Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de Tripadvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

Azienda Agricola Biologica IL Frantolio DI D'amico Pietro

Cisternino, Italië
Meer
Nu open
Openingstijden vandaag: 00:00 - 23:59
Alle tijden bekijken

Azienda Agricola Biologica IL Frantolio DI D'amico Pietro
Boeking niet beschikbaar op Tripadvisor

Op zoek naar andere opties die u nu kunt boeken?
36beoordelingen2vragen en antwoorden
Waardering van reizigers
  • 26
  • 5
  • 1
  • 2
  • 2
Type reiziger
Tijd van het jaar
Taal
  • Meer
Geselecteerde filters
  • Filteren
  • Nederlands
Saskia J heeft een beoordeling geschreven sep. 2019
Brunssum, Nederland222 bijdragen91 nuttige stemmen
Door een dame werden we in sneltreinvaart door de olijfoliefabriek geleid. Vanwege het seizoen lag de fabriek stil. Niets geleerd over de olie zelf. Vlug een proeverij na afloop en daarna werden we vooral vlug geleid naar de bijbehorende winkel. Wel lekkere olijfolie gekocht dus.
Meer lezen
Datum van activiteit: september 2019
Nuttig
Delen
Catharina50 heeft een beoordeling geschreven sep. 2019
Eindhoven, Nederland2658 bijdragen505 nuttige stemmen
Ondanks een reservering werd aanvankelijk aangegeven dat er geen rondleiding meer was. Dat bleek na aandringen alsnog mogelijk, maar dan moesten we ‘even’ wachten. Nergens zitgelegenheid. Dan toch de tour. Door een verveelde dame werden we in sneltreinvaart door het productiegedeelte, de proeverij van 3 soorten olie en de winkel geleid. Geen aanrader.
Meer lezen
Datum van activiteit: september 2019
Nuttig
Delen
Deze beoordelingen zijn machinevertalingen vanuit het Engels. Machinevertalingen weergeven?
Nancy L heeft een beoordeling geschreven mei 2019
Raleigh, North Carolina4 bijdragen4 nuttige stemmen
Angelita nam ons mee door de stappen op hoe ze hun olijfolie maken, en het was fascinerend! We waren in staat om al hun oliën te proeven na het leren over de verschillende nuances van elk, en ze waren heerlijk! Mijn hele gezin liep weg met verschillende olijfolie en andere producten en een heerlijke ochtend doorgebracht met de aardigste mensen!
Meer lezen
Datum van activiteit: april 2019
Google
Nuttig
Delen
Thomas Rychlik heeft een beoordeling geschreven apr. 2019
4 bijdragen3 nuttige stemmen
Mijn familie was getrakteerd op een geweldige tour van deze faciliteit door Angelita. We hebben een veel beter begrip van hoe de olijven worden verwerkt tot olie. Het is best verbazingwekkend om een 1100 jaar oude olijfboom te zien! Na de rondleiding hebben we genoten van een olieproeverij waarbij we elk van de producten hebben genoten. Het was heerlijk. Bedankt voor een geweldige ervaring!
Meer lezen
Datum van activiteit: april 2019
Google
Nuttig
Delen
juliesims2018 heeft een beoordeling geschreven dec. 2018
128 bijdragen46 nuttige stemmen
Ik bezocht hier als onderdeel van een fietstocht, en had er naar uitgekeken want ik had echt heel weinig idee van hoe olijfolie wordt gemaakt, hoewel ik er dol op ben. Het was geweldig om te denken dat sommige van de olijfbomen 100 jaar oud waren, zo niet 1, 000, en dat de mensen die de Aziendo bezaten, het resultaat waren van generaties van eigenaarschap. De tour was erg interessant met betrekking tot de verschillende soorten olijfolie die gemaakt zijn, en je ziet de soorten apparatuur die worden gebruikt. Na de tour was er een bezoek aan de originele trulli, en voorbeelden van de verschillende oliën waren beschikbaar voor proeverijen met vers brood. Het is opmerkelijk dat de smaken zo verschillend kunnen zijn. Er waren ook proeverijen van saladedressings gemaakt van druivenmost en zijn, echt heerlijk. Uiteraard was er een winkel om producten te kopen die je leuk vond, iets dat niet iedereen op prijs stelde, maar ik deed het zeker omdat deze kwaliteit van het product niet gemakkelijk te vinden is waar ik woon. Ik kocht een selectie van de olijfolie, zowel de druivenmost en vijgenverbanden, een olijfolie gezichtscrème (ruikt heerlijk), en een vrij grote zak amandelen. Alle producten zijn biologisch en vers, en elke cent waard. In de wereld van vandaag moet een bedrijf dat op familie en traditionele organische processen is gebaseerd, worden gewaardeerd.
Meer lezen
Datum van activiteit: oktober 2018
Google
Nuttig
Delen
Vorige
12