Hotel Villa Achenbach
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Er wordt bij de vermelding van boekingsaanbiedingen voor elke accommodatie rekening gehouden met de compensatie die onze partners aan ons betalen. De weergegeven prijzen zijn mogelijk voor verschillende kamertypes. De weergegeven prijzen zijn de laagst beschikbare opties die overeenkomen met het goedkoopste beschikbare kamertype dat onze partners op het moment van de zoekopdracht van de gebruiker hebben verstrekt.

Hotel Villa Achenbach

Achenbachstr. 17 Düsseltal, 40237 Düsseldorf, Noord-Rijnland-Westfalen Duitsland
Reiziger (301)
Blick auf's Bett
Kamer en suite (92)
Lounge
Dineren (39)

Prijzen bekijken voor jouw reisdata

Neem contact op met de accommodatie voor beschikbaarheid.
Er zijn nog vergelijkbare hotels beschikbaar.
Alles weergeven
Heb je dit hotel al geboekt?

Over

5,0
Nr. 2 van de 236 hotels in Düsseldorf
4,5 van 5 bollen
Locatie
4,9 van 5 bollen
Hygiëne
4,8 van 5 bollen
Service
4,6 van 5 bollen
Prijs/kwaliteit

De zoektocht naar het ideale romantische hotel in Düsseldorf hoeft niet lang te duren. Welkom bij Hotel Villa Achenbach, de ideale keuze voor reizigers zoals jij.

Tijdens hun verblijf bij Hotel Villa Achenbach kunnen gasten Königsallee (2,1 km) en Kirche St. Andreas (2,3 km) bezoeken, enkele van de populairste attracties in Düsseldorf.

De kamers bevatten een flatscreen-tv, een minibar en een bureau, en je kunt gebruikmaken van gratis wifi om gemakkelijk tot rust te komen. Hotel Villa Achenbach biedt conciërge en bagageopslag aan. Je kunt daarnaast als een gewaardeerde gast van Hotel Villa Achenbach gebruikmaken van een lounge die op locatie beschikbaar is. Gasten die met een voertuig aankomen, kunnen gebruikmaken van betaald privéparkeren bij gelegenheid.

In Düsseldorf vind je genoeg Aziatische restaurants. Ga tijdens je bezoek naar populaire plekken, zoals Takumi, eat TOKYO en Naniwa, waar je kunt genieten van heerlijke gerechten.

We raden daarnaast aan om tijdens je reis een van de populaire architectonische bezienswaardigheden, zoals MedienHafen, St. Lambertus Church en Rathaus, te bezoeken.

Hotel Villa Achenbach heet je graag welkom in Düsseldorf!

Meer lezen
Stel bewerkingen voor zodat we onze weergave kunnen verbeteren.Deze vermelding verbeteren
Voorzieningen van accommodatie
Betaald privéparkeren bij gelegenheid
Gratis snelle internetverbinding (wifi)
Bar/lounge
Opslag van bagage
Conciërge
24 uursreceptie
Stomerij
Wasservice
Parkeerplaats
Wifi
Ontbijtbuffet
Wijn/champagne
Rookvrij hotel
Strijkservice
Schoenenpoetsen
Voorzieningen van de kamer
Allergievrije kamer
Verduisterende gordijnen
Airconditioning
Bureau
Schoonmaakservice
Minibar
Flatscreen-tv
Gratis toiletartikelen
Veilig
Telefoon
Laptopkluis
Wekservice/wekker
Haardroger
Kamertypes
Bruidssuite
Rookvrije kamers
Suites
Handige informatie
HOTELCATEGORIE
Sterrenwaarderingen zijn bedoeld om een algemene indicatie te geven van de kenmerken, voorzieningen en services. Deze gelegenheid is officieel gewaardeerd volgens de normen van de Hotelstars Union.
4,0 van 5 sterren
STIJL HOTEL
Historisch hotel
Boetiekhotel
Gesproken talen
Engels, Russisch, Spaans, Duits en nog 1

Locatie

Achenbachstr. 17 Düsseltal, 40237 Düsseldorf, Noord-Rijnland-Westfalen Duitsland
Naam/adres in plaatselijke taal
Routebeschrijving
Enigszins geschikt om te wandelen
Accommodaties krijgen een cijfer op een schaal van 0-100. Hoe hoger het cijfer, hoe eenvoudiger het is voor reizigers om restaurants en bezienswaardigheden op loopafstand te vinden.
Cijfer: 65 van 100
65
Internationale Luchthaven Dusseldorf
Luchthaven Keulen-Bonn
584beoordelingen11vragen en antwoorden4kamertips

Beoordelingen
We voeren controles uit op beoordelingen.
De aanpak van Tripadvisor met betrekking tot beoordelingen
Voordat Tripadvisor-beoordelingen geplaatst worden, gaan ze door een geautomatiseerd trackingsysteem dat informatie verzamelt en de volgende vragen beantwoordt: hoe, wat, waar en wanneer. Als het systeem iets detecteert dat mogelijk in tegenspraak is met onze communityrichtlijnen, wordt de beoordeling niet gepubliceerd.
Wanneer het systeem een probleem detecteert, wordt een beoordeling mogelijk automatisch afgekeurd, naar de beoordelaar gestuurd voor goedkeuring, of handmatig beoordeeld door ons team van contentspecialisten die 24/7 aan de kwaliteit van de beoordelingen op onze website werken.
Ons team controleert elke beoordeling die op onze website geplaatst wordt en volgens onze bezoekers niet aan onze communityrichtlijnen voldoet.
Bekijk meer informatie over ons beoordelingsbeleid.

