Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

Royalton Bavaro Resort & Spa

Opslaan
Delen
Arena Gorda Beach Road Carretera El Macao - Arena Gorda, Punta Cana 23000 Dominicaanse Republiek
Update over COVID-19: bekijk de toegevoegde gezondheids- en veiligheidsmaatregelen van deze gelegenheid.Meer informatie
41 personen bekijken dit hotel
Booking.com
US$ 224
Aanbieding bekijken
Gratis annuleren tot 24-08-21
Reserveer nu, betaal bij aankomst
eDreams
US$ 224
Aanbieding bekijken
Gratis annuleren tot 24-08-21
Reserveer nu, betaal bij aankomst
Snaptravel
US$ 236
US$ 176
Aanbieding bekijken
BESPAAR US$ 60
Gratis annuleren tot 21-08-21
Prestigia.comUS$ 236
Trip.comUS$ 224
Expedia.comUS$ 224
alle 14 aanbiedingen bekijken
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Reiziger (5701)
360
Panorama’s (32)
Zwembad en strand (1248)
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Veilig reizen tijdens COVID-19
Wat je kunt verwachten tijdens je verblijf
  • Al het linnengoed wordt gereinigd in een wasbeurt op hoge temperatuur
  • Mondkapjes verplicht voor personeel in openbare ruimtes
  • Verdiepingen gemarkeerd voor sociale afstand
  • Desinfecterende handgel is beschikbaar voor gasten en personeel
  • Drukbezochte plekken werden regelmatig gereinigd
  • Personeel moest regelmatig de handen wassen
Meer lezen
Veiligheidsmaatregelen worden door de gelegenheid aangeboden en worden niet door Tripadvisor gecontroleerd op nauwkeurigheid.
Veiligheidsmaatregelen worden door de gelegenheid aangeboden en worden niet door Tripadvisor gecontroleerd op nauwkeurigheid.

Over

Nr. 36 van de 148 hotels in Punta Cana
Locatie
Hygiëne
Service
Prijs/kwaliteit
2020 Travellers' Choice Best of the Best

Iedereen heeft een plek nodig om tot rust te komen. Voor reizigers in Punta Cana is Royalton Bavaro Resort & Spa - All Inclusive een uitstekende plek om te ontspannen. Met een romantische omgeving en tal van restaurants in de buurt, is Royalton Bavaro Resort & Spa - All Inclusive de ideale uitvalsbasis in Punta Cana.

Gastenkamers bevatten voorzieningen, zoals een flatscreen-tv, airconditioning en een minibar, en gasten kunnen gebruikmaken van gratis wifi bij het resort all-inclusive.

Het resort all-inclusive biedt een 24 uursreceptie, een conciërge en roomservice aan, zodat je verblijf nog aangenamer wordt. De accommodatie biedt ook een zwembad en ontbijt. Gasten die met een voertuig aankomen, kunnen gebruikmaken van gratis parkeren.

Ga tijdens je bezoek naar een van de Mexicaanse restaurants, waaronder Los Gallos en Mole. Ze liggen allemaal in de buurt van Royalton Bavaro Resort & Spa - All Inclusive.

Royalton Bavaro Resort & Spa - All Inclusive zorgt ervoor dat je Punta Cana niet snel zult vergeten.

