Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Kyoto
Plaatsen
Inbox
Zoeken
Deze vermelding verbeteren
Tours en tickets van Traveling Spoon
Tours van Traveling Spoon zijn vaak snel uitverkocht. Reizigers raden aan van tevoren te boeken!
Geniet van een kookles en maaltijd met een lokaal in haar woonhuis in Sapporo
Sluit je gastheer Kanae aan in haar open keuken en leer een traditionele huisgemaakte Japanse maaltijd te bereiden! Kanae verwelkomt u in haar comfortabele gezinswoning gelegen in een van de meest rustige en luxueuze woonwijken van Sapporo. Geniet van een welkomstdrankje terwijl je jezelf onderdompelt in de lokale cultuur van Hokkaido en je gastheer leert kennen terwijl ze verhalen over zichzelf, haar familie en wonen in Hokkaido deelt.

Je kunt verwachten dat je hands-on kookles ongeveer 1-1,5 uur duurt voordat je geniet van de maaltijd die je samen hebt voorbereid. Je authentieke Japanse maaltijd kan gerechten bevatten zoals teriyaki-chiken, kinpira-gobo (zoete en zoute gekookte klis), agedashi-tofu (gefrituurde en gekruide tofu) en miso-soep. Uw maaltijd wordt afgesloten met een traditioneel Japans dessert.

Dit is een fantastische kans om de echte Japanse cultuur en keuken uit eerste hand te ervaren. Aarzel niet - je hart en je maag zullen je bedanken!
Meer lezen
3 uur
vanaf US$ 58,00
Geniet van zelfgemaakte sushi of Obanzai Cuisine en Matcha in een Kyoto-huis met een inheemse bevolking
Ontmoet Emika bij haar thuis voor een regionale culinaire ervaring die begint met een vers gemaakte kop traditionele matcha groene thee, bereid door Emika of haar vader. Je gaat dan samen aan een eettafel zitten om een ​​traditionele Obanzai-maaltijd te delen tijdens een leuk gesprek. Je Japanse maaltijd kan gerechten bevatten zoals oshi (geperst) sushi of nigirisushi (met de hand gevormd), miso-soep, rijst, traditionele Obanzai bijgerechten en een snoepje dat goed samengaat met matcha. Emika's familie bezit een biologisch groentegebied waar ze de meeste groenten oogst die ze in haar keuken gebruikt. Bereid je voor om je te laten verbazen over de enorme verscheidenheid aan daikon-radijs die op hun boerderij groeit!

Sluit je aan bij Emika en geniet van een authentieke Japanse maaltijd met een heerlijke lokale!
Meer lezen
2 uur
vanaf US$ 46,00
Authentieke Japanse kookcursus voor het hele gezin met een charmante lokale keuken in Kyoto
Ontmoet je lokale gastheer Michiyo en laat haar je kennismaken met het speciale menu van de dag, voordat je je hands-on kookervaring begint in haar keuken in Kyoto. Michiyo geniet echt van het delen van haar kennis over Japanse kooktechnieken die ze in de loop der jaren heeft geperfectioneerd. Je leert dashi-bouillon (een fundamentele bouwsteen uit de Japanse keuken) te maken en sushi-rijst perfect te bereiden op chirasi-sushi die je later zult garneren in een traditionele houten kom. Het kookgedeelte van de ervaring duurt ongeveer anderhalf uur voordat jij en Michiyo samen gaan zitten om te genieten van de authentieke Japanse maaltijd die je hebt bereid en gecombineerd met zorgvuldig geselecteerde alcohol om het heerlijke eten te accentueren.

Dompel jezelf onder in de Japanse cultuur en keuken met de hulp van authentiek eten en de hartverwarmende gastvrijheid van de lokale bevolking!
Meer lezen
3 uur
vanaf US$ 60,00
Sushi of Obanzai Cooking en Matcha met een Kyoto Native in haar huis
Tijdens deze ervaring leer je sushi te maken naar keuze of traditionele gerechten in Obanzai-stijl, zoals gekookte en gemarineerde paddenstoelen, gepekelde of langzaam gekookte seizoensgroenten en tofu-gerechten die op traditionele wijze worden bereid via een informatief gesprek met je gastheer Emika in haar gezellige keuken. . Emika leert je ook om traditionele, zelfgemaakte miso-soep helemaal zelf te bereiden.

Het kookgedeelte van je ervaring kan ongeveer een uur duren voordat je geniet van de maaltijd die je samen hebt bereid.

Emika's familie bezit een biologisch groentegebied waar ze de meeste groenten oogst die ze in haar keuken gebruikt. Bereid je voor om je te laten verbazen over de enorme verscheidenheid aan daikon-radijs die op hun boerderij groeit!

Sluit je aan bij Emika en leer alles over traditionele Japanse kooktechnieken, van hakken tot marinatie, van een heerlijke lokale!
Meer lezen
3 uur
vanaf US$ 64,00
Marktrondleiding en kookles in Takayama in een gerenoveerd historisch gebouw
Sluit je aan bij Midori in de keuken voor een privé kookles in haar prachtige kookstudio in het hart van Takayama. Je culinaire ervaring begint met een reis naar de ochtend Miyagawa Market, waar je seizoensproducten gaat kopen. Keer terug naar de kookstudio en leer meer over de speciale keuken van deze regio van Japan. Midori leert je hoe je een authentieke Japanse maaltijd kunt maken die je vervolgens kunt nuttigen in haar charmante eetgedeelte. Dit is een geweldige kans om kennis te maken met een lokale kok en meer te weten te komen over de regionale keuken.
Meer lezen
4 uur
vanaf US$ 95,00
Meer tours bekijken
Beoordelingen (57)
Beoordelingen filteren
37 resultaten
Waardering van reizigers
36
1
0
0
0
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalNederlands
Meer talen
Waardering van reizigers
36
1
0
0
0
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
Geselecteerde filters
FilterenNederlands
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 10 van 37 beoordelingen
Deze beoordelingen zijn machinevertalingen vanuit het Engels. Machinevertalingen weergeven?
1 week geleden beoordeeld

We hebben deze ervaring geboekt als onderdeel van onze vakantie naar Japan. We wilden de lokale keuken en cultuur ervaren. We hadden een gedenkwaardige avond met een goed gesprek en geweldig eten. De kookles was zeer goed voorbereid en iets dat we zouden worden aangemoedigd...om thuis te proberen. Het is minder een "les" en meer zoals koken met vrienden. Michiyo, onze gastheer, bereidde een menu dat erg lekker is en representatief is voor de lokale keuken, maar niet te overweldigend of ingewikkeld om ons ervan te weerhouden onszelf te proberen. De ingrediënten kunnen in ons thuisland (VK) worden ingekocht en aan het eind kregen we zelfs eenvoudige recepten. We kunnen Michiyo niet genoeg bedanken voor een geweldige avond, van het ophalen van ons op het station tot ons welkom voelen bij haar thuis en, natuurlijk, het bereiden en koken met ons.Meer

Datum van activiteit: november 2019
2 weken geleden beoordeeld via mobiele applicatie

Ons gezin van 5, kinderen van 8, 12, 13, bezocht Japan in oktober 2019. We hielden absoluut van onze kookles. Onze gastheer was gastvrij en leerde ons veel over de Japanse keuken. Onze kinderen hielpen koken en leerden origami en daarna deelden we een heerlijke...maaltijd samen. De tafel en presentatie van de maaltijd was geweldig. Uitstekende gastheren, geweldige recepten en de meest aangename maaltijd voor ons hele gezin tijdens ons bezoek aan Japan. We gingen zelfs en kochten de speciale omeletpan, zodat we het recept thuis goed konden proberen. Dit was het favoriete deel van onze hele reis en onze familie voelde zich verwelkomd en zeer vol tegen het einde van de sessie!Meer

Datum van activiteit: oktober 2019
4 weken geleden beoordeeld

Mijn vriendin en ik hadden het voorrecht om van Michiyo te leren in haar eigen keuken in Kyoto. We hebben geleerd Miso Soep, Rolled Dashi Omelet, Nikujaga, Gegrilde Zalm en Spinazie met Sesam te maken. Nadat we hadden gekookt, genoten we van een heerlijke lunch...met Michiyo en haar man.Meer

Datum van activiteit: oktober 2019
Beoordeeld op 9 oktober 2019

We brachten ongeveer 3 uur door in het huis van onze gastheer en leraar, Emika, om verschillende Japanse gerechten te bereiden. Emika was charmant, goed geïnformeerd en gastvrij! Ze had van tevoren zorgvuldig gewinkeld en voorbereid, zodat we ons konden concentreren op leertechnieken en genieten...van de heerlijke resultaten. We zijn begonnen met verfrissende en smakelijke zelfgemaakte ijsthee met rode shiso, terwijl Emika de hoofdgerechten uitlegde. We oefenden snijtechnieken, maakten sushi-rijst en maakten misosoep met behulp van Emika's oom's huis - bereide gerstmiso. Onder haar geduldige en bemoedigende begeleiding hebben we nigiri-sushi samengesteld met verse vis, ingemaakte rode peper, tofu-huid (Inari) en ei-omelet (tamago) terwijl we sake dronken. We eindigden met het bereiden van soepele en delicate matcha-thee terwijl we een beetje leerden over theeceremonies, die Emika van haar vader had geleerd.Meer

Datum van activiteit: oktober 2019
Beoordeeld op 2 oktober 2019

We hadden een plezierige sessie van meer dan 2 uur in Emika's eigen keuken met veel sushi, misosoep en 2 bijgerechten met groenten. Eenvoudig en gemakkelijk te volgen omdat het Engels van emika best goed is. Eindigde met een matcha-theeceremonie. Locatie is niet gemakkelijk te...vinden, maar de reis waard, vooral aan het einde toen we al onze "Masterchef" -creaties aten!Meer

Datum van activiteit: september 2019
Beoordeeld op 18 september 2019 via mobiele applicatie

Geweldige ervaring! ! ! ! Michiyo en haar man waren aardige en vriendelijke gastheren. We hebben vanaf het begin de essentiële punten en tips voor een traditionele Japanse maaltijd geleerd. Een diner samen, een mooie babbel, heeft ons prachtige herinneringen nagelaten aan onze Kyoto-reis ??

Datum van activiteit: september 2019
Beoordeeld op 29 augustus 2019

Het was echt een geweldige ervaring. Niet alleen was het eten heerlijk, maar we hadden een geweldige tijd met Michiyo en je lieve man te praten. Het zijn aardige mensen en ik zou het zeker aanbevelen aan anderen die Kyoto bezoeken en op zoek zijn...naar een authentieke lokale ervaring.Meer

Datum van activiteit: augustus 2019
Beoordeeld op 26 augustus 2019 via mobiele applicatie

Sterk aanbevolen! De algehele ervaring was geweldig, Emika is een geweldige chef-kok en kan je alles vertellen over Japanase food nd culture. We maakten sushi en bijgerechten, ik dronk een biertje en mijn vriendje en aan het einde van onze heerlijke avond leerde Emika ons...alles over Japanse theeceremonies. Het is een leuke manier om meer te leren over het leven in Japan, oh, en ik vergat bijna te vermelden: de vis was zooooo vers en lekker! ?Meer

Beoordeeld op 13 augustus 2019

Michiyo is een heel aardige gastheer. We zijn zo dankbaar dat we hebben geleerd om heerlijke Japanse maaltijden met haar te koken. We hebben genoten van de lunch en hadden een leuk gesprek. Heel erg bedankt voor dit moment!

Datum van activiteit: juli 2019
Beoordeeld op 27 juli 2019

Onze Japanse kookles kon niet beter zijn geweest! Michiyo is erg aardig, geduldig en heeft ons geleerd hoe we een complete, eenvoudige en gemakkelijk te bereiden maaltijd kunnen bereiden (een hoofdgerecht en 3 bijgerechten). We hebben de avondeten met haar, haar man en hun hond...gedeeld en hebben meer over hen geleerd. Het was een zeer aangename tijd!Meer

Datum van activiteit: juli 2019
Meer beoordelingen bekijken
Vragen & antwoorden
Krijg snel antwoord van medewerkers en voormalige gasten van Traveling Spoon.
Opmerking: je vraag zal openbaar worden geplaatst op de pagina Vragen & antwoorden.
Verzenden
Richtlijnen voor postings