Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

Comwell Kellers Park & Spa

Reiziger (251)
Dineren (39)
Kamer en suite (25)

Over

Locatie
Hygiëne
Service
Prijs/kwaliteit
Travellers' Choice Winnaar 2019
Certificaat van uitmuntendheid
Voorzieningen van accommodatie
Gratis parkeren
Restaurant
Gratis snelle internetverbinding (wifi)
Fitnesscentrum / sportruimte
Zwembad
Roomservice
Spa
Inclusief ontbijt
Binnenzwembad
Conferentiefaciliteiten
Feestzaal
Hot tub
Rolstoeltoegang
Rookvrij hotel
Sauna
Stomerij
Vergaderruimtes
Verwarmd zwembad
Wasservice
Zakencentrum met internettoegang
Meer weergeven
Voorzieningen van de kamer
Airconditioning
Kamers toegankelijk voor mindervaliden
Rookvrije kamers
Suites
Handige informatie
HOTELCATEGORIE
STIJL HOTEL
Geweldig uitzicht
534beoordelingen
2vragen en antwoorden
0kamertips
Waardering van reizigers
  • 251
  • 190
  • 54
  • 30
  • 9
Tijd van het jaar
Type reiziger
Taal
  • Meer talen
Geselecteerde filters
  • Filteren
  • Nederlands
Prachtige gebouwen en omgeving. Doet zeer luxe aan. Kamer zeer ruim en heerlijke bedden. Badkamer viel tegen. In deze luxe omgeving verwacht je ook een luxe badkamer en niet een oudere badkamer met uitsluitend douche. Personeel vriendelijk en zeer beleefd. Diner was goed, maar niet zeer uitzonderlijk, wat je hier eigenlijk wel verwacht. Helaas geen tijd gehad om te genieten in de spa.
Meer lezen
Antwoord van ComwellDK, Receptionschef bij Comwell Kellers Park & Spa
Gereageerd op 8 feb. 2018
Lieve Bedankt dat je de tijd hebt genomen om je aan te melden. Ik hoop dat je begrijpt wat we schrijven heeft Google vertaald. Bedankt voor de lof van het personeel. Het is milieubewust dat er douches zijn, maar sommige kamers met badkuip moeten een andere keer van belang zijn. Heerlijk eten geproefd. Bedankt dat u ons op de hoogte heeft gesteld en we kijken ernaar uit u opnieuw te verwelkomen Susie Rud
Meer lezen
Prachtige locatie in een voormalig hersteloord voor tbc patiënten uit 1901. Ruime nette kamers en een prachte spa. Ligging is geweldig evenals het restaurant. De staf spreekt vloeiend Engels en is zeer vriendelijk.
Meer lezen
Never again ! Wat mensen hier schrijven over luxe? , het lijkt mooi op de booking site.,maar het valt echt tegen. Zwembad is zo groot als een jacuzzie en is echt oud zoals de rest hier. Vriendelijk ondhaal maar daar stopt het ook bij. Ga beter naar munkeberg hotel.
Meer lezen
Antwoord van ComwellDK, Gæsteansvarlig bij Comwell Kellers Park & Spa
Gereageerd op 7 nov. 2014
Dear Bcargo Thank you for your review and your constructive complain - I appreciate your feedback. We are sorry to hear about your experience at our hotel. It is regrettable, but if you read other guest reviews, are people in general happy to visit us. The hotel opened the year 1901, but is totally renovated in 2008. We do not have a swimming pool, but a spa pool which is 9,5 x 7,5 meter and a spa area on 350m2, so basic we made this area for our guests to relax. If you have further questions, please do not hesitate to contact me on mail: mcl@comwell.com or by phone: 76411717. Best regards, Michelle Christina Lystlund
Meer lezen
Deze beoordelingen zijn machinevertalingen vanuit het Engels. Machinevertalingen weergeven?
Leuke plek weg van de stad, dus ontspannend stressvrij verblijf. Prachtig gebouw uit 1901 met moderne faciliteiten. Spa is geweldig met bubbelbaden in de openlucht, groot zwembad en ook sauna's. Geweldige selectie op ontbijtbuffet voor het ontbijt in de ochtend. Het personeel is vriendelijk en attent.
Meer lezen
We besloten om naar Comwell te komen voor een ontspannend weekend, maar we hadden helaas niet de ervaring die we zochten. De plek is prachtig, maar we hadden een grote bouwplaats net buiten ons raam. Het restaurant had lekker eten maar de service was zo traag dat we er 3, 5 uur over deden om te eten. . . De spa heeft een aantal leuke sauna's, maar er waren te veel mensen om te ontspannen (wat je ook deed daar waren mensen die je aanstaarden te wachten tot je zou bewegen zodat ze je plek konden innemen) en de sauna's konden niet warm blijven met het constante openen en sluiten van de deur. Over het algemeen heeft de plaats veel potentieel, maar we hebben niet veel geluk gehad. . .
Meer lezen
Vorige
PRIJSKLASSE
US$ 130 - US$ 271 (Op basis van de gemiddelde tarieven voor een standaardkamer)
OOK BEKEND ALS
comwell kellers park vejle hotel boerkop
LOCATIE
DenemarkenJutlandSouth JutlandVejleBoerkop
AANTAL KAMERS
100
Is dit uw TripAdvisor-vermelding?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding