Zo te zien gebruik je een niet door ons ondersteunde browser. Het is mogelijk dat de TripAdvisor website nu niet goed wordt weergegeven.We ondersteunen de volgende browsers:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

Marcelo Batata Culinary Experiences

Vandaag geopend: 09:00 - 20:00
Opslaan
Delen
Van tevoren boeken
Tours van Marcelo Batata Culinary Experiences zijn vaak snel uitverkocht. Reizigers raden aan van tevoren te boeken!
475
Alle foto’s (475)
Volledige weergave
Certificaat van uitmuntendheid
Reizigersoverzicht
  • Uitstekend96%
  • Heel goed2%
  • Gemiddeld1%
  • Matig0%
  • Vreselijk1%
Over
Opent over 17 min
Openingstijden vandaag: 09:00 - 20:00
Alle tijden bekijken
Voorgestelde duur: 2-3 uur
Plaatselijk weer
Mogelijk gemaakt door Weather Underground
19°
okt
19°
nov
18°
dec
Contact
Calle Palacio 135, Cuzco, Peru
Website
+51 984 111 377
Bellen
vertaald door Google
Manieren om Marcelo Batata Culinary Experiences te ontdekken
Pisco proeverij
2 beoordelingen
vanaf US$ 30,00
Meer info
vanaf US$ 68,00
Meer info
vanaf US$ 90,00
Meer info
vanaf US$ 130,00
Meer info
Beoordelingen (638)
Beoordelingen filteren
287 resultaten
Waardering van reizigers
280
5
1
0
1
Type reiziger
Tijd van het jaar
TaalNederlands
Meer talen
280
5
1
0
1
Bekijk wat reizigers erover zeggen:
FilterenNederlands
Lijst wordt bijgewerkt...
1 - 10 van 287 beoordelingen
3 augustus 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

I.p.v. de verwachte experience was het aanbod een Piscoproeverij, cocktails maken, cevice prepareren en pas na 3 uur met lomito sultado aan het werk. Christina kon voor de groep kleine aanpassingen realiseren, alternatieven voor de eerste drie verplichte activiteiten had zij niet. Je tekent in...Meer

Bedank 817br
28 oktober 2015 beoordeeld via mobiele applicatie

Onze chefkok José had helemaal gelijk toen hij vertelde dat het geen kookles maar een culinaire experience was. Je leert niet alleen de Peruaanse keuken kennen, maar ook de bijbehorende achtergrond en historie. Erg leuk en lekker om te doen!

1  Bedank Bas T
29 juli 2015 beoordeeld via mobiele applicatie

Super tof voor tieners en ouders! José, de kok, was heel vriendelijk en grappig! We hebben veel bijgeleerd over de geschiedenis van de Peruaanse keuken maar we hebben ook 2 belangrijke gerechten leren maken en onze eigen pisco.

1  Bedank Robin d
29 juli 2015 beoordeeld via mobiele applicatie

Jose is een supertoffe kok die je superveel bijleert! Voor mij was dit een van de leukste activiteiten in Peru! Ook door de supertoffe kok Jose die alles nog toffer maakte! Het was superlekker het eten en heel leuk om te maken! We hebben ook...Meer

Bedank Charlotte D
Deze beoordelingen zijn machinevertalingen vanuit het Engels. Machinevertalingen weergeven?
4 weken geleden beoordeeld

Hoewel het slechts een kennismaking met de Peruaanse keuken was, was het een uitstekende uitleg van de opkomst van de Peruaanse keuken die nu wereldwijd wordt erkend en bewonderd. De middag begon met een korte geschiedenis van de evolutie van de Peruaanse keuken, gevolgd door...een evaluatie van de grote verscheidenheid aan beschikbare grondstoffen vanwege de drie verschillende klimaten van Peru (kust, grote hoogte en Amazone) en een bezoek aan de restaurants. " markt "om de verscheidenheid van de aangeboden grondstoffen te zien (er zijn 3, 000 verschillende variëteiten van aardappel in Peru en talrijke variëteiten van maïs). Tijdens het hele gesprek met de aanwezigen (beperkt tot 8 - 10 per sessie, waardoor het informeel en intiem werd), werden we getrakteerd op proeverijen van heerlijke Peruviaanse canapons gevolgd door een les over hoe je Pisco Sours correct kunt maken. De tweede helft van de cursus was gewijd aan het demonstreren van het maken van forel ceviche en Alpaca Saltada - zowel heerlijk als leuk om te maken. Ebelin, onze cursuspresentator, was boeiend en grondig informatief. De middag was erg leuk en, voor mij, educatief.Meer

13 september 2018 beoordeeld

Ik ben nog steeds enthousiast over deze buitengewone culinaire ervaring! Jose Luis is geweldig en zo goed geïnformeerd - een wandelende encyclopedie over flora en fauna van Peru. De bar, keuken en markt waren geweldig. Ik wil niet veel details van de eigenlijke klas geven,...omdat ik denk dat dit het beste is om het persoonlijk te ervaren, maar ik kan je vertellen dat je je niet zult vervelen, je zult niet verbaasd zijn hoeveel je in deze korte tijd hebt geleerd en het gevoel kunt verlaten gelukkig en goed gevoed:) Ik zou vandaag terug gaan als ik kon, zal zeker weer op mijn agenda staan ​​als ik in Cusco ben.Meer

11 september 2018 beoordeeld

Onze fractie had een geweldige tijd bemonstering Pisco, voorgerechten en diverse fruit samen met het leren van wat geschiedenis en Peruaanse eetcultuur. Dit was absoluut een van de hoogtepunten van onze reis. De klas was goed georganiseerd, speels en gewoon een geweldige tijd. Ik zou...deze klas zeker aanbevelen. Een must voor uw dingen om te doen!Meer

3 september 2018 beoordeeld

Onze groep heeft een geweldige tijd gehad om te leren hoe je 3 soorten ceviche kunt maken. Jos Luis was geestig, vriendelijk, grappig en het beste van alles, een geweldige leraar. We besloten om deze les te nemen terwijl we wensten aan de hoogte voordat...we Vinicunca en Macchu Pichu de dag ervoor trekking hadden. We maakten 1 forel ceviche, 1 quinoa ceviche, en nog een forel ceviche op de traditionele manier. Door de klas hebben we genoten van Cusque - een biertje. Als we ooit terugkomen naar Cusco, komen we terug om een ​​andere klas te proberen. Over het algemeen was het een geweldige ervaring die een geweldige manier om te acclimatiseren naar de hoogte was terwijl de prachtige cultuur van Peru te nemen.Meer

2 september 2018 beoordeeld

Het was heel interessant om de kunst van de Peruaanse keuken te kennen. Eten was bestaande testy. Het was een groot genoegen om tijd te besteden aan koken en communiceren met onze geweldige leraar.

1 september 2018 beoordeeld via mobiele applicatie

We hebben onlangs deelgenomen aan een kookles in Thailand en hadden zoveel plezier dat we iets in Peru wilden proberen. De hele ervaring was op een geweldige manier anders! Alejandro was onze chef-kok voor de middag. Hij wist hoe hij het publiek bezig hield terwijl...we aan het leren waren. Zijn aandacht voor details in het koken werd benadrukt door de geschiedenis die hij deelde over het Peruaanse land en hun eten. De mix van eten en drinken tijdens de hele ervaring maakte dat de tijd voorbij ging. Zijn achtergrond in koken in veel delen van Peru zorgde ervoor dat we ons zelfverzekerd voelden in de ervaring - zozeer zelfs dat we ons niet realiseerden dat hij gewoon naar de kookschool staarde. We waren heel dankbaar voor een gastvrije en informatieve ervaring - ik kijk uit naar mijn recepten met e-mail! !Meer

Meer beoordelingen bekijken
In de omgeving
Hotels in de buurtBekijk alle 177 hotels in de buurt
Belmond Hotel Monasterio
2.713 beoordelingen
op 0,05 km afstand
Belmond Palacio Nazarenas
828 beoordelingen
op 0,08 km afstand
Wakapunku Hotel Boutique
326 beoordelingen
op 0,1 km afstand
Inkaterra La Casona Relais & Chateaux
522 beoordelingen
op 0,1 km afstand
Restaurants in de buurtBekijk alle 880 restaurants in de buurt
Restaurant Inkazuela
1.590 beoordelingen
op 0,04 km afstand
Uchu Peruvian Steakhouse
2.487 beoordelingen
op 0,02 km afstand
A Mi Manera
973 beoordelingen
op 0,05 km afstand
La Osteria
530 beoordelingen
op 0,03 km afstand
Attracties in de buurtBekijk alle 1.475 attracties in de buurt
Inca Trail
3.271 beoordelingen
op 0,07 km afstand
Cerro Colorado Vinicunca
350 beoordelingen
op 0,08 km afstand
Plaza de las Nazarenas
262 beoordelingen
op 0,07 km afstand
Museo Palacio Arzobispal
245 beoordelingen
op 0,07 km afstand
Krijg snel antwoord van medewerkers en voormalige gasten van Marcelo Batata Culinary Experiences.
Opmerking: je vraag zal openbaar worden geplaatst op de pagina Vragen & antwoorden.
Verzenden
Richtlijnen voor postings