Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

Devon Towers Hotel

Opslaan
Delen
Reiziger (25)
Kamer en suite (29)
Dineren (1)
Overzicht
58-62 St. Michaels Road, Bournemouth BH2 5ED Engeland Kaart bekijken
Naam/adres in plaatselijke taal
VOORZIENINGEN
Gratis internet
Inclusief ontbijt
Niet-roken hotel
Restaurant
Gezinskamers
Bar/lounge
Rolstoeltoegang
3 sterrenaccommodatie
{"scriptFlags":null,"containerAttributes":null,"containerClass":null,"widget":{"divClasses":"prw_rup prw_ibex_photo_carousel","js":{"handlers":"(ta.prwidgets.getjs(this,'handlers'))"},"dust":{"nav_controls":"ibex_photo_carousel__nav_controls"},"name":"ibex_photo_carousel","template":"ibex_photo_carousel__widget","moduleList":["handlers"]}}
Beoordelingen (171)
Beoordelingen filteren
88 resultaten
Waardering van reizigers
35
34
14
3
2
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalNederlands
35
34
14
3
2
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
FilterenNederlands
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 5 van 88 beoordelingen
Deze beoordelingen zijn machinevertalingen vanuit het Engels. Machinevertalingen weergeven?
2 augustus 2017 beoordeeld via mobiele applicatie

Bezocht Devon towers hotel op een 5 daagse busreis met Alfa reis met mijn vrouw. Het hotel is gelegen in een woonwijk op ongeveer 5 tot 10 minuten lopen van het stadscentrum. Onze chauffeur Mike was fantastisch. Een mooie man en een echte karakter. Het...was een beetje een nachtmerrie voor hem want er is geen parkeergelegenheid bij het hotel dus moest hij blok uit de hele weg naar laden en lossen. Het hotel zelf is een beetje gedateerd, maar zeer schoon. De medewerkers zijn allemaal zeer consciëntieus, vriendelijk, beleefd en hard werken. Het eten was ok met veel keuzemogelijkheden voor het ontbijt en diner. Een lichte kritiek is dat het personeel was soms een beetje over enthousiast en waren uitbouwen platen en de totstandkoming van de volgende cursus, terwijl de mensen op de tafel nog aan het eten waren. Dit stoorde ons niet maar sommige mensen konden nemen probleem. Het entertainment was zeer goed in de avonden en de drankjes goed en redelijk geprijsd. Onze kamer was schoon en het bed was comfortabel. Al met al een leuke vakantie dat was zeer goed georganiseerd en zou zeker teruggaan.Meer

1 augustus 2017 beoordeeld

Net terug van een 8 daagse vakantie met Alfa reizen en verbleef in het Devon torens. . kreeg het beste hotel waar ik verbleven heb voor een lange tijd. Het personeel was uitstekend, vriendelijk Blij en enthousiast om te helpen en houd, de bingo caller...Adreas was een openbaring en maakte de nacht beginnen met zijn enthousiasme, zijn vervanging op zijn vrije avond. . Tatiana was zo goed dat een beller als ze was een serveerster. . . uitstekend verblijf en zou u dit hotel aanbevelen.Meer

16 juli 2017 beoordeeld

Mooie grote kamer op de begane grond, die was brandschoon en een goede grootte, kamer was erg warm dus gevraagd voor een ventilator bij de receptie, die was aan ons verstrekt, eten heerlijk en overvloedig, personeel was behulpzaam en gastvrij, zijn ober voor de week...was erg goed, entertainment was zeer goed. Bournemouth zelf was mooi en het ongeveer 10 minuten lopen naar het centrum hotel afdaling door het strand, maar ik zou adviseren om de lift terug omdat het een vrij steile heuvel back-up, er zijn tal van bussen kunt u naar een bezoek aan verschillende plaatsen ik zou aanraden om naar Poole Harbour haar zo'n mooie plek. en het weer was warm en zonnig voor de 8 dagen dat we er waren was is er niet leuk. . . Ik zou zeker terugkomen.Meer

2 juli 2017 beoordeeld

Toen we naar Devon Towers was ik een beetje teleurgesteld om te zeggen in ieder geval. Het hotel binnen is erg verouderd en vol met mensen van 50 +. Mijn partner en ik zijn in onze 20-er jaren en 30 plussers. We kregen kamer 208.... Ook de kamer was ok, maar ook verouderd. Het raamkozijn in de grote zaal uit de muur. Er was vogel poep ook op raam waar het lijkt alsof het had er al een tijdje. Er is schimmel sporen op badkamer raam want je kunt niet open raam naar laat de condens. Dit is een probleem zijn vooral waar mensen zoals ikzelf, die hebben te kampen met gezondheidskwesties. De douche was te stijf om schakel en had een vettige stof. Ok geslapen maar we waren grof gewekt vanmorgen ( 6:00 Zondag) door gast wandelen rond op piepende vloerdelen de verdieping boven ons voor meer dan een uur. Gratis wifi is beschikbaar, maar alleen in de openbare ruimtes bij de receptie. Geen draadloos internet op de kamers. We zullen niet terugkeren naar dit hotel en het was niet de moeite waard 1 £ 88 ik betaalde voor. Ik heb in veel betere hotels voor dezelfde hoeveelheid sterren zonder problemen.Meer

