Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Tripadvisor
Bespaar geld. We doorzoeken meer dan 200 websites voor de laagste hotelprijzen.

Pierre & Vacances Village Fuerteventura Origo Mare

Opslaan
Delen
Carretera Majanicho, 100, 35650 Lajares, La Oliva, Fuerteventura Spanje
Update over COVID-19: bekijk de toegevoegde gezondheids- en veiligheidsmaatregelen van deze gelegenheid.Meer informatie
Laagste prijzen voor je verblijf
Expedia.com
US$ 107
Aanbieding bekijken
Priceline
US$ 108
Aanbieding bekijken
Snaptravel
US$ 100
Aanbieding bekijken
Hotels.comUS$ 107
Booking.comUS$ 108
StayForLong
alle 15 aanbiedingen bekijken
De prijzen worden geleverd door onze partners en geven de prijs per nacht weer, inclusief alle belastingen en toeslagen die bekend zijn bij onze partners. Bekijk de website van onze partners voor meer informatie.
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Reiziger (2611)
360
Panorama’s (24)
Kamer en suite (500)
Betalingen aan ons kunnen de volgorde van de weergegeven prijzen beïnvloeden. De kamertypes kunnen verschillen.
Veilig reizen tijdens COVID-19
Ga naar ons Reis veilig-centrum om je weloverwogen beslissingen over reizen te helpen maken tijdens COVID-19.
Wat je kunt verwachten tijdens je verblijf
  • Al het linnengoed wordt gereinigd in een wasbeurt op hoge temperatuur
  • Mondkapjes verplicht voor personeel in openbare ruimtes
  • Desinfecterende handgel is beschikbaar voor gasten en personeel
Bijgewerkt op 19-04-21 Veiligheidsmaatregelen worden door de gelegenheid aangeboden en worden niet door Tripadvisor gecontroleerd op nauwkeurigheid.
Een opmerking van Pierre & Vacances Village Fuerteventura Origo Mare
Bijgewerkt op 19-04-21 Veiligheidsmaatregelen worden door de gelegenheid aangeboden en worden niet door Tripadvisor gecontroleerd op nauwkeurigheid.

Over

Locatie
Hygiëne
Service
Prijs/kwaliteit
Voorzieningen van accommodatie
Parkeerplaats
Gratis internet
Zwembad
Fitnesscentrum / sportruimte
Zwembadbar
Fietsverhuur
Recreatieruimte
Kinderactiviteiten (kind-/gezinsvriendelijk)
Internet
Zwembad voor volwassenen
Buitenzwembad
Restaurant
Ontbijt beschikbaar
Ontbijtbuffet
Snackbar
Minigolf
Tennisbaan
Waterpark
Windsurfen
Fietstochten
Entertainmentpersoneel
Kinderclub
Buitenspeeltoestellen voor kinderen
Huisdieren toegestaan (hond-/huisdiervriendelijk)
Gratis shuttle of taxi
Vervoer van/naar luchthaven
Autohuur
24 uur per dag beveiliging
Opslag van bagage
Gemakswinkel
Souvenirwinkel
Winkels
Lig-/strandstoelen
Dakterras
Parasols
Wasservice
Wasmogelijkheid (selfservice)
Meer weergeven
Voorzieningen van de kamer
Airconditioning
Schoonmaakservice
Privébalkon
Veilig
Sofa
Koffie-/theezetapparaat
Kitchenette
Flatscreen-tv
Vaatwasser
Oven
Koelkast
Fornuis
Waterkoker
Keukengerei
Meer weergeven
Kamertypes
Uitzicht op zee
Rookvrije kamers
Gezinskamers
Handige informatie
HOTELCATEGORIE
Gesproken talen
Engels, Frans, Spaans, Duits
2696beoordelingen1902vragen en antwoorden14kamertips
Waardering van reizigers
  • 847
  • 968
  • 510
  • 220
  • 151
Tijd van het jaar
Type reiziger
Taal
  • Meer
Geselecteerde filters
  • Filteren
  • Nederlands
marcooo2017 heeft een beoordeling geschreven 11 jan.