Waardering van reizigers
  • 491
  • 70
  • 17
  • 1
  • 5
Tijd van het jaar
Type reiziger
Taal
Geselecteerde filters
  • Filteren
  • Nederlands
Travellers2410 heeft een beoordeling geschreven dec 2023
3,0 van 5 bollen
Leuk pand, binnen erg donker aangekleed met reproductie meubelen. De gang ruikt muffig, badkamer is prima, fijn bed. Wij hadden vooraf geïnformeerd naar de tijden van het ontbijt, vanaf 8 uur. Dat kwam ons perfect uit aangezien wij in NL een afspraak hadden halverwege de ochtend, dus online geboekt, telefonisch kon niet. Aankomend bij het hotel was ontbijttijd afgeplakt en gewijzigd naar 9 uur?!!! Daardoor zouden wij onze afspraak niet halen, dit hebben wij direct gemeld. Vanochtend vertrokken, geen ontbijt, geen coffee to go of wat dan ook meegekregen. De receptioniste zag eruit of ze net uit bed kwam, niet fris en fruitig, onverzorgd, haar niet netjes, geen make-up, geen representatief voorkomen ook qua kleding niet. Dat hoort wel bij deze kwalificatie hotels. De receptioniste gaf aan dat de gewijzigde ontbijttijd 2 dagen vooraf aan ons was doorgegeven, ik vertelde dat ik pas de dag ervoor einde middag geboekt had, dus dat dit niet klopte. We hadden juist specifiek naar ontbijttijden gevraagd omdat het voor ons belangrijk was. Wel € 184,- lichter en met lege maag onderweg. Oja bij het weggaan werd ons nog even Gelukkig Nieuwjaar gewenst, normaal gesproken begint een gastvrouw daarmee.
Meer lezen
Datum van verblijf: januari 2024Reistype: Bezocht met een partner
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Antwoord van Villa Achenbach, Geschäftsführer bij Hotel Villa Achenbach
Gereageerd op 10 jan 2024
Dear Guest, thank you for the reservation in our hotel and taking the time to leave a review. You made the reservation and stayed with us on Silvester day, December 31st. This is not a standard day, but the only one in the year, when we do the breakfast an hour later the next day – as the guests leave later than usual after celebrating. We tried to find a message from you where you were asking about the breakfast time – but didn’t find one, unfortunately. We also spoke to all the workers who were there on that day - and no one could’ve told you the breakfast would be at a different time, as it was decided long beforehand. The receptionist that morning was there before 8:00 am – and coffee could’ve been served, but you also didn’t ask us for one at any point. We are sorry for not offering a to-go coffee service in our hotel, but we are trying our best to be as eco-friendly as possible and avoid any unnecessary trash. We also apologize for the receptionist – but unfortunately, she suffers from extremely low blood pressure and wasn’t at their best for the first few hours of work. We hope you didn’t base your impression of the hotel just based on the physical appearance of a person. We still hope you had a wonderful New Years celebration and wish you a great 2024!
Meer lezen
Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet de mening van Tripadvisor LLC.
Corrine C heeft een beoordeling geschreven jun 2023
4,0 van 5 bollen
Via een omboeking kwamen we terecht bij Villa Achenbach, zeker geen spijt van! Wij hebben genoten van: de ruime kamer; prachtige, schone badkamer; lekkere bedden; goed werkende airco op de kamer en de ontvangst door de vriendelijke en behulpzame gastvrouw. Heel bijzonder voor een hotel in hartje Düsseldorf: de prachtig aangelegde, grote tuin, waar het heerlijke ontbijt kan worden genuttigd. Als we een nadeel van Villa Achenbach mogen noemen dan is dat het ontbreken van een lift in het hotel.
Meer lezen
Datum van verblijf: juni 2023
3,0 van 5 bollenPrijs/kwaliteit
3,0 van 5 bollenLocatie
5,0 van 5 bollenService
Reistype: Bezocht met familie
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Antwoord van Villa Achenbach, Geschäftsführer bij Hotel Villa Achenbach
Gereageerd op 1 jul 2023
Dear guest, Thank you for your review and for choosing our house. We are glad that you felt comfortable with us and that you positively noticed our uniqueness in the detailed Victorian-classical style. Our villa is under monument protection and therefore we unfortunately cannot install an elevator.. Nevertheless, we are pleased to read that you enjoyed your stay overall. We would be very happy to welcome you again soon. Best regards Your team Villa Achenbach.
Meer lezen
Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet de mening van Tripadvisor LLC.
Arlette L heeft een beoordeling geschreven dec 2019
5,0 van 5 bollen
Super gastvrij. Heel leuk personeel die je met alles wil helpen! Jevoelt je echt gast. Perfecte kamers. Heerlijke Engelse stijl tot op de detail doorgevoerd. Nette buurt. Centrum is heel makkelijk bereikbaar via de bus/tram. (Je krijgt gratis kaartjes voor het ov) super ontbijt!! De enige tip die ik ze kan geven: zorg voor een goede wijnkaart. S avonds na een dag met gluhwijn heb je zin in echte wijn! De wijn die geschonken werd was niet het nivo van wat je in dit hotel verwacht.
Meer lezen
Datum van verblijf: december 2019Reistype: Bezocht met vrienden
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Antwoord van Villa-Achenbach, Manager bij Hotel Villa Achenbach
Gereageerd op 16 dec 2019
Dear Arlette, Your satisfaction and your opinion are very important to us! Thank you very much for your stay in December and for taking the time to share your experiences on Tripadivsor.com. Their content is a reflection of the subjective experiences you have gained during your visit and should be very interesting for potential guests thanks to the visual and detailed description. We are very pleased that you liked the style of our hotel, Christmas decorations and breakfast so much. With the latter, we always take great care to be able to guarantee the best quality with a varying assortment, as well as fresh and homemade products. We also have a wine list in which we have put together a select selection of the best wines from Toscana for you. We would be very happy to welcome you again in the future. We wish you a Merry Christmas and all the best. Your Team Villa Achenbach
Meer lezen
Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet de mening van Tripadvisor LLC.