Antwoord van management:Gereageerd 10 juli 2017
Google-vertaling

Meer

29 juni 2017 beoordeeld

Mooie schone kamer. Eten heerlijk en overvloedig. Entertainment was perfect. Het personeel was super om een man (vrouw) . Clare was een schreeuw en veelzijdiger dan een ei. Ik liet mijn sieraden in de kamer en ze onmiddellijk contact op met mij en regelde verzenden...naar mij. Over en daarbuiten, ik zou zeker terugkomen.Meer

Meer beoordelingen bekijken
Over
Hotelcategorie
Hotelvoorzieningen
HOTELVOORZIENINGEN
Restaurant
Bar/lounge
Gratis internet
Inclusief ontbijt
Golfbaan
Niet-roken hotel
Ontbijt beschikbaar
Rolstoeltoegang
Zwembad
Aan het strand
Roomservice
Gratis parkeren
Gratis snelle internetverbinding (wifi)
Fitnesscentrum / sportruimte
Kamertypes
Niet-roken kamers, Gezinskamers
Hotelcategorie
Kamertypes
Niet-roken kamers, Gezinskamers
Aantal kamers
60
Prijsklasse
US$ 79 - US$ 115 (Op basis van de gemiddelde tarieven voor een standaardkamer)
Locatie
Verenigd Koninkrijk > Engeland > Dorset > Bournemouth
Hotelcategorie
Kamertypes
Niet-roken kamers, Gezinskamers
Aantal kamers
60
Prijsklasse
US$ 79 - US$ 115 (Op basis van de gemiddelde tarieven voor een standaardkamer)
Locatie
Verenigd Koninkrijk > Engeland > Dorset > Bournemouth
Foto's
Reiziger (25)
Kamer en suite (29)
Dineren (1)
Zakencentrum en evenementenruimtes (1)
In de omgeving
Hotels in de buurtBekijk alle 66 hotels in Bournemouth
Manchester Hotel
158 beoordelingen
op 0,05 km afstand
Best Western Plus The Connaught Hotel
3.182 beoordelingen
op 0,08 km afstand
The Connaught Lodge
363 beoordelingen
op 0,09 km afstand
TravelRest Hotel Bournemouth
548 beoordelingen
op 0,12 km afstand
Restaurants in de buurtAlle 825 restaurants in Bournemouth bekijken
Lolas Restaurant
391 beoordelingen
op 0,24 km afstand
Cliff Top Restaurant
921 beoordelingen
op 0,12 km afstand
Blakes Restaurant
429 beoordelingen
op 0,08 km afstand
The Connaught Brasserie
159 beoordelingen
op 0,08 km afstand
Attracties in de buurtAlle 211 attracties in Bournemouth bekijken
Lower Gardens
1.807 beoordelingen
op 0,38 km afstand
West Cliff Funicular Railway
152 beoordelingen
op 0,3 km afstand
Poole Hill Brewery
8 beoordelingen
op 0,34 km afstand
U-Escape
184 beoordelingen
op 0,27 km afstand
Krijg snel antwoord van medewerkers en voormalige gasten van Devon Towers Hotel.
Opmerking: je vraag zal openbaar worden geplaatst op de pagina Vragen & antwoorden.
Richtlijnen voor postings
Simon E
Tried to book this hotel on a Groupon deal rang ahead to confirm availabilty for date required before buying Groupon and was told a number of rooms still available, bought Groupon voucher and rang back within 5 mins to book with code and was told by someone else hotel was closed on the date required. Very disappointed and very annoyed at having just bought a Groupon that was no good to me, cannot understand how this can happen
7 februari 2018
  • Antwoord van StaceyBungayBedrijfsvertegenwoordiger
    Hi Simon E, I was sorry to hear about the problems you have experienced. It is advised you contact our reservations team (01257 248000) to discuss availability and dates. if you remain dissatisfied after speaking with our...Meer
    1
    stem
Yvonne S
Hi have you got disabled facilities like ground rooms walk in shower and disabled ramp into the hotel Yvonne
29 juli 2017
  • Antwoord van StaceyBungayBedrijfsvertegenwoordiger
    The hotel does have some ground floor bedrooms and some rooms with shower cubicles. it is advised you contact our special requirements team on 01257 248134 to discuss suitability.
    0
    stemmen
Yvonne S
I'm thinking of coming to this hotel next year but need disabled facilities have they got any
29 juli 2017
  • Antwoord van StaceyBungayBedrijfsvertegenwoordiger
    It is advisable you speak with our special requirements team on 01257 248134 to discuss suitability of the hotel.
    0
    stemmen
VorigeVolgende
123
Is dit uw TripAdvisor-vermelding?
Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer. Claim uw vermelding