Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

TLH Carlton Hotel

Reiziger (127)
360
Panorama’s (38)
Zwembad en strand (66)
Over
Locatie
Hygiëne
Service
Prijs/kwaliteit
Voorzieningen van accommodatie
Zwembad
Gratis parkeren
Restaurant
Gratis snelle internetverbinding (wifi)
Fitnesscentrum / sportruimte
Bar/lounge
Spa
Roomservice
Binnenzwembad
Buitenzwembad
Conferentiefaciliteiten
Feestzaal
Hot tub
Kinderactiviteiten (kind-/gezinsvriendelijk)
Meertalig personeel
Niet-roken hotel
Rolstoeltoegang
Sauna
Vergaderkamers
Verwarmd zwembad
Wasservice
Zakencentrum met internettoegang
Meer weergeven
Voorzieningen van de kamer
Gezinskamers
Kamers toegankelijk voor mindervaliden
Niet-roken kamers
Handige informatie
STIJL HOTEL
Gezinnen
Geweldig uitzicht
HOTELCATEGORIE
Beoordelingen en meer
687beoordelingen
508foto's
9V+A
0kamertips
Waardering van reizigers
  • 293
  • 274
  • 79
  • 25
  • 16
Tijd van het jaar
Type reiziger
Taal
  • Meer talen
  • Filteren
  • Nederlands
+6
We hadden voor onze rondreis een nacht in dit hotel geboekt. Onze eerste indruk bij binnen komst was vergane glorie. Kan wel een up date gebruiken. We zagen een grote lege lounge met een paar stoelen bij het raam en achterin een bar. In een andere ruimte allemaal tafels en
Meer lezen
Antwoord van Luke F, General Manager bij TLH Carlton Hotel
Gereageerd 3 weken geleden
Hallo Madeleine Hartelijk dank voor de tijd, die je genomen hebt, om je feedback te schrijven, over je verblijf in ons hotel. Het spijt me te horen, dat bepaalde aspecten van je verblijf bij ons, niet aan je verwachtingen hebben voldaan. Jammer dat de receptie je niet goed geinformeerd heeft over al de faciliteiten, die onze gasten kostenloos ter beschikking staan. Ondanks dat je verblijf niet zo uitpakte als je gehoopd had, kijken we er naar uit om je nog een keer te kunnen verwelkomen in ons hotel. Hartelijke groeten
Meer lezen
Deze beoordelingen zijn machinevertalingen vanuit het Engels. Machinevertalingen weergeven?
Bij aankomst beseften we dat we vele jaren geleden in deze groep hotels hadden verbleven en een fijne tijd hadden (The Toorak). Het ligt vlak achter het Torquay Conference / Sports Centre en aan de overkant van Tor Abbey - het is een zeer korte wandeling naar de zee, Marina en
Meer lezen
Antwoord van Luke F, General Manager bij TLH Carlton Hotel
Gereageerd op 23 nov. 2018
Hi Julie M Thank you for posting your very complimentary and extensive review of your recent stay with us here at the Carlton , I was pleased to read that we exceeded your expectations on this occasion and I will certainly be sharing your comments with the team who do enjoy hearing that their efforts are appreciated, We look forward to welcoming you back in the not too distant future. Regards
Meer lezen
Geweldige hotelkamer zeer ruim en brandschoon eten geweldig. Mijn enige klacht die ik ontving mail van Tlh en het geadverteerd 2 - 5 november als entertainment ik boekte en toen we aankwamen werd verteld dat het een privé-functie was Rave nu heb ik geen idee waar het over ging
Meer lezen
Antwoord van Luke F, General Manager bij TLH Carlton Hotel
Gereageerd op 23 nov. 2018
Hi JosephineNewport Thank you for taking the time to post your comments regarding your recent stay with us at the Carlton, I was pleased to read that you enjoyed the food and found our rooms to be up too your standard I'm sorry to hear that you wasn't happy with us moving the entertainment from the Starlight lounge to one of our other rooms, we were extremely bust that week and as always we do our best to accommodate everyone's needs Hope to see you in the future Kind regards
Meer lezen
Zeer teleurgesteld na het lezen van zulke goede recensies! ! ! Gebroken douches en beschimmeld brood! ! Gevolgd door zeer slechte klantenservice! Gebroken douche gedurende 3 dagen, volgens manager mijn schuld voor het weigeren van een werkman die de badkamer uit elkaar haalt
Meer lezen
Antwoord van Luke F, General Manager bij TLH Carlton Hotel
Gereageerd op 23 nov. 2018
Good afternoon Teresa a I'm sorry to hear that you did not find certain aspects of your stay with us up to our normal standards. The main area of concern you raised (the shower) could have been rectified during your stay by our maintenance team. The reception and myself were very apologetic once you raised the issue and we sent up our maintenance team straight away, he offered to fix the issue with the pressure there and then but was told by yourself not to as you didn’t want them in the room, you also said not to worry as your leaving in the morning and were happy to use your daughters room to shower. As I said if you wasn't happy we had other rooms to offer you, you said yourself you didn't want the hassle of moving. Unfortunately we can’t predict when our fixtures and fittings will have issues with them but what we can do is to rectify the issue once it has been raised, which we offered to do. Regards
Meer lezen
Het Carlton Hotel voegt zich bij verschillende andere hotels in de groep, dus er is genoeg te doen. Het zwembad, spa-faciliteiten waren heerlijk en ontspannend. De speelkamer was geweldig entertainment voor mijn zoon, zwembad spelen of op de gokautomaten. We aten in de Azteekse
Meer lezen
Antwoord van Luke F, General Manager bij TLH Carlton Hotel
Gereageerd op 26 okt. 2018
Hi Nikki H Many thanks for the fantastic review you have posted regarding your latest stay here at the Carlton Hotel. It's great to hear that you have used many of our wonderful facilities and enjoyed the quality of our food. Apologies for the uncomfortable bed, this is something I will look into replacing We look forward to seeing you again in the near future. Kind regards
Meer lezen
Vorige
Albumcategorieën
Alle foto’sReizigerKamer en suiteZwembad en strandDinerenGezins- en speelplekken
Professionele foto in opdracht van TripAdvisorTLH Carlton Hotel
The Accessible Double Room at the TLH Carlton Hotel
Bedroom
Foto ingezonden door managementTLH Carlton Hotel
View of pools, Aztec Bistro and Torquay seafront
blood stain on bed cover
Uitzicht vanuit de kamer
VorigeVolgende
12345625
Is there a lift?
Yes there is a lift on all floors
0 stemmen
Alle antwoorden weergeven
Is there lifts
Good morning, We have lift access to both our floors within the Carlton Hotel. We also have a lift that gives you access to the main complex and our spa and leisure facilities Regards
0 stemmen
Alle antwoorden weergeven
Hi, what are the daily costs to use the gym and/ or pool please?
Hotel guest may use facilities free of charge. For visitors I believe there is a charge
0 stemmen
Alle antwoorden weergeven
No extra charges for facilities.
1 stem
Alle antwoorden weergeven
We have been twice and our grandchildren have always enjoyed the experience. Not too sure about a 14yr old though?The age range of children when we were there tended to be between toddlers up to and around the age of about 11 or 12yrs of age. At these age groups they still tend to join in the activities offered by the hotel animation team. Your average 14 yr old these days may feel they have outgrown the activities on offer maybe? Evening bingo seems to generate a large amount of interest due to decent prize money on offer, but again not riveting for a 14yr old. Good indoor pool and an activities room downstairs with indoor 10pin bowling, table tennis and the usual assortment of electronic game machines.
1 stem
Alle antwoorden weergeven
VorigeVolgende
12
VorigeVolgende
11
PRIJSKLASSE
US$ 60 - US$ 162 (Op basis van de gemiddelde tarieven voor een standaardkamer)
LOCATIE
Verenigd KoninkrijkEngelandEnglish RivieraTorquay
AANTAL KAMERS
65
Is dit uw TripAdvisor-vermelding?
Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer. Claim uw vermelding