Tan Bun Skrati
Informatie
Duur: 2-3 uur
Suggereer bewerkingen om onze weergave te verbeteren.
Deze vermelding verbeteren
Omzet beïnvloedt de ervaringen die worden uitgelicht op deze pagina. Lees hier meer informatie.

We voeren controles uit op beoordelingen.
De aanpak van Tripadvisor met betrekking tot beoordelingen
Voordat Tripadvisor-beoordelingen geplaatst worden, gaan ze door een geautomatiseerd trackingsysteem dat informatie verzamelt en de volgende vragen beantwoordt: hoe, wat, waar en wanneer. Als het systeem iets detecteert dat mogelijk in tegenspraak is met onze communityrichtlijnen, wordt de beoordeling niet gepubliceerd.
Wanneer het systeem een probleem detecteert, wordt een beoordeling mogelijk automatisch afgekeurd, naar de beoordelaar gestuurd voor goedkeuring, of handmatig beoordeeld door ons team van contentspecialisten die 24/7 aan de kwaliteit van de beoordelingen op onze website werken.
Ons team controleert elke beoordeling die op onze website geplaatst wordt en volgens onze bezoekers niet aan onze communityrichtlijnen voldoet.
Bekijk meer informatie over ons beoordelingsbeleid.
5.0
5,0 van 5 bollen6 beoordelingen
Uitstekend
5
Heel goed
1
Voldoende
0
Slecht
0
Vreselijk
0

Deze beoordelingen zijn automatisch vertaald vanuit hun oorspronkelijke taal.
Deze service bevat mogelijk vertalingen van Google. Google wijst alle expliciete of impliciete garanties met betrekking tot vertalingen af, waaronder garanties van nauwkeurigheid, betrouwbaarheid en alle impliciete garanties van verkoopbaarheid, geschiktheid voor een bepaald doel en niet-inbreuk.

Suzanne K
12 bijdragen
5,0 van 5 bollen
aug. 2018 • Vrienden
Een onwijs leuke ervaring! Buiten het feit dat het enorm gezellig was, weten Rutger en Ellen een hoop over de chocolade. Ze kunnen alles vertellen, van welke variëteiten ze gebruiken, tot hoe ze hun proces hebben opgestart, tot wat hun ambities zijn.
De geschiedenis van chocolade komt aan bod, je krijgt verschillende cacaoproducten te proeven, maakt skrati en plant een boom.

Zeker een aanrader!
Geschreven op 18 augustus 2018
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.

Ellen R
Amsterdam, Nederland18 bijdragen
5,0 van 5 bollen
feb. 2016 • Stellen
Als je in het land van de vele plantages echt iets te weten wilt komen over één van de producten daarvan, chocolade, dan is deze ochtend-cursus van Ellen en Rutger een heel erg leuke!
Rutger en Ellen zijn kunstenaar maar al een tijd 'in de ban' van het ambacht van chocolade maken. Daar komt heel wat bij kijken. En hun ambachtelijk geproduceerde chocolace, Tan Bun Skrati is bijzonder van smaak. Je proeft deze ochtend pas hoe groot het verschil is tussen een gewoon stuk chocolade van de gewone/doorsnee Forestero boon en chocolade van de bonen die zij gebruiken: de Trinitario.
Het is een onderhoudende ochtend bij hun thuis, het is luisteren maar ook kijken, voelen, proeven en doen. Want we maken tenslotte nog zelf een stukje 'ruwe' chocolade.
Geschreven op 28 februari 2016
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.

Ytterreb
80 bijdragen
4,0 van 5 bollen
okt. 2015 • Stellen
Een leuke en persoonlijke kennismaking met de cacaoboon en zijn vele toepassingen. Ellen en Rutger delen hun skrati, verhalen en kennis met passie en plezier. En dan sta je vol enthousiasme in de tropische hitte cacao te vijzelen, kruiden en proeven. Het is een eindje rijden, maar wat een aanrader!

En nu terug thuis is die chocolade me toch lekker.
Geschreven op 6 november 2015
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.

nvln2018
Wormer, Nederland5 bijdragen
5,0 van 5 bollen
feb. 2018 • Vrienden
Zeer goede workshop, we hebben zelf een hele fijne skrati gemaakt, we hebben de zeer smaakvolle Tan Bun-chocolade van 72% en 80% geprobeerd.
Ook maakten ze hele mooie thee uit de cacaoschelp
Super dag.
Google
Geschreven op 16 maart 2018
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.

alexvd2016
Lausanne, Zwitserland9 bijdragen
5,0 van 5 bollen
apr. 2016 • Vrienden
We vonden de workshop erg verrijkende: We hebben veel geleerd over cacao en de stappen a tree-naar-bar bedrijf moet volgen. Het was een goede mix tussen luisteren naar informatie en hands-on activiteiten (die waren leuk en verrassend).
De gastheren waren aardig en gastvrij en uiteindelijk zelfs ons aanbevolen plaatsen om te eten of te bezoeken. We waardeerden hun moed en ondernemingszin.
Language Weaver
Geschreven op 13 april 2016
Deze beoordeling is de subjectieve mening van een Tripadvisor-lid en niet de mening van Tripadvisor LLC. Tripadvisor voert controles uit op beoordelingen.
Omzet beïnvloedt de ervaringen die worden uitgelicht op deze pagina. Lees hier meer informatie.
Is dit je Tripadvisor-vermelding?
Bezit of beheert u deze gelegenheid? Claim gratis uw vermelding om te reageren op beoordelingen, uw profiel bij te werken en nog veel meer.
Claim je vermelding

Tan Bun Skrati (Paramaribo) - Alles wat u moet weten VOORDAT je gaat (met foto's) - Tripadvisor

Alle Paramaribo hotelsHoteldeals voor ParamariboLastminutehotels in Paramaribo
Alle dingen om te doen in Paramaribo
Dierentuinen en aquaria in ParamariboCasino’s en gokken in Paramaribo
RestaurantsVluchtenVakantiewoningenReisverhalenCruisesHuurauto's