Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

Premier Inn Inverness West Hotel

Glenurquhart Road, Inverness IV3 5TD Schotland
Over
Locatie
Hygiëne
Service
Prijs/kwaliteit
Certificaat van uitmuntendheid
Voorzieningen van accommodatie
Restaurant
Bar/lounge
Betaald internet
Gratis snelle internetverbinding (wifi)
Gratis parkeren
Rolstoeltoegang
Openbare wifi
Meertalig personeel
Niet-roken hotel
Meer weergeven
Voorzieningen van de kamer
Niet-roken kamers
Kamers toegankelijk voor mindervaliden
Handige informatie
STIJL HOTEL
Rustig
Zakelijk
HOTELCATEGORIE
Locatie
Volledige weergave
Routebeschrijving
Luchthaven Inverness15 km
Alle hotels in de buurt bekijken
Beoordelingen en meer
945beoordelingen
81foto's
15V+A
0kamertips
Waardering van reizigers
  • 506
  • 321
  • 91
  • 16
  • 14
Tijd van het jaar
Type reiziger
Taal
  • Meer talen
  • Filteren
  • Nederlands
Beoordelingen weergeven waarin het volgende voorkomt
Uitstekende kamers, goed schoongemaakt en bedden sliepen erg goed
Beefeater zit aansluitend aan dit hotel dus 's avonds erg handig als je bijv. laat aankomt zoals wij om daar meteen ff wat te kunnen eten en 's ochtends werd in datzelfde restaurant een prima ontbijt geserveerd! :)
Meer lezen
Antwoord van Hollie M, Manager bij Premier Inn Inverness West Hotel
Gereageerd op 25 okt. 2016
Dear Helga1987 Wow thank you for your five star response and kind feedback regarding your stay at Premier Inn West. I was delighted to hear that you found the rooms clean and comfortable and had a great stay with us. I was glad you managed to try the breakfast in the Beefeater restaurant it is a great breakfast and sets you up for the day. I hope you managed to do lots of sight seeing and take a trip to Loch Ness on your tour of the Highlands. Once again thank you for letting me know about your stay and I look forward to welcoming you back to Premier Inn West. Kindest Regards Hollie M Operations Manager
Meer lezen
Deze beoordelingen zijn machinevertalingen vanuit het Engels. Machinevertalingen weergeven?
Laat me duidelijk zijn, we hebben hier meerdere malen verbleven sinds het eerst geopend en altijd genoten van ons verblijf, dat is waarom we dit hotel vaak hebben gebruikt. Dit verblijf was echter echt verschrikkelijk. Check-in verliep vlot en saai. De problemen begonnen toen we
Meer lezen
Antwoord van Hollie M, Manager bij Premier Inn Inverness West Hotel
Gereageerd op 3 sep. 2018
Dear Erin M Thank you for taking the time to feedback on your stay with us at Premier Inn West. I am disappointed to read that on this occasion we did not meet the usual standards that you have come to expect from Premier Inn. Please be assured I will address this issue's you have raised with my team to ensure this does not happen again in the future. I hope this will not put you off any future stays and we look forward to welcoming you back to Premier Inn West. Kindest Regards Hollie M Operations Manager
Meer lezen
Ik ben hier meerdere keren gebleven, en ik heb nog nooit een probleem gehad, ik ben vrijdags of vrijdag in het weekend gebleven omdat ik Nesscon bijwoonde op de weg, schone bedden en een aangenaam ontbijt, ik ben dol op Inverness
Meer lezen
Antwoord van Hollie M, Manager bij Premier Inn Inverness West Hotel
Gereageerd op 1 sep. 2018
Dear sytherb Wow thank you for your five star response and kind feedback regarding your stay at Premier Inn West. I was so glad that you had such a nice stay and it is really nice to hear you never have any issue's. I really look forward to welcoming you back to Premier Inn West. Kindest Regards Hollie M Operations Manager
Meer lezen
Twee overnachtingen met het gezin. Receptiepersoneel was vriendelijk en behulpzaam, maar ze waren getuige van een openbare spuug met personeel van Beefeater, niet prettig. Kamer moet worden bijgesteld en badkamer smelt als gevolg van gebrek aan frisse lucht. Avondeten wat je van
Meer lezen
Antwoord van Hollie M, Manager bij Premier Inn Inverness West Hotel
Gereageerd op 30 aug. 2018
Dear 966aidang I would like to take the time to thank you for your recent feedback regarding your stay at Premier Inn West. I was really sorry about the room being smelly and it needing updated we are looking into this. I was glad the reception team were friendly but was sorry to hear about you witnessing the spat with the Beefeater staff and I will be looking into this. I hope you managed to do lots of sight seeing of the Highlands. I look forward to welcoming you back to Premier Inn West. Kindest Regards Hollie M Operations Manager
Meer lezen
Had een verblijf van twee nachten hier
Kon het niet fout vinden
mooi en schoon en ik heb ook twee keer een lekker ontspannend bad gehad (niet één na de ander maar op verschillende nachten)

zeer behulpzaam vriendelijk personeel, best een tafel te reserveren in het aangrenzende re
Meer lezen
Antwoord van Hollie M, Manager bij Premier Inn Inverness West Hotel
Gereageerd op 30 aug. 2018
Dear matt19702013 Wow thank you for your five star response and kind feedback regarding your stay at Premier Inn West. I was really glad you had a great stay and found the rooms clean and the team friendly. I hope you managed to do lots of sight seeing of the Highlands. I look forward to welcoming you back to Premier Inn West. Kindest Regards Hollie M Operations Manager
Meer lezen
Albumcategorieën
Alle foto’sReizigerKamer en suiteDineren
In room entertainment
View from rear of hotel
TV and Open Wardrobe
how far away from the ice arena is this hotel?
Not too far. Right end of town for Eden Court Theatre, Bught Park etc.
0 stemmen
Alle antwoorden weergeven
Can you please let me know how to get to your Inn from the train station, I will be arriving from Edinburgh via train. Thank you!
I think you will have to have a taxi or bus as the hotel isn’t located in the centre of of Edinburgh but on the outskirts about 20 minutes away
0 stemmen
Is it possible to leave the car in the car park for a few hours after check out, removing it later that day?
Yes I would have thought so it’s part of a pub chain as well so I don’t think they would mind. If not there is parking available in nearby streets as it close to a housing estate.
0 stemmen
Alle antwoorden weergeven
Hello, how far is it from the railway station? We are coming by train.
Hi, How far is the hotel from the airport? Thanks Naomi
Hi Naomi Inverness Airport is about a 21 min taxi ride from the hotel. Darren
1 stem
Alle antwoorden weergeven
Vorige
VorigeVolgende
11
PRIJSKLASSE
US$ 48 - US$ 150 (Op basis van de gemiddelde tarieven voor een standaardkamer)
LOCATIE
Verenigd KoninkrijkSchotlandInverness
AANTAL KAMERS
76
Is dit uw TripAdvisor-vermelding?
Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer. Claim uw vermelding