Meer lezen
Volledige weergave
Voorzieningen van accommodatie
Gratis parkeren
Gratis snelle internetverbinding (wifi)
Zwembad
Fitnesscentrum / sportruimte
Gratis ontbijt
Strand
Snorkelen
Oppas
Wifi
Bubbelbad
Lazy river
Zwembad-/strandlakens
Overloopzwembad
Buitenzwembad
Privézwembad
Kleedkamers fitness/spa
Fitnesslessen
Sauna
Bar/lounge
Restaurant
Ontbijtbuffet
Swim-up-zwembadbar
Zwembadbar
Tennisbaan
Waterpark
Aerobics
Entertainmentpersoneel
Avondentertainment
Tafeltennis
Nachtclub/dj
Overdekte speeltuin voor kinderen
Kinderactiviteiten (kind-/gezinsvriendelijk)
Kinderclub
Buitenspeeltoestellen voor kinderen
Vervoer van/naar luchthaven
Shuttlebusservice
Zakencentrum met internettoegang
Feestzaal
Vergaderruimtes
Spa
Massage voor stellen
Gezichtsbehandelingen
Hoofdmassage
Massage
Beautysalon
24 uur per dag beveiliging
Conciërge
Wisselkantoor
Souvenirwinkel
Winkels
Lig-/strandstoelen
Parasols
Butlerservice
24 uursreceptie
Stomerij
Wasservice
Meer weergeven
Voorzieningen van de kamer
Airconditioning
Privéstrand
Extra badkamer
Schoonmaakservice
Koffie-/theezetapparaat
Minibar
Flatscreen-tv
Haardroger
Privébalkon
Roomservice
Veilig
Telefoon
Vipkamervoorzieningen
Strijkijzer
Koelkast
Meer weergeven
Kamertypes
Uitzicht op zee
Rookvrije kamers
Suites
Gezinskamers
Handige informatie
HOTELCATEGORIE
STIJL HOTEL
Geweldig uitzicht
Charmant
Gesproken talen
Spaans