Tiny heeft een beoordeling geschreven aug 2019
Den Haag, Nederland
5,0 van 5 bollen
Prachtige, statige villa in Engelse stijl. Smaakvol ingericht, uitstekende mooie ruime kamer. Gastvrij ontvangst, vriendelijk personeel en een heerlijk ontbijt. Een toplocatie, dichtbij openbaar vervoer. Tevens kregen we een fahrausweiss om gratis van het openbaar vervoer gebruik te maken.
Meer lezen
Datum van verblijf: augustus 2019
5,0 van 5 bollenPrijs/kwaliteit
5,0 van 5 bollenService
5,0 van 5 bollenSlaapkwaliteit
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Traveler-WIlly heeft een beoordeling geschreven jun 2019
Aalst, België
3,0 van 5 bollen
Wij gingen al verschillende malen naar dit hotel, meestal tijdens de Kerstmarkt in december.
Nu was het op onze doorreis van Kiel naar Koblenz.
Het hotel blijft top wat ligging, uitstraling, mooie kamers en zeer lekker ontbijt betreft.
De WiFi was echter een complete ramp en werkte amper.
Wij meldden dit aan de receptie en de reactie was dat ze dit hadden doorgegeven.
Het was toevallig die avond ook de finale van de Champions League voetbal.
Ondanks de vermelding in de boekingsbevestiging dat er 600 TV-kanalen beschikbaar waren was deze match op geen enkel kanaal te zien !!!!
Meer dan 1,5 miljard mensen bekijken deze wedstrijd tot in de verste uithoeken van de wereld, maar in een 4 **** hotel in Düsseldorf kon dat niet.
Uitleg aan de receptie : voetbal kon enkel via Sky .... en dat hadden ze nu juist niet ....
Ik verwijt de receptie niets, deze jonge mensen deden hun best, maar het management schiet hier wel tekort, zeker wat WiFi betreft. Het was immers niet de eerste keer dat dit probleem zich stelde.
Enkele WiFi boosters plaatsen zou misschien al een oplossing zijn ?
Jammer van de kleine mankementen.
Meer lezen
Datum van verblijf: juni 2019Reistype: Bezocht met een partner
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Antwoord van Villa-Achenbach, Rezeption bij Hotel Villa Achenbach
Gereageerd op 14 jul 2019
Dear Willy, thank you very much for your time, which you took for a feedback about your renewed stay. First of all, we are very pleased that you are always happy to come back to us and appreciate the most important aspects of the house. On the days when you were with us, we unfortunately had a problem with the WiFi, which was due to a redirection from the Internet provider. We can understand your criticism. As well as the guests, our employees were also damaged at work as a result. In the name of the provider we apologize. The booking confirmation states that we have 600 satellite channels in different languages. That we have Sky, we have nowhere noted. So far there has hardly been a demand for Sky in our hotel and therefore we do not offer it. This service is not mandatory for a 4-star hotel. However, there is the possibility to watch football in a good pub, which is 2 minutes walking distance from us. Nevertheless, we are very sorry that you misinterpreted the information about our TV programms. We can therefore recommend that you take a closer look at the services offered by hotels for your future trips, so that they meet your wishes and expectations and you will not end up disappointed. Nevertheless, we would be pleased to receive another visit from you. Your Team Villa Achenbach
Meer lezen
Rapporteer reactie als ongepast
Dit antwoord is de persoonlijke mening van de managementvertegenwoordiger en niet de mening van Tripadvisor LLC.
Mary Beth heeft een vraag gesteld jun 2018
San Antonio, Texas179 bijdragen32 nuttige stemmen
Is there air conditioning in this hotel?
Pat B heeft een vraag gesteld mrt 2017
New Milton, Verenigd Koninkrijk12 bijdragen5 nuttige stemmen
I would like to know. How much a weeks bed, and breakfast a.in June 2017. Including frights from southampton
rjones123 heeft een vraag gesteld jan 2017
Philadelphia, Pennsylvania6 bijdragen8 nuttige stemmen
Is there a fitness facility in the hotel or can arrangements be made nearby?
Antwoord van Holzwurm99
Praag, Tsjechië72 bijdragen55 nuttige stemmen
I don't think so, not sure about outside arrangements. I worked off calories walking to downtown and back. Great hotel; enjoy the breakfast buffet if you stay.
Sylvi57 heeft een vraag gesteld jun 2016
San Francisco, Californië1 bijdrage2 nuttige stemmen
Is there on site parking at this hotel? Thanks
Antwoord van JOE
Dublin, Ierland543 bijdragen197 nuttige stemmen
Yes but make sure you book it with the hotel before you arrive as parking is limited.
Andrew T heeft een vraag gesteld jun 2016
1 bijdrage1 nuttige stem
hi- is parking available for a car? thanks
Antwoord van peter D
Gent, België389 bijdragen98 nuttige stemmen
yes, you have to call for a spot and then you can get one for some €'s ', only a few are available (perhaps 3) in the neighbourghood not too many free parkingsplaces bu tif you drive around you might find some
ronaldhoff heeft een tip geschreven (dec 2016)
Alphen aan den Rijn, Nederland2 bijdragen1 nuttige stem
5,0 van 5 bollen
"Doordat het hotel buiten het centrum van de stad ligt is het heerijk rustig."
Volledige beoordeling lezen
Roy v heeft een tip geschreven (jul 2016)
Zutphen, Nederland237 bijdragen53 nuttige stemmen
5,0 van 5 bollen
"Neem een kamer aan de achterkant. De deluxe kamer met balkon of de suite op de begane grond zijn super"
Volledige beoordeling lezen
FreddyH21 heeft een tip geschreven (jun 2016)
Aartselaar, België201 bijdragen32 nuttige stemmen
5,0 van 5 bollen
"Zelfs aan de straatkant kan je met open raam slapen, het is een rustige buurt !"
Volledige beoordeling lezen
Dirk S heeft een tip geschreven (dec 2015)
Stabroek, België6 bijdragen2 nuttige stemmen
5,0 van 5 bollen
"Ik ben gek op kamer 411!"
Volledige beoordeling lezen
Niet de juiste accommodatie voor jou?
Je kunt in de omgeving van Düsseldorf uit meer accommodaties kiezen.
PRIJSKLASSE
€ 120 - € 152 (Op basis van de gemiddelde tarieven voor een standaardkamer)
LOCATIE
DuitslandNoord-Rijnland-WestfalenDüsseldorf
AANTAL KAMERS
21
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Is dit uw Tripadvisor-vermelding?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding

HOTEL VILLA ACHENBACH (Düsseldorf, Duitsland) - foto's, reviews en prijsvergelijking - Tripadvisor

Veelgestelde vragen over Hotel Villa Achenbach
Welke populaire attracties liggen er in de buurt van Hotel Villa Achenbach?
Attracties in de buurt zijn Lakritz-Boutique (0,2 mijl), rikiki. Grafik & Produkt (0,5 mijl) en Krimi-Trail Düsseldorf (0,5 mijl).
Wat zijn de accommodatievoorzieningen van Hotel Villa Achenbach?
De populairdere voorzieningen bestaan onder andere uit gratis wifi, lounge en ontbijtbuffet.
Welke kamervoorzieningen zijn er beschikbaar bij Hotel Villa Achenbach?
Populaire kamervoorzieningen zijn minibar, airconditioning en flatscreen-tv.
Welke eet- en drinkopties zijn beschikbaar bij Hotel Villa Achenbach?
Gasten kunnen genieten van lounge tijdens hun verblijf.
Zijn er parkeerplaatsen beschikbaar bij Hotel Villa Achenbach?
Ja, betaald privéparkeren bij gelegenheid is beschikbaar voor gasten.
Welke restaurants liggen er in de buurt van Hotel Villa Achenbach?
Restaurants met een gunstige locatie zijn La Luce Due, Sattgrun en Restaurant Cala D'or.
Wordt er een stomerijservice aangeboden bij Hotel Villa Achenbach?
Ja, stomerij en wasservice worden aangeboden aan gasten.
Welke talen spreekt het personeel van Hotel Villa Achenbach?
Het personeel spreekt meerdere talen, waaronder engels, spaans, duits, russisch en portugees.
Zijn er historische locaties in de buurt van Hotel Villa Achenbach?
Veel reizigers bezoeken Ratinger Tor (2,1 mijl), ArcheoPoint (2,2 mijl) en Telekom-Hochhaus (1,8 mijl).
Alle Düsseldorf hotelsHoteldeals voor DüsseldorfLastminutehotels in DüsseldorfHotels in de buurt van Hotel Villa Achenbach
BezienswaardighedenRestaurantsVluchtenVakantiewoningenReisverhalenCruisesHuurauto's