Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

Sunny Crest Motel

Reiziger (2)
Kamer en suite (9)
Over
Locatie
Hygiëne
Service
Prijs/kwaliteit
Voorzieningen van accommodatie
Gratis parkeren
Gratis snelle internetverbinding (wifi)
Huisdieren toegestaan (hond-/huisdiervriendelijk)
Niet-roken hotel
Openbare wifi
Voorzieningen van de kamer
Airconditioning
Gezinskamers
Kitchenette
Koelkast in kamer
Magnetron
Niet-roken kamers
Handige informatie
STIJL HOTEL
Budget
HOTELCATEGORIE
Beoordelingen en meer
28beoordelingen
10foto's
0V+A
0kamertips
Waardering van reizigers
  • 3
  • 6
  • 4
  • 6
  • 9
Tijd van het jaar
Type reiziger
Taal
  • Filteren
  • Nederlands
Deze beoordelingen zijn machinevertalingen vanuit het Engels. Machinevertalingen weergeven?
Dit motel is ouder maar goed onderhouden. De kamer was goed verzorgd en schoon. De receptionist was zeer attent toen we aankwamen. De keuken was klein, maar had alles wat we nodig hadden om te koken avondmaal. De locatie is gunstig gelegen, direct aan de snelweg in de buurt van
Meer lezen
Gereageerd op 23 aug. 2017
Hi, Thank-you for your review! We are glad to hear that you enjoyed your stay. We hope to see you again in the future!
Meer lezen
Ingecheckt donderdag laat in de ochtend. Begane grond kamer met kitchenette. onlangs gerenoveerd en in goede staat. We waren in staat om te kijken naar enkele van de US open op de tv in onze kamer. De bedden waren comfortabel, schone kamer, badkamer prima. Het exterieur en het
Meer lezen
Gereageerd op 24 jun. 2017
Hi :-) Thank-you for your review. It was truly a pleasure having you all here! Our outer appearance is defiantly needing some love, and we are currently working on making the outside look more welcoming. Very happy to hear that you were able to see the US open, were comfortable in the beds, and enjoyed your room and stay in general. We hope to see you again in the future, and we hope you all enjoyed Golfing and exploring the beautiful Sunshine Coast!
Meer lezen
We zijn altijd afgeschrikt door de prijs kwaliteit van accommodaties op het Sunshine Coast. Omdat we reizen voor persoonlijke zaken, kosten is belangrijk, maar we ook genieten van comfort. Onze kamer was gerenoveerd, schoon en was een goede waarde. Het is een ouder pand, dus de
Meer lezen
Gereageerd op 19 apr. 2017
Hello :-) Thank-you for your feedback. It was a pleasure having you! I am sorry that I did not realize you were with a company/on business upon your check-in. I am happy that we were able to give you a refund for the overcharge and that you were happy with your stay. Thank-you again for the feedback and we are looking forward to having you as a guest in the future :-) Have an awesome week!
Meer lezen
Nieuw tapijt en zeer vriendelijk personeel. Kamers vernieuwd maar geen high definition en de wifi is vrijwel onbestaand. Zou waarschijnlijk een ander plek voordat hij hier maar net voor de wifi.
Meer lezen
Gereageerd op 3 apr. 2017
Hi, Thank-you for your review. We are very sorry to hear about the wifi in your room. We have called a technician and they are currently looking into this, as it appears there are two rooms in our hotel that are not getting very good signals. Thank-you for bringing it to our attention and we hope you have a great week!
Meer lezen
Kwam naar motel ingecheckt als kamer niet klaar als schoongemaakt. Ingecheckt eerst zag de badkamer, die was vies. Bad was niet schoongemaakt zoals opgemerkt twijfelachtig haren. Vervolgens als ik keek verder was er vuil op de muren en rond de kraan in derde wastafel. Vervolgens
Meer lezen
Gereageerd op 19 jan. 2017
Hi Kimberly, I am very sorry in regards to your room. Unfortunately when the custodian entered the room to clean it after the previous guests left, she walked into a mess that she has not seen in a very long time. When you informed the staff of the bathtub, management did come promptly to take care of this and also provided a refund to you. We have high cleaning standards and sadly some of the guests we have had stayed, have caused some major issues with the rooms. (the room you were in had wine or grape juice all over the walls amongst other things, which added a lot more time for cleaning and sadly time got the better of us) I wish there was more time for us to work on the room, or that there was another room to put you in so we could have done a deep clean on this room while not causing an inconvenience to you. I am very sorry about this and we try very hard to veer away from providing service to people who would cause such chaos to our rooms as it causes a strain on our rooms and upcoming guests. We did put those previous guests on a Do Not Return list, as this was highly unacceptable. Please accept my apologies and thank-you for taking time on voicing your concerns/experience.
Meer lezen
Albumcategorieën
Alle foto’sReizigerKamer en suite
Foto ingezonden door managementSunny Crest Motel
Bathtub…needs repair
Foto ingezonden door managementSunny Crest Motel
Foto ingezonden door managementSunny Crest Motel
Foto ingezonden door managementSunny Crest Motel
VorigeVolgende
12
VorigeVolgende
11
PRIJSKLASSE
US$ 78 - US$ 95 (Op basis van de gemiddelde tarieven voor een standaardkamer)
OOK BEKEND ALS
sunny crest hotel gibsons
LOCATIE
CanadaBritish ColumbiaSunshine CoastGibsons
AANTAL KAMERS
21
Is dit uw TripAdvisor-vermelding?
Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer. Claim uw vermelding