Locatie

Volledige weergave
50Aanbevolen auto mee te nemen
Cijfer: 50 van 100
11restaurantsbinnen 1 km
2attractiesbinnen 1 km
4.811beoordelingen1.451vragen en antwoorden7kamertips
Waardering van reizigers
  • 3.252
  • 851
  • 342
  • 159
  • 209
Reizigersveiligheid
Tijd van het jaar
Type reiziger
Taal
  • Meer
Geselecteerde filters
  • Filteren
  • Nederlands
Astrid van der Haar heeft een beoordeling geschreven feb. 2020
Assendelft, Nederland9 bijdragen
+1
Wij zijn afgelopen september naar Royalton geweest. Ter plekke hebben we Diamond Club aangeschaft en dit raden we ten zeerste aan. Je hebt altijd plek op het strand op de comfortabele bedden, een stuk extra privé strand waar je op je wenken wordt bediend, een extra zwembad met comfortabele bedden en uiteraard onze butler Juan doe ons tot in de nopjes verzorgde en ons begeleide de vakantie door. Voor al je vragen konden wij bij hem terecht en hij zorgde dat je niet het gehele resort hoefde door te lopen na het eten aan het strand. Hier werd een golfcar voor geregeld. Wel alleen Diamond Club. Dit is niet goedkoop maar wel de moeite waard. Vooral als je heen gaat met het idee om te relaxen en optimaal te genieten van de luxe die Punta Cana zich biedt. (Wat ook leuk was, was de verassing die Juan voor ons had toen wij ons jubileum vierde. De kamer was versiert, champagne stond klaar en een warm bad met rozenblaadjes. Helemaal top!) Op de regenachtige en tevens laatste dag (gelukkig) fijn kunnen sporten en een dagje SPA kunnen pakken. Voor iets actiefs hebben we gekozen voor een buggytour en het huren van een kano. Hier zijn dan wel weer kosten aan verbonden (ook als je Diamond Club bent). Erg genoten! Astrid & Michael
Meer lezen
Datum van verblijf: september 2019
Kamers
Hygiëne
Service
Kamertip: Wij zaten aan de zijkant van het hotel. Prima. Swimout vonden wij niet de moeite waard. Je moet...
Bekijk meer kamertips
Nuttig
Delen
Antwoord van DanieldS2896, Director General bij Royalton Bavaro Resort & Spa
Gereageerd op 15 feb. 2020
Dear Astridvanderhaar, Thank you for giving us the opportunity to receive you at our wonderful hotel and for your kind review. We are very pleased to know that we exceeded your expectations and that you had an excellent vacation. Our butlers go out of their way in order to please every single need of our guests. We are proud of this kind of service and there is nothing more heartwarming for me and the Team than to hear that our guests appreciate the effort. We are going to share your comments with Juan. We are sure it will make him very happy! We are sincerely looking forward to the pleasure of welcoming you again to Royalton Bavaro Resort & Spa and make sure that you will enjoy the best services and facilities on your next visit. Warm regards from paradise, Daniel de Santiago General Manager Royalton Bavaro Resort & Spa
Meer lezen
Fam Surinx heeft een beoordeling geschreven dec. 2019
10 bijdragen
+1
Wij verblijven momenteel in het resort Royalton Bavaro. We zitten nu aan dag 7 in het resort! Zijn aangekomen op 24Dec Prachtig hotel! Leuke shows, vriendelijk personeel, ook minder vriendelijke personeel, bij het inchecken kon ik mijn kamer onmidelijk upgraden voor 550$ terwijl we onze kamer nog niet gezien hadden. Eten op kerstavond verschrikkelijk! personeel kreeg het niet bijgelopen, 1 consumptie gehad op kerstavond + 1u moeten wachten voor we aan de beurt waren, na zo een lange vlucht niet fijn en een heel groot minpunt. Rest van de dagen was het eten en service heel goed. Buiten gisterenavond waren we gaan eten in het à la carte restaurant, steak Hunter, resultaat 2u30min moeten wachten op een tafel, bijgevolg heel onvriendelijk personeel, als je een drankje bestelde,was het al teveel eraan liep volledig in het honderd, we verblijven nu nog 3 dagen hier tot en met de 3e januari, hoop dat de rest van de a la carte restaurants beter gaan zijn, ook bij het inchecken vroegen ze meteen een waarborg van 50$ waarom weet ik niet, wij hebben de volledige vakantie al betaald, ook hebben ze mij een fles wijn verkocht van 54$ zonder enig bewijs, dus bij het uitchecken wordt deze afgehandeld hoop dat ze hun aan de afgesproken prijs houden, update volgt na de vakantie! Fam Surinx Room 11403
Meer lezen
Datum van verblijf: december 2019Reistype: Reisde met familie
Nuttig
Delen
Antwoord van DanieldS2896, Director General bij Royalton Bavaro Resort & Spa
Gereageerd op 7 jan. 2020
Dear FamSurinx, We would like to thank you for sharing your impressions with us of your stay at Royalton Bávaro Resort & Spa. I am saddened to read your recent review and for the fact that we have failed to meet your expectations during your last vacation with us. We have noted your comment regarding your Christmas eve food experience. We would like to mention that our Executive Chef works hard to make an extensive and varied menu of luxury dishes, and he usually accomplishes this goal for all our guests. However, we understand that individual tastes are not common and that not everyone enjoys the same kind of food. We would sincerely appreciate it if you could contact us and give us more precise details about the food quality and what you would like to see improved. This would be of great help to us in our continuous efforts to improve our property and its services. Our restaurants, due to high occupancy, are at their maximum capacity. We apply a “first come, first served” policy in the hotel with the exception of the Teppanyaki, which requires reservation due to its limited seating. Unfortunately, most of our guests wish to have dinner around the same time, which is not possible. There are always open seats either before or after peak hours, giving everyone the possibility of having dinner at all our restaurants. On another hand, we extend our sincere apologies for the impression you had of our restaurant staff. We will implement necessary improvements to continue giving the best possible service to our guests. Please let us point out that your comment about the wine sale is not true. In order for you to choose the wine, you are presented with a wine list, where all prices are clearly stated. You also need to sign the wine order, which in fact you did. Stating that the hotel sold you a wine bottle without proof is highly inaccurate. We hope that, despite this situation, we have the opportunity to host you one more time and change your perception. Please be assured that our staff will do everything in their power to guarantee your satisfaction. Best regards, Daniel de Santiago General Manager Royalton Bavaro Resort & Spa
Meer lezen
Phylicia heeft een beoordeling geschreven dec. 2019
9 bijdragen
+1
Van 2 tot 10 december verbleven in het royalton bavaro resort. Was echt super! We hadden diamond club swimup room met persoonlijke butler. Wij zaten in blok 18 zwembad zicht, daar schijnt redelijk de gehele dag de zon tot een uur of 16:30/17:00. Wegens werkzaamheden moesten wij na 1 nacht onze kamer uit naar een andere kamer maar ter compensatie kregen wij de gehele dag een cabana tot onze beschikking! Extra dank aan onze persoonlijke butler Juan! Hij regelde alles voor ons en zorgde dat het ons aan niets ontbrak! Bij de prive cabana’s super goeie service van Ezekiel! Super fijn personeel dat allen ontzettend hard werkt! Er zitten verschillende restaurants op het resort en het buffer restaurant was ook top! Bij het buffet hebben ze verschillende stations waar ze alles vers voor je bereiden, vlees, vis en zelfs veel soorten pasta! Echt een top vakantie gehad! Jammer dat we er maar een weekje waren!
Meer lezen
Datum van verblijf: december 2019Reistype: Reisde met een partner
Nuttig
Delen
Antwoord van DanieldS2896, Director General bij Royalton Bavaro Resort & Spa
Gereageerd op 28 dec. 2019
Dear Phylicje, Thanks a lot for your kind and sincere appreciation of our resort. It is truly an honor to hear of the flawless vacation time you had while staying at Royalton Bavaro Resort & Spa. Our butlers go out of their way in order to please every single need of our guests. We are proud of this kind of service and there is nothing more heartwarming for me and the Team than to hear that our guests appreciate the effort. We are going to share your comments with Juan. We are sure it will make him very happy! We are looking forward to the pleasure of welcoming you again in our Hotel and assure you that you will enjoy superior services and facilities on your next visit. Warm regards from paradise, Daniel de Santiago General Manager Royalton Bavaro Resort & Spa
Meer lezen
Mar B heeft een beoordeling geschreven dec. 2019
2 bijdragen
Big thanks to Alexis,great kickboxing workout. Goed hotel. Heerlijke vakantie gehad. Netjes, schoon en voorzien van vele luxe. Mooie kamers. Goed eten. De kinderen hebben ook erg genoten. Er is genoeg voor ze te doen. Geweldige zwembaden.
Meer lezen
Datum van verblijf: december 2019Reistype: Reisde met familie
Nuttig
Delen
Antwoord van DanieldS2896, Director General bij Royalton Bavaro Resort & Spa
Gereageerd op 20 dec. 2019
Dear Marb, We are very grateful that you have visited us and for your wonderful comments. It is the best motivation to continue offering that quality service that characterizes us! We love it when our staff actively contributes to improving our guest´s holidays. We are going to share your comments with the whole staff, especially the ones you mentioned. We are sure it will make them very happy. We would love to have the opportunity to welcome you in the near future so that we can once again offer you an excellent service and continue creating the best experience for you. Warm regards from paradise, Daniel de Santiago General Manager Royalton Bavaro Resort & Spa
Meer lezen
Ashley G heeft een beoordeling geschreven dec. 2019
1 bijdrage1 nuttige stem
Totaal geen aanrader! - mensen zijn opdringerig en kennen geen ‘ nee ‘ - mensen maken je wakker op je strand bedje om antwoord te krijgen - er word ons gezegd, als je geen Spaans kan schop ik je er uit - meee dan een uur wachten op een pizza en 4 mensen na ons hadden het eerder... - we moesten geld betalen voor dat we in onze kamer konden. Terwijl we via tui hebben geboekt. - kunnen geen cash geld pinnen wat in royalton cancun wel kan - eenigste pluspunt is dat het zee water mooi blauw en helder is. - op het strand is het erg druk, net alsof je in Turkije zit. - we hebben in 3 uur tijd 2 keer drinken kunnen bestellen. We willen graag na 1 dag naar huis, dit gevoel heb ik nog nooit gehad van al mijn vakantie’s. Erg jammer dit. Weg gegooid geld.
Meer lezen
Datum van verblijf: december 2019Reistype: Reisde met een partner
Nuttig
Delen
Antwoord van DanieldS2896, Director General bij Royalton Bavaro Resort & Spa
Gereageerd op 20 dec. 2019
Dear Ashley; We would like to thank you for sharing your impressions with us of your stay at Royalton Bávaro Resort & Spa. I am saddened to read your recent review and for the fact that we have failed to meet your expectations during your last vacation with us. Regarding the vendors you mention, please accept our apologies if they did not behave properly. We would like to mention that the security of our guests is our number one priority at all times, and all staff members should deliver a respectful service on every occasion. We are surprised that you say that you did not receive the room that you paid for at your travel agency since all our guests receive the room they paid for. This is the first complaint we received of this type. We would like you to contact us privately and give us more details about this situation. We really hope we may have the opportunity to welcome you in the near future in our beautiful hotel so we can change your perception of your experience in Royalton Bavaro. Warm regards, Daniel de Santiago General Manager Royalton Bavaro Resort & Spa
Meer lezen
Vorige
PRIJSKLASSE
US$ 210 - US$ 898 (Op basis van de gemiddelde tarieven voor een standaardkamer)
LOCATIE
CaraïbenDominicaanse RepubliekLa Altagracia ProvincePunta Cana
Is dit uw Tripadvisor-vermelding?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding
Veelgestelde vragen over Royalton Bavaro Resort & Spa
Welke populaire attracties liggen er in de buurt van Royalton Bavaro Resort & Spa?
Attracties in de buurt zijn Arena Gorda Beach (0,4 mijl), Sky Casino Punta Cana (1,1 mijl) en Punta Blanca Mall (1,0 mijl).
Wat zijn de accommodatievoorzieningen van Royalton Bavaro Resort & Spa?
De populairdere voorzieningen bestaan onder andere uit swim-upbar, gratis wifi en ontbijt.
Welke kamervoorzieningen zijn er beschikbaar bij Royalton Bavaro Resort & Spa?
Populaire kamervoorzieningen zijn minibar, airconditioning en flatscreen-tv.
Welke eet- en drinkopties zijn beschikbaar bij Royalton Bavaro Resort & Spa?
Gasten kunnen genieten van swim-upbar, ontbijt en restaurant tijdens hun verblijf.
Zijn er parkeerplaatsen beschikbaar bij Royalton Bavaro Resort & Spa?
Ja, gratis parkeren is beschikbaar voor gasten.
Welke restaurants liggen er in de buurt van Royalton Bavaro Resort & Spa?
Restaurants met een gunstige locatie zijn Kukua Beach Club & Restaurant, Restaurant Maiko en Restaurant Orquidea.
Zijn er sportvoorzieningen bij Royalton Bavaro Resort & Spa?
Ja, gasten hebben toegang tot zwembad, fitnesscentrum en sauna tijdens hun verblijf.
Heeft Royalton Bavaro Resort & Spa een luchthavenshuttle?
Ja, Royalton Bavaro Resort & Spa heeft een luchthavenshuttle voor gasten. We raden je aan om vooraf te bellen om de details te bevestigen.
Wordt er een stomerijservice aangeboden bij Royalton Bavaro Resort & Spa?
Ja, stomerij en wasservice worden aangeboden aan gasten.
Biedt Royalton Bavaro Resort & Spa zakelijke services aan?
Ja, gasten hebben toegang tot zakencentrum en vergaderkamers tijdens hun verblijf.
Heeft Royalton Bavaro Resort & Spa een goed uitzicht?
Ja, gasten genieten hier vaak van uitzicht op oceaan.