Utrecht, Nederland42 bijdragen25 nuttige stemmen
Heerlijke vakantie gehad. De vila was top, schoon, modern en van alle gemakken voorzien. De bedbank prima voor kids maar niet voor volwassenen, daarvoor is het matras te dun. Vraag een vila dicht bij de receptie, anders moet je veel lopen. Het park is een soort vila wijk, met gewone straten met auto’s, al is er niet veel verkeer. Het park wordt prima onderhouden. Zwembad is leuk voor kinderen. Alleen het peuterbad is verwarmd. Toezicht door personeel uitstekend. Bij het zwembad is alleen niets te eten te krijgen, dat is wel jammer. De supermarkt is vrij beperkt en duur. Maar voor een vakantie best prima. Een auto huren is een aanrader, omdat er in de omgeving niets is. Met de taxi is ook een optie: Lajares €13, Corralejo €28. Vanuit het hotel zijn er dagelijks ook gratis bussen naar Correlejo, en wekelijks naar Cotillo. Die zijn top, maar kunnen vol zijn. Fietsen met kinderen zou ik niet aanraden. Goede wegen ontbreken hiervoor. Mountainbiken kan wel.
Meer lezen
Datum van verblijf: december 2021Reistype: Reisde met familie
Kamertip: Vila dichtbij receptie vragen.
Bekijk meer kamertips
Nuttig
Delen
Arthur heeft een beoordeling geschreven aug. 2021
Berlicum, Nederland2 bijdragen3 nuttige stemmen
Door wat ervaringen van andere op o.a. Tripadvisor wisten we niet wat ons te wachten stond. Door de foto’s en toch een wat voordeligere prijs in vergelijking met andere verblijven voor Pierre & Vacances Village Fuerteventura gekozen. We zitten er nu nog, maar wij vinden het hier fantastisch. De huisjes zijn schoon, ruim en heerlijke tuin met de nodige privacy. De kinderen vinden het waterpark helemaal geweldig (ziet er gewoon uit zoals op de foto’s) en er is ook voldoende animatie. Het klopt dat er wat huisjes worden verkocht aan particulieren, maar dit vinden wij juist gezellig en zien hier geen nadeel in. We lezen dat het echt vergane glorie is. Dit durf ik echt met 100% tegen te spreken. Je kunt hier eten, maar wij hebben de voorkeur om het plaatsje Lajares of in Corralejo lekker wat te eten. La Boqueria echt een aanrader en zit op zo’n 5 minuten rijden van het park. Je hebt mensen die kunnen hier fulltime aanwezig zijn. Dit hebben wij niet en dan is een auto wel een must. Kort samengevat wil je een fijne zonvakantie dan is Pierre & Vacances Village Fuerteventura zeker een aanrader!
Meer lezen
Datum van verblijf: augustus 2021
Kamers
Locatie
Service
2 nuttige stemmen
Nuttig
Delen
Antwoord van Recepción Fuerteventura, Atención al cliente/recepción bij Pierre & Vacances Village Fuerteventura Origo Mare
Gereageerd op 14 aug. 2021
Geachte Arthur, Hartelijk dank voor uw vriendelijke woorden en uitstekende beoordeling. Het doet ons groot plezier te lezen dat u genoot van de verschillende services van Origo Mare. Tot snel terug bij Origo Mare
Meer lezen
m v heeft een beoordeling geschreven jul. 2021
3 bijdragen3 nuttige stemmen
Na 6 maal hier te zijn geweest was dit toch wel het dieptepunt. In de loop van de jaren zag je het park verpauperen en nu was het toch wel het dieptepunt. Je zou juist verwachten dat ze tijd hadden om de paar huisjes die nu in gebruik zijn optimaal te onderhouden. Maar niets is minderwaar. Bij aankomst viel al op overal vuil op straat rondzwierf en in het tuintje was totaal geen onderhoud gedaan. Binnen gekomen viel ons op dat op alle muren vlekken zaten, de bank vies was en doorzakte . Geen kussens meer(kun je toch wassen) in de bank. Ander meubels vies en konden we een schuur beurt en een lik verf gebruiken. Onder het bed(boxspring) hingen de flarden van de stof, gaten in de slopen. Helaas ook geen flesje water zoals voorheen wel het geval was. We wilde nog even voor het slapen een kopje thee maken, maar helaas de waterkoker was kapot. Uiteindelijk opgelost door monteur die housekeeping moest sturen met een nieuwe. De volgende dag bleek dat de brandmelder, licht het niet deden. Ook wel weer gemaakt. Geen schoonmaak gezien, volle zakken afval(wc papier moet nog in een emmertje) werd ook niet geleegd en er lagen geen zakken. De badkamer stond blank door een te klein douche wandje en geen materiaal zoals een trekker om de vloer te drogen. Ja er was een mop maar die paste niet in het emmertje om hem daar uit te wringen. We zagen dat er vuilniszakken buiten lagen die door de vogels of katten waren opengemaakt en dit verklaarde de hoeveelheid vuilnis in de tuintjes. Word dus blijkbaar ook niet opgehaald. Later kwamen we er achter waarom het zo warm bleef in het huisje, de airco deed het niet. Monteur weer geweest, niet te repareren spullen moesten uit China komen en er kwam niets uit China, dus verhuizen. Naar een "upgrade"een huisje met zeezicht. Bleek een invalide huisje te zijn. De badkamer was groot en daardoor de waterschade ook, Water liep in de hele badkamer en slaapkamer. Ook hier geen deugdelijk materiaal om schoon te maken.Helaas was de keuken open en kwamen we er later achter dat de koelkast de hele nacht aanslaat! Maar zo gelaten. Geen tweede schoonmaakronde gehad? Toilet liep constant door, veel water verspilling. Op mijn verzoek troffen we die keer de enige niet aardige receptie medewerkster, die vroeg wanneer we dit gerepareerd wilde hebben??? Ook bij het zwembad(verwarmd?) armoe troef. De kunststof matjes voor de versleten ligstoelen zijn verdwenen? zijn zo schoon te spuiten? geen parasols meer aanwezig? Op het moment kun je nergens meer komen of de reclamezuilen staan vol met de verkoop van de huisjes. Blijkbaar is dit nu het belangrijkste! Het park zal het zo niet gaan overleven. Heel jammer want voorheen verbleven we er graag.
Meer lezen
Datum van verblijf: juli 2021
Prijs/kwaliteit
Service
Slaapkwaliteit
Kamertip: Niet hier komen, kies een ander hotel
Bekijk meer kamertips
1 nuttige stem
Nuttig
Delen
Antwoord van Recepción Fuerteventura, Atención al cliente/recepción bij Pierre & Vacances Village Fuerteventura Origo Mare
Gereageerd op 5 jul. 2021
Dear Guest, We would like to thank you for taking some of your time to share your impressions regarding your recent stay at Origo Mare. It is only through our guests' feedback that we are able to maintain and improve the quality of our service. We do apologize for the technical problems you encountered in your villa. Of course,we take note of your comments and will work to keep improving in order to give you a better service next time you visit us. Sunny regards
Meer lezen
Moniek heeft een beoordeling geschreven okt. 2020
2 bijdragen3 nuttige stemmen
Wij hebben een waardeloze vakantie gehad bij Origo Mare! Het is echt vergane glorie. De entree bij de receptie ziet er prima uit, maar zodra je het park oprijdt naar de huisjes zie je dat er niks meer aangedaan wordt. Kapot straatmeubilair, stoeptegels die kapot zijn, overal zwerfafval, open vuilnisbakken waar dus beesten op afkomen. Ook het huisje zelf was een grote teleurstelling. Zeer slechte bedden, je voelt de pocketveren en de scheuren zitten in de bedden. Bank die uit elkaar valt en heel erg doorgezakt is, airco die lekt, sierlijsten die naar beneden vallen, rolluiken die niet open of dicht gaan etc. Daarnaast slechte schoonmaak (1x in de 4 dagen een bezem er doorheen en schone handdoeken en lakens dus overal stof, zand, schimmel in de badkamer etc. Dat het afgelegen ligt is een feit, maar met een huurauto hoeft dat geen probleem te zijn. Echter was er nu veel gesloten op het park vanwege de pandemie, waardoor er buiten het zwembad om niet veel te beleven was. Dat het altijd stevig waait op Fuerteventura was ons ook bekend. Wat dan wel erg jammer is is dat de huisjes vol in de wind liggen en er geen beschutting op de terrasjes is dus buiten zitten hou je niet lang vol, halfvolle glazen waaien gewoon van tafel. Hier hadden ze met de bouw wel rekening mee mogen houden. Wij verbleven kort na de Spaanse lockdown op Fuerteventura. Je zou dan verwachten dat ze willen voorkomen dat ze weer in lockdown moeten.... Nou aan de covid19 maatregelen houden ze zich niet op Origo Mare. Ja het personeel draagt mondkapjes, maar die hangen zeer regelmatig op de kin. Het entertainment team verzon zelfs spelletjes waarbij 2 gasten tegenover elkaar moesten staan en een pingpong balletje van het ene glaasje naar het andere glaasjes moest blazen...Hoe verzin je het om mensen tijdens een pandemie in elkaars gezicht te laten blazen. In de welkomstbrief stond dat alle vaat in de huisjes grondig werd gereinigd en op 60 graden werd gewassen voor iedere aankomst, toch hadden wij smoezelig bestek en zelfs een koffiemok met koffie o.i.d. van de vorige gasten er nog in. Uiteraard hebben wij veelvuldig ons beklag gedaan bij zowel de reisleiding als Origo mare zelf. Helaas zijn onze klachten niet opgelost naar tevredenheid. Ons advies kijk verder voor een andere accommodatie!!
Meer lezen
Datum van verblijf: juli 2020Reistype: Reisde met familie
1 nuttige stem
Nuttig
Delen
Antwoord van Recepción Fuerteventura, Atención al cliente/recepción bij Pierre & Vacances Village Fuerteventura Origo Mare
Gereageerd op 17 okt. 2020
Dear Moniek, We are really sad to read that your stay was so terrible despite our best efforts. Please accept our sincere apologies for any inconvenience encountered. However, we would like to assure you and all of our future guests that compliance with hygiene and safety standards is our top priority, and even more so in the current context. The animation you mention in your comment was a game between participants from the same family and in compliance with COVID19 standards. We have obtained all the necessary training and certifications through several audits carried out by certified companies. Again, we feel sorry that you did not enjoy your stay with us. Regards
Meer lezen
Ton Halberstadt heeft een beoordeling geschreven jan. 2020
2 bijdragen2 nuttige stemmen
Als je van plan bent om per huurauto Fuerteventura te gaan ontdekken dan is dit een prima uitvalbasis. Het resort ligt in het Noorden van Fuerteventura. Wil je naar het uiterste puntje in het zuiden dan ben je met de auto daar 1 uur en 40 minuten naar onderweg. De grote badplaats Corralejo is in 15 minuten met de auto te bereiken. Vanuit de haven kan je voor 15 euro pp naar het kleine eiland Los Lobos wat in 15 minuten varen te bereiken is en waar je prima een dagje kan wandelen. Ook het bereiken van de top van een van de vulkanen is indrukwekkend. Het resort is prima. Niet top, niet slecht. Goede prijs/kwaliteit (wij gingen in het laagseizoen). Als je het resort oprijdt dan doet alles wat matig aan. De palmbomen zijn dood bijvoorbeeld op de toegangsweg. Op het resort zelf is dat anders. De receptie, het restaurant en het zwembad (adults only, en het kinderzwemparadijs) zijn perfect. Het huisje is schoon (de schoonmaakploeg komt iedere dag) en alles is er. Verwacht echter geen topluxe. Maar het is zeker prima. Wij zijn er een week geweest en het is ons zeer goed bevallen. Het noorden is echt een Vulkanisch landschap en meer naar het zuiden kom je weer heel andere landschappen tegen. Het is een eiland met dus veel gezichten. Van kleine intieme dorpjes tot grote badplaatsen. De mensen zijn vriendelijk en laten duidelijk merken dat je welkom bent in restaurants, autoverhuur, lokale bevolking en in winkeltjes. Het eten is er, net als in Spanje zelf, goedkoop. Een liter benzine is er 1,06 euro. Het eiland verkennen kost dus 40 euro voor een hele week.. Ook restaurantjes aan de badplaatsen en in de grotere dorpen/steden zijn zeer betaalbaar en met prima kwaliteit. En dan het weer.. In januari met een strakblauwe hemel en 22 graden maakt het allemaal wel heel comfortabel. Kortom Fuerteventura heeft ons een positieve indruk achtergelaten door zijn bijzondere landschappen en diversiteit. Een week was heerlijk. Langer zou kunnen maar dan moet je echt van het strand houden en daar dagen op kunnen liggen. Na een weekje heb je alles wel gezien. Onze tip zou dan zijn om na een weekje de overtocht te maken per boot of vliegtuig naar Lanzerote en daar nog een week verblijven.
Meer lezen
Datum van verblijf: januari 2020
Kamers
Hygiëne
Service
1 nuttige stem
Nuttig
Delen
Antwoord van OrigoMare-reception, Director General bij Pierre & Vacances Village Fuerteventura Origo Mare
Gereageerd op 20 jan. 2020
Geachte Ton, Hartelijk dank voor het hebben uitgekozen Origo Mare voor uw vakantie. We zijn heel blij dat u heeft een goede vakantie gehad. We zijn ons ervan bewust dat er altijd wel iets te verbeteren en uw commentaar zal ons helpen om dit te doen. Wij sturen u een vriendelijke groet van Fuerteventura.
Meer lezen
Vorige
123456
PRIJSKLASSE
US$ 67 - US$ 200 (Op basis van de gemiddelde tarieven voor een standaardkamer)
LOCATIE
SpanjeCanarische EilandenFuerteventuraLa OlivaLajares
AANTAL KAMERS
321
Is dit uw Tripadvisor-vermelding?

Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.

Claim uw vermelding
Veelgestelde vragen over Pierre & Vacances Village Fuerteventura Origo Mare
Welke populaire attracties liggen er in de buurt van Pierre & Vacances Village Fuerteventura Origo Mare?
Attracties in de buurt zijn Cross Island (5,7 mijl), Blue Rock Bar - Corralejo (7,9 mijl) en Nico's Belgian Beer House (7,8 mijl).
Wat zijn de accommodatievoorzieningen van Pierre & Vacances Village Fuerteventura Origo Mare?
De populairdere voorzieningen bestaan onder andere uit zwembad, restaurant en fitnesscentrum.
Welke kamervoorzieningen zijn er beschikbaar bij Pierre & Vacances Village Fuerteventura Origo Mare?
Populaire kamervoorzieningen zijn kitchenette, airconditioning en flatscreen-tv.
Welke eet- en drinkopties zijn beschikbaar bij Pierre & Vacances Village Fuerteventura Origo Mare?
Gasten kunnen genieten van restaurant, zwembadbar en ontbijt tijdens hun verblijf.
Zijn er parkeerplaatsen beschikbaar bij Pierre & Vacances Village Fuerteventura Origo Mare?
Ja, een parkeerplaats is beschikbaar voor gasten.
Welke restaurants liggen er in de buurt van Pierre & Vacances Village Fuerteventura Origo Mare?
Restaurants met een gunstige locatie zijn The Ugly Duckling, Mar.Ni en Happy Cactus - Vegan Food.
Zijn er sportvoorzieningen bij Pierre & Vacances Village Fuerteventura Origo Mare?
Ja, gasten hebben toegang tot zwembad en fitnesscentrum tijdens hun verblijf.
Verzorgt Pierre & Vacances Village Fuerteventura Origo Mare vervoer van/naar het vliegveld?
Ja, Pierre & Vacances Village Fuerteventura Origo Mare verzorgt vervoer van/naar het vliegveld voor gasten. We raden u aan om vooraf te bellen om de details te bevestigen.
Wordt er een stomerijservice aangeboden bij Pierre & Vacances Village Fuerteventura Origo Mare?
Ja, wasservice en wasmogelijkheid (selfservice) worden aangeboden aan gasten.
Zijn huisdieren toegestaan in Pierre & Vacances Village Fuerteventura Origo Mare?
Ja, huisdieren zijn meestal toegestaan, maar het is beter om vooraf te bellen ter bevestiging.
Welke talen spreekt het personeel van Pierre & Vacances Village Fuerteventura Origo Mare?
Het personeel spreekt meerdere talen, waaronder engels, spaans, frans en duits.