Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

Futakotamagawa Excel Hotel Tokyu

Over
Locatie
Hygiëne
Service
Prijs/kwaliteit
Certificaat van uitmuntendheid
Voorzieningen van accommodatie
Restaurant
Gratis snelle internetverbinding (wifi)
Wasservice
Bar/lounge
Vervoer van/naar luchthaven
Stomerij
Niet-roken hotel
Voorzieningen van de kamer
Niet-roken kamers
Airconditioning
Koelkast in kamer
Handige informatie
STIJL HOTEL
Geweldig uitzicht
Zakelijk
HOTELCATEGORIE
Beoordelingen en meer
104beoordelingen
312foto's
4V+A
0kamertips
Waardering van reizigers
  • 28
  • 46
  • 20
  • 2
  • 8
Tijd van het jaar
Type reiziger
Taal
  • Meer talen
  • Filteren
  • Nederlands
Beoordelingen weergeven waarin het volgende voorkomt
Deze beoordelingen zijn machinevertalingen vanuit het Engels. Machinevertalingen weergeven?
Schone kamer, goede locatie, maar de service kan beter zijn! We arriveren rond 23.00 uur in hotel, ik vraag of een restaurant op loopafstand nog open is, de receptie vertelde me dat er niets beschikbaar was in dit gebied, maar ik ontdekte dat er nog maar weinig restaurants open z
Meer lezen
Antwoord van FutakotamagawaExcel, Front desk bij Futakotamagawa Excel Hotel Tokyu
Gereageerd op 31 okt. 2018
Thank you for staying at Futakotamagawa excel hotel tokyu during your recent visit to Tokyo. Thank you for your comments. We greatly appreciate the time you have taken to complete our guest questionnaire, which is a very important instrument in ascertaining our guest perception of our hotel. We were sorry I could not follow your request at this stay. We prepare to be able to guide restaurants in the next time of stay.
Meer lezen
Tweede keer dat ik hier verblijf vanwege de locatie. Check-in was verschrikkelijk, aankomen op 1. 20 uur bijna 4 uur na de landing. Hotel was niet druk en het was duidelijk dat ze kamers klaar hadden maar toch besloot de receptie me te vragen om te wachten tot 2 uur omdat het pro
Meer lezen
Antwoord van FutakotamagawaExcel, マネージャー bij Futakotamagawa Excel Hotel Tokyu
Gereageerd op 4 okt. 2018
Thank you for staying at Futakotamagawa excel hotel tokyu during your recent visit to Tokyo. We received a very important opinion. We apologized about attitude of our front desk. When you check in ,We had to confirm availability for your room flexibly. And we already reported and raised attention to that person. Then,We can accept a exchange for currency only USD and EUR currently. There is description in the hotel information as well. We are sorry for your inconvenience,However Please understand about it. yours sincerely, Front Desk Manager
Meer lezen
Grote kamer, geweldig uitzicht op Mount Fuji en uitstekend ontbijt. Bed was zeer comfortabel, verlichting uitstekend, prachtig uitzicht over de overstroming vliegtuig van de rivier en spoor, personeel zeer behulpzaam en restaurant was eerste klas.
Meer lezen
Gereageerd op 10 aug. 2017
Dear timreynish Thank you for staying at Futakotamagawa excel hotel tokyu during your recent visit to Tokyo. Thank you for your comments. We greatly appreciate the time you have taken to complete our guest questionnaire, which is a very important instrument in ascertaining our guest perception of our hotel. We're very happy to receive a in various fields high reputation. We're delighted to learn that you enjoyed your stay and We very much look forward to the immense pleasure of welcoming you back. Yours sincerely
Meer lezen
Mijn broer dit hotel geboekt voor mezelf & man. Verbleven in 2 andere hotels in Japan geweest en we vonden ze erg klein. Dit hotel was geweldig! Goede kamergrootte, kastruimte en we hadden uitzicht op Mount Fuji. We aten in het restaurant, maar het zag er mooi uit.
Dit hotel ligt
Meer lezen
Gereageerd op 16 aug. 2017
Thank you for selecting us out of the many possible places here. Please accept our sincere apologies for late reply. Futakotamagawa is very beautiful place and a lot of nature. We are glad to hear that you could spend a very enjoyable at our hotel. However, we don’t have gym at the hotel which is located different building, but very closed from the hotel. If you have time to come this hotel again, we recommend to use our breakfast which prepared half-Japanese and half-western, there is a wide variety of food. Your favorable comments has warmed our hearts and we will strive for excellence in our service We are looking forward to meet you again. Sincerely, Reception T.Endo
Meer lezen
+7
Ver van de gebruikelijke kleine Japanse hotels die ik ooit ben tegengekomen in vele reizen naar Japan, dit hotel in Futakotamagawa is veel beter. In grootte, in kwaliteit locatie en natuurlijk in dienst. De locatie ligt direct naast de rivier Tama (Tamagawa) die een grote rivier
Meer lezen
Gereageerd op 21 jun. 2017
Dear Max Manila Thank you for staying at Futakotamagawa excel hotel tokyu during your recent visit to Tokyo Thank you for your comments. We greatly appreciate the time you have taken to complete our guest questionnaire, which is a very important instrument in ascertaining our guest perception of our hotel. And we are very happy to receive plenty good comments. We're delighted to learn that you enjoyed your stay and We very much look forward to the immense pleasure of welcoming you back. Yours sincerely
Meer lezen
Vorige
Albumcategorieën
Alle foto’sReizigerKamer en suiteDinerenZakencentrum en evenementenruimtes
Professionele foto in opdracht van TripAdvisorFutakotamagawa Excel Hotel Tokyu
The Twin Room with River View at the Futakotamagawa Excel Hotel Tokyu
Professionele foto in opdracht van TripAdvisorFutakotamagawa Excel Hotel Tokyu
The Suite at the Futakotamagawa Excel Hotel Tokyu
Professionele foto in opdracht van TripAdvisorFutakotamagawa Excel Hotel Tokyu
The Seasonal Twin Room at the Futakotamagawa Excel Hotel Tokyu
Professionele foto in opdracht van TripAdvisorFutakotamagawa Excel Hotel Tokyu
The Corner Twin Room at the Futakotamagawa Excel Hotel Tokyu
Foto ingezonden door managementFutakotamagawa Excel Hotel Tokyu
Vorige
Bonjour, Avez-vous des chambres pour 3 personnes (2 adultes et un enfant de 13 ans) ? Je ne trouve l’information nulle part. Merci
Bonjour, Avez-vous des chambres pour 3 personnes (2 adultes et un enfant de 13 ans) ? Je ne trouve l’information nulle part. Merci
Is there parking available at the hotel or nearby?
ホテルの駐車場あります。
0 stemmen
Our arrival will be around 10:00 pm. What transport to your hotel from Haneda International would you suggest?
VorigeVolgende
11
PRIJSKLASSE
US$ 117 - US$ 247 (Op basis van de gemiddelde tarieven voor een standaardkamer)
LOCATIE
JapanKantoTokyo PrefectureTokioSetagaya
Is dit uw TripAdvisor-vermelding?
Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer. Claim uw vermelding