recomend to you to phone us directely and we can give you the better options for having a good stay Looking forward to see you again Kind regards
Meer lezen
CarlaHB heeft een beoordeling geschreven jun. 2017
Nijmegen, Nederland5 bijdragen1 nuttige stem
Ondanks de perfecte ligging vlakbij het centrum zullen wij in dit hotel nooit meer terugkeren. De kamer was ruim. Het keukentje verouderd met een slecht werkende kookplaat. 's Nachts hadden wij veel last van geluidsoverlast in de omgeving. Maar het ergste waren de bedden. Deze losstaande eenpersoonsbedden hadden een vreselijk slechte matras waarbij de vering in je rug prikte als je niet oplette hoe je ging liggen. Bovendien waren ze keihard.
Meer lezen
Datum van verblijf: juni 2017
Hygiëne
Service
Slaapkwaliteit
Reistype: Bezocht
Nuttig
Delen
Jos Zwart heeft een beoordeling geschreven feb. 2017
Tenerife, Spanje9 bijdragen3 nuttige stemmen
Het is een leuk appartement met een ruime kamer die niet is wat het moet zijn. Op de foto's staat een leuk bankje die er niet is en de bedden zijn verschrikkelijk. Bij het melden dat het matras echt op is werd er een stuk schuimrubber op gelegd en dat was het dan. Zo JAMMER van dit zo goed gelegen hotel dat inmiddels onderdak bied aan een restaurant waar je perfect kan ontbijten. Ik zou best wel terug willen als de bedden vervangen worden en je wat beter kan aangeven welke kamer je wil.
Meer lezen
Datum van verblijf: februari 2017Reistype: Bezocht
1 nuttige stem
Nuttig
Delen
Vorige
123456
PRIJSKLASSE
US$ 34 - US$ 43 (Op basis van de gemiddelde tarieven voor een standaardkamer)
OOK BEKEND ALS
apartamentos florida plaza hotel puerto de la cruz
LOCATIE
SpanjeCanarische EilandenTenerifePuerto de la Cruz
AANTAL KAMERS
132
Is dit uw Tripadvisor-vermelding?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding
Veelgestelde vragen over Apartamentos Be Smart Florida Plaza
Welke populaire attracties liggen er in de buurt van Apartamentos Be Smart Florida Plaza?
Attracties in de buurt zijn The Molly Malone (0,5 mijl), Puerto Street Art (0,2 mijl) en Iglesia de Nuestra Senora de la Pena Francia (0,5 mijl).
Wat zijn de accommodatievoorzieningen van Apartamentos Be Smart Florida Plaza?
De populairdere voorzieningen bestaan onder andere uit zwembad, dakterras en kamers toegankelijk voor mindervaliden.
Welke restaurants liggen er in de buurt van Apartamentos Be Smart Florida Plaza?
Restaurants met een gunstige locatie zijn El Taller Seve Díaz, Ihuey Tasca en Tasca Gastrobar La Cocina.
Zijn er sportvoorzieningen bij Apartamentos Be Smart Florida Plaza?
Ja, gasten hebben toegang tot zwembad tijdens hun verblijf.
Welke talen spreekt het personeel van Apartamentos Be Smart Florida Plaza?
Het personeel spreekt meerdere talen, waaronder engels, spaans en duits.
Zijn er historische locaties in de buurt van Apartamentos Be Smart Florida Plaza?
Veel reizigers bezoeken Castillo de San Felipe (0,5 mijl), The English Library Tenerife (1,1 mijl) en Bateria de Santa Bárbara (0,5 mijl).
Is Apartamentos Be Smart Florida Plaza toegankelijk?
Ja, ze bieden rolstoeltoegang en kamers toegankelijk voor mindervaliden. Voor specifieke vragen, raden we je aan om vooraf te bellen.