Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

Great National South Court Hotel

Reiziger (77)
Kamer en suite (40)
Dineren (17)
Certificaat van uitmuntendheid
Over
Locatie
Hygiëne
Service
Prijs/kwaliteit
Certificaat van uitmuntendheid
Voorzieningen van accommodatie
Gratis parkeren
Roomservice
Restaurant
Gratis snelle internetverbinding (wifi)
Fitnesscentrum / sportruimte
Bar/lounge
Conferentiefaciliteiten
Feestzaal
Meertalig personeel
Niet-roken hotel
Rolstoeltoegang
Stomerij
Vergaderkamers
Wasservice
Zakencentrum met internettoegang
Meer weergeven
Voorzieningen van de kamer
Airconditioning
Gezinskamers
Niet-roken kamers
Suites
Handige informatie
STIJL HOTEL
Prijs-kwaliteitverhouding
Gezinnen
HOTELCATEGORIE
Locatie
Volledige weergave
Beoordelingen en meer
639beoordelingen
130foto's
4V+A
0kamertips
Waardering van reizigers
  • 216
  • 217
  • 122
  • 46
  • 38
Tijd van het jaar
Type reiziger
Taal
  • Meer talen
  • Filteren
  • Nederlands
Het hotel ligt een eindje buiten het centrum nabij een bedrijvenpark. Op zich heb je daar geen last van en vormt het een goede uitvalsbasis voor trips in de omgeving. Kamers zijn ruim en verzorgd, wel wat gehorig voor burengerucht. Ontbijt is uitgebreid niet echt speciaal.
Meer lezen
Groot maar goed hotel. Ligt wel een behoorlijk eind buiten het centrum van de stad, maar de pub en het restaurant waren prima. Dus het was niet persé noodzakelijk om iedere avond de stad in te gaan. Hele ruime kamer, mooie badkamer met ligbad.
Meer lezen
Beoordeling verzameld in samenwerking met Amoma.com
Deze beoordelingen zijn machinevertalingen vanuit het Engels. Machinevertalingen weergeven?
Ik had verbleven de afgelopen tijd in dit hotel 10 jaar geleden en moet zeggen dat de kamers erg veel hetzelfde. Afgezien van de receptie en pub gebied, het hotel heeft een vermoeide uitstraling. Het is ook jammer dat sommige van de trappen lijken te worden gebruikt als
Meer lezen
Antwoord van Dermot K, General Manager bij Great National South Court Hotel
Gereageerd op 14 aug. 2017
Dear Marcus, Thanks for your feedback and I'm pleased to hear the food and service were enjoyed. Following the renovation of our lobby and bar we're continuing to renovate our rooms and other areas of the property. Please accept our apologies for the mattresses. They were in transit for disposal as we wouldn't store old mattresses in public areas. Thanks again for reviewing us. Best Regards Dermot Kelly Executive General Manager
Meer lezen
+5
We moesten verzamelen een pakket van een vriend in Limerick vandaag. We ontmoetten bij de grote nationale South Court Hotel gelegen aan de Raheen rotonde aan de rand van de stad. Een heerlijk hotel en als we het invoeren van de bemanning van een Amerikaanse
Meer lezen
Antwoord van GNSCH, General Manager bij Great National South Court Hotel
Gereageerd op 19 jul. 2017
Dear motorcar1, Glad to hear you enjoyed the coffee and the comfortable surroundings. Thanks for stopping by and taking the time to review us. Best Wishes Dermot Kelly Executive General Manager
Meer lezen
+1
We verbleven voor een nacht op weg naar Bunratty ( 15 minuten) en de Cliffs of Moher ( 1 . 5 uur) . De lobby was prachtig. We hadden een kamer geboekt met twee dubbele bedden, maar kregen een kamer met één tweepersoonsbed en twee eenpersoonsbedden. Dat was ok voor ons maar we
Meer lezen
Antwoord van GNSCH, General Manager bij Great National South Court Hotel
Gereageerd op 17 jul. 2017
Dear reviewer, Thanks for taking the time to review and recommend us. I'm very glad to hear you had an enjoyable stay and I hope you had a great vacation. Best Regards Dermot Kelly Executive General Manager
Meer lezen
Vorige
Albumcategorieën
Alle foto’sReizigerKamer en suiteDinerenZakencentrum en evenementenruimtes
Bathroom
Clean room with ensuite bathroom
Tiny bathroom
VorigeVolgende
1234568
The room I had was lovely very big and clean the hotel in general is very nice especially the restaurant only problem I had was a smell in the 1st floor hallway
1 stem
Alle antwoorden weergeven
can children stay in the bar after 9 o clock
Dear Patricia, Thank you for contacting us. Legislation allows it, subject to the following conditions: Children (anyone under the age of 18) are only allowed in licensed premises if they are with a parent or guardian, but this provision carries certain restrictions. For example if accompanied by a parent/guardian, the child may remain on the premises between the hours of 10:30am - 9pm (10pm May to September) (unless the licence holder feels this is injurious to the child's health, safety and welfare). Children aged between 15-17 years may remain on the premises after 9pm where they are attending a private function at which a substantial meal is served.
0 stemmen
Alle antwoorden weergeven
Does this hotel have a swimming pool
No, it doesn't.
0 stemmen
Does the hotel have self-serve laundry facilities?
Dear yogajan510, The hotel has self-service laundry facilities for our long-stay guests. For further information please don't hesitate to contact a member of our sales team on +353 61 487 487. Kind Regards, Pat McGarvey, Sales & Marketing Manager
0 stemmen
VorigeVolgende
11
PRIJSKLASSE
US$ 85 - US$ 129 (Op basis van de gemiddelde tarieven voor een standaardkamer)
OOK BEKEND ALS
south court limericklimerick south court hotel
VOORHEEN BEKEND ALS
Lynch South Court Hotel Limerick
LOCATIE
IerlandProvincie MunsterLimerick
AANTAL KAMERS
124
Is dit uw TripAdvisor-vermelding?
Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer. Claim uw vermelding