Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

Holiday Inn Rochester-Chatham

Reiziger (103)
Kamer en suite (48)
Dineren (20)

Over

Nr. 6 van de 6 hotels in Chatham
Locatie
Hygiëne
Service
Prijs/kwaliteit
Voorzieningen van accommodatie
Gratis parkeren
Gratis internet
Zwembad
Fitnesscentrum / sportruimte
Bar/lounge
Nachtclub/dj
Huisdieren toegestaan (hond-/huisdiervriendelijk)
Zakencentrum met internettoegang
Parkeerplaats
Wifi
Betaalde wifi
Internet
Bubbelbad
Binnenzwembad
Verwarmd zwembad
Restaurant
Ontbijtbuffet
Conferentiefaciliteiten
Feestzaal
Vergaderruimtes
Spa
Rookvrij hotel
Stomerij
Wasservice
Voorzieningen voor mindervalide gasten
Rolstoeltoegang
Meer weergeven
Voorzieningen van de kamer
Rookvrije kamers
Suites
Schoonmaakservice
Roomservice
Flatscreen-tv
Handige informatie
HOTELCATEGORIE
STIJL HOTEL
Gezinnen
Zakelijk
Gesproken talen
Nederlands, Engels, Frans, Russisch En nog 10
Hotellinks
Hotelwebsite bezoeken
Speciale Aanbieding:Klik voor details
Hoteldeals

Locatie

Volledige weergave
44Aanbevolen auto mee te nemen
Cijfer: 44 van 100
744restaurantsbinnen 10 km
283attractiesbinnen 10 km
889beoordelingen
11vragen en antwoorden
1kamertip
Waardering van reizigers
  • 192
  • 303
  • 247
  • 89
  • 58
Tijd van het jaar
Type reiziger
Taal
  • Meer talen
Geselecteerde filters
  • Filteren
  • Nederlands
Hadden een rustige kamer gevraagd en gekregen, jammer dat de wandeling ernaar zo ver was (met trappen, niet zo leuk met valies). Toch voldoende groot, netjes (ramenkozijnen zouden wel eens moeten worden gepoetst). Leuk rustig zwembad. Jammer dat keuken van het restaurant de
Meer lezen
Antwoord van Garry C, General Manager bij Holiday Inn Rochester-Chatham
Gereageerd op 18 apr. 2017
Thank you for taking your time to review your recent stay with us. I appreciate your feedback with regards to Restaurant service your received, I do apologise for the poor impression this created. Overall I am glad that you had a comfortable stay and enjoyed the leisure facilities that we have to offer. I do trust we will have the opportunity to welcome you back again in the future. Garry Cruise, General Manager
Meer lezen
Kleine maar propere kamer. Alles aanwezig behalve een ijskastje. Langs een drukke baan gelegen en een beetje rumoerig. Engels ontbijt was oké, avondeten minder - grootkeuken en te weinig. Prima als doorvoerhotel.
Meer lezen
Antwoord van Garry C, General Manager bij Holiday Inn Rochester-Chatham
Gereageerd op 18 apr. 2017
Thank you very much for taking your time to review your recent stay with us, 1 do appreciate your feedback. I trust we will have the opportunity to welcome you back to the hotel again in the future. Garry Cruise, General Manager
Meer lezen
Receptie personeel gastvrij en Ned. spoken. De kamer die ons was, na geklungel met de paspoorten, toegewezen was schoon, maar een beetje afgeleefd, een likje verf in het bijzonder in de badkamer kan geen kwaad. Maar wat we ervoor betaalden, waren we tevreden. Waterkoker in de
Meer lezen
Antwoord van Paul E, General Manager bij Holiday Inn Rochester-Chatham
Gereageerd op 15 dec. 2014
Thank you for taking your time to give your honest feedback following your recent stay with us. I am very disappointed to learn that you had a terrible stay with us. Thank you for the feedback with regards to the room temperature, we have now altered the air conditioning units to allow our guests to cool their rooms using the air conditioning, I do apologise that you had a comfortable night’s sleep. Thank you for letting me know the issues you encountered during dinner service, I sincerely apologise that the Team Members were not attentive to you, please be assured that your feedback with be passed on to the team. With regards to breakfast, we do offer vegetarian sausages that can be cooked to order and a variety of eggs cooked fresh to your preference. I do apologise that the breakfast was not up to our usual high standard, one of the breakfast team would have been happy to assist you with your requirements. I am sorry to learn that you would not stay with us again in the future, if you would like to contact me further to discuss this in more detail I would be more than happy to hear from you gm@hirochesterhotel.co.uk. Once again I do apologise for the disappointing stay with us. Paul Ellison, General Manager
Meer lezen
Deze beoordelingen zijn machinevertalingen vanuit het Engels. Machinevertalingen weergeven?
Dit hotel vlak bij de M 2 , is gunstig gelegen voor reizen naar verschillende locaties in Kent, waaronder de Kanaaltunnel. Kamers zijn schoon en ideaal voor een overnachting. Personeel is vriendelijk en behulpzaam. Echter, we vonden de eetervaring een uitdaging met veel items op
Meer lezen
Dit hotel was mooi de kamers waren schoon en bijgewerkt de bedden waren comfortabel en schoon, de douche was heerlijk! ! De enige minpunten het was een beetje duur en we waren over gebracht op 100 pond sterling pond die we vonden een paar dagen later bij het controleren onze
Meer lezen
Vorige
PRIJSKLASSE
US$ 71 - US$ 121 (Op basis van de gemiddelde tarieven voor een standaardkamer)
OOK BEKEND ALS
holiday inn rochester-chatham hotel chathamholiday inn chathamchatham holiday inn
LOCATIE
Verenigd KoninkrijkEngelandChatham
AANTAL KAMERS
149
Is dit uw TripAdvisor-vermelding